De la: sibiu_sibiu, la data 2009-06-28 13:58:02Hello, hello
Am si eu o mica/mare problema (depinde cum o iei): de la sfarsitul anului trecut sunt indragostita de unul dintre prietenii mei. Atunci, el a incercat sa ma sarute si eu l-am respins...si acum regret pasul acesta dar ce mai pot face acum? nu mare lucru...chestia e ca de cate ori ne vedem ne tachinam si ne tot "jucam" fara ca el sa mai faca vreun pas clar in directia asta. chestia e ca desi sunt destui tipi care ma invita in oras eu il vreau doar pe el...dati-mi shi voi niste idei.cum sa-l atrag? cum sa fac sa fie totul ok intre noi?
parerea mea e ca sunt date lipsa... in primul rand, esti o tinerica, si mai cred ca ai si gafat in mai multe directii... ai fost rea cu el, timidul si atunci cand l-ai refuzat, si in continuare, umilindu-l cu unele sau altele... in mod cert, daca e de bun simt, va gasi drumul spre tine, daca ii arati asta... numai ca:
1. ori are ca iubita pe o prietena de-a ta, esti geloasa, si vrei sa-l aduci "puppy" la picior imediat,
2. ori are o iubita care nu e prietena de-a ta si ti-ar place sa castigi in rivalitatea asta...
3. ori nu are pe nimeni, si te-a coplesit asa, brusc un sentiment de mila...
restul, mai gasesti mai sus pe forum...