Cate categorii de femei exista ?
Pagina 1 din 19

Toate forumurile » How to » CATE CATEGORII DE FEMEI EXISTA ? » Pagina 1 din 19

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>
Sari la pagina:
tpotp Avatarul lui tpotp
Citeaza Raspunde

Postat de tpotp pe 2 Iulie 2009 la 12:40

Am intalnit 2 pana acum. Femei care se implica intr-o relatie si pe care poti sa o domini, si femei care vad o relatie foarte open minded. voi? detaliem?
tinuotin Avatarul lui tinuotin
Citeaza Raspunde

Postat de tinuotin pe 2 Iulie 2009 la 13:58

Vad ca ai definit categoriile de femeia in functie de relatia lor cu partenerul. Presupun ca asta-i tot ce te intereseaza. In cazul asta categoriile femeilor difera in functie de atitudinea lor: perversa, timida, sigura, fricoasa, indrazneata, manipulativa, brutala...
Si cum e vorba de femei, nu trebuie sa uitam ca ele sunt un amalgam de sentimente si toane. Deci este doar o singura categorie de femei si noi am numito simplu femeie
daria_ta Avatarul lui daria_ta
Citeaza Raspunde

Postat de daria_ta pe 2 Iulie 2009 la 14:06

De la: tinuotin, la data 2009-07-02 13:58:42Vad ca ai definit categoriile de femeia in functie de relatia lor cu partenerul. Presupun ca asta-i tot ce te intereseaza. In cazul asta categoriile femeilor difera in functie de atitudinea lor: perversa, timida, sigura, fricoasa, indrazneata, manipulativa, brutala...
Si cum e vorba de femei, nu trebuie sa uitam ca ele sunt un amalgam de sentimente si toane. Deci este doar o singura categorie de femei si noi am numito simplu femeie

Uite ceva de la o femeie-baba:
Bine ai revenit!
baytu Avatarul lui baytu
Citeaza Raspunde

Postat de baytu pe 2 Iulie 2009 la 15:55

Cate categori de femei exista!!! pai nustiu cate femei exista in lume!!!!fiecare femeie e diferita ,oricum nu te chinui sa intelegi femeia chinuiete s-o iubesti!!!!
tinuotin Avatarul lui tinuotin
Citeaza Raspunde

Postat de tinuotin pe 3 Iulie 2009 la 12:34

De la: daria_ta, la data 2009-07-02 14:06:16
De la: tinuotin, la data 2009-07-02 13:58:42Vad ca ai definit categoriile de femeia in functie de relatia lor cu partenerul. Presupun ca asta-i tot ce te intereseaza. In cazul asta categoriile femeilor difera in functie de atitudinea lor: perversa, timida, sigura, fricoasa, indrazneata, manipulativa, brutala...

Uite ceva de la o femeie-baba:
Bine ai revenit!

Bine v-am gasit
Citeaza Raspunde

Postat de daria_ta pe 3 Iulie 2009 la 12:48

De la: , la data 2009-07-02 12:40:01Am intalnit 2 pana acum. Femei care se implica intr-o relatie si pe care poti sa o domini, si femei care vad o relatie foarte open minded. voi? detaliem?

Sa inteleg ca daca femeia se implica (desi nu stiu ce intelegi prin "a se implica", pt ca nu ai definit) intr-o relatie nu poate fi "open minded", ba, mai mult, o domini cu siguranta?!...Sau ca daca este "open minded"(ce va place sa folositi termeni englezesti, parca in limba romana nu mai stiti sa scrieti, sau, cine stie, poate ca nu aveti vocabular suficient!) nu se implica?...Inseamna ca tu nu ai intalnit decat doua femei, nu doua categorii de femei, sau, poate ca si pe astea le stii doar din auzite...
Dincolo de tonul putin rautacios folosit, femeile sunt de o infinitate de feluri, nu voi detalia pt ca ar fi prea mult de scris, doar ca trebuie, pt a le cunoaste, sa va implicati si voi intr-o relatie, nu doar ele!

dasca777 Avatarul lui dasca777
Citeaza Raspunde

Postat de dasca777 pe 3 Iulie 2009 la 18:29

De la: , la data 2009-07-02 12:40:01Am intalnit 2 pana acum. Femei care se implica intr-o relatie si pe care poti sa o domini, si femei care vad o relatie foarte open minded. voi? detaliem?

