Domnule presedinte...eu te-am vota de 2x.Deci am fost de buna credinta si un alegator fidel.Sincer te-am crezut cand erai in minoritate ,in raport cu Tariceanu.Atunci iti tot batea-i gura aia mare,exagerat de mare pentru un presedinte,in stanga si-n dreapta:Ba ca-i mafie,ba ca-i coruptie,ba ca-i guvern ticalosit si etc.Acuma ai sustinere parlamentara,ce sa schimbat in bine?Unde-i mafia aia d-le?Unde-i sistemul ticalosit?De cand aveti majoritate parlamentara in spate,ati mai bagat noi impozite,noi taxe,tocmai acuma aud la TV ca asistenta medicala va fi ,partial suportata de bolnav!Poftim?Pai cu asigurarile medicale ce facem? Au inceput afacerile pe banii publici ,vezi pavariada si borduriada din intreaga tara,programul reabilitarea termica,casa verde,prima casa etc.Si ca o facatura,din ziua instalari la putere a partidului d-voastra ,Romania a intrat in criza instantaneu.Euro a crescut in doar 5 zile ,de la 3,60 la 4,30 (dupa un curs stabil de 4 ani)si de aici sa declansat sarabanda preturilor si serviciilor.Domnule fi bun si nu candida.Din respect pentru acest popor,si mai ales,din respect pentru acei care muncesc de prosti sa adune bani la bugetul din care va infruptati cu o nesimtire crasa si un tupeu iesit din comun ,mai ceva ca porcii din Ferma animalelor.Buget ce voua nu va mai ajunge pentru desfrau.Sunt oameni care n-au timp sa va studieze toate miscarile voastre parsive pentru a va putea intelege si cunoaste adevarata fatza si o sa le furati votul.Sincer...abia acuma imi dau seama cata dreptate avea Tariceanu.Sper din suflet ,ca poporul acesta sa se destepte pana la prezidentiale,ca bun simt nu cred sa ai.
Sau poate ne uimesti si vei avea