Daca voi nu ma vreti , eu va vreau
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » How to » DACA VOI NU MA VRETI , EU VA VREAU » Pagina 1 din 1

BASESCU_TRAIAN Avatarul lui BASESCU_TRAIAN
Citeaza Raspunde

Postat de BASESCU_TRAIAN pe 1 Iulie 2009 la 19:43

stiti cum e in viata nu tot ce-ti place,ai si parte,
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 1 Iulie 2009 la 20:13

Domnule presedinte...eu te-am vota de 2x.Deci am fost de buna credinta si un alegator fidel.Sincer te-am crezut cand erai in minoritate ,in raport cu Tariceanu.Atunci iti tot batea-i gura aia mare,exagerat de mare pentru un presedinte,in stanga si-n dreapta:Ba ca-i mafie,ba ca-i coruptie,ba ca-i guvern ticalosit si etc.Acuma ai sustinere parlamentara,ce sa schimbat in bine?Unde-i mafia aia d-le?Unde-i sistemul ticalosit?De cand aveti majoritate parlamentara in spate,ati mai bagat noi impozite,noi taxe,tocmai acuma aud la TV ca asistenta medicala va fi ,partial suportata de bolnav!Poftim?Pai cu asigurarile medicale ce facem? Au inceput afacerile pe banii publici ,vezi pavariada si borduriada din intreaga tara,programul reabilitarea termica,casa verde,prima casa etc.Si ca o facatura,din ziua instalari la putere a partidului d-voastra ,Romania a intrat in criza instantaneu.Euro a crescut in doar 5 zile ,de la 3,60 la 4,30 (dupa un curs stabil de 4 ani)si de aici sa declansat sarabanda preturilor si serviciilor.Domnule fi bun si nu candida.Din respect pentru acest popor,si mai ales,din respect pentru acei care muncesc de prosti sa adune bani la bugetul din care va infruptati cu o nesimtire crasa si un tupeu iesit din comun ,mai ceva ca porcii din Ferma animalelor.Buget ce voua nu va mai ajunge pentru desfrau.Sunt oameni care n-au timp sa va studieze toate miscarile voastre parsive pentru a va putea intelege si cunoaste adevarata fatza si o sa le furati votul.Sincer...abia acuma imi dau seama cata dreptate avea Tariceanu.Sper din suflet ,ca poporul acesta sa se destepte pana la prezidentiale,ca bun simt nu cred sa ai.
Sau poate ne uimesti si vei avea
Adrian_S Avatarul lui Adrian_S
Citeaza Raspunde

Postat de Adrian_S pe 1 Iulie 2009 la 23:01

De la: BASESCU_TRAIAN, la data 2009-07-01 19:43:34stiti cum e in viata nu tot ce-ti place,ai si parte,

Daca sunteti intr'adevar Dl. Basescu, am o intrebare: Cand ati fost demis ati spus ca daca ve-ti fi votat de popor pentru a reveni ve-ti spune care a fost de fapt motivul demiterii dumneavoastra dar nu s'a intamplat asa. Ei bine care a fost motivul?
ramoo Avatarul lui ramoo
Citeaza Raspunde

Postat de ramoo pe 2 Iulie 2009 la 01:19

De la: Adrian_S, la data 2009-07-01 23:01:40
De la: BASESCU_TRAIAN, la data 2009-07-01 19:43:34stiti cum e in viata nu tot ce-ti place,ai si parte,

Daca sunteti intr'adevar Dl. Basescu, am o intrebare: Cand ati fost demis ati spus ca daca ve-ti fi votat de popor pentru a reveni ve-ti spune care a fost de fapt motivul demiterii dumneavoastra dar nu s'a intamplat asa. Ei bine care a fost motivul?

ei bine se pare ca nu e intr'adevar Dl Basescu
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Iulie 2009 la 16:49

...dara ca nu e Basescu.Dar eu asi vrea sa-mi inchipui ca ar fi el.Sau poate cineva il va aduce prin aceasta pagina de forum.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Iulie 2009 la 18:28

pt presedintele nostru...sp...si mori
Azzido Avatarul lui Azzido
Citeaza Raspunde

Postat de Azzido pe 25 Noiembrie 2009 la 17:23

mai lipseste sa apara si geoana pe Yuppy
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info