De la: yuppy001863, la data 2009-05-12 09:51:21am si eu o problema cu iubita mea , cand fac sex cu ia nu rezista mai mult de 5 minute , nu are orgazm si cand o face cu mine trebuie sa ma rog sa o faca , eu cred ca nu simte nici-o placere da ea nu recunoaste asta , nu o face decat o data pe noapte cu mine ca cand vreau sa mai fac ami spune ca nu are chef , nu stiu ce sa ma inteleg , va rag datimi un sfat si mie ca sa fac sa o parasesc se poate schinba cu timpul , vb cu ia de un an . va multumesc mult
Copilu' ia aminte aici la taticu:
Cand vrei sa aiba ,,orgazm" dai inainte cateva limbute, ca daca vrei de mai multe ori pe noapte, asa o sai placa, ca cand nui place nu vrea decat odata ca si cand ar sta din obligatie ca tu sa nu te duci la altele de la tine din sat.
Asa ca baga la cap:cand vii tu de la cosit sau de la padure, spalate bine pe picioare ca cand iti miros picioarele ea nu vrea de mai multe ori pe noapte, ca zice ca e obosita.Apoi incerca so mangai pe unde vrei sati bagi organul, si numai dupa ce vezi ca incepe sa geama usor atunci incaleco si bagaio.
Dupa aia luati amandoi cartea de gramatica limbii romane.
Data viitoare iti recomand si niste carti cu Kama Sutra ca cand stii sa citesti e mult mai usor sa inveti de la astia antici si de demult.