Pt michael jackson ( 1958 - 2009 )
Pagina 1 din 8

Toate forumurile » How to » Pt Michael Jackson ( 1958 - 2009 ) » Pagina 1 din 8

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 >>
Sari la pagina:
Greenie Avatarul lui Greenie
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 26 Iunie 2009 la 10:46

Hai sa ne aducem aminte de el, de concertul pe care l-a avut la noi (in ce an mai exact? + cine a fost? + cum a fost?) etc..
Si va astept si cu cateva melodii care v-au placut de la el..

De exemplu, mie intotdeauna mi-a placut foarte mult urmatoare melodie de la el:

Earth Song - http://www.youtube.com/watch?v=f8muMo0fw_M&feature=related (si mai ales videoclipul)

Dumnezeu sa-l ierte!
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 26 Iunie 2009 la 11:03

adnana Avatarul lui adnana
Citeaza Raspunde

Postat de adnana pe 26 Iunie 2009 la 11:03

Mie imi placeau melodiile "Remember The Time " si "In the closet"
Dumnezeu sa-l odihneasca.
adnana Avatarul lui adnana
Citeaza Raspunde

Postat de adnana pe 26 Iunie 2009 la 11:04

De la: adnana, la data 2009-06-26 11:03:59Mie imi placeau melodiile "Remember The Time " si "In the closet"
Dumnezeu sa-l odihneasca.

si apropo cred ca prin 1992 a fost concertul
gangstergrl Avatarul lui gangstergrl
Citeaza Raspunde

Postat de gangstergrl pe 26 Iunie 2009 la 11:17

Dirty Diana my favourite..Give it to me..chitara lui Slash parca nu a sunat niciodata mai bine...The way you make me feel si Who is it...povesti frumoase redate in versuri si imagini extraordinare....Din punctul meu de vedere regele a murit
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 26 Iunie 2009 la 11:20

da....
stii GGrl, Adnana, nu eram o fana "inraita" dupa M.J, dar ce a fost a fost, pacat de "pasaricile" lui, care au fost stoluri......

Someone in the Dark - http://www.youtube.com/watch?v=cbrmr1pkjyg&NR=1

A fost cineva la concertul din '92?
mell Avatarul lui mell
Citeaza Raspunde

Postat de mell pe 26 Iunie 2009 la 12:43

De la: Greenie, la data 2009-06-26 10:46:40Hai sa ne aducem aminte de el, de concertul pe care l-a avut la noi (in ce an mai exact? + cine a fost? + cum a fost?) etc..

Earth Song - http://www.youtube.com/watch?v=f8muMo0fw_M&feature=related (si mai ales videoclipul)

Dumnezeu sa-l ierte!

N-am fost fan M.J dar nu pot sa nu spun ca-mi pare rau ca s-a dus.
Dumnezeu sa-l Odihneasca!
Imi place melodia "I just can't stop loving you"
Tiffany Avatarul lui Tiffany
Citeaza Raspunde

Postat de Tiffany pe 26 Iunie 2009 la 12:50

De la: mell, la data 2009-06-26 12:43:01
De la: Greenie, la data 2009-06-26 10:46:40Hai sa ne aducem aminte de el, de concertul pe care l-a avut la noi (in ce an mai exact? + cine a fost? + cum a fost?) etc..

Dumnezeu sa-l ierte!

N-am fost fan M.J dar nu pot sa nu spun ca-mi pare rau ca s-a dus.
Dumnezeu sa-l Odihneasca!
Imi place melodia "I just can't stop loving you"

Si mie tot aia si Dirty Diana
Dumnezeu sa-l ierte!
googoodoll Avatarul lui googoodoll
Citeaza Raspunde

Postat de googoodoll pe 26 Iunie 2009 la 12:52

nici eu nu sunt fan, a avut o viata nefericita, pacat ca a facut alegeri stupide.
mi-a placut "Remember the time"
canalia Avatarul lui canalia
Citeaza Raspunde

Postat de canalia pe 26 Iunie 2009 la 13:01

eu il mai ascult din cand in cand ...
Smooth Criminal. cand eram pustoaica chiar imi ieseau si cateva figuri de dans
Citeaza Raspunde

Postat de Tiffany pe 26 Iunie 2009 la 13:05

You Rock My World
gangstergrl Avatarul lui gangstergrl
Citeaza Raspunde

Postat de gangstergrl pe 26 Iunie 2009 la 13:19

Sunt curioasa ce se va intampla cu cei doi copii!
Citeaza Raspunde

Postat de Tiffany pe 26 Iunie 2009 la 13:22

De la: gangstergrl, la data 2009-06-26 13:19:02Sunt curioasa ce se va intampla cu cei doi copii!

Doar cei 2?
Oksana Avatarul lui Oksana
Citeaza Raspunde

Postat de Oksana pe 27 Iunie 2009 la 02:03

De la: canalia, la data 2009-06-26 13:01:01eu il mai ascult din cand in cand ...
Smooth Criminal. cand eram pustoaica chiar imi ieseau si cateva figuri de dans

Idem ..atat in varianta lui Michael ,cat si in a celor de la Alien Ant Farm
VlabiouzzZzZ Avatarul lui VlabiouzzZzZ
Citeaza Raspunde

Postat de VlabiouzzZzZ pe 27 Iunie 2009 la 07:49

ca talent a fost genial, dupa cum ziceau cei din times...a fost pus la o lalta cu elvis si beatles, a lasat un gol mare in lumea talentelor muzicale. iar ca persoana..de ce ar trebui sa ne intereseze..cu totii avem cadavrele noastre in sifonier...sa il tinem in viata ascultandu-i muzica...a murit Michael Jackson...TRAIASCA Michael Jackson...
waliazar Avatarul lui waliazar
Citeaza Raspunde

Postat de waliazar pe 27 Iunie 2009 la 07:50

De la: gangstergrl, la data 2009-06-26 11:17:32Dirty Diana my favourite..Give it to me..chitara lui Slash parca nu a sunat niciodata mai bine...The way you make me feel si Who is it...povesti frumoase redate in versuri si imagini extraordinare....Din punctul meu de vedere regele a murit

Ghitara de la Dirty Daiana e a lui Steve Stevens , care mai cinta si cu Billy Idol
sirdanna Avatarul lui sirdanna
Citeaza Raspunde

Postat de sirdanna pe 27 Iunie 2009 la 08:28

bravo vlabiozzzzz.E bine sa nu criticam ce nu cunoastem,,viata lui privata a fost oricum o enigma,se stie ca a avut o copilarie grea,tatal sau i-a speculat talentul si l-a pus la munca alaturi de fratii sai formand jackson five,surorile au fost crescute si educate in stil religios,erau de religie babdista,dar cu toate acestea,el a reusit sa fie altfel decat fratii sai si sa se faca remarcat copil fiind,adolescent si mai apoi tanar cu un talent iesit din comun.
sirdanna Avatarul lui sirdanna
Citeaza Raspunde

Postat de sirdanna pe 27 Iunie 2009 la 08:35

A starnit invidii,intai in randul fratilor sai care il cam luau peste picior si-l ironizau,singura care i-a fost alaturi,mezina familiei,a fost cea cu care a filmat scream,in anul 1995,si care oricum avea si ea cariera solo,in versurile cantecelor sale se observa multa sensibilitate,avea idei geniale cand filma cate un videoclip,si o putere de munca extraordinara,ca toti marii artisti,dar se stie ca totul are un pret,si orice succes are si un revers,oboseala acumulata in timp,stres(am auzit ca ar fi suferit si de atacuri de panica,anxietate),toate astea duc la o slabire a organismului,orice ai face.Sa ramanem ca el macar in sufletele noastre copii si sa-l pastram asa cum a fost el in memoria noastra ,marele simbol al muzicii pop,anii 8o,Michael,de acum vei canta alaturi de ingeri....
ACIDUTZU Avatarul lui ACIDUTZU
Citeaza Raspunde

Postat de ACIDUTZU pe 27 Iunie 2009 la 08:47

Nu fiþi triºti !
Michael Jackson trãieºte!
El este în inimile ºi minþile noastre! Ale tuturor, fie fani sau nu.
Viaþa lui, ca ºi a oricãror alte persoane care au lãsat ceva în urma lor, este ETERNÃ.
Prafrazând o reclamã la modã: existã oameni mari ºi oameni mici. Cei mici pot deveni "mari" doar datoritã faptului cã OAMENI precum Michael Jackson le-au dat speranþe i-au fãcut sã viseze!
PACE!
arsinel Avatarul lui arsinel
Citeaza Raspunde

Postat de arsinel pe 27 Iunie 2009 la 08:48

concertul a fost bestial...imi aduc aminte, ma uitam la tv, iar pe ritmurile melodiilor lui numaram lesinatii...:D cadeau fati si surori ca gloantele din mitraliera...eu am numarat aproximativ 46-47 persoane. unu dupa altul ca legumele. iar de melodii pot spune ca au fost prea putine cele care nu mi-au placut.
dupa elvis, cred ca isi merita locul. sa-i fie tzarana usoara iar sufletul usor. D-zeu sa-l odihneasca
cHiBiTZu Avatarul lui cHiBiTZu
Citeaza Raspunde

Postat de cHiBiTZu pe 27 Iunie 2009 la 08:49

sincer nu prea stiu ce sa mai zic. doar vreau sa aduc un omagiu, unui geniu ce a parasit aceasta lumea, dar care va trai in sufletele noastre.pot spune k nu am fost un fan adevarat, dar trecerea lui in nefiinta ma face sa fiu un fan din ce in ce mai mare, sa apreciez mult mai mult tot ceea ce inseamna michael jackson.ma bucur k am prin cel putin 15 ani din viata si cariera sa. ODIHNEASCA-SE IN PACE. nu te vom uita niciodata, te vom iubi si purta in suflet pt totdeauna.
Anathaema Avatarul lui Anathaema
Citeaza Raspunde

