Eu am un singur dor,sa mor, pentru tara, de va trebui
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » How to » EU AM UN SINGUR DOR,SA MOR, PENTRU TARA, DE VA TREBUI » Pagina 1 din 2

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
BASESCU_TRAIAN Avatarul lui BASESCU_TRAIAN
Citeaza Raspunde

Postat de BASESCU_TRAIAN pe 2 Iulie 2009 la 16:36

iubiti compatrioti,inainte de a arunca vina pe conducerea tarii de viata pe care o duceti,ginditiva bine dar bine,oare nu si voi sinteti vinovati de traiul asta,pentruca deciziile pe care le luam noi orice persoana in parte ma refer,poate ar trebui sa ne limitam la mai putin,poate ne-am avintat la rate bancare sa-ti cumperi plasma sa-ti ei masina sa fii in top sa-ti mobilez casa mai sic nu,si venind criza,a incurcat treburile nu mai faci fata sa achizi din datorii, care ti le-ai facut tu nu guvernul,poate daca te limitai la mai putin sufereai mai putin acuma eu cred ca si noi avem o parte din vina,prin absurd vorbind.cu cit vrei mai mult cu cit iti creezi obligatii mai multe, si riscuri mai mari ,dragi concetateni.. ha ha ha ps. sa nu ma uriti ca eu va iubesc oricum ha ha ha
Adrian_S Avatarul lui Adrian_S
Citeaza Raspunde

Postat de Adrian_S pe 2 Iulie 2009 la 16:45

De la: BASESCU_TRAIAN, la data 2009-07-02 16:36:43iubiti compatrioti,inainte de a arunca vina pe conducerea tarii de viata pe care o duceti,ginditiva bine dar bine,oare nu si voi sinteti vinovati de traiul asta,pentruca deciziile pe care le luam noi orice persoana in parte ma refer,poate ar trebui sa ne limitam la mai putin,poate ne-am avintat la rate bancare sa-ti cumperi plasma sa-ti ei masina sa fii in top sa-ti mobilez casa mai sic nu,si venind criza,a incurcat treburile nu mai faci fata sa achizi din datorii, care ti le-ai facut tu nu guvernul,poate daca te limitai la mai putin sufereai mai putin acuma eu cred ca si noi avem o parte din vina,prin absurd vorbind.cu cit vrei mai mult cu cit iti creezi obligatii mai multe, si riscuri mai mari ,dragi concetateni.. ha ha ha ps. sa nu ma uriti ca eu va iubesc oricum ha ha ha

Pe undeva ai dreptate, dar si guvernantii daca si'ar face munca care sunt platiti s'o faca nu am mai avea nemultumiri! Inteleg de ce esti fan Base! Este un personaj simpatic dar chiar daca are intentii bune pentru tara nu le va putea pune in practica. Pana la urma putini sunt cei care sunt dispusi sa se sacrifice pentru altii iar aceia nu vor ajunge la conducere, cel putin nu in momentul de fata cand traim in sistemul monetar bazat pe profit.
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Iulie 2009 la 16:48

vai de capu-ti base..........
esti mai rau ca bomba lu dasca, ne-ai intoxicat pe toti cu balivernele tale! hai valea de aici ca n-ai timp tu de noi!
Citeaza Raspunde

Postat de BASESCU_TRAIAN pe 2 Iulie 2009 la 21:19

De la: Greenie, la data 2009-07-02 16:48:30vai de capu-ti base..........
esti mai rau ca bomba lu dasca, ne-ai intoxicat pe toti cu balivernele tale! hai valea de aici ca n-ai timp tu de noi!
cine esti tu porumbica fitoasa sa-mi spui sa plec de pe forum esti directoarea de forum sau basica din calcii care-i deranjeaza pe toti,,ps.nu ti-a venit c....u de esti asa derutata..
Citeaza Raspunde

Postat de BASESCU_TRAIAN pe 2 Iulie 2009 la 21:24

De la: Adrian_S, la data 2009-07-02 16:45:30
De la: BASESCU_TRAIAN, la data 2009-07-02 16:36:43iubiti compatrioti,inainte de a arunca vina pe conducerea tarii de viata pe care o duceti,ginditiva bine dar bine,oare nu si voi sinteti vinovati de traiul asta,pentruca deciziile pe care le luam noi orice persoana in parte ma refer,poate ar trebui sa ne limitam la mai putin,poate ne-am avintat la rate bancare sa-ti cumperi plasma sa-ti ei masina sa fii in top sa-ti mobilez casa mai sic nu,si venind criza,a incurcat treburile nu mai faci fata sa achizi din datorii, care ti le-ai facut tu nu guvernul,poate daca te limitai la mai putin sufereai mai putin acuma eu cred ca si noi avem o parte din vina,prin absurd vorbind.cu cit vrei mai mult cu cit iti creezi obligatii mai multe, si riscuri mai mari ,dragi concetateni.. ha ha ha ps. sa nu ma uriti ca eu va iubesc oricum ha ha ha

Pe undeva ai dreptate, dar si guvernantii daca si'ar face munca care sunt platiti s'o faca nu am mai avea nemultumiri! Inteleg de ce esti fan Base! Este un personaj simpatic dar chiar daca are intentii bune pentru tara nu le va putea pune in practica. Pana la urma putini sunt cei care sunt dispusi sa se sacrifice pentru altii iar aceia nu vor ajunge la conducere, cel putin nu in momentul de fata cand traim in sistemul monetar bazat pe profit.
se pare adriane ca tu ai o viziune mai reala despre ce se intimpla in guvernul si tara noastra,sint oameni care vor sa faca ceva in tara asta dar nui lasa vulturii de mafioti,ei pun interesele personale mai presus decit interesul comunitatii,exemplu..constantinescu a vrut sa faca ceva cred dar nu lau lasat mafiotii din psd.in fine.....aleluia ha ha ha
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Iulie 2009 la 21:28

De la: BASESCU_TRAIAN, la data 2009-07-02 21:19:25
cine esti tu porumbica fitoasa sa-mi spui sa plec de pe forum esti directoarea de forum sau basica din calcii care-i deranjeaza pe toti,,ps.nu ti-a venit c....u de esti asa derutata..

Iti doresc un esec rasunator la viitoarele alegeri, ca-l meriti cu prisosinta! Ne-ai mintit destul 5 ani, treci la umbra si vezi daca a mai ramas vreun vas nevandut din flota sa-l aranjezi si pe ala! Ia-o si pe EBA cu tine, ca de incompetenti ca voi e lumea satula...!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Iulie 2009 la 21:35

hai sictir Stimabile!
cu stima si respect (in ochi)!
Dra. Porumbica
Citeaza Raspunde

Postat de BASESCU_TRAIAN pe 2 Iulie 2009 la 22:40

De la: Greenie, la data 2009-07-02 21:35:26

hai sictir Stimabile!
Dra. Porumbica
vai da ce directa esti draga,nu ma surprinde ca la 22 de ani sa gindesti altfel,dar urastema ,descarca-ti naduful, spune ce te doare scrie tot pe o hirtie ca stiu eu ce sa fac cu ea.....cirip cirip cirip....
Citeaza Raspunde

Postat de BASESCU_TRAIAN pe 2 Iulie 2009 la 22:46

De la: Argus, la data 2009-07-02 21:28:07

Iti doresc un esec rasunator la viitoarele alegeri, ca-l meriti cu prisosinta! Ne-ai mintit destul 5 ani, treci la umbra si vezi daca a mai ramas vreun vas nevandut din flota sa-l aranjezi si pe ala! Ia-o si pe EBA cu tine, ca de incompetenti ca voi e lumea satula...!
uite ca sa trezit si filozoful forumului,buna dimineata ce doriti dumneavoastra,flota, da oricum nu te-ai fi blimbat tu cu vaporul prietene, mai bine vezii pe aia care au furat uzine si inteprinderi si paduri mijloace fixe ma refer nu o biata flota care era pe val deja si stii tu ca cei pe val pe val se duce .ha ha ha
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Iulie 2009 la 22:51

De la: BASESCU_TRAIAN, la data 2009-07-02 22:40:31

hai sictir Stimabile!
Dra. Porumbica
vai da ce directa esti draga,nu ma surprinde ca la 22 de ani sa gindesti altfel,dar urastema ,descarca-ti naduful, spune ce te doare scrie tot pe o hirtie ca stiu eu ce sa fac cu ea.....cirip cirip cirip....

Eu mai am un singur dor,
Sa scrii in felul urmator:
"uraste-ma" si "gandesti", etc....d-le "presedinte"!

P.S.Un presedinte care se respecta, accepta si criticile, nu?!...

Noapte buna tuturor!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Iulie 2009 la 23:03

hai sictir Stimabile!
Dra. Porumbica

sa-ti inmoaie putin inimioara de tiran.
hai sa traiesti tu bine!
Citeaza Raspunde

Postat de BASESCU_TRAIAN pe 2 Iulie 2009 la 23:27

De la: Greenie, la data 2009-07-02 23:03:14

hai sictir Stimabile!
Dra. Porumbica

hai sa traiesti tu bine!
e nici chiar asa iubito nu ma confunda cu sadam husein sau ceausescu,stalin si multi altii.defapt tu ai inceputo prima cu critica ca nam ce cauta pe forumul asta vezi cum esti si acum imi spui ca sunt tiran .ma pui pe ginduri de unde atita rautate in sufletul tau,sau ai avut vre-o problema sentimentala recenta care nu sa terminat bine ha ha ha.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Iulie 2009 la 23:30

De la: BASESCU_TRAIAN, la data 2009-07-02 23:27:22
hai sa traiesti tu bine!
e nici chiar asa iubito nu ma confunda cu sadam husein sau ceausescu,stalin si multi altii.defapt tu ai inceputo prima cu critica ca nam ce cauta pe forumul asta vezi cum esti si acum imi spui ca sunt tiran .ma pui pe ginduri de unde atita rautate in sufletul tau,sau ai avut vre-o problema sentimentala recenta care nu sa terminat bine ha ha ha.

razi de parca ai avea un dinte lipsa, cine te-a ciobit in halul asta? sa fie oare ...... mmh..... alte porumbite????
nooh!Parol!
Citeaza Raspunde

Postat de BASESCU_TRAIAN pe 2 Iulie 2009 la 23:31

De la: daria_ta, la data 2009-07-02 22:51:29

hai sictir Stimabile!
Dra. Porumbica

Eu mai am un singur dor,

Noapte buna tuturor!
eu criticile le accept stimata doamna dar sa vina din partea la cineva care-i in masura s-o faca adica mai matur, ma refeream la greeenie
Citeaza Raspunde

Postat de BASESCU_TRAIAN pe 2 Iulie 2009 la 23:36

De la: Greenie, la data 2009-07-02 23:30:04
hai sa traiesti tu bine!

razi de parca ai avea un dinte lipsa, cine te-a ciobit in halul asta? sa fie oare ...... mmh..... alte porumbite????
nooh!Parol! da sa stii ca ai dreptate dintele mia cazut de la cite porumbite cu fite am halit ca tine ...ha ha ha ps.turturica mea dute si te culca ca mine ai sa arati naspa si eu nu halesc turturici cu cearcane la ochi ha ha ha
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Iulie 2009 la 23:45

De la: BASESCU_TRAIAN, la data 2009-07-02 23:36:25
De la: Greenie, la data 2009-07-02 23:30:04
hai sa traiesti tu bine!

nooh!Parol!
da sa stii ca ai dreptate dintele mia cazut de la cite porumbite cu fite am halit ca tine ...ha ha ha ps.turturica mea dute si te culca ca mine ai sa arati naspa si eu nu halesc turturici cu cearcane la ochi ha ha ha

Ce nota ai luat la limba romana la capacitate? Mai bine ai profita tu de noaptea asta si ai pune mana sa rasfoiesti niste pagini, sau fie cum vrei tu...macar un dexonline.ro
Dar nu-mi face mie pe plac, chiar te rog sa nu! Dar macar scumpei de Daria, si plus de asta ne cruti si pe noi de o alergie la agramáti ca tine....
Hai valea de la Porumbite asa ca mine, băăăi Traiane!
Vecinu Avatarul lui Vecinu
Citeaza Raspunde

Postat de Vecinu pe 3 Iulie 2009 la 10:10

Domnule Base nu uitati ca sunteti in plina campanie electorala si nu trebuie sa suparati muritorii de rand ca s-ar putea sa nu mai prindeti inca un mandat.

Eu zic ca ar trebui sa cam incepeti cu pupatul in fund grav ca nu mai este timp
googoodoll Avatarul lui googoodoll
Citeaza Raspunde

Postat de googoodoll pe 3 Iulie 2009 la 10:27

mr base, even those who impersonate you are LAME
Citeaza Raspunde

Postat de BASESCU_TRAIAN pe 3 Iulie 2009 la 11:41

De la: Vecinu, la data 2009-07-03 10:10:03Domnule Base nu uitati ca sunteti in plina campanie electorala si nu trebuie sa suparati muritorii de rand ca s-ar putea sa nu mai prindeti inca un mandat.

Eu zic ca ar trebui sa cam incepeti cu pupatul in fund grav ca nu mai este timp
da tu de unde stii ca asa se procedeaza te-ai folosit si tu de aceasi metoda ca sa obtii ceva? hai sa fim noi sanatosi si o sa vedem ce iese cu alegerele,ca oricum cine ar iesi nu ne scapa de criza nicicum ha ha ha
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Iulie 2009 la 11:52

De la: BASESCU_TRAIAN, la data 2009-07-02 23:31:45

Eu mai am un singur dor,

Noapte buna tuturor!

eu criticile le accept stimata doamna dar sa vina din partea la cineva care-i in masura s-o faca adica mai matur, ma refeream la greeenie

Ma bucur, "d-le presedinte", ca acceptati critici fie si "din partea LA cineva""mai matur", asa..."ca GREEENIE"!
Vecinu Avatarul lui Vecinu
Citeaza Raspunde

Postat de Vecinu pe 3 Iulie 2009 la 13:23

Daca stau si ma gandesc mai bine cred ca fac asta in fiecare zi. Si nu o fac intentionat doar ca este necesar cateodata.
Cel putin pe sefi cred ca s-au saturat cat i-am pupat dar au fost situatii in care ma pupa si el destul de des
Citeaza Raspunde

Postat de BASESCU_TRAIAN pe 3 Iulie 2009 la 16:25

De la: Vecinu, la data 2009-07-03 13:23:28 Daca stau si ma gandesc mai bine cred ca fac asta in fiecare zi. Si nu o fac intentionat doar ca este necesar cateodata.
Cel putin pe sefi cred ca s-au saturat cat i-am pupat dar au fost situatii in care ma pupa si el destul de des
vecine ai facut un pas mare spre mintuire recunoscind, dar vezi sa nu devina o obisnuinta ha ha ha ai nota 10 ca ai recunoscut sa vedem cine mai are curaj ha ha ha
Citeaza Raspunde

Postat de BASESCU_TRAIAN pe 3 Iulie 2009 la 16:43

De la: daria_ta, la data 2009-07-03 11:52:23

Eu mai am un singur dor,

Noapte buna tuturor!

Ma bucur, "d-le presedinte", ca acceptati critici fie si "din partea LA cineva""mai matur", asa..."ca GREEENIE"!
daca tu crezi ca greenie e o persoana matura te inseli mai citeste din topicuri sa vezi cum se ia de toata lumea asta denota ca e matura? si apoi eu am deschis un topic de amuzament sa mai auzim parerile altora dar domnisorica greenie a intrat pe topicul meu direct cu atacuri la persoana ceea ce nui frumos ca ce caut eu pe forum dar cine este ea sa-si deie cu parerea cine sa stea pe forum si cine nu.in primul rind nu ma cunoaste si nu poate sa ma eie peste picior din prima fara sai fi zis nimic.eu cred ca forumul asta e pentru toti pentru as exprima parerile despre viata despre tot ce ne framinta, dar a luat o alta intorsatura se fac atacuri la persoana ceea ce nu e matur si frumos,si vad ca se pune si mare accent pe greselile de ortografie, e o timpenie nu totii sintem asi la gramatica si nu putem judeca inteligenta unui om prin greselile de ortografie.eu cred ca ar trebui sa vedem esenta subiectului pe care il transcrie asta ar trebui sa conteze la o expunere pe forum,parerea mea.si apoi toti sintem grabiti obositi de la munca,stresati de diverse probleme cotidiene.revenind la ideia initiala cine vrea sa mai faca glume cu mine sa faca dar fara atacuri la persoana.va multumesc anticipat ha ha ha
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Iulie 2009 la 16:56

De la: BASESCU_TRAIAN, la data 2009-07-03 16:43:35
De la: daria_ta, la data 2009-07-03 11:52:23

Eu mai am un singur dor,

Noapte buna tuturor!

daca tu crezi ca greenie e o persoana matura te inseli mai citeste din topicuri sa vezi cum se ia de toata lumea asta denota ca e matura? si apoi eu am deschis un topic de amuzament sa mai auzim parerile altora dar domnisorica greenie a intrat pe topicul meu direct cu atacuri la persoana ceea ce nui frumos ca ce caut eu pe forum dar cine este ea sa-si deie cu parerea cine sa stea pe forum si cine nu.in primul rind nu ma cunoaste si nu poate sa ma eie peste picior din prima fara sai fi zis nimic.eu cred ca forumul asta e pentru toti pentru as exprima parerile despre viata despre tot ce ne framinta, dar a luat o alta intorsatura se fac atacuri la persoana ceea ce nu e matur si frumos,si vad ca se pune si mare accent pe greselile de ortografie, e o timpenie nu totii sintem asi la gramatica si nu putem judeca inteligenta unui om prin greselile de ortografie.eu cred ca ar trebui sa vedem esenta subiectului pe care il transcrie asta ar trebui sa conteze la o expunere pe forum,parerea mea.si apoi toti sintem grabiti obositi de la munca,stresati de diverse probleme cotidiene.revenind la ideia initiala cine vrea sa mai faca glume cu mine sa faca dar fara atacuri la persoana.va multumesc anticipat ha ha ha

Eee..."d-le presedinte", cand ai intrat pe forum, ti-ai asumat niste riscuri, asa ca...suporta consecintele! Poate ca inainte de a posta ceva, ar fi trebuit sa lecturezi cateva topicuri, macar sa iti faci o idee cu cine stai de vorba si ce atitudine are fiecare dintre "interlocutori"!
Daca insa nu ai sesizat nota ironica a mesajului meu, este grav, insa nu vreau sa te supar si...ma opresc! Nu stiu insa cati dintre ceilalti o vor face, asa ca pregateste-te!
Si as avea o rugaminte personala, daca vrei sa mi-o indeplinesti, bine, daca nu, iar bine: nu mai posta acel "ha, ha, ha!", pt ca ma irita la culme, cred ca e lucrul care ma enerveaza cel mai mult la personajul real...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Iulie 2009 la 17:12

oof, Dle Presedinte, pai daca dumneata stai incurcat pe un forum cu o asa verdeatza de porumbitza........... te rog frumos, nu vreau sa te tin doar pt mine, nu sunt egoista, du-te-n lume si impusca ratze, nu le auzi cum macane toata ziua?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Iulie 2009 la 17:17

De la: Greenie, la data 2009-07-03 17:12:11oof, Dle Presedinte, pai daca dumneata stai incurcat pe un forum cu o asa verdeatza de porumbitza........... te rog frumos, nu vreau sa te tin doar pt mine, nu sunt egoista, du-te-n lume si impusca ratze, nu le auzi cum macane toata ziua?

Vaaiii...verdeata "otravita" ce esti!...
Citeaza Raspunde

Postat de BASESCU_TRAIAN pe 3 Iulie 2009 la 18:15

De la: Greenie, la data 2009-07-03 17:12:11oof, Dle Presedinte, pai daca dumneata stai incurcat pe un forum cu o asa verdeatza de porumbitza........... te rog frumos, nu vreau sa te tin doar pt mine, nu sunt egoista, du-te-n lume si impusca ratze, nu le auzi cum macane toata ziua?
hai sa va zic ceva am citit aproape tot ce sa expus pe forum si am deja o parere despre fiecare dar voi doua aveti cele mai multe afisari as vrea sa deie si restul cu parerea cite din afisarile voastre sint atac la persoana si cite sint intradevar raspunsuri concrete la un subiect interesant.inclin sa cred ca la numarul mare de afisari pe care il aveti sinteti niste persoane fara ocupatie si fara curaj de a combate o persoana in viata reala si veniti aici pe forum si va descarcati naduful cu lasitate. domnisorica greenie parintii tai stiu ce fel de persoana vulgara esti? ori educatia primita te caracterizeaza? incepe sa-mi fie mai degraba mila de tine.si cum ti-am mai scris mai sus nu tu hotarasti cine sa stea pe forum si sa expuie sau nu.devii ridicola si daca ai bunul simt de care ma indoiesc trimite mes in privat lasa lumea sa respire nu sa se intoxice de prezenta ta pe orice topic.revenind la doamna daria nustiu ce sa cred doamna la 50 ani ai dumneavoastra ar trebui sa aveti alta preocupare mai folositoare plimbati nepotii sau ce vreti decit sa tineti hangul unei pustoaice rasfatate,sau prin asta var caracteriza personalitatea...ideia e ca nu ma asteptam sa fiu asa de iubit de voi doua poate ca e dragoste la prima vedere? ce zice-ti e ceva nu? ha ha ha.sint sigur ca sentimentul e reciproc ha ha ha
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Iulie 2009 la 19:03

De la: BASESCU_TRAIAN, la data 2009-07-03 18:15:15
hai sa va zic ceva am citit aproape tot ce sa expus pe forum si am deja o parere despre fiecare dar voi doua aveti cele mai multe afisari as vrea sa deie si restul cu parerea cite din afisarile voastre sint atac la persoana si cite sint intradevar raspunsuri concrete la un subiect interesant.inclin sa cred ca la numarul mare de afisari pe care il aveti sinteti niste persoane fara ocupatie si fara curaj de a combate o persoana in viata reala si veniti aici pe forum si va descarcati naduful cu lasitate. domnisorica greenie parintii tai stiu ce fel de persoana vulgara esti? ori educatia primita te caracterizeaza? incepe sa-mi fie mai degraba mila de tine.si cum ti-am mai scris mai sus nu tu hotarasti cine sa stea pe forum si sa expuie sau nu.devii ridicola si daca ai bunul simt de care ma indoiesc trimite mes in privat lasa lumea sa respire nu sa se intoxice de prezenta ta pe orice topic.revenind la doamna daria nustiu ce sa cred doamna la 50 ani ai dumneavoastra ar trebui sa aveti alta preocupare mai folositoare plimbati nepotii sau ce vreti decit sa tineti hangul unei pustoaice rasfatate,sau prin asta var caracteriza personalitatea...ideia e ca nu ma asteptam sa fiu asa de iubit de voi doua poate ca e dragoste la prima vedere? ce zice-ti e ceva nu? ha ha ha.sint sigur ca sentimentul e reciproc ha ha ha

Iete … Marioara! Da mata ce naiba faci toata ziua in viata reala? La cati ani oi avea, destui dupa mintea ta destul de inchistata si in acelasi timp imprastiata pe prea multe pagini. Ca pe forum iti spun eu ce se vede! Ei mama ei de viata! Acu' ca unii scriu cu greseli e una, dar sa mai apara unul si sa zica ca e bine asa ... n-am cuvinte! Adica sigur ca am multe, dar nu le scriu pentru ca iubesc cuvantul scris. Sa inteleg ca asa iti cresti tu progeniturile, nu? Sa ajunga niste trogloditi si niste agramati ca astia de ne conduc? Uite ce scena frumoasa iti propun: tu si familia ta cu muuulte carti de gramatica a limbii romane plus unele de bune maniere! Deci, nu te mai baga in vietile altora, nu mai da lectii si scoate-ti parul ala mare din ochi. Nu ai fost atacat si nici nu ai citit destul pe forum ca altfel ai fi inteles ce inseamna ATAC! Cat despre vulgaritati si la astea tot tu ai avut exclusivitatea. Si la ridicol, de asemenea.
Si vezi ca te ”expuiezi” mult prea tare …
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Iulie 2009 la 19:23

De la: BASESCU_TRAIAN, la data 2009-07-03 18:15:15

hai sa va zic ceva am citit aproape tot ce sa expus pe forum si am deja o parere despre fiecare dar voi doua aveti cele mai multe afisari as vrea sa deie si restul cu parerea cite din afisarile voastre sint atac la persoana si cite sint intradevar raspunsuri concrete la un subiect interesant.inclin sa cred ca la numarul mare de afisari pe care il aveti sinteti niste persoane fara ocupatie si fara curaj de a combate o persoana in viata reala si veniti aici pe forum si va descarcati naduful cu lasitate

revenind la doamna daria nustiu ce sa cred doamna la 50 ani ai dumneavoastra ar trebui sa aveti alta preocupare mai folositoare plimbati nepotii sau ce vreti decit sa tineti hangul unei pustoaice rasfatate,sau prin asta var caracteriza personalitatea...ideia e ca nu ma asteptam sa fiu asa de iubit de voi doua poate ca e dragoste la prima vedere? ce zice-ti e ceva nu? ha ha ha.sint sigur ca sentimentul e reciproc ha ha ha

Hai sa va zic si eu ceva dv. "d-le presedinte", apropo de cei 50 de ani ai mei ("cei multi inainte, d-na Daria!")...eu ii port cu cinste pe umeri, chiar daca "ii plimb" si pe forum, in loc sa plimb nepotii pe care nu ii am (apropo, dv. aveti?), insa nu cred ca ar trebui sa va preocupe lucruri asa de marunte... parca aveati doar "un singur dor, sa mor"...D-zeu sa va ajute!
"Ideia" dv (pt ca la mine ar fi vorba de idee, "d-le presedinte") cum ca ar fi dragoste la prima vedere fata de dv, si in cazul meu si in cazul "verdetei", este, cred,una dintre multele fantezii cu care multi dintre guvernantii nostri isi umplu timpul lor pretios!...Deci...sa traiti "bine", "d-le presedinte", atat de bine precum dv. ne doriti noua!

Cu respect, din partea d-nei Daria, cea cu cele mai multe mesaje pe forum, spre oftica si neintelegerea (deh...de unde nu e, nici D-zeu nu cere!) unora...

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Iulie 2009 la 21:06

Jos palaria Canalia, Daria! (unde e emoticonul ala cu palaria de cowboy?sa o arunc in fatza dumneavoastra doamnelor!)

Asa e Dl.Băse! Cum spuneti dumneavoastra!
N-am viata personala, stiu toate emoticoanele de pe YahooMessenger pe de rost, le-am invatat in loc de poeziile lui Eminescu la scoala. In liceu am urat matematica si in afara de punctele de suspensie pe care le tastez nu stiu sa numar "nimica" altceva .........
DA! imi place sa ma plimb pe tastatura cu buricele "deştelor" pentru ca parintii mei (cele mai dragi si scumpe persoane de pe lumea asta) nu m-au dat la gradinita sa invat sa fac bastonase, cerculete si astfel nu stiu sa folosesc nici pixul.
Sa ma iertati daca numarul mare de postari pe forum va intimideaza si va pune in situatia critica de a ne judeca doar dupa culoarea ochilor nostrii. Adevarul se ascunde in spatele lor! Dar cu cine vorbesc eu despre adevar? Doar nu am innebunit!? Sa traiti bine Dl. Băsescu
Dar mai spun un singur lucru: inainte de a comenta la adresa celui de langa tine, mai uita-te si la matale in ograda!
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info