Sentimente
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Frumusete » Sfaturi utile » sentimente » Pagina 1 din 1

yuppy001305 Avatarul lui yuppy001305
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy001305 pe 22 Mai 2009 la 01:58

cum credeti ce inseamna cind iubesti pe cineva si el pe tine dar ne este rusine de parinti?si nu putem aves nici o relatie
emyly Avatarul lui emyly
Citeaza Raspunde

Postat de emyly pe 7 Octombrie 2010 la 02:34

De la: yuppy001305, la data 2009-05-22 01:58:21cum credeti ce inseamna cind iubesti pe cineva si el pe tine dar ne este rusine de parinti?si nu putem aves nici o relatie

de ce va e rusine de parinti? e diferenta de varsta intre voi..? sau...?
Piti_ Avatarul lui Piti_
Citeaza Raspunde

Postat de Piti_ pe 7 Octombrie 2010 la 12:20

De la: yuppy001305, la data 2009-05-22 01:58:21cum credeti ce inseamna cind iubesti pe cineva si el pe tine dar ne este rusine de parinti?si nu putem aves nici o relatie

pai ce treaba au parintii cu relatia voastra, de aia se cheama relatia voastra.

daca esti minora atunci e alta treaba si in fond asculti de parinti sau macar faci o selectie fata de ceea ce considera ca e bine pentru tine. dar nu uita ca parintii si familia sunt singurii care iti vor binele neconditionat
purple Avatarul lui purple
Citeaza Raspunde

Postat de purple pe 7 Octombrie 2010 la 12:46

pai de ce va e rusine de parinti? sunteti prea mici? sau ei nu sunt de acord ca voi sa aveti o relatie? da-ne mai multe detalii...pana la urma fiecare parinte vrea sa-si vada copilul fericit
yuppy015745 Avatarul lui yuppy015745
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy015745 pe 11 Ianuarie 2011 la 05:53

uite eu am 24 de ani si prietena mea are 17 ani si a ei nu ma accepta dar tot suntem impreuna si o sa tragem sa faca 18 ani trecuti sa se mute la mine acasa....parinti nu neaparat iti vor binele is fel de fel de cazuri eu de exemplu am crescut singur de la varsta de 14 ani da am realizat cate ceva in viatza asta si fara parinti si am o prietena care tine foarte mult la mine si si ea in schimb nui nustiu cat de bine cu parinti ei... da treaba sta in felu urmator daca te iubeste si il iubesti de ce nu incercati sa aveti un viitor comun si deacolo toate is bune si frumoase doar pana la urma o sa rasare si soarele pe strada voastra si de treceti prin greutati sau alte chesti atuncia inseamna ca chiar va iubiti si sa sti iubirea adevarata sa vede cand esti la greu nu cand sunteti la bine eu cu a mea cand ne merge bine si una alta mereu avem certuri iar cand avem probleme sau alte chesti ne unim ca si unu singur deci din cauza asta is foarte precis ca ma iubeste cu adevarat si sincer eu mias da viatza din piept pentru ea...o iubesc la nebunie si avem aproape 2 ani impreuna deja......deci sfatu meu e sa incerci sa vezi ce iasa pana la urma incercarea moarte nare.....

Intra in contul tau

Info
X
info