Da sau nu?¿?
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Horoscop » da sau nu?¿? » Pagina 1 din 1

baby27 Avatarul lui baby27
Citeaza Raspunde

Postat de baby27 pe 8 Iunie 2009 la 21:49

as vrea sa vad si eu parerea voastra daca nu este mare deranj!!
vreau sa stiu daca o relatzie intre un baiat de 27 de ani si o fata de 19 ani ar putea sa functzuioneze si sa se ajunga la ceva mai serios cum ar fii casatoria
spiderwoman_4_ever Avatarul lui spiderwoman_4_ever
Citeaza Raspunde

Postat de spiderwoman_4_ever pe 9 Iunie 2009 la 08:18

De la: baby27, la data 2009-06-08 21:49:34as vrea sa vad si eu parerea voastra daca nu este mare deranj!!
vreau sa stiu daca o relatzie intre un baiat de 27 de ani si o fata de 19 ani ar putea sa functzuioneze si sa se ajunga la ceva mai serios cum ar fii casatoria
Depinde de amandoi,cat de maturi sunteti.De ce nu ar merge?Si apoi e la moda diferenta de varsta,nu-i asa?
adnana Avatarul lui adnana
Citeaza Raspunde

Postat de adnana pe 9 Iunie 2009 la 11:30

da
aproape Avatarul lui aproape
Citeaza Raspunde

Postat de aproape pe 30 Iunie 2009 la 15:16

nu cred ca varsta conteaza,daca va iubiti si vreti amandoi sa fiti impreuna va doresc casa de piatra
Greenie Avatarul lui Greenie
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 30 Iunie 2009 la 16:41

Depinde de foarte multe aspecte. Si mai ales, depinde cel mai mult de ea, ca are doar 19 ani tu vrei casatorie, ea o sa vrea pe moment, si in timp o sa o fure peisajul. Dar bineinteles, si "peisajul" asta depinde mai mult de tine si de prezenta ta in viata ei.
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 30 Iunie 2009 la 16:43

probabil.
reflex Avatarul lui reflex
Citeaza Raspunde

Postat de reflex pe 30 Iunie 2009 la 16:46

Nu diferenta de varstra ar fi o problema.Asta chiar nu e mare.Problema ar fi varstra fetei,la 19 ani casatorie...eu n-asi recomanda.Hai sa aibe ea 22-23 la casatorie,sa zic ca ar mai merge.
Greenie Avatarul lui Greenie
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 30 Iunie 2009 la 16:50

De la: yuppy002924, la data 2009-06-30 16:46:58Nu diferenta de varstra ar fi o problema.Asta chiar nu e mare.Problema ar fi varstra fetei,la 19 ani casatorie...eu n-asi recomanda.Hai sa aibe ea 22-23 la casatorie,sa zic ca ar mai merge.

true (cu mici exceptii)
reflex Avatarul lui reflex
Citeaza Raspunde

Postat de reflex pe 30 Iunie 2009 la 17:13

De acord.Sunt femei la 19 ani si fete la 39.Maturitatea face diferenta.Dar eu totusi sunt adeptul lucrurilor facute in viata unei persoane la timpul lor biologic.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum