2012
Pagina 1 din 5

Toate forumurile » Diverse » 2012 » Pagina 1 din 5

Pagini: 1 2 3 4 5 >>
Sari la pagina:
Adrian_S Avatarul lui Adrian_S
Citeaza Raspunde

Postat de Adrian_S pe 25 Iunie 2009 la 18:09

Se spune ca pe 21.12.2012 va fii sfarsitul. Bine acum nu se stie sigur daca e vorba de un SFARSIT sau de un INCEPUT. Exista multe teorii legata de acest an 2012. Voi ce credeti ca se va intampla?
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 25 Iunie 2009 la 18:11

pe 21.12.2012 probabil ca o sa planuiesc revelionul.
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 Iunie 2009 la 19:42

o sa castig la loto
Citeaza Raspunde

Postat de Adrian_S pe 25 Iunie 2009 la 20:01

De la: gangstergrl, la data 2009-06-25 19:42:06o sa castig la loto

21 cade vinerea, dar sa ne spui si noua ce numere vrei sa bagi la loto pentru duminica aceea
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Iunie 2009 la 13:46

De la: Adrian_S, la data 2009-06-25 20:01:56

21 cade vinerea, dar sa ne spui si noua ce numere vrei sa bagi la loto pentru duminica aceea

Ma rog..atunci o sa numar banii castigati la loto cu 5 zile mai devreme de sfarsitul lumii
Citeaza Raspunde

Postat de Adrian_S pe 26 Iunie 2009 la 17:34

De la: gangstergrl, la data 2009-06-26 13:46:40

Pai daca vine sfarsitul inseamna ca in ultimele tale 5 zile vei numara bani, bine depinde cu cate numere castigi
linda Avatarul lui linda
Citeaza Raspunde

Postat de linda pe 26 Iunie 2009 la 17:48

da...tot asa cand eram eu plin clasa a 4-a, circula un zvon cum ca sfarsitul avea sa fie in anul 2000, adica fix cand as fi avut eu 20 de ani...si am asteptat cu infrigurare sa vad daca soarta va fi asa de nemiloasa;

iata ca-s 9 ani de atunci si-s bine mersi...
Citeaza Raspunde

Postat de Adrian_S pe 27 Iunie 2009 la 21:42

Aceasta ar fii o varianta http://www.youtube.com/watch?v=cyCCd8MCcZY
picamihai Avatarul lui picamihai
Citeaza Raspunde

Postat de picamihai pe 28 Iunie 2009 la 07:28

De la: Adrian_S, la data 2009-06-25 18:09:25Se spune ca pe 21.12.2012 va fii sfarsitul. Bine acum nu se stie sigur daca e vorba de un SFARSIT sau de un INCEPUT. Exista multe teorii legata de acest an 2012. Voi ce credeti ca se va intampla?
portcale Avatarul lui portcale
Citeaza Raspunde

Postat de portcale pe 28 Iunie 2009 la 07:34

sunt sigur ca se va intampla ceva ,,,,,,nu stiu ce dar va fi pentru ca ma uitam la tv si era o emisiune nu mai stiu pe ce canal dar arata un ceas care functiona dupa soare cu o precizie si un decalaj de doar o secunda si cum spuneai de 2012 culmea era facut sa functioneze doar pana atunci si cred ca avea o vechime de sute de ani facut din piatra.....? oare de ce nu l-au facut pana in 2455...sau orice alta data??? Ramane de vazut si nu te mai gandi ca nu e bine ,lasa lucrurile asa cum sunt,,, oricum suntem muritori de rand asa ca,,,,,,,,,
ghita1964 Avatarul lui ghita1964
Citeaza Raspunde

Postat de ghita1964 pe 28 Iunie 2009 la 07:50

Mda!Circula o predictie,adusa de cercetatorii futurologiei,a maiasilor!Nu numai ei dau anul 2012 ca fiind anul in care lumea se va sfarsii!Nostradam(se putea fara el)in celebrele lui Catrene zice si el despre fatidicul an!Noi insa ,ca niste crestini ortodocsi ce suntem,trebuie sa avem credinta in Dumnezeu si ce va fi ,va fi!Nu stie decat EL,cand va fi sfarsitul!CREDE-TI!!!
giannysx Avatarul lui giannysx
Citeaza Raspunde

Postat de giannysx pe 28 Iunie 2009 la 07:58

Eu unul cred ca vom deveni mai lacomi .... vom incepe noi razboaie (noi ca natie, nu noi ca tara :P) .... vom dezvolta noi metode de a fura si a pacali statul in care traim .... etc
arsinel Avatarul lui arsinel
Citeaza Raspunde

Postat de arsinel pe 28 Iunie 2009 la 08:07

De la: Adrian_S, la data 2009-06-25 18:09:25Se spune ca pe 21.12.2012 va fii sfarsitul. Bine acum nu se stie sigur daca e vorba de un SFARSIT sau de un INCEPUT. Exista multe teorii legata de acest an 2012. Voi ce credeti ca se va intampla?

La Cartea Sfanta se spune clar ca se vor ivi multu sarlatani dandu-se profeti.Se spune/speculeaza (unii spun ca dupa calcule exacte matematice cu privire la evenimentele din biblie) ca ar fi trebuit sa vina Dumnezeu in anii 1940, insa a amanat venirea din cauza ca nu eram pregatiti (inceperea razboilui mondial, repriza a doua). Asa s-a intimplat referitor si la anul 2000.
Daca nici macar ingerii sau restul cerului nu stie cand va veni, cum crezi ca niste fiinte atat de idioate(suntem cele mai imperfecte fiinte din tot cerul, de aia ne-a pus sub cer), precum suntem(prin comparatie), ar putea sa prezica venirea?
adisson Avatarul lui adisson
Citeaza Raspunde

Postat de adisson pe 28 Iunie 2009 la 08:54

De la: gangstergrl, la data 2009-06-26 13:46:40
De la: Adrian_S, la data 2009-06-25 20:01:56

Ma rog..atunci o sa numar banii castigati la loto cu 5 zile mai devreme de sfarsitul lumii

Pacat ca nu pica luni , macar asa nu trebuia sa merg la lucru
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Iunie 2009 la 09:14

Aici se pot citi niste chesti interesante: http://www.esoterism.ro/ro/centura-fotonica.php ,eu sunt convins de un lucru,timpul se comprima.Ziua,noaptea,luna,anul sunt tot mai scurte.Pentru cei ce spun :Bine ,dar ora e tot ora.Da,este adevarat,dar ora este doar unitatea de masura a timpuli.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Iunie 2009 la 09:16

De la: portcale, la data 2009-06-28 07:34:49sunt sigur ca se va intampla ceva ,,,,,,nu stiu ce dar va fi pentru ca ma uitam la tv si era o emisiune nu mai stiu pe ce canal dar arata un ceas care functiona dupa soare cu o precizie si un decalaj de doar o secunda si cum spuneai de 2012 culmea era facut sa functioneze doar pana atunci si cred ca avea o vechime de sute de ani facut din piatra.....? oare de ce nu l-au facut pana in 2455...sau orice alta data??? Ramane de vazut si nu te mai gandi ca nu e bine ,lasa lucrurile asa cum sunt,,, oricum suntem muritori de rand asa ca,,,,,,,,,

Da, e vorba de ceasul solar din civilizatia Maya, si ar fi vorba de intrarea Terrei intr-o portiune de spatiu cu energie crescuta, care va favoriza conditiile producerii unor schimbari majore... detalii gasiti aici: http://www.scribd.com/doc/3020597/Maya-si-2012
carosieru Avatarul lui carosieru
Citeaza Raspunde

Postat de carosieru pe 28 Iunie 2009 la 09:25

trebuie sa ma grabesc si sa-i fac propunerea sa ma insor pana atunci si.... sa punem si de-un bebe?
carosieru Avatarul lui carosieru
Citeaza Raspunde

Postat de carosieru pe 28 Iunie 2009 la 09:30

scapam cu totii de rate
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Iunie 2009 la 09:34

De la: carosieru, la data 2009-06-28 09:30:28scapam cu totii de rate

Se spune lumea cealalta e in mare parte asemanatoare cu cea de aici, doar ca are conditii mai bune de viata. Deci, nu stiu daca scapam de banci si rate, dar poate ca am putea spera macar la dobanzi mai mici...!
ak446 Avatarul lui ak446
Citeaza Raspunde

Postat de ak446 pe 28 Iunie 2009 la 09:37

Adevarul e ca nu ne indreptam in directia buna dar cand va veni sfarsitul nu se stie ,nu 2000, 2012,....
. intr-o zi va incepe
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Iunie 2009 la 09:41

De altfel, si in credinta hindusa e specificata o data asemanatoare pentru trecerea lumii din Kali Yuga in Satya Yuga, ceea ce ar corespunde, de asemenea, cu cresterea frecventei vibratorii si schimbari majore la nivelul planului fizic si al legilor ce-l guverneaza...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Iunie 2009 la 09:46

De la: linda, la data 2009-06-26 17:48:19da...tot asa cand eram eu plin clasa a 4-a, circula un zvon cum ca sfarsitul avea sa fie in anul 2000, adica fix cand as fi avut eu 20 de ani...si am asteptat cu infrigurare sa vad daca soarta va fi asa de nemiloasa;

iata ca-s 9 ani de atunci si-s bine mersi...

Nu stiu cum stai cu MERCI-ul,dar te asigur ca de bine,.............ma-am uitat la pozele tale,...........esti foaaaaarte BINE.Te felicit:)):)):))
vivi_c Avatarul lui vivi_c
Citeaza Raspunde

Postat de vivi_c pe 28 Iunie 2009 la 09:50

De la: carosieru, la data 2009-06-28 09:30:28scapam cu totii de rate

bine spus =))

facetiva rate ca si nu vi le platiti ...ca oricum "Vine apocalipsa":)))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Iunie 2009 la 10:00

Teoriile astea cu cresterea frecventei vibratorii si efectelor aferente au avantajul ca explica, intr-o oarecare masura, precipitarea evenimentelor istorice pe toate planurile cam de vreo 100 ani incoace, comparativ cu perioada anterioara, cand de-a lungul a mii de ani s-au intamplat mai putine evenimente notabile decat in ultima suta de ani; si sa nu-mi spuneti ca e doar o perceptie subiectiva datorata mediatizarii rapide si intense, ca nu va dau dreptate...!
gixu Avatarul lui gixu
Citeaza Raspunde

Postat de gixu pe 28 Iunie 2009 la 10:02

In 2012 scapam de criza dar maybe is to late
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Iunie 2009 la 10:25

dupa ce am scris o pagina intreaga ...am dat "adauga mesaj" nu a aparut nimic...o fi ceva providential

http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/82837/Sfarsitul-lumii-vine-in-2012.html
Reiau pe scurt:
Poate sa fie ce-o fi, depinde de tine daca alegi sa-ti traiesti viata de acum incolo ca o planta care vegeteaza si asteapta 'fatidicul" 2012. A mai fost "fatidic" si anul 2000... .

"Diverse religii si credinte “asteapta” Sfarsitul Lumii la date antecalculate cu mari perioade de timp inainte. Iata cateva dintre ele:
Sfarsitul calendarului maya actual - 21 decembrie 2012
Alinierea generala planetara - 8 septembrie 2040
Sfarsitul, dupa calendarul musulman - 2076
Sfarsitul, dupa calendarul evreiesc - 2240Cu toate ca nu au trecut testul anului 2000, teoriile sfarsitului lumii cunosc acum un reviriment legat de anul 2012. Se pare ca tot mai multe argumente converg spre concluzia ca in acel an ceva cu totul surprinzator si inimaginabil se va petrece cu planeta noastra si implicit cu noi, locuitorii ei."

Inversari de poli, alinierea planetelor (trecerea dintr-o zodie in alta la nivel planetar), schimbari geo-climatice, etc...ne vedem dincolo!!

Si din partea mea poate sa vina si la noapte!
ShaoKahn2103 Avatarul lui ShaoKahn2103
Citeaza Raspunde

Postat de ShaoKahn2103 pe 28 Iunie 2009 la 10:51

Din ceea ce am vazut la emisiunile de pe National Geografic, referitoare la aparitia unei explozii solare si inversarea polilor, se pare ca intr-adevar in 2012, va avea loc unul din aceste 2 evenimente. asa ca ii rog pe cei care nu-s in tema, sa nu mai faca misto-uri, fiindca e o treaba cat se poate de serioasa, ca sa nu zic iminenta.
mihai_21 Avatarul lui mihai_21
Citeaza Raspunde

Postat de mihai_21 pe 28 Iunie 2009 la 11:01

Demerol – derivat din morfinã
Dilaudid -calmant
Vicodin - calmant
Soma – calmant muscular
Xanax – sedativ
Zoloft – antidepresiv
Paxil – antidepresiv
Prilosec – medicament pentru cardiaci asa o se se sfarseasca 2012 , astea sunt numai teorii , poate ca se va intampla , sfarsitul omeniri va fii altceva vom intra in acea de-a 6 lume , probabil ca nu ati vazut mai concret chestiile , dar ce va fii va fii ,cardiaci si mintalii sa nu citeasca :))))))
mihai_21 Avatarul lui mihai_21
Citeaza Raspunde

Postat de mihai_21 pe 28 Iunie 2009 la 11:01

Demerol – derivat din morfinã
Dilaudid -calmant
Vicodin - calmant
Soma – calmant muscular
Xanax – sedativ
Zoloft – antidepresiv
Paxil – antidepresiv
Prilosec – medicament pentru cardiaci asa o se se sfarseasca 2012 , astea sunt numai teorii , poate ca se va intampla , sfarsitul omeniri va fii altceva vom intra in acea de-a 6 lume , probabil ca nu ati vazut mai concret chestiile , dar ce va fii va fii ,cardiaci si mintalii sa nu citeasca :))))))
aprov Avatarul lui aprov
Citeaza Raspunde

Postat de aprov pe 28 Iunie 2009 la 11:07

Nu se va intampla nimic , stai linistit.
Pur si simplu era odata, in urma cu mai multe zeci de sute de ani, un nene din muntii Anzi (cam pe unde este astazi PERU ) care se uita la condori cum zboara si scria un calendar pe piatra(hartia inca nu se inventase iar pielea de capra o mancase de foame).
Si tot scria el , se mai uita la condori, si iar scria si dintr-o data i s-a terminat piatra. Atunci cand i s-a terminat piatra ajunsese la data de 21 dec 2012.
Pe urma l-a prins Pisaro (conchistadorul), care a tras o linie cu sabia sus de tot intr-o sala si i-a spus ca daca umple sala cu aur pana la linia aia va fi eliberat. Atunci mayasii au pus mana de la mana, au adunat aurul au umplut sala dar spaniolul tot i-a casapit.
Aia au murit iar Pisaro a dus aurul in Spania iar pana la urma aurul a ajuns la Real Madrid cu care acum l-au cumparat pe Cristiano Ronaldo. Dar asta e alta poveste.
Comprendo ?
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 5 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info