3 tar_fele care se ft numai...mori
tpotp Avatarul lui tpotp
Citeaza Raspunde

Postat de tpotp pe 6 Iulie 2009 la 12:22

Daria_ta abtine-te te rog. daca nu ai observat esti pe forumul yuppy - men's only
Oana_Alexia Avatarul lui Oana_Alexia
Citeaza Raspunde

Postat de Oana_Alexia pe 6 Iulie 2009 la 12:26

De la: , la data 2009-07-06 12:22:30Daria_ta abtine-te te rog. daca nu ai observat esti pe forumul yuppy - men's only

Vai, dar tu ai citit ce ai scris? Nu mai intreb daca ai gandit pentru ca ar fi inutil.
Citeaza Raspunde

Postat de daria_ta pe 6 Iulie 2009 la 12:44

De la: OanaAlexia, la data 2009-07-06 12:26:25
De la: , la data 2009-07-06 12:22:30Daria_ta abtine-te te rog. daca nu ai observat esti pe forumul yuppy - men's only

Vai, dar tu ai citit ce ai scris? Nu mai intreb daca ai gandit pentru ca ar fi inutil.

Hmm...il las pe el sa "nu se abtina", pt ca eu nu fac sigur parte din categoria celor doua femei pe care le-a intalnit el! Asa ca...eu "mucles" pe acest topic!

P.S. Sper insa ca nu o sa ma vada razand pe sub mustata cand va scrie!;))
serinboy Avatarul lui serinboy
Citeaza Raspunde

Postat de serinboy pe 7 Iulie 2009 la 00:39

Nu va mai certati aiurea....baiatul cauta niste raspunsuri,incercati sa-l intelegeti,chiar daca nu s-a exprimat foarte clar...haideti sa-l ajutam!
Tinere,sau baiete...nu stiu daca sunt cel mai indreptatit sa vorbesc despre asta,dar SI PAREREA mea CONTEAZA,prin urmare pot sa-ti spun cateva vorbe;femeile nu le includem sau clasificam pe categorii,cum poate nici ele nu ne catalogheaza drept facand parte dintr-o anumita categorie...suna si urat...parerea mea este ca sunt femei cu diverse personalitati mai mult sau mai putin marcante,o femeie cu o personalitate puternica,clar TE DOMINA,mai ales pe tine barbatul in devenire,in general FEMEIA de-a lungul vietii este vazuta ca pe ceva indispensabil vietii,emana sensibilitate,dragoste,afectiune...in cele mai multe cazuri FEMEIA da barbatului SIGURANTA!Exista si reciproca,femeia se simte in siguranta in preajma unui BARBAT!Din aceasta cauza femeia da sens vietii barbatilor!Cat de misogin ai fi,femeia CONTEAZA!Tocmai ca existi,dovedeste acest lucru...viata ti-a dat FEMEIA!Apreciaz-o si n-o cataloga,oricare ar fi ea!
Citeaza Raspunde

Postat de daria_ta pe 7 Iulie 2009 la 08:59

De la: serinboy, la data 2009-07-07 00:39:12Nu va mai certati aiurea....baiatul cauta niste raspunsuri,incercati sa-l intelegeti,chiar daca nu s-a exprimat foarte clar...haideti sa-l ajutam!
Tinere,sau baiete...nu stiu daca sunt cel mai indreptatit sa vorbesc despre asta,dar SI PAREREA mea CONTEAZA,prin urmare pot sa-ti spun cateva vorbe;femeile nu le includem sau clasificam pe categorii,cum poate nici ele nu ne catalogheaza drept facand parte dintr-o anumita categorie...suna si urat...parerea mea este ca sunt femei cu diverse personalitati mai mult sau mai putin marcante,o femeie cu o personalitate puternica,clar TE DOMINA,mai ales pe tine barbatul in devenire,in general FEMEIA de-a lungul vietii este vazuta ca pe ceva indispensabil vietii,emana sensibilitate,dragoste,afectiune...in cele mai multe cazuri FEMEIA da barbatului SIGURANTA!Exista si reciproca,femeia se simte in siguranta in preajma unui BARBAT!Din aceasta cauza femeia da sens vietii barbatilor!Cat de misogin ai fi,femeia CONTEAZA!Tocmai ca existi,dovedeste acest lucru...viata ti-a dat FEMEIA!Apreciaz-o si n-o cataloga,oricare ar fi ea!

Oare i-o placea berea?...
Citeaza Raspunde

Postat de serinboy pe 7 Iulie 2009 la 09:46

De la: daria_ta, la data 2009-07-07 08:59:54
De la: serinboy, la data 2009-07-07 00:39:12Nu va mai certati aiurea....baiatul cauta niste raspunsuri,incercati sa-l intelegeti,chiar daca nu s-a exprimat foarte clar...haideti sa-l ajutam!

Oare i-o placea berea?...

Da,Daria_ta,imi place berea,iar cand stau de vorba cu un barbat,berea merge ca raul la deal!
tpotp Avatarul lui tpotp
Citeaza Raspunde

Postat de tpotp pe 7 Iulie 2009 la 09:52

Bai frate sunteti nebuni sa mor de nu.voi a-ti citit titlul topicului?? nu am zis ca sunt doar 2 categorii de femei, am zis ca 2 categorii am intalnit eu. aici pe forum vad ca mai e o categorie. categoria daria care stie ea cum sunt eu si judeca impartial. Sincer cred ca nu o sa mai intru pe forumul asta in graba.....si baiatu de colo cica sunt misogin.....cum poti cataloga un om dupa 2 cuvinte scrise pe forum??? numai tu poti...sint curios ce varsta are fiecare. de daria stiu ca e o frustrata, o femeie matura cu multe matze acasa si fara barbat. E un brand pentru forumul asta pe care in mod normal ar trebui sa fie doar barbati...ca nu cred ca exista unu care sa intre la nu stiu ce revista de femei sa citeasca despre freze si unghii, despre cum sa scape de celulita si altele. Si apropo, daca nu imparti femeile sau barbatii pe categorii atunci ce faci? Generalizezi??? mai ganditi ca nu sunteti plante
Citeaza Raspunde

Postat de serinboy pe 7 Iulie 2009 la 10:47

De la: , la data 2009-07-07 09:52:12Bai frate sunteti nebuni sa mor de nu.voi a-ti citit titlul topicului?? nu am zis ca sunt doar 2 categorii de femei, am zis ca 2 categorii am intalnit eu. aici pe forum vad ca mai e o categorie. categoria daria care stie ea cum sunt eu si judeca impartial. Sincer cred ca nu o sa mai intru pe forumul asta in graba.....si baiatu de colo cica sunt misogin.....cum poti cataloga un om dupa 2 cuvinte scrise pe forum??? numai tu poti...sint curios ce varsta are fiecare. de daria stiu ca e o frustrata, o femeie matura cu multe matze acasa si fara barbat. E un brand pentru forumul asta pe care in mod normal ar trebui sa fie doar barbati...ca nu cred ca exista unu care sa intre la nu stiu ce revista de femei sa citeasca despre freze si unghii, despre cum sa scape de celulita si altele. Si apropo, daca nu imparti femeile sau barbatii pe categorii atunci ce faci? Generalizezi??? mai ganditi ca nu sunteti plante

Barbate in momentul in care vi si acuzi,ba mai mult se cam vede si se simte ca aceasta DARIA iti cam sta in gat,e mai mult decat vizibil,de fapt te supara ca TE DOMINA,iar orgoliul de mascul din tine nu tolereaza asta?Vorbesti de FRUSTRARE.....esti sigur ca sti cu ce se mananca expresia??? ...ma tem ca nu,o sa ramai FECIOR la mama acasa,asta daca nu incerci sa-ti rezolvi propriile-ti frustrari,sunt mai nou pe aici,poate nu sunt cel mai indreptatit sa-ti tin morala,dar nu pot sa fiu indiferent,si-apoi sunt convins ca "ti se rupe" de mine si de morala mea,nu asta e important,dar FEMEILE din vietile noastre CONTEAZA,fara ele nu avem VALOARE,daca am fi doar noi ...purtatorii de falusuri,ce sens ar mai avea viata???Tu esti barbatul PERFECT???Cum poti sa arunci vorbe DURE catre o FEMEIE?Sa jignesti este DEVIZA pentru care respiri printre femei cu celulita,ori cu unghii frumos colorate sau proaspat coafate?
Revino-ti baiete!Nu ai in familie nicio FEMEIE???La fel vorbesti si cu femeile din viata si familia ta?
tpotp Avatarul lui tpotp
Citeaza Raspunde

Postat de tpotp pe 7 Iulie 2009 la 11:52

Pai ce zic eu si ce intelege el...Cat despre ramas la mama acasa afla ca nu mai pot...sunt insurat si am un baiat de 2 ani. Nu am nimik cu daria dar nu accept sa ma judece o persoana cu care nu am discutat niciodata. si nu sunt un distrus cum cred altii....sau un loser cum vrei tu sa imi spui. Am trecut prin viata sa sti am 31 de ani... acu intelegi? Iti mai spun ca nu sunt nebun desi cei care termina o facultate de psihologie (deastia ca mine)mai au scapari :)). Cat despre termenul de frustrare cine il poate defini mai bine decat un psiholog? Stiu ca e greu sa intelegeti...am deschis topicul sa va vad parerile nu sa fiu atacat sau judecat de daria... Nu caut cearta. Intru pe forum sa vad pareri si din cand in cand mai las cate un mesaj. Acu intelegi? nu prea cred ca intelegi nici acum.....
Greenie Avatarul lui Greenie
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 7 Iulie 2009 la 11:55

De la: , la data 2009-07-07 11:52:35Pai ce zic eu si ce intelege el...Cat despre ramas la mama acasa afla ca nu mai pot...sunt insurat si am un baiat de 2 ani. Nu am nimik cu daria dar nu accept sa ma judece o persoana cu care nu am discutat niciodata. si nu sunt un distrus cum cred altii....sau un loser cum vrei tu sa imi spui. Am trecut prin viata sa sti am 31 de ani... acu intelegi? Iti mai spun ca nu sunt nebun desi cei care termina o facultate de psihologie (deastia ca mine)mai au scapari :)). Cat despre termenul de frustrare cine il poate defini mai bine decat un psiholog? Stiu ca e greu sa intelegeti...am deschis topicul sa va vad parerile nu sa fiu atacat sau judecat de daria... Nu caut cearta. Intru pe forum sa vad pareri si din cand in cand mai las cate un mesaj. Acu intelegi? nu prea cred ca intelegi nici acum.....

Esti cam sec.
Dar poate esti doar un psiholog ratat.
In cazul asta, mult respect!
Citeaza Raspunde

Postat de serinboy pe 7 Iulie 2009 la 12:10

De la: , la data 2009-07-07 11:52:35Pai ce zic eu si ce intelege el...Cat despre ramas la mama acasa afla ca nu mai pot...sunt insurat si am un baiat de 2 ani. Nu am nimik cu daria dar nu accept sa ma judece o persoana cu care nu am discutat niciodata. si nu sunt un distrus cum cred altii....sau un loser cum vrei tu sa imi spui. Am trecut prin viata sa sti am 31 de ani... acu intelegi? Iti mai spun ca nu sunt nebun desi cei care termina o facultate de psihologie (deastia ca mine)mai au scapari :)). Cat despre termenul de frustrare cine il poate defini mai bine decat un psiholog? Stiu ca e greu sa intelegeti...am deschis topicul sa va vad parerile nu sa fiu atacat sau judecat de daria... Nu caut cearta. Intru pe forum sa vad pareri si din cand in cand mai las cate un mesaj. Acu intelegi? nu prea cred ca intelegi nici acum.....

