De la: Micuta_Daria, la data 2009-06-24 12:42:48De la: mell, la data 2009-06-24 12:39:14De la: Micuta_Daria, la data 2009-06-24 12:31:20
nu! mi se reproseaza des ca nu plang la inmormantari, ba chiar din potriva ca sunt vesela. adevarul e ca ma bucur, in speranta ca mortii se duc intr-o lume mai buna!!
scuzati-mi analfabetismul "dimportiva" vroiam sa scriu
Da-l Doamne iarta-ma de analfabetism, eu tot nu inteleg cum vine aia cu plansul/rasul la inmormantari.
Are you sure??
verry sure!!!
nu pot sa plang la inmormatari, am mers la multe inmormatari si nu am plans niciodata, nici macar la bunicii mei!
maybe i have a problem
Daria mica, imi pare rau, dar nu e deloc o atitudine cu care sa privesti inmormantarile. Cum naiba sa vii vesela nu imi dau seama. Nu spune nimeni ca e un MUST sa plangi, sa jelesti, etc. Bunica'mea ma "testa" cand eram mai mica, si-mi zicea "hai sa vad cum ma jelesti? ce-i zici tu bunicii acolo cand o vezi in cosciug sus in caruta?" si eu ma speriam de fiecare data de asta si ii ziceam ca nu o voi vedea niciodata acolo, nu imi imaginez inca lumea fara ea, si mereu simt nevoia sa o am acolo.. off... sunt foarte legata de bunicii mei. Si sa le dea Dumnezeu viata in continuare si sa ma vada fericita si implinita si la casa mea, si sa se bucure alaturi de noi pana cand vor fi si ei impacati cu ei insesi.
Aah..... daca te referi la sentimentul ala de dupa, cand stai in lumea ta si te gandesti cu drag la cei care s-au dus, fumanand o tigara pt ei, mancand o inghetata pt ei ca stii ca si lor le placea.. sa faci asa un lucru si sa te duci cu gandul in amintiri si in tot ce-a fost mai frumos pe lume, si apoi sa iti spun "le e bine acolo sus, si se uita la mine si au grija de mine de la distanta asa...si totul pare mai altfel, putin mai optimist decat gandul ca esti vesela la inmormantari si razi si te bucuri.
Zau asa, mai incearca o data, cred ca ai gresit in exprimare si nu ai fost foarte clara.......
Si mai gandeste-te la un lucru, cand iti moare un prieten care e de aceeasi varsta cu tine, nu cred ca poti fi vesela gandindu-te ca "e intr-un loc mai bun decat lumea asta, si ca ii e bine" NU E DELOC asa! Pt ca el nu va mai trai prima dragoste, casatoria, familia, primele examene luate, prima despartire, etc.... C'mon Darica.... Ma faci sa ma gandesc de doua ori ... la toate!