De la: yuppy001770, la data 2009-05-30 08:18:11Incep prin a nu recunoaste, ai dreptate.De ce trebuie sa il impresionez pe DMark? Ca sa impresionezi pe cineva, trebuie sa te transformi intr-un miracol.Dar asta ar scadea valoarea celuilalt.Lumina este facuta ca sa ne miscam prin ea, nu sa ne orbeasca.Daca devine prea puternica, se transforma pentru noi in intuneric si atunci ne dam seama mai mult de prezenta noastra decat de a celorlalti.Simti degetele care iti mangaie fata si stii ca degetele sunt ale tale, pentru ca poarta in ele, imaginea fetei tale.Simti celelalte prezente, ca o neliniste, ca un semn de intrebare.Esti o pasare care zbori in inalt si tremurul vantului de pe aripile tale, pare o fiinta fara chip.Este ea prietenoasa? Sau se poate transforma intr-o gura flamanda care poate musca din propria ta vulnerabilitate?
Profilul fiecarui om, se regaseste in propriile lui cuvinte. Acolo se ascunde mirosul fiarei, sau gingasia de roze a insusirilor sale.
Varsta ma apropie de eternitate si eu ma gasesc pelerin in fata acestei porti, in dubla ipostaza de pazitor profan si de calator catre imensitate.
Iti multumesc pentru cuvintele tale.Fara intentia de a-mi face reclama, pentru ca nu am nevoie de aceasta, te invit pentru o clipa sau cat vrei tu, in lumea mea.Intra pe vanghelis008.wordpress.com si plimba-te in gradina mea cu flori.Nu-ti cer decat o singura favoare.Indiferent daca iti va place sau nu, povesteste.Atat.Pentru ca uneori, cuvintele noastre se transforma in povesti, cantec sau legenda.Este cantecul de lebada care ramane, ca o chemare de dragoste in sufletele oamenilor.
Buna dimineata!
Din nou...impresionant si...impresionata! De ce nu postezi pe topicul cu compuneri?...Vei zice, probabil, ca nu ai scris o "compunere", ca nu asta e scopul...Si totusi...macar asa, de amorul artei!...
"Profilul fiecarui om, se regaseste in propriile lui cuvinte. Acolo se ascunde mirosul fiarei, sau gingasia de roze a insusirilor sale." ...Si atunci, pt ca e adevarul curat in aceste cuvinte, de ce pana acum nu am gasit nimic din ceea ce-cu placuta surprindere-se observa de la penultimul mesaj incoace?!...
"Varsta ma apropie de eternitate si eu ma gasesc pelerin in fata acestei porti, in dubla ipostaza de pazitor profan si de calator catre imensitate."...Exceptionala descriere a maturitatii, cel putin...pt ca tot nu cred ca ai o varsta inaintata! De ce?!...Nu stiu!
"...plimba-te in gradina mea cu flori.Nu-ti cer decat o singura favoare.Indiferent daca iti va place sau nu, povesteste.Atat.Pentru ca uneori, cuvintele noastre se transforma in povesti, cantec sau legenda.Este cantecul de lebada care ramane, ca o chemare de dragoste in sufletele oamenilor."
Uite, promit ca am s-o fac! Dar...nu voi spune nimic, nimanui! Indiferent ce voi gasi, indiferent daca imi va placea sau nu, voi pastra pt mine! Si stii de ce? Pt ca finalul a ceea ce ai scris e prea trist...nu imi place cantecul de lebada...e cantecul mortii...iar eu sunt o fire vesela si plina de viata!