Cum sa cuceresti un barbat
Pagina 1 din 4

Toate forumurile » Femei » cum sa cuceresti un barbat » Pagina 1 din 4

Pagini: 1 2 3 4 >>
Sari la pagina:
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 28 Mai 2009 la 11:17

salutare,eu sunt noua pe aici.ma gandeam ca ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat... mi s/au cam aprins calcaiele dupa iubitul p care l/am avut in liceu si nush cum sa il recuceresc.dak va trece prin cap vreo metoda...
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 28 Mai 2009 la 11:56

Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Mai 2009 la 11:58

De la: spiderwoman, la data 2009-05-28 11:17:09salutare,eu sunt noua pe aici.ma gandeam ca ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat... mi s/au cam aprins calcaiele dupa iubitul p care l/am avut in liceu si nush cum sa il recuceresc.dak va trece prin cap vreo metoda...

ai dai una in cap cu lopata
il cuceresti definitiv si irevocabil
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 28 Mai 2009 la 12:00

o sa o incerc si p asta numa k tre sa imi cumpar lopata
XavY Avatarul lui XavY
Citeaza Raspunde

Postat de XavY pe 28 Mai 2009 la 12:03

Aici e o mica eroare...
XavY Avatarul lui XavY
Citeaza Raspunde

Postat de XavY pe 28 Mai 2009 la 12:03

De la: spiderwoman, la data 2009-05-28 11:17:09salutare,eu sunt noua pe aici.ma gandeam ca ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat... mi s/au cam aprins calcaiele dupa iubitul p care l/am avut in liceu si nush cum sa il recuceresc.dak va trece prin cap vreo metoda...

Depinde in ce relatii esti cu el acum.Invita-l undeva si stati de vorba.Lasa lucrurile sa vina de la sine,daca (mai)simte ceva pentru tine vei vedea asta.Daca nu,sau e indecis aici depinde de tine ca fata si de "metodele" tale ca sa-l prinzi iar in mrejele Oricum ar fi...fii tu,nu incerca sa pari ceva ce nu ai putea fi!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Mai 2009 la 12:05

De la: spiderwoman, la data 2009-05-28 12:00:45o sa o incerc si p asta numa k tre sa imi cumpar lopata

E una mai mica...lopata Lindeman parca ai spune
E micuta, draguta, cocheta, se "rupe" de la mijloc...se poate purta pe orice vreme, intra in poseta, poate fi purtata cu orice accesoriu, nu necesita alimentare electrica, poate fi vopsita in orice culoare ca sa se asorteze cu garderoba, pe scurt este mijlocul ideal pentru cucerire
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 28 Mai 2009 la 12:06

Acum suntem prieteni foarte buni.faza e k el cred k ink mai tine la fosta.sper sa gasesc curajul sa ii spun c simt.ms
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 28 Mai 2009 la 12:08

De la: Spyder, la data 2009-05-28 12:05:43
De la: spiderwoman, la data 2009-05-28 12:00:45o sa o incerc si p asta numa k tre sa imi cumpar lopata

E una mai mica...lopata Lindeman parca ai spune
E micuta, draguta, cocheta, se "rupe" de la mijloc...se poate purta pe orice vreme, intra in poseta, poate fi purtata cu orice accesoriu, nu necesita alimentare electrica, poate fi vopsita in orice culoare ca sa se asorteze cu garderoba, pe scurt este mijlocul ideal pentru cucerire
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Mai 2009 la 12:09

De la: spiderwoman, la data 2009-05-28 12:06:52Acum suntem prieteni foarte buni.faza e k el cred k ink mai tine la fosta.sper sa gasesc curajul sa ii spun c simt.ms

da' spune-i femeie, nu mai consuma bitii pe aici
in cel mai rau caz te refuza, e ca si scum ti-ar lua boii de la bicicleta..
in cel mai bun caz ramane si cu tine si cu fosta(cel mai bun caz pentru el )
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 28 Mai 2009 la 12:12

dak e sa fie al meu,nu sunt d acord sa il impart si cu alta
XavY Avatarul lui XavY
Citeaza Raspunde

Postat de XavY pe 28 Mai 2009 la 12:23

De la: spiderwoman, la data 2009-05-28 12:06:52Acum suntem prieteni foarte buni.faza e k el cred k ink mai tine la fosta.sper sa gasesc curajul sa ii spun c simt.ms

Una e sa crezi...alta e sa stii sigur.Oricum ar fi...daca vrei ceva cu adevarat nimic nu te poate opri.Ofera-i tu ce n-a putut fosta,profita de asta.Afla ce vrea.ce-si doreste,poate e indecis.
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 28 Mai 2009 la 12:27

Mah dak e sa ii plac ok,dak nu chiar nu am d gand sa ma omor pt a-i arata k tin la el.undeva in lumea asta sunt sigura k e cineva kre ma va iubi si p mine
XavY Avatarul lui XavY
Citeaza Raspunde

Postat de XavY pe 28 Mai 2009 la 12:31

De la: spiderwoman, la data 2009-05-28 12:27:22Mah dak e sa ii plac ok,dak nu chiar nu am d gand sa ma omor pt a-i arata k tin la el.undeva in lumea asta sunt sigura k e cineva kre ma va iubi si p mine

Bv!incepi sa-ti revii!
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 28 Mai 2009 la 12:32

asta pana il vad iar
XavY Avatarul lui XavY
Citeaza Raspunde

Postat de XavY pe 28 Mai 2009 la 12:37

De la: spiderwoman, la data 2009-05-28 12:32:59 asta pana il vad iar

Ups!Asa e Oricum fa ce simti tu,fara alte variante ca la "Vrei sa fii miliardar".
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Mai 2009 la 12:38

In opinia mea un barbat va fi intotdeauna atras de feminitatea, farmecul si eleganta unei femei!...incearca sa fii naturala, spontana, amuzanta...si atenta la reactiile lui, fara sa se vada asta De asemenea un detaliu care face sarea si piperul jocului, este infatisarea ta: trebuie sa fii mereu ingrijita (dar sa nu exagerezi, pt ca risti sa te confunde cu o "pitzi"), sexy dar in niciun caz vulgara...si odata ce ai rezolvat toate astea, e musai sa ai incredere in tine...sa-i lasi impresia ca stii ce faci, o femeie nesigura enerveaza si plictiseste in cele din urma!

Succes!
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 28 Mai 2009 la 12:39

ok ms
XavY Avatarul lui XavY
Citeaza Raspunde

Postat de XavY pe 28 Mai 2009 la 12:40

De la: Amelya_28, la data 2009-05-28 12:38:50

In opinia mea un barbat va fi intotdeauna atras de feminitatea, farmecul si eleganta unei femei!...incearca sa fii naturala, spontana, amuzanta...si atenta la reactiile lui, fara sa se vada asta De asemenea un detaliu care face sarea si piperul jocului, este infatisarea ta: trebuie sa fii mereu ingrijita (dar sa nu exagerezi, pt ca risti sa te confunde cu o "pitzi"), sexy dar in niciun caz vulgara...si odata ce ai rezolvat toate astea, e musai sa ai incredere in tine...sa-i lasi impresia ca stii ce faci, o femeie nesigura enerveaza si plictiseste in cele din urma!

Succes!

?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Mai 2009 la 12:43

De la: xavy, la data 2009-05-28 12:40:32
De la: Amelya_28, la data 2009-05-28 12:38:50

Succes!

?

...intotdeauna mi-a placut sa "vanez", ca am creat impresia ca eu sunt vanatul, asta e cu totul alta poveste, numai ca e de mult stiut ca femeia isi alege barbatul si nu invers!...Insa iluzia ca femeile sunt victime in fata masculilor...este creata tocmai ca voi sa va simtiti niste "Tarzani"
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Mai 2009 la 12:48

pai... cel mai bine ar trebui sa vezi daca si el iti impartaseste sentimentele... sau nu vrea decat sa iti fie amic..
de regula baietii si fetele nu au putut fi niciodata "doar amici" de complezenta, si cazuri speciale sunt in jur de 3% in toata lumea (si zic si eu un numar la plezneala, ca nu am crezut niciodata in procente); dar poti sa incerci sa ii fi tu amica lui, el sa fie indiferent cu tine pt ca inca se mai gandeste la fosta lui.... pana cand o sa iti dai seama singura daca el aplica metoda cu "rana de dupa fosta" pt ca tu sa ii fi alaturi, sau chiar "e pe bune" si atunci tu stai dupa el pt a'ti urmari propriul interes..
saaaau... nusj, e o situatie a naibii de kinderi de gradinita...
anywaaaaaay....
XavY Avatarul lui XavY
Citeaza Raspunde

Postat de XavY pe 28 Mai 2009 la 12:50

Amelya..reformulez... from me ?
Ai inteles altceva,era un fel de Salut! Oricum,interesante metode ai!
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 28 Mai 2009 la 12:55

