Cate categorii de femei exista ?
Pagina 19 din 19

Toate forumurile » How to » CATE CATEGORII DE FEMEI EXISTA ? » Pagina 19 din 19

Pagini: << 15 16 17 18 19
Sari la pagina:
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Iulie 2009 la 14:23

De la: radhookoo, la data 2009-07-29 14:16:46
A mai dat si xanax/idclip o tura pe aici dar sub alt nume.

In rest ma intrebam ...

no! nu puteai spune asta si acu' 100 de ani cand am intrebat...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Iulie 2009 la 14:23

De la: Greenie, la data 2009-07-29 14:20:45
vad doar ca e un forum numai cu femei, unde s-au pitit barbatii de pe forumul lor?

S-au "inmuiat" din cauza caldurii!...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Iulie 2009 la 14:25

De la: daria_ta, la data 2009-07-29 14:23:26
vad doar ca e un forum numai cu femei, unde s-au pitit barbatii de pe forumul lor?

Vine iarna, ne imbracam la loc si sa ii vezi cum miȘuna pe aici cu ochii bulbucati ca de peste
radhookoo Avatarul lui radhookoo
Citeaza Raspunde

Postat de radhookoo pe 29 Iulie 2009 la 14:26

De la: Oksana, la data 2009-07-29 14:23:25
De la: radhookoo, la data 2009-07-29 14:16:46
A mai dat si xanax/idclip o tura pe aici dar sub alt nume.

In rest ma intrebam ...

no! nu puteai spune asta si acu' 100 de ani cand am intrebat...

nu pricep :)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Iulie 2009 la 14:27

Rezista Haps si Radu...mai asteptam barbati pe aici!
Vad ca pix inca nu si-a revenit!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Iulie 2009 la 14:27

las' ca aia mica si paranoica pricepe azi :))
Citeaza Raspunde

Postat de radhookoo pe 29 Iulie 2009 la 14:27

De la: Greenie, la data 2009-07-29 14:25:25

Vine iarna, ne imbracam la loc si sa ii vezi cum miȘuna pe aici cu ochii bulbucati ca de peste

Pai aici stau iarna pentru ca aici apuca sa vada gagici
Citeaza Raspunde

Postat de radhookoo pe 29 Iulie 2009 la 14:28

De la: Oksana, la data 2009-07-29 14:27:19

Hopefully nu o parte a corpului. :) am I right?
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 29 Iulie 2009 la 15:16

De la: Oksana, la data 2009-07-29 14:33:56
De la: radhookoo, la data 2009-07-29 14:28:36
De la: Oksana, la data 2009-07-29 14:27:19

Hopefully nu o parte a corpului. :) am I right?

Cand merg toate , iaca merg ... cand doar "o parte" ... shit la dracu! totu-i de-a valma :)

sau pur si simplu trece la o miscare uniform incetinita....ceva de genu ...hemoragie externa
victorch52 Avatarul lui victorch52
Citeaza Raspunde

Postat de victorch52 pe 30 Iulie 2009 la 13:58

De la: daria_ta, la data 2009-07-29 14:04:01
De la: the_queen, la data 2009-07-29 13:56:03
De la: Haps, la data 2009-07-29 13:49:52ei, un pic cam mult spus achizitie. prefer sA vad femeia ca pe o haina. o haina misot pe tine, iti face o imagine buna in fata celorlalti

P.S.: nu sunt misogin, imi place shopping-ul

Stiam eu...
In momentul in care un barbat iese cu o femeie in oras femeia trebuie sa arate bine pentru ca barbatul respectiv este privit de alti barbati si in mod evident el trebuie invidiat...ce femeie are langa el, nu-i asa?
Pareri? Idei?

Asta clar e o copilarie!
Femeia trebuie sa arate bine pt ea, pt barbatul pe care il iubeste, si in niciun caz pt ca barbatul de langa ea sa fie invidiat de catre alti barbati!...Ma opresc...
Asa este, da' nu neaparat: ce sa faci daca "barbatul de langa tine", cel pt care intelegi sa te faci frumoasa, isi obtine satisfactia din admiratia invidioasa a altora pt partenera sa? (caci, oricum, suntem romani si nu putem fi bucurosi despre ce avem sau necajiti despre ce NU avem DECAT prin comparatie cu "cel de alaturi"!)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Iulie 2009 la 14:03

De la: victorch52, la data 2009-07-30 13:58:24
Femeia trebuie sa arate bine pt ea, pt barbatul pe care il iubeste, si in niciun caz pt ca barbatul de langa ea sa fie invidiat de catre alti barbati!...Ma opresc...
Asa este, da' nu neaparat: ce sa faci daca "barbatul de langa tine", cel pt care intelegi sa te faci frumoasa, isi obtine satisfactia din admiratia invidioasa a altora pt partenera sa? (caci, oricum, suntem romani si nu putem fi bucurosi despre ce avem sau necajiti despre ce NU avem DECAT prin comparatie cu "cel de alaturi"!)

In cazul asta, inseamna ca barbatul "de langa mine" nu ma iubeste pt ceea ce sunt, ci pt ceea ce, eventual, ar putea sa ii hraneasca lui orgoliul de mascul, lucru pe care nu l-as accepta sub nicio forma!
Citeaza Raspunde

Postat de victorch52 pe 30 Iulie 2009 la 14:09

Hm! Stai sa incerc sa rememorez, ca eu, de pe vremea mea, parca tineam minte ca efectul era invers! Cand dadeam de caldurica... OH!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Iulie 2009 la 14:12

De la: victorch52, la data 2009-07-30 14:09:32

Hm! Stai sa incerc sa rememorez, ca eu, de pe vremea mea, parca tineam minte ca efectul era invers! Cand dadeam de caldurica... OH!

Citeaza Raspunde

Postat de victorch52 pe 30 Iulie 2009 la 14:17

De la: daria_ta, la data 2009-07-30 14:03:59

In cazul asta, inseamna ca barbatul "de langa mine" nu ma iubeste pt ceea ce sunt, ci pt ceea ce, eventual, ar putea sa ii hraneasca lui orgoliul de mascul, lucru pe care nu l-as accepta sub nicio forma!

Ai fost vreodata cu adevarat indragostita? NICI ATUNCI nu i-ai fi acceptat capriciile si/sau imperfectiunile? EU - PARCA! Asa, vag - imi mai amintesc cum era...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Iulie 2009 la 14:30

De la: victorch52, la data 2009-07-30 14:17:00
De la: daria_ta, la data 2009-07-30 14:03:59

Ai fost vreodata cu adevarat indragostita? NICI ATUNCI nu i-ai fi acceptat capriciile si/sau imperfectiunile? EU - PARCA! Asa, vag - imi mai amintesc cum era...

Daca am fost vreodata indragostita?!...
Parca!...

Dincolo de gluma, cand eram indragostita "lulea" nu mai vedeam nimic in afara de el, iar cand imi zicea "Daria, in ochii tai stralucesc stele!" toata lumea disparea, nu mai existam decat el, eu si dragostea noastra!...Orgolii...niciodata! Poate am fost noi mai norocosi ca altii, nu stiu...dar ma bucur ca am trait frumos si am reusit sa ajungem doi "bosorogi" care inca se tin de mana cand se plimba pe aleile unde, in tinerete, doar se sarutau!

Gata, ca deja m-ati facut sa rosesc...ce naiba, la anii mei!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Iulie 2009 la 15:23

Cuvinte foarte frumoase!
Pacat ca barbatii gandesc ca victorch52 si eu ca Daria!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Iulie 2009 la 15:27

De la: the_queen, la data 2009-07-30 15:23:08Cuvinte foarte frumoase!
Pacat ca barbatii gandesc ca victorch52 si eu ca Daria!

Gresesti...Victor sigur gandeste, in esenta, ca mine! Citeste, te rog cu atentie ce spune si...printre randuri!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Iulie 2009 la 15:30

De la: victorch52, la data 2009-07-30 14:17:00ce sa faci daca "barbatul de langa tine", cel pt care intelegi sa te faci frumoasa, isi obtine satisfactia din admiratia invidioasa a altora pt partenera sa? (caci, oricum, suntem romani si nu putem fi bucurosi despre ce avem sau necajiti despre ce NU avem DECAT prin comparatie cu "cel de alaturi"!)

El a scris asta...nu?
myssy17 Avatarul lui myssy17
Citeaza Raspunde

Postat de myssy17 pe 30 Iulie 2009 la 15:45

De la: tpotp, la data 2009-07-07 12:42:09si apropo incearca sa judeci la rece nu la cald

adica dupa ce mori ?de ce atata graba?
Citeaza Raspunde

Postat de radhookoo pe 30 Iulie 2009 la 16:54

De la: myssy17, la data 2009-07-30 15:45:22
De la: tpotp, la data 2009-07-07 12:42:09si apropo incearca sa judeci la rece nu la cald

adica dupa ce mori ?de ce atata graba?

Nu e graba. Pentru cei cu dorinta express, am eu o drujba in dulap.

Oricum tpotp a disparut. This renders offtopic our last posts.
Citeaza Raspunde

Postat de victorch52 pe 30 Iulie 2009 la 22:38

De la: the_queen, la data 2009-07-30 15:30:57
De la: victorch52, la data 2009-07-30 14:17:00ce sa faci daca "barbatul de langa tine", cel pt care intelegi sa te faci frumoasa, isi obtine satisfactia din admiratia invidioasa a altora pt partenera sa? (caci, oricum, suntem romani si nu putem fi bucurosi despre ce avem sau necajiti despre ce NU avem DECAT prin comparatie cu "cel de alaturi"!)

El a scris asta...nu?

Regret ca am ratat (se pare) o buna ocazie de a "tacea".
De obicei ma exprim destul de explicit, pacat ca de data asta "am dat-o in bara".
Da, eu scrisesem asta, queen, dar subtextul era ca ar trebui sa nu absolutizam ideile si principiile (Daria scrisese "...in nici un caz..." - si cred ca stii vorba aia: "never say never"), ci sa lasam loc SI pt alte idei si conjuncturi, si exemplificasem cu amintirea.Asta NU inseamna ca asa as gindi, simti si proceda eu, ci ca protestez impotriva unui mod de a gandi care impune prea multe restrictii si limitari. De ce sa nu lasam loc si pt alte pareri (mai ales ca, asa ca in cazul de fata, daca socotim bine SI NOI la alta varsta si in alte imprejurari am fi gandit diferit de modul cum gandim acum).
Regret ca n-am fost mai explicit de la inceput.
Cat despre faptul ca asa suntem noi... Pai nu la noi s-a inventat zicala "sa moara si capra vecinului"? ORICINE judeca prin comparatie cu mediul inconjurator, pacat ca noi (ca medie a masei, nu fara exceptia anumitor individualitati) gandim NU "uite ce are ala si eu n-am! hai sa fac astfel incat sa am si eu", ci gandim de obicei (si in general - repet, NU fara exceptii) "uite ce are ala si eu n-am! Pai el de ce sa aiba, daca eu n-am? Las' ca-l las eu fara!"
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 31 Iulie 2009 la 10:29

De la: victorch52, la data 2009-07-30 22:38:09

El a scris asta...nu?

De obicei ma exprim destul de explicit, pacat ca de data asta "am dat-o in bara".
Da, eu scrisesem asta, queen, dar subtextul era ca ar trebui sa nu absolutizam ideile si principiile (Daria scrisese "...in nici un caz..." - si cred ca stii vorba aia: "never say never"), ci sa lasam loc SI pt alte idei si conjuncturi, si exemplificasem cu amintirea.Asta NU inseamna ca asa as gindi, simti si proceda eu, ci ca protestez impotriva unui mod de a gandi care impune prea multe restrictii si limitari. De ce sa nu lasam loc si pt alte pareri (mai ales ca, asa ca in cazul de fata, daca socotim bine SI NOI la alta varsta si in alte imprejurari am fi gandit diferit de modul cum gandim acum).
Cat despre faptul ca asa suntem noi... Pai nu la noi s-a inventat zicala "sa moara si capra vecinului"? ORICINE judeca prin comparatie cu mediul inconjurator, pacat ca noi (ca medie a masei, nu fara exceptia anumitor individualitati) gandim NU "uite ce are ala si eu n-am! hai sa fac astfel incat sa am si eu", ci gandim de obicei (si in general - repet, NU fara exceptii) "uite ce are ala si eu n-am! Pai el de ce sa aiba, daca eu n-am? Las' ca-l las eu fara!"

Probabil te-am inteles gresit si probabil am generalizat putin sau...
Citeaza Raspunde

Postat de victorch52 pe 31 Iulie 2009 la 17:51

De la: the_queen, la data 2009-07-31 10:29:08
De la: victorch52, la data 2009-07-30 22:38:09

El a scris asta...nu?

Probabil te-am inteles gresit si probabil am generalizat putin sau...

No problem! No hard feelings! ( )
nwauckland Avatarul lui nwauckland
Citeaza Raspunde

Postat de nwauckland pe 1 August 2009 la 09:33

Cate categorii de femei exista ? Ce intrebare stupida
Napoleon Bonaparte a dat raspunsul
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Septembrie 2009 la 10:14

Intrebare la Radio Erevan :
I: Cum trebuie sa fie o femeie serioasa?
R: Femeia serioasa trebuie sa aiba sot si amant.
I: Credeam ca aceea e o femeie adultera.
R: Femeia adultera are sot si mai multi amanti.
I: Credeam ca aceea e o femeie usoara.
R: Femeia usoara are doar amanti.
I: Credeam ca aceea e o femeie pierduta.
R: Femeia pierduta n-are nici sot, nici amant.
I: Credeam ca aceea e o femeie singura.
R: Femeia singura e aia care are numai sot...
tpotp Avatarul lui tpotp
Citeaza Raspunde

Postat de tpotp pe 30 Septembrie 2009 la 11:58

Sory, mai are si omul concediu....:)
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: << 15 16 17 18 19
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info