Indragostita de un amic
Pagina 1 din 5

Toate forumurile » How to » INDRAGOSTITA DE UN AMIC » Pagina 1 din 5

Pagini: 1 2 3 4 5 >>
Sari la pagina:
cristimica Avatarul lui cristimica
Citeaza Raspunde

Postat de cristimica pe 28 Iunie 2009 la 13:58

Hello, hello Am si eu o mica/mare problema (depinde cum o iei): de la sfarsitul anului trecut sunt indragostita de unul dintre prietenii mei. Atunci, el a incercat sa ma sarute si eu l-am respins...si acum regret pasul acesta dar ce mai pot face acum? nu mare lucru...chestia e ca de cate ori ne vedem ne tachinam si ne tot "jucam" fara ca el sa mai faca vreun pas clar in directia asta. chestia e ca desi sunt destui tipi care ma invita in oras eu il vreau doar pe el...dati-mi shi voi niste idei.cum sa-l atrag? cum sa fac sa fie totul ok intre noi?
Adrian_S Avatarul lui Adrian_S
Citeaza Raspunde

Postat de Adrian_S pe 28 Iunie 2009 la 14:04

De la: sibiu_sibiu, la data 2009-06-28 13:58:02Hello, hello Am si eu o mica/mare problema (depinde cum o iei): de la sfarsitul anului trecut sunt indragostita de unul dintre prietenii mei. Atunci, el a incercat sa ma sarute si eu l-am respins...si acum regret pasul acesta dar ce mai pot face acum? nu mare lucru...chestia e ca de cate ori ne vedem ne tachinam si ne tot "jucam" fara ca el sa mai faca vreun pas clar in directia asta. chestia e ca desi sunt destui tipi care ma invita in oras eu il vreau doar pe el...dati-mi shi voi niste idei.cum sa-l atrag? cum sa fac sa fie totul ok intre noi?

Pai ai de facut cel mai simplu si in acelasi timp cel mai dificil lucru: Spunei ce simti pt el si ai sa vezi ca va incerca din nou sa te sarute. Fara retineri!
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 28 Iunie 2009 la 14:25

normal ca nu mai face nici un pas, din moment ce l-ai respins.
Citeaza Raspunde

Postat de cristimica pe 28 Iunie 2009 la 14:33

Am uitat sa va zic ca s a suparat pe mine atunci si o perioada nici n am mai vorbit.Si sincer credeam ca e baut si de asta se comporta asa...Cand i am explicat dupa ceva vreme de ce l am respins atunci mi a raspuns ca bause putin dar ca stia ce face
Adrian_S Avatarul lui Adrian_S
Citeaza Raspunde

Postat de Adrian_S pe 28 Iunie 2009 la 14:45

De la: sibiu_sibiu, la data 2009-06-28 14:33:05Am uitat sa va zic ca s a suparat pe mine atunci si o perioada nici n am mai vorbit.Si sincer credeam ca e baut si de asta se comporta asa...Cand i am explicat dupa ceva vreme de ce l am respins atunci mi a raspuns ca bause putin dar ca stia ce face

Poti detalia momentul acela?
Citeaza Raspunde

Postat de cristimica pe 29 Iunie 2009 la 14:51

Baieti(mai ales) va astept cu pareri si sfaturi
mell Avatarul lui mell
Citeaza Raspunde

Postat de mell pe 29 Iunie 2009 la 14:56

De la: sibiu_sibiu, la data 2009-06-29 14:51:23Baieti(mai ales) va astept cu pareri si sfaturi

Baieti, baieti puneti mana pe lopeti!!
Mai sus ti se cer detalii, nu-i ajuti un pic?
Citeaza Raspunde

Postat de cristimica pe 29 Iunie 2009 la 15:01

Pai in mare v am cam zis despre ce e vorba...nu inteleg de ce nu mai face niciun pas clar desi se vede clar ca (inca) ii plac.
user999 Avatarul lui user999
Citeaza Raspunde

Postat de user999 pe 30 Iunie 2009 la 01:13

e randul tau sa faci pasul ... pt ca eu unul nu as mai face pasul inca odata din orgoliu'.
baytu Avatarul lui baytu
Citeaza Raspunde

Postat de baytu pe 30 Iunie 2009 la 08:18

Acuma nu mai fi suparata!k doar a venit o data!ma rog tu l-ai refuzat,i-a gandeste-te oare nu are putina frica in el, ce ti-as recomanda eu tie zic sa incerci tu si cu siguranta flacaul nu te va refuza
vivi_c Avatarul lui vivi_c
Citeaza Raspunde

Postat de vivi_c pe 30 Iunie 2009 la 23:37

De la: sibiu_sibiu, la data 2009-06-28 13:58:02Hello, hello Am si eu o mica/mare problema (depinde cum o iei): de la sfarsitul anului trecut sunt indragostita de unul dintre prietenii mei. Atunci, el a incercat sa ma sarute si eu l-am respins...si acum regret pasul acesta dar ce mai pot face acum? nu mare lucru...chestia e ca de cate ori ne vedem ne tachinam si ne tot "jucam" fara ca el sa mai faca vreun pas clar in directia asta. chestia e ca desi sunt destui tipi care ma invita in oras eu il vreau doar pe el...dati-mi shi voi niste idei.cum sa-l atrag? cum sa fac sa fie totul ok intre noi?

sincer nu vreau sa te descurajez...dar probabil odata ce a vzt ca tu lai respins atunci , imediat sa gandit " a...tipa nu ma vrea . nu are rost sa continui . ramanem amici cum se poate , chiar daca tin l ea decatsa sufar ca prostu mai tarziu " . poate el te place , dar se cred "inferior" tie , pentru ca , dupa gandurile astea , te place tu stii asta si il poti "calca" in picioare .
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 30 Iunie 2009 la 23:40

Helle, hello si tie
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 1 Iulie 2009 la 07:06

pai e foarte simplu :)
am trecut si eu prin exact chestia asta. am incercat sa sarut o amica si ea m-a respins, apoi normal nu am mai vorbit cu ea o perioada pentru ca m-am simtit expus. ea m-a respins si nu stiam in ce sens relatia noastra se va schimba. era clar ca amici nu mai putem fi din moment ce unul dintre noi vroia ca relatia noastra sa evolueze. norocul meu a fost ca si ea vroia chestia asta numai ca era mai timida :)
dupa cate vad si la voi e aceeasi problema. ce e de facut?
logic. el a facut pasul. nu il va mai face. dar daca tu vei face pasul vorbind cu el si spunandu-i ce simti sau pur si simplu sa incerci sa il saruti totul va evolua ok.
va doresc bafta.
mitica001 Avatarul lui mitica001
Citeaza Raspunde

Postat de mitica001 pe 1 Iulie 2009 la 07:19

Dute langa el si cand il prinzi descoperit...saruta-l. Daca se poate, cand sunteti numai voi doi. Gasesti tu un pretext de apropiere, eventual ii "aranjezi" gulerul la camasa si...pup. Bafta!
impossbl Avatarul lui impossbl
Citeaza Raspunde

Postat de impossbl pe 1 Iulie 2009 la 07:20

pai daca l-ai refuzat o data deaia nu mai incearca...stii tu vorba aia cine sa fript cu ciorba sufla si-n iaurt...eu zic sa-l iei mai pe ocolite..fa-l sa te scoata la o pizza,la un film si acolo lasa-l sa te pupe...
alin1970 Avatarul lui alin1970
Citeaza Raspunde

Postat de alin1970 pe 1 Iulie 2009 la 07:35

Insemana ca tipul e un gentelmen, saracul a luat un pahar sa aibe curajul sa te sarute si i-ai dat valea...Daca tipul e si un pic timid greu il mai faci sa vina la tine, daca e orgolios si mai greu...

Daca nu ati mai vorbit un timp clar ca te-a ros... asa sunteti voi fetele dati semnale aiurea in joca dar sa stiti un baiat le vede pe toate si in sinea lui construeste posibilitatea de a fi cu voi.

Daca tipul e genul pe care il banui respingerea a fost olovitura pentru el.

Daca i-ai si mai spus ca ai refuzat pentru ca era beat...o mare greseala!!!!!

Invital la ce vrei tu in oras si spunei clar ce simtii pentru el...poate ai o sansa. Dupa cum lai descris posibil NU.

Bafta.
tecuhalangios Avatarul lui tecuhalangios
Citeaza Raspunde

Postat de tecuhalangios pe 1 Iulie 2009 la 07:36

simplu cauta sa ramai singura cu el fara sa il tachinezi o femeie plina de dorintza e blanda, ofera-i ceva de mancare , daca ai prilejul intr-o conjunctura
o femeie ce isi doreste un partener se ocupa de alimentarea lui
si daca astea nu merg spunei ca iti dace placere compania lui si ca o doresti
Citeaza Raspunde

simplu cauta sa ramai singura cu el fara sa il tachinezi o femeie plina de dorintza e blanda, ofera-i ceva de mancare , daca ai prilejul intr-o conjunctura
Citeaza Raspunde

Citeaza Raspunde

ancutzel Avatarul lui ancutzel
Citeaza Raspunde

Postat de ancutzel pe 1 Iulie 2009 la 07:48

salut tuturor...suna atat de cunoscuta povestea ta imi e atat de familiara...am facut aceeasi greseala ca si tine...apoi m-am dus eu la el...finalul?baiatul din poza e acelasi pe care l-am refuzat acum aproape 3 ani....asa ca incearca...daca iti place cu adevarat merita sa risti...mult noroc
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 1 Iulie 2009 la 07:52

De la: ancutzel, la data 2009-07-01 07:48:10salut tuturor...suna atat de cunoscuta povestea ta imi e atat de familiara...am facut aceeasi greseala ca si tine...apoi m-am dus eu la el...finalul?baiatul din poza e acelasi pe care l-am refuzat acum aproape 3 ani....asa ca incearca...daca iti place cu adevarat merita sa risti...mult noroc

Sa fiti fericiti!

Buna dimineata, tuturor!
lazarmihail Avatarul lui lazarmihail
Citeaza Raspunde

Postat de lazarmihail pe 1 Iulie 2009 la 07:55

In principiu este usor .... trebuie sa iesiti la o plimbare in parc undeva ... si sa vorbesti serios cu el, sa-i zici ce simti si totul va fi ok .... o sa faca el pe cocoselul dar ii trece repede si te va saruta patimas. Baietii in general tachineaza femeile dar doar de dragul jocului, trecandu-le repede supararea daca vad un semn pozitiv ce-i aduce back in the game. Asa ca ... iti sugerez sa gasesti un loc intim si sa vorbiti serios si de ce nu .. sa aveti primul sarut patimas. Succes
baytu Avatarul lui baytu
Citeaza Raspunde

Postat de baytu pe 1 Iulie 2009 la 08:04

Miss,probabil te-ai hotarat sa incerci si deja va iubiti k 2 nebuni....dar stai ,opreste-te,gandestete daca nu va merge ce se va mai alege din vechea relatie de prietenie...? gandeste-te bine ce faci!!!succes
omgmihai Avatarul lui omgmihai
Citeaza Raspunde

Postat de omgmihai pe 1 Iulie 2009 la 08:07

Fa cum faci dar da un party la tine acasa neaparat, ia multa bautura si dati-i drumu la un boltz cu toata lumea , asta asa de inceput... vezi cum priveste lucrurile si cand e infierbantat putin de licorile magice....roaga-l sa ramana sa te ajute sa strangi dupa ce se termina party-ul...de aici poti completa tu cu ce vrei..... dar sa nu adormi k altfel ai dat bani degeaba pe bautura!!!
aaaaaaaa...inca o chestie...sa fi cat poti tu de "apetisanta", in general, barbatii, cand sunt putin chelfaniti vad hainele mult mai scurte si transparente
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 1 Iulie 2009 la 08:37

pai...cred ca de data asta TU esti cea care trebuie sa faca pasul urmator. cu sigurantza va raspunde pozitiv.
aaaa, mai o chestie , ai verificat daca nu are pe cineva? ...si tu esti doar amica lui?

bafta multa si poate ne spui si noua cum a fost
adnana Avatarul lui adnana
Citeaza Raspunde

Postat de adnana pe 1 Iulie 2009 la 08:48

Asa cu ti s-a mai spus, fa tu acuma pasul, fara teama ca poate nu o sa mearga. Nu conteaza, mai bine sa fi impacata cu ideea ca ai incercat decat sa regreti ca nu ai incercat.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 1 Iulie 2009 la 08:52

pai hai sa vedem pai a incercat sa te sarute si tu nu ai vrut dar cand la-i intrebat ce a vrut atunci el ti-a raspuns ca era beat daca este asa lasl si cauta pe altcineva.a sa nu uit cati ani are el?
blondadeserviciu Avatarul lui blondadeserviciu
Citeaza Raspunde

Postat de blondadeserviciu pe 1 Iulie 2009 la 09:13

parerea mea e ca sunt date lipsa... in primul rand, esti o tinerica, si mai cred ca ai si gafat in mai multe directii... ai fost rea cu el, timidul si atunci cand l-ai refuzat, si in continuare, umilindu-l cu unele sau altele... in mod cert, daca e de bun simt, va gasi drumul spre tine, daca ii arati asta... numai ca:

1. ori are ca iubita pe o prietena de-a ta, esti geloasa, si vrei sa-l aduci "puppy" la picior imediat,
2. ori are o iubita care nu e prietena de-a ta si ti-ar place sa castigi in rivalitatea asta...
3. ori nu are pe nimeni, si te-a coplesit asa, brusc un sentiment de mila...

restul, mai gasesti mai sus pe forum...
george06 Avatarul lui george06
Citeaza Raspunde

Postat de george06 pe 1 Iulie 2009 la 09:20

fa tu pasul si sarutal ... la majoritatea le place sa faca fetele primul pas ;) o sa merga trust me
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 5 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info