offff ca nu mai stiu cum sa te mai iau...ca psiholog cu atat mai mult trebuie sa fii impartial,dar mai mult NU ACUZI,am inteles motivul postarii tale,nu te judeca nimeni,doar ca nu ai fost destul de clar...ar trebui sa stii ca totul e interpretabil daca nu esti DIRECT la subiect!Ori in momentul in care apari si "dai cu bata-n balta",nu avea asteptari DE BINE!Pentru pregatirea ta si familia ta fii mai rabdator si cu cei din jur,chiar daca nu suntem atat de pregatiti ca tine,tocmai pregatirea ta trebuie sa te faca sa ne ACCEPTI si pe noi cei multi si "prosti",dupa intuitia ta!Iti cerem imposibilul sa fii mai rabdator si bun cu noi??? macar incearca! Numai bine ,man!
Citeaza Raspunde

Postat de daria_ta pe 7 Iulie 2009 la 12:26

De la: , la data 2009-07-07 09:52:12

....cum poti cataloga un om dupa 2 cuvinte scrise pe forum???
de daria stiu ca e o frustrata, o femeie matura cu multe matze acasa si fara barbat.

Buuunn!...
"Cum poti cataloga un om dupa 2 cuvinte scrise pe forum???" Ma cunosti cumva de spui ca sunt o frustrata si ca nu am barbat?...Tu, un psiholog fin ce esti, ar fi trebuit sa vezi dincolo de cuvintele folosite, sa sesizezi tonul usor ironic pe care l-am folosit, dar...n-ai facut-o! Nu te-am judecat, pt ca nu am calitatea asta, imi dadeam doar cu parerea, asa cum o fac toti de pe forum, daca ai inteles altceva...e treaba ta, dar...esti departe de ceea ce ar trebui sa presupuna meseria pe care declari ca o ai...
Nu conteaza cum ma vezi tu, pentru ca fiecare da atat cat poate, iar tu...atat poti!
Ai un copil de 2 ani? Sa-ti traiasca si sa fie sanatos, sa iti ofere bucuria pe care fiecare parinte o merita, in rest, cum sunt eu...conteaza mai putin...din partea mea...ai libertatea de a crede ce doresti, sau...ce poti!
tpotp Avatarul lui tpotp
Citeaza Raspunde

Postat de tpotp pe 7 Iulie 2009 la 12:28

sa incerc sa fiu rabdator cu voi? Crede-ma ca am fost dezamagit de multe reactii de pe forum...nu crezi ca altii trebuiau sa fie mai rabdatori cu mine, nu sa ma atace de la primul mesaj postat?.
Oksana Avatarul lui Oksana
Citeaza Raspunde

Postat de Oksana pe 7 Iulie 2009 la 12:31

De la: , la data 2009-07-07 12:28:33sa incerc sa fiu rabdator cu voi? Crede-ma ca am fost dezamagit de multe reactii de pe forum...nu crezi ca altii trebuiau sa fie mai rabdatori cu mine, nu sa ma atace de la primul mesaj postat?.

Micutule , cine te-a suparat asa de rau ?!
Citeaza Raspunde

Postat de daria_ta pe 7 Iulie 2009 la 12:33

De la: , la data 2009-07-07 12:28:33sa incerc sa fiu rabdator cu voi? Crede-ma ca am fost dezamagit de multe reactii de pe forum...nu crezi ca altii trebuiau sa fie mai rabdatori cu mine, nu sa ma atace de la primul mesaj postat?.

Hai, ca eu am recunoscut din prima ca am folosit un ton putin rautacios, a tinut de starea de moment, asa ca...RABDAREA este esentiala, mai ales in cazul unui psiholog! Sunt o fire destul de impulsiva, si reusesc, de multe ori, altceva decat ceea ce intentionez...
Citeaza Raspunde

Postat de daria_ta pe 7 Iulie 2009 la 12:34

De la: Oksana, la data 2009-07-07 12:31:18

Eu, cine altcineva putea...Se pare ca, de catva timp, sunt capul rautatilor!...
Hook Avatarul lui Hook
Citeaza Raspunde

Postat de Hook pe 7 Iulie 2009 la 12:35

De la: daria_ta, la data 2009-07-07 12:33:21

Hai, ca eu am recunoscut din prima ca am folosit un ton putin rautacios, a tinut de starea de moment, asa ca...RABDAREA este esentiala, mai ales in cazul unui psiholog! Sunt o fire destul de impulsiva, si reusesc, de multe ori, altceva decat ceea ce intentionez...

Deci daca eu sunt rabdator...inseamna ca sunt psiholog?
Citeaza Raspunde

Postat de daria_ta pe 7 Iulie 2009 la 12:37

De la: Spyderom, la data 2009-07-07 12:35:41
De la: daria_ta, la data 2009-07-07 12:33:21

Deci daca eu sunt rabdator...inseamna ca sunt psiholog?

Nu, dar ai calitatile necesare, se pare!...
tpotp Avatarul lui tpotp
Citeaza Raspunde

Postat de tpotp pe 7 Iulie 2009 la 12:38

si ti se pare normal(avand in vedere ca esti printre cei mai vechi de pe forum) sa ataci un nou venit? sincer nici nu mai imi vine sa imi iau un nume de forum sau sa imi pun si o poza dupa reactiile pe care le-am vazut. Trebuia sa ma fac mic si sa tac? Nu sunt genul. Imi place sa dau replici, imi place sa cred ca ma descurc la asta...in fine...da-mi voie sa imi cer scuze fata de tine. desi nici asta nu imi sta in caracter. POATE ne mai auzim....
Hook Avatarul lui Hook
Citeaza Raspunde

Postat de Hook pe 7 Iulie 2009 la 12:40

De la: , la data 2009-07-07 12:38:49si ti se pare normal(avand in vedere ca esti printre cei mai vechi de pe forum) sa ataci un nou venit? sincer nici nu mai imi vine sa imi iau un nume de forum sau sa imi pun si o poza dupa reactiile pe care le-am vazut. Trebuia sa ma fac mic si sa tac? Nu sunt genul. Imi place sa dau replici, imi place sa cred ca ma descurc la asta...in fine...da-mi voie sa imi cer scuze fata de tine. desi nici asta nu imi sta in caracter. POATE ne mai auzim....

Daria...ataca-ma, ataca-ma...acum, oferta speciala...30% reducere...suna-ma si ataca-ma...sunt fierbinte
tpotp Avatarul lui tpotp
Citeaza Raspunde

Postat de tpotp pe 7 Iulie 2009 la 12:42

si apropo incearca sa judeci la rece nu la cald
Oksana Avatarul lui Oksana
Citeaza Raspunde

Postat de Oksana pe 7 Iulie 2009 la 12:42

De la: daria_ta, la data 2009-07-07 12:34:40
De la: Oksana, la data 2009-07-07 12:31:18

Eu, cine altcineva putea...Se pare ca, de catva timp, sunt capul rautatilor!...

Am rasfoit forumul putin mai bine .... si am observat ca pe asta micu' din Deva il cam mananca pielea. Ii recomand sa dea o fuga pana la Zam , am auzit ca acolo sunt oameni specializati in scarpinatul astora mai agitati si neintelesi de viata :)
tpotp Avatarul lui tpotp
Citeaza Raspunde

Postat de tpotp pe 7 Iulie 2009 la 12:43

spider go to your planet, deal?
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 69 lei pentru a beneficia de un SUPER PRET la CITY BREAK NAPOLI: 139 EURO pentru AVION + 5 ZILE cazare cu mic dejun la unul dintre cele mai bune hoteluri din oras: Grand Europe 3* - TOATE TAXELE INCLUSE! Plata in 2 RATE! Atentie: Oferta limitata!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 69 lei pentru a beneficia de un SUPER PRET la CITY BREAK NAPOLI: 139 EURO pentru AVION + 5 ZILE cazare cu mic dejun la unul dintre cele mai bune hoteluri din oras: Grand Europe 3* - TOATE TAXELE INCLUSE! Plata in 2 RATE! Atentie: Oferta limitata!
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum