Pt michael jackson ( 1958 - 2009 )
Pagina 8 din 8

Toate forumurile » How to » Pt Michael Jackson ( 1958 - 2009 ) » Pagina 8 din 8

Pagini: << 4 5 6 7 8
Sari la pagina:
schumy_852007 Avatarul lui schumy_852007
Citeaza Raspunde

Postat de schumy_852007 pe 13 Iulie 2009 la 12:38

eu am fost in 92'.a fost superb atunic chiar daca eram cam mic mi-a placut foarte mult plus k a fost o atmosfera de neuitat
roxanai Avatarul lui roxanai
Citeaza Raspunde

Postat de roxanai pe 14 Iulie 2009 la 14:26

Vreau sa stiu si eu... de ce ati sters coment-ul meu.PE CINE AM DERANJAT ?????
euLaurik Avatarul lui euLaurik
Citeaza Raspunde

Postat de euLaurik pe 14 Iulie 2009 la 16:35

De la: roxanai, la data 2009-07-14 14:26:33Vreau sa stiu si eu... de ce ati sters coment-ul meu.PE CINE AM DERANJAT ?????

scrie-l din nou, noi il citim
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 14 Iulie 2009 la 16:37

De la: roxanai, la data 2009-07-14 14:26:33Vreau sa stiu si eu... de ce ati sters coment-ul meu.PE CINE AM DERANJAT ?????

te cam oftici ai ?
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

te cam oftici ai ?
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

te cam oftici ai ?
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 14 Iulie 2009 la 16:38

te cam oftici ai ?
ancu Avatarul lui ancu
Citeaza Raspunde

Postat de ancu pe 14 Iulie 2009 la 16:38

nu vreau sa par nesimtita sau ceva de genu'! Dar daca nu murea si omu isi vedea de viata lui retrasa cu copii lui...etc etc...isi mai aducea aminte cineva de el?

De cand a murit numai stiri si titluri mare pe ziare cu el! lasati-l sa se odihneasca , ca saracu se tot misca prin cosciug de atat adus aminte!si de faza cu viata secreta a lui! D c nu il lasa oameni astia in pace , omu e mort mai are rost sa vb de rau despre el? Nu

a facut istorie asta conteaza , cred

nu am nimic cu el , ador melodiile pe care le-a scos sunt superbe dar atat ! a facut muzica frumoasa despre asta trebuie sa vorbim!

asta referitor la ziarele de scandal si tv! :

nu trebuie sa apreciem omul dupa ce moare:P
Citeaza Raspunde

Postat de roxanai pe 15 Iulie 2009 la 16:19

De la: Haps, la data 2009-07-14 16:38:17

te cam oftici ai ?

Sa inteleg ca tu l-ai sters odata ce te bagi in seama...ca gaina la muci ...ai auzit de libertatea de exprimare??? ..in fine, nu cred ca e normal sa stergi parerea altuia mai ales daca s-a exprimat in termeni civilizati.Te-as ruga frumos sa nu te stradui sa-mi raspunzi imi e deajuns cu ce am vazut pana acu´.
linda Avatarul lui linda
Citeaza Raspunde

Postat de linda pe 15 Iulie 2009 la 16:27

De la: roxanai, la data 2009-07-15 16:19:33

te cam oftici ai ?

Sa inteleg ca tu l-ai sters odata ce te bagi in seama...ca gaina la muci ...ai auzit de libertatea de exprimare??? ..in fine, nu cred ca e normal sa stergi parerea altuia mai ales daca s-a exprimat in termeni civilizati.Te-as ruga frumos sa nu te stradui sa-mi raspunzi imi e deajuns cu ce am vazut pana acu´.

roxana, pentru ca vad suparata rau si pentru ca nu ai dreptate sa te iei de haps, o sa-ti explic eu:

-"defectiunile tehnice" fac uneori ca mesajul tau sa nu se posteze; a patit-o fiecare dintre noi macar odata si gandeste-te ca unii au scris mesaje lungi lungi in care au pus suflet...

-niciun user nu poate sterge comment-ul unui alt user

-asa ca vina poti s-o dai pe circumstantele nefericite create vulnerabilitatea tehnica a forumului.
euLaurik Avatarul lui euLaurik
Citeaza Raspunde

Postat de euLaurik pe 15 Iulie 2009 la 17:29

Linda pt impaciuire...si ca sa o crezi, Roxana...sa nu crezi ca Haps a scris un mesaj de 5 ori...e tot o faza tehnica. Insist, mai scrie-ne o data!
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Iulie 2009 la 21:56

De la: ancu, la data 2009-07-14 16:38:31nu vreau sa par nesimtita sau ceva de genu'! Dar daca nu murea si omu isi vedea de viata lui retrasa cu copii lui...etc etc...isi mai aducea aminte cineva de el?

De cand a murit numai stiri si titluri mare pe ziare cu el! lasati-l sa se odihneasca , ca saracu se tot misca prin cosciug de atat adus aminte!si de faza cu viata secreta a lui! D c nu il lasa oameni astia in pace , omu e mort mai are rost sa vb de rau despre el? Nu

a facut istorie asta conteaza , cred

nu am nimic cu el , ador melodiile pe care le-a scos sunt superbe dar atat ! a facut muzica frumoasa despre asta trebuie sa vorbim!

asta referitor la ziarele de scandal si tv! :

nu trebuie sa apreciem omul dupa ce moare:P

sunt de acord cu tine iar voi asti ce acuzati si imprastiati cu rahat mai spalativa pe dinti ca va pute gura...... de la rahat .
Citeaza Raspunde

Postat de roxanai pe 16 Iulie 2009 la 15:13

De la: linda, la data 2009-07-15 16:27:06

te cam oftici ai ?

roxana, pentru ca vad suparata rau si pentru ca nu ai dreptate sa te iei de haps, o sa-ti explic eu:

-"defectiunile tehnice" fac uneori ca mesajul tau sa nu se posteze; a patit-o fiecare dintre noi macar odata si gandeste-te ca unii au scris mesaje lungi lungi in care au pus suflet...

-asa ca vina poti s-o dai pe circumstantele nefericite create vulnerabilitatea tehnica a forumului.

Daca e asa... tin sa-ti cer scuze...Haps, cand am vazut ca te-ai bagat in seama ...am gandit ca esti vinovat de necazu meu, se mai intampla desi ma cam indoi de la brau ca dupa 2 zile mari si late pe forum..mesaju meu dispare prin arta de magie.
Citeaza Raspunde

Postat de roxanai pe 16 Iulie 2009 la 15:23

De la: euLaurik, la data 2009-07-15 17:29:29 Linda pt impaciuire...si ca sa o crezi, Roxana...sa nu crezi ca Haps a scris un mesaj de 5 ori...e tot o faza tehnica. Insist, mai scrie-ne o data!

Nu mai are nici un rost...o fatuk s-a luat de Michael Jackson cum ca e gay , drogat ,pedofil..etc. Si i-am spus ca e mai bine sa se documenteze decat sa arunce cu noroi in dita geniu:)N-as mai putea retrata msj cu aceleasi cuvinte...am facut un rezumat .
magdy Avatarul lui magdy
Citeaza Raspunde

Postat de magdy pe 16 Iulie 2009 la 19:53

doar un om bolnav se poate bucura de moartea cuiva,in special de moartea luiMichael un om pe care nimeni nu la cunoscut cu adevarata si care nu a facut rau nimanui prin muzica lui am trait.
magdy Avatarul lui magdy
Citeaza Raspunde

Postat de magdy pe 16 Iulie 2009 la 22:19

esti bolnav omule daca asta crezi
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 16 Iulie 2009 la 22:47

De la: roxanai, la data 2009-07-16 15:13:41
De la: linda, la data 2009-07-15 16:27:06

te cam oftici ai ?

Daca e asa... tin sa-ti cer scuze...Haps, cand am vazut ca te-ai bagat in seama ...am gandit ca esti vinovat de necazu meu, se mai intampla desi ma cam indoi de la brau ca dupa 2 zile mari si late pe forum..mesaju meu dispare prin arta de magie.

necaz ? maaaaaaaaaaaaare necaz ce e, ca ti s-a sters un mesaj...
magdy Avatarul lui magdy
Citeaza Raspunde

Postat de magdy pe 17 Iulie 2009 la 20:02

De la: bebemediu, la data 2009-06-27 10:27:36nu ma bucur dar a fost un lup sub piele de oaie si la propiu si la figurat a fost un drac negru s-a facut alb ca un inger... dar tot drac a ramas... in legatura cu muzica lui... foarte ok misto si o ascultam si o mai ascult uneori cu placere... dar ce fel de om a fost... este sub orice critica... ganditi-va cate scandaluri de pedofilism... dar ganditi-va cate nu au ajuns in presa... de cati copii a profitat cand mergea vezi doamne prin tari afectate sa ii ajute... ca aia nu au mass media ca la noi si daca li-se intampla ceva nu afla nimeni... dar nu ma bucur ca a murit... nu sunt satana...

fratilor mai terminati cu prostiile astea NU A FOST NICI UN PEDOFIL,nu ati vazut si voi cum se purta el cu cop[ii??sau hai sa ne amintim cati banii a donat unei case de copii din bucuresti at cand a fost in romania...nu mai vb doar ca sa va aflati in treaba ganditi inaite sa ziceti ceva.RIP Michael...
kiki Avatarul lui kiki
Citeaza Raspunde

Postat de kiki pe 20 Iulie 2009 la 08:20

De la: ADRIANERCUTA, la data 2009-07-08 23:41:11Sa nu ramanem doar niste jivine.Viata lui nu conteaza;conteaza doar ce ne-a lasat mostenire:muzica! Ar trebui sa recunosti ca e ceva deosebit(P.S.nu se stie daca se va mai naste un altul sau alta deci sa fim recunoscatori ca s-a nascut)

Scuze ca te contrazic, si viata lui conteaza, pt ca inainte de toate a fost om, si nu unul cu o personalitate bizara, asa cum a incercat sa-l prezinte presa, ci un om demn de toata cinstea, avand in vedere toate faptele bune pe care le-a facut in decursul vietii sale, ganditi-va, in cazul in care nu stiati, MJ a facut cele mai mari donatii in scopri caritabile(in jur de 300 mil de dolari), lasand la o parte datile in care se deghiza si mergea in spitale)...asa ca, om INAINTE DE TOATE, si geniu al muzicii pt cei care nu au fost interesati sa cunoasca si ceea ce nu a prezentat mass-media!
pearl_seeker Avatarul lui pearl_seeker
Citeaza Raspunde

Postat de pearl_seeker pe 20 Iulie 2009 la 16:05

Intre un megastar autentic precum MJ si omul de rand, fie el fan sau nu, este o diferenta enorma in mod evident. Omul de rand tinde sa spuna, fie in presa, fie oriunde apuca tot felul de prostii si mizerii fara macar sa acorde efortul si atentia cuvenite spre a afla realitatile din viata lui MJ. In lumea asta colorata, oamenii cred ca daca au dreptul la opinie inseamna ca automat au si dreptul sa terfeleasca pe oricine, chiar si un rege al muzicii pop, pe baza dejectiilor tiparite in presa de scandal.. MUZICA reflecta flagrant de fidel sufletul unui OM, asa ca cine cunoaste cat de cat muzica lui MJ stie automat ce fel de om a fost. Ceilalti care vorbesc pe langa, nu fac decat sa arate ce zace de fapt in fiinta umana .....
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: << 4 5 6 7 8
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info