De la: GEKADOS, la data 2009-07-13 13:06:27De la: yuppy002924, la data 2009-07-11 22:44:24apropo,recomand tututor angajatorilor roamani sa nu mai angajeze muncitori intorsi din strainatate.Eu cu "vedete" din strainezia nu stau de vorba.S-apoi las`sa fiu rasist!Sunt mandru ca sunt rasist
!Inapoi la spalat de buzi.Mergeti la Geoana care va promis 20.000 de euro sa va deschideti afaceri
Cand delegatia lui Tariceanu a fost la Roma sa negocieze intoarcerea muncitorilor in constructii,ati cerut salar de 1000 de euro.Acuma ar fi bun si de 400 ,dar iaca nu-i primiti.Eu lucrez cu tiganii care n-au plecat in Spania,cand am avut nevoie de muncitori.Mama ce rasist sunt!
vere,esti un om umblat,ce sa zic de la moscova pina la porto e distanta,cum ai facut? ai umblat cu ciordeala din tara in tara?si ma uimeste cite detalii stii despre boschetarii din afara,nu cumva te numeri si tu printre aia ca astfel nu-mi explic,dar in fine,hai sa-ti luminez un pic mintea aia de rasist declarat.intodeauna au existat doua tabere.aia care au plecat si au facut ceva mai mult in viata,si cei ca tine care au ramas sii judeca pe ceilalti.dar sa-ti spun ceva ce sigur poate nu stiai.ca noi acesti tradatori cum ne numesti tu,am contribuit la ridicarea aconomiei romanesti prin aducerea de milioane de euro in tara,bai desteptule.si intreabal pe mugur izarescu daca nui asa,fiindca el a declarat cu gura lui ca noi astia plecati in afara am contribuit foarte mult la economie,noi astia tradatorii plecati cum ne zici tu ne-am intors in tara regulat si am cumparat materiale de constructie si teren si apartamente dind de lucru la rasisti ca tine si la tuciurii tai care sigur ii tii la negru si nu platesti contribute la stat.ba prietene mai gindestete bine si apoi judeca milioane de oameni care au plecat peste hotare,cine iti da tie dreptul sa ne judeci,nesimtitule,si din respec pentru acesti membri ai forumului asta hai sa mutam discutia pe privat,ca poate oamenii nui intereseaza toate aberatiile tale,si vor sa discute ceva mai interesant si folositor pe forumul asta..
GEKADOS...in primul rand te rog sa accepti scuzele mele pentru injurile aduse.Sincer imi este rusine, nu-mi sta in caracter sa injur,mai ales asa...in neant.Hai daca ne-am certa fata in fata,ca intre barbati,nu zic ca n-asi scapa cate una fara sa-mi para rau.
Iti risipesc dilema despre umblat prin lume,am fost sofer de TIR,de fapt inca ma mai consider,chiar daca in ultimii 2 ani mai ies si eu la cate o cursa ,asa de dragul aducerii aminte si de a revedea locurile.In perioada cand am lucrat pe cont propriu,am avut o perioada de 5 ani cand am stat in tara doar de 2-3x pe an pe la sarbatori ,daca sa nimerit sa fiu prin zona.Asa ca am vazut romani prin multe tari.Sti ce ma scarbit intodeauna?Dezbinarea voastra,faptul ca in strainatate incercati sa va ascundeti identitatea.Ca acceptati conditii de trai mizere iar pe de alta parte, cheltuiti banii castigati cu greu pe bautura, femei ,tigari s.a.
Cei care va gazduiesc in tara lor,va judeca dupa felul cum va respectati voi insiva.Daca tu nu te respecti,niciodata nu te va respecta un strain.Si mai am o meteahna.De ce daca procreati un copil in strainate, musai sa-i dati macar un nume din partea locului?Mario,Alberto,Jean, etc.
De ce va renegati tara de origine?De ce nu puteti fi demni?Si inca una,de ce draq votati la alegeri,daca nu traiti in Romania?Vin janghionsii de mafioti si va cumpara voturile cu promisiuni aiurea,iar pe urma ponoasele le trag cei ce traiesc aici.Restul ramane cum am zis prima data.Nu mai dormiti , prin corturi,colibe,gari etc,fiti corecti,ingrijiti,nu furati si veti fi respectati.Numai ca odata ce ti-ai patat obrazul,in fata lor greu ti-l mai speli.Poate o alta generatie.Consider ca locul fiecaruia este in tara lui.Nu poporul schimba tara ,pentru ca politicienii n-au interes de a conduce in slujba sa ,ci politicienii trebuie schimbati,iar daca toti plecati,cum draq sa se mai schimbe treburile aici,ca mafia n-are nici un interes national.Si aceasta buba spurcata se tot ingroasa si va suporta, mai dureros ,copii nostri.
Despre firma,angajati etc,eu doresc la tot romanul sa fie patron sa simta pe propria-i piele jugul fiscal existent la noi si atitudinea statului in relatia cu firmele private romanesti.