Postat de Anathaema pe 27 Iunie 2009 la 08:54

Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-l puna alaturi de cele mai mari personalitati mondiale. Merita

ca piese : Dirty Diana, Give in to Me, I just can't stop loving you
h00ligan Avatarul lui h00ligan
Citeaza Raspunde

Postat de h00ligan pe 27 Iunie 2009 la 08:57

Michael a sustinut 2 concerte in tara noastra! In 1992 si in 1996! Dumnezeu sa-l odihneasca!
3B0L Avatarul lui 3B0L
Citeaza Raspunde

Postat de 3B0L pe 27 Iunie 2009 la 08:59

Imi pare bine ca a murit in sfarsit nu inteleg dc il idolatrizati ata a fost un om cu zeci poate sute de complexe in primul rand a facut operatia de schimbare a pielii + multe altele ... in final din regele muzicii a ajuns un om care mai avea putin si se dezmembra asta este povestea unui artist caruia i sa urcat popularitatea la cap .
florincristea2121 Avatarul lui florincristea2121
Citeaza Raspunde

Postat de florincristea2121 pe 27 Iunie 2009 la 09:04

nici macar in vis nu il compara pe MJ cu elvis!!!!
MJ a fost 10 ori mai tare,mai cunoscut si mai talentat.
mianma Avatarul lui mianma
Citeaza Raspunde

Postat de mianma pe 27 Iunie 2009 la 09:05

Ca tot veni vorba de Oameni Mari..Un alt om mare (Napoelon) spunea : "E gresit sa plangi un om care a murit, bucura-te ca acel om a trait si multumeste-i lui Dumnezeu ca l-ai cunoscut"
miadry Avatarul lui miadry
Citeaza Raspunde

Postat de miadry pe 27 Iunie 2009 la 09:09

E deja a doua zi si parca tot nu-mi vine sa cred. M-am trezit cu speranta ca totul sa fi fost un cosmar, sa aud la tv ca traieste, ca a fost doar un zvon, o farsa, o greseala...Imi este atat de greu sa accept ca nu mai e printre noi.
E cel mai bun artist al tuturor timpurilor, nu al generatiei mele, sau generatiei parintilor mei, ci al tuturor timpurilor. Aud cum unii il compara cu The Beattles, Elvis sau Madonna, dar eu consider ca el se ridica deasupra tuturor. Nu neg valoarea acestor artisti, dar nici unul dintre ei nu a fost atat de complet ca Michael. MJ este cantaret, scriitor, compozitor, dansator si este cel mai bun la toate. Elvis nu isi compunea melodiile, Madonna ca si Beattles-ii nu exceleaza la dans. Michael e clar cel mai mare artist din istorie. El traieste in inimile noastre si atat timp cat va exista muzica si dans, va exista Michael Jackson.
Pentru hater-i: lasati-o mai moale, macar in perioada asta. Demonstrati ca aveti macar o farama de umanitate in voi.
zen Avatarul lui zen
Citeaza Raspunde

Postat de zen pe 27 Iunie 2009 la 09:27

De la: mianma, la data 2009-06-27 09:05:15Ca tot veni vorba de Oameni Mari..Un alt om mare (Napoelon) spunea : "E gresit sa plangi un om care a murit, bucura-te ca acel om a trait si multumeste-i lui Dumnezeu ca l-ai cunoscut"

De ce l-ai cunoscut pe pedofil? Sau de ce zici asta:))
A fost un distrus, un drogat, un pedofil, eu ma bucur ca a murit :) mai e cineva?
yuppy002436 Avatarul lui yuppy002436
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy002436 pe 27 Iunie 2009 la 09:37

..mie imi placea Michael J.de cand eram mica..avea un stil aparte iar dansul lui era special..
angelo21 Avatarul lui angelo21
Citeaza Raspunde

Postat de angelo21 pe 27 Iunie 2009 la 09:38

Va ramane mereu in sufletul meu......r.i.p. Michael

http://www.youtube.com/watch?v=1zpTQCQEFhg
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 69 lei pentru a beneficia de un SUPER PRET la CITY BREAK NAPOLI: 139 EURO pentru AVION + 5 ZILE cazare cu mic dejun la unul dintre cele mai bune hoteluri din oras: Grand Europe 3* - TOATE TAXELE INCLUSE! Plata in 2 RATE! Atentie: Oferta limitata!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 69 lei pentru a beneficia de un SUPER PRET la CITY BREAK NAPOLI: 139 EURO pentru AVION + 5 ZILE cazare cu mic dejun la unul dintre cele mai bune hoteluri din oras: Grand Europe 3* - TOATE TAXELE INCLUSE! Plata in 2 RATE! Atentie: Oferta limitata!
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum