Dureri de cap
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Relatii » Infidelitate » dureri de cap » Pagina 1 din 1

danutz222dan Avatarul lui danutz222dan
Citeaza Raspunde

Postat de danutz222dan pe 28 Mai 2009 la 12:29

sal tuturor,
problema mea este ca m-am incurcat cu o tipa care era combinata cu cineva,avem aproape un an impreuna ,am inceput sa o iubesc ,chiar mult,sa facem dragoste ,ceea ce ea nu face cu celalalt,era virgina la inceput,am cerut-o de nevasta iar eaq mi-a spus ca nu poate sa renunte la celalalt,la familie..........si asa mai departe,iar eu acum sunt intr-o mare dilema:
ce sa fac daca o iubesc si ea ma iubeste?
sa stau asa cum spune ea cu o relatie fara viitor doar ca sa fiu cu ea,sa se poata intampla ca maine sa se termine si sa sufar?
sau sa renunt acum si sa ma razbun sa nu mai aiba parte de ala ca nici eu nu pot avea liniste daca este el?
si mai e ceva nu pot pierde ceva chiar daca i-mi este drag si sa aiba altu parte ,sa i-mi ia cireasa de pe tort daca nu am eu sa nu aiba nimeni
yuppy000860 Avatarul lui yuppy000860
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy000860 pe 28 Mai 2009 la 12:36

lupta pentru ea....gaseste o metoda sa o faci sa te aleaga pe tine.Care sunt motivele pentru care prefera sa ramana langa celalalt?Spune-i zilnic ca o iubesti si ca e totul pentru tine .Fa-i mici daruri ,chestiutze dragalase . Din moment ce ti s-a daruit tie inseamna ca simte ceva pentru tine . Invit-o undeva cateva zile ,intr-un loc romantic si arata-i cat de mult inseamna pentru tine .....nu te lasa ,lupta pana la capat!BAFTA!!!
yuppy000860 Avatarul lui yuppy000860
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy000860 pe 28 Mai 2009 la 12:36

Doar sa nu o sufoci....nu fii insistent ....joaca destept si fii sincer mereu...
danutz222dan Avatarul lui danutz222dan
Citeaza Raspunde

Postat de danutz222dan pe 1 Iunie 2009 la 15:18

mercy,asta fac acum ,sa vad ce o sa iasa,sper sa fie bine,oricum mercy de sprijin
lalyeleny Avatarul lui lalyeleny
Citeaza Raspunde

Postat de lalyeleny pe 19 Decembrie 2010 la 23:16

De la: danutz222dan, la data 2009-05-28 12:29:16sal tuturor,
problema mea este ca m-am incurcat cu o tipa care era combinata cu cineva,avem aproape un an impreuna ,am inceput sa o iubesc ,chiar mult,sa facem dragoste ,ceea ce ea nu face cu celalalt,era virgina la inceput,am cerut-o de nevasta iar eaq mi-a spus ca nu poate sa renunte la celalalt,la familie..........si asa mai departe,iar eu acum sunt intr-o mare dilema:
ce sa fac daca o iubesc si ea ma iubeste?
sa stau asa cum spune ea cu o relatie fara viitor doar ca sa fiu cu ea,sa se poata intampla ca maine sa se termine si sa sufar?
sau sa renunt acum si sa ma razbun sa nu mai aiba parte de ala ca nici eu nu pot avea liniste daca este el?
si mai e ceva nu pot pierde ceva chiar daca i-mi este drag si sa aiba altu parte ,sa i-mi ia cireasa de pe tort daca nu am eu sa nu aiba nimeni

daca o sa afle "ala" de tine , de la tine, ea poate o sa te urasca :)) stiai de la inceput ca ea are pe altcineva?atunci ti-ai facut-o cu mana ta

Intra in contul tau

Info
X
info