De la: daria_ta, la data 2009-06-23 15:13:50De la: Tiffany, la data 2009-06-23 15:07:26
......O data, cineva m-a invatat ca iubirea nu aduce suferinta, deoarece
cand iubesti cu adevarat nu ceri nimic in schimb, nu astepti nimic,
tu existi ptr fericirea celui iubit, tu nu mai contezi, asta e iubirea, nu?
Insa numai din iubire nu poti cladi o casnicie si nici o viata, desi
deseori e atat de usor sa spui te iubesc... si toate lucrurile astea pe care
le mentionez acum, si vi le impartasesc voua, las lacrimile sa imi
imbratiseze obrajii, si cred ca tot ceea ce am scris aici insa ratiunea
mea e slaba in fata sufletului si a amintirilor, si nu ar trebui sa cer nimic,
si nici nu o fac, dar inima mea striga.. Si altcineva, in alte timpuri, mi-a demonstrat
ca suferinta exista! Si-a facut aparitia imediat dupa starea aia inepuizabila de iubire,
care s-a dus precum vuetul vantului, fara sa o vad, doar sa o simt putin in mine, si
sa-i aud ecoul tipatului de durere... Atat Daria.
Uneori te indragostesti de cine nu trebuie, si atunci nu mai poti vorbi despre acele povesti
de iubire la care faci tu referire ducandu-le catre casniciile de o viata.
Ma bucur ca esti sincera, de fapt, nici nu te-am perceput altfel! Si, un pic, intuisem "povestea", insa acum ar trebui sa te incurajez, nu?...Sa iti spun "lasa, se rezolva toate!", insa eu stiu ca un suflet care a trecut prin asta nu are nevoie de aceste cuvinte,are nevoie de mult mai mult, are nevoie de sine insusi si de...stii tu ce vreau sa spun, asa ca...nu mai spun nimic!
Hmm...chiar sa nu mai pot spune nimic?...Nu credeam ca mi se va intampla!...
Daria intelepciunea ai dobandit-o, rabdarea insa te caracterizeaza lucru care mereu l-am apreciat la tine, sensibilitatea, este insa un lucru care il descopar pe zi ce trece si totdeauana am apreciat combinatia asta la o femei,( nu-s pe invers ) imi doresc sa fiu asa, desi nu stiu ce sanse am.
Sincer, felicitarile mele.