De la: Greenie, la data 2009-05-28 12:48:25pai... cel mai bine ar trebui sa vezi daca si el iti impartaseste sentimentele... sau nu vrea decat sa iti fie amic..
de regula baietii si fetele nu au putut fi niciodata "doar amici" de complezenta, si cazuri speciale sunt in jur de 3% in toata lumea (si zic si eu un numar la plezneala, ca nu am crezut niciodata in procente); dar poti sa incerci sa ii fi tu amica lui, el sa fie indiferent cu tine pt ca inca se mai gandeste la fosta lui.... pana cand o sa iti dai seama singura daca el aplica metoda cu "rana de dupa fosta" pt ca tu sa ii fi alaturi, sau chiar "e pe bune" si atunci tu stai dupa el pt a'ti urmari propriul interes..
anywaaaaaay....
asta ma sperie,sa nu se foloseask de mine doar pt a uita-o pe fosta
XavY Avatarul lui XavY
Citeaza Raspunde

Postat de XavY pe 28 Mai 2009 la 12:58

De la: spiderwoman, la data 2009-05-28 12:55:57
De la: Greenie, la data 2009-05-28 12:48:25pai... cel mai bine ar trebui sa vezi daca si el iti impartaseste sentimentele... sau nu vrea decat sa iti fie amic..
anywaaaaaay....

Fa si tu la fel ca sa-ti mai domolesti sentimentele...sa afli mai multe,si sa vezi ce-ti doresti cu adevarat de la el.
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 28 Mai 2009 la 13:03

De la: xavy, la data 2009-05-28 12:58:39
De la: spiderwoman, la data 2009-05-28 12:55:57
anywaaaaaay....

Fa si tu la fel ca sa-ti mai domolesti sentimentele...sa afli mai multe,si sa vezi ce-ti doresti cu adevarat de la el.
faza e k nu imi reuseste niciodata...nu ma pot folosi d persoane oricat mi-as dori a o fac.defectul meu e k fac doar ceea c simt
Freeman Avatarul lui Freeman
Citeaza Raspunde

Postat de Freeman pe 28 Mai 2009 la 13:04

Depinde in ce relatii esti cu el acum.Invita-l undeva si stati de vorba.Lasa lucrurile sa vina de la sine,daca (mai)simte ceva pentru tine vei vedea asta.Daca nu,sau e indecis aici depinde de tine ca fata si de "metodele" tale ca sa-l prinzi iar in mrejele Oricum ar fi...fii tu,nu incerca sa pari ceva ce nu ai putea fi!

tinand cont ca ai fost cu el, sigur, mai tine la tine, nici un barbat nu o sa renunte la ceva ce a fost a lui; asa ca nu ai de ce sa-ti faci griji treaba e sa il iei usor cu vorbele , sa vezi ce parere are despre fosta voastra relatie. si de acolo o sa vezi si singura ce trebuie sa faci
Freeman Avatarul lui Freeman
Citeaza Raspunde

Postat de Freeman pe 28 Mai 2009 la 13:06

mult noroc
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Mai 2009 la 13:06

De la: xavy, la data 2009-05-28 12:50:03 Amelya..reformulez... from me ?
Ai inteles altceva,era un fel de Salut! Oricum,interesante metode ai!

Buna sexosule! ...te pup si eu in acest caz..
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Mai 2009 la 13:07

ma refeream ca poate se foloseste de amintirea fostei ca sa ajunga la tine, la alinarea ta, baietii sunt la fel de shmecheri ca si fetele, nu e absolut nici o diferenta, trebuie sa fii mai atenta la .... absolut tot :))
tu stii cel mai bine...
si daca ati mai fost in trecut impreuna, vei sti cum reactioneaza la unele lucruri si ce asteptari poate avea... si ce vei putea face pt a'l recuceri, numai tu stii! cauta bine!
XavY Avatarul lui XavY
Citeaza Raspunde

Postat de XavY pe 28 Mai 2009 la 13:09

.....faza e k nu imi reuseste niciodata...nu ma pot folosi d persoane oricat mi-as dori a o fac.defectul meu e k fac doar ceea c simt

Stiu...si eu sunt la fel,direct,nu-mi plac aburelile sau sa ma invart in jurul cozii Spun clar ce am pe suflet...Dar..vezi tu,cateodata trebuie sa mai fii si un pic egoist si sa te mai gandesti si la binele tau,nu numai al altora Daca tie nu-ti pasa de tine?Cui vrei sa-i pese mai mult?
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info