De la: Baboo, la data 2010-12-06 15:45:55De la: rothmans, la data 2010-12-05 20:34:08De la: Baboo, la data 2010-12-04 17:35:46De la: rothmans, la data 2010-12-04 17:29:52De la: Baboo, la data 2010-12-04 17:28:05De la: rothmans, la data 2010-12-04 16:55:51sa o credeti voi, nu e chiar asa...cat timp mai sunt si romani in ardeal nu o sa aiba nicio sansa...despre povestea lui popa prostu(tokes) ala ce mananca seara vomita ziua urmatoare, din pacate nu i-au ramas ficatii la piata maria in '89...dar daca trebuie o sa ii ramana pe plaiurile stramosesti, cu un ardei iute introdus in fund![]()
Pretenu' meu a avut un unchi, care a fost la Budapesta c'nd rom'nul a pus opinca pe parlamentul lui Bela Kuhn. Era veteran de război, cu un picior facut țăndări și adunat si pus la loc pe front de către un medic neamț. Si ne spunea multe printre care si faptul ca ,,ăstia'' trebuie bătuți în gură ca pe coasă. Eu cred ca numai uscaturile trebuie tratate asa. Si de-o parte si de alta. Iar păpistașul e un scatol care se baga prea mult in seamna, dar e si bagat in seama de uscaturi. Trebuie sa primeasca ,,abonament'' la dentist, cu placa si sus si jos, pentru diții lipsa. Dar pentru ca este un scatol, tebuie sa te uiti la el, ca sa nu calci in el si sa te murdaresti.
pute de la distanta![]()
Si ce-i de facut cu scatolu'? Îl razi sau îți pui clestele de rufe pe nas?
buruienile trebuie smulse, nu doar taiate![]()
Degeaba, daca au o radacina mare, ca un morcov imens, daca le smulgi se rupe si in anul urmator sau poate mai târziu apare iar. Trebuiesc facute sapături mari si adinci ca sa-i stirpesti.
hi hi hi, erbicid total

ok dar puteti sa ai urati,dar pe voi cine credeti ca va iubeste? Barmok vagytok ,tetvek,puliszka ragcsalok.nu ati inteles ce am scris ,noi va stim gandurile si limba voastra,iar voi nu ne cunoastei nici flocii de pe spate.deschideti va ochii si faceti ordine in tara voastra si dupa acea puteti uraii pe ori cine.cu bine un ungur care stie sa scrie
Promotia zilei pe Kuponiada.ro