Ma inseala sau sunt eu tampit?
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Relatii » Infidelitate » ma inseala sau sunt eu tampit? » Pagina 1 din 1

necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 4 Iulie 2009 la 18:08

In urma cu cateva zile eram cu prietena mea acasa,ne uitam la un film.la ora 1 noaptea primeste un mesaj de la un tip pe nume X cum k dak a ajuns aksa.Mi s-a parut suspecta chestia ca la 1 noaptea sa primeasca un msg de la un baiat.Cand am intrebat-o mi-a spus ca e un coleg care a vrut sa stie dak ajuns aksa in seara aia de la facultate.Am inteles-o,nu prea am bagat de seama.
Dupa aceea in fiecare zi o vedeam pe mess online aproape toata ziua,lucru neobisnuit deoarece ea statea cate 30 min la 3 zile,si asa a stat toata saptamana.Mi-a spus ca sta pentru ca are niste proiecte de facut si lasa messul deschis.
Ieri am fost la ea la camin,ea fiind singura in camera,restul colegelor ei erau aksa.Se purta destul de ciudat.Cand am venit eu a stat 5 min si a spus ca se duce sa faca dus.Inainte sa se duca la dus s-a uitat la telefon si l-a tot butonat.Dupa ce a iesit de la dus a mai stat vreo 2 ore timp in care nu i-a sunat telefonul deloc.Dupa aceste 2 ore a zis ca se duce la magazin sa cumpere suc,magazinul fiind la 5 min distanta de caminul facultatii.Dupa ce am plecat am bagat de seama ca isi luase si telefonul cu ea.Cand a venit inapoi in camera mi-a spus ca a sunat-o acelasi tip X si ca a intrebat-o unele probleme de facultate.
Incepusem sa imi pun niste semne de intrebare.M-am uitat in telefonu ei si am observat ca avea toate mesajele sterse,inclusiv cele de la mn si ca de fapt ea il sunase pe el si nu el pe ea.In continuare am tacut
Spre seara in timp ce faceam sex cu ea a inceput sa ii sune telefonu pe care il avea langa ea.In clipa aia am intrebat-o cine o suna si a spus ca fracsu.Am continuat partida de sex si am observat ca suna din nou telefonu.Nu a raspuns,dupa care din nou a sunat.M-am enervat si am vrut sa ma uit dak chiar e fracsu sau altcineva.A luat telefonu si l-a impins pe sub pat.Cand am vrut sa il iau de sub pat nu m-a lasat impingandu-ma si spunandu-mi sa il las sa sune.In clipa aia am intreurpt partida de sex,aveam nervi,suspectam cv.Cand i-am spus sa imi dea telefonu a zis ca nu mi-l da.Se ascunsese dupa pat ca sa se uite cn a sunat-o si sa dea "close" la apelurile pierdute.M-am rugat de ea sa imi dea telefonu 10 min si nu a vrut.Intr-un final mi l-a dat si cand sa imi intinda telefonu a primit un msg.Cu greu am reusit sa vad cine este expeditorul si asa cum anticipasem era acelasi tip X care expediase msg:"Rasp la tel!"
Si am inceput cu intrebarile:ea zice ca e tipu ala de la facultate care o intreaba nushtu ce de examene.Mie mi se parea cam ciudat.Si dupa toate insistentele mele mi-a spus adevaru zicand ca este un coleg de la ea de la facultate care i-a cerut id de mess,nr de tel,bla bla bla,ca a invitat-o in oras si in seara respectiva o suna sa o intrebe dak iese in club.
Au urmat acuzatiile mele ea zicandu-mi ca nu are nicio treaba cu el si cand am intrebat-o de ce s-a ferit de mn si nu mi-a spus a zis ca nu a vrut sa imi zica ca sa nu ma supar si sa nu ma puna pe ganduri.Mi-a spus ca sa nu ma bag ca nu a facut,nu face si nu o sa faca nimic da sa nu ma bag pentru ca o sa-l trateze cu indiferenta si nu o sa-i rasp la telefoane ca sa nu mai insiste atata.Ca din cauza asta a evitat sa imi spuna adevaru ca shtia ca ma supar si stau pe ganduri,ca ea nu mi-ar face niciodata asa cv.Spunandu-i ca nu iese cu el,mi-a zis ca nu ii zice ca nu vrea ca el sa se supere avand in vedere ca ei sunt colegi de facultate,asa ca mai bn il trateaza cu indiferenta si nu ii raspunde la tel ca sa o lase in pace.
In primu rand am incredere 100 % in fata asta,niciodata nu mi-a dat nimic de gandit,dar acum park un pic
In al doilea rand ce ar trebui sa fac,sa o ascult si sa am incredere in ea sau sa iau unele masuri ptr ca poate o fi o mare minciuna gogonata?
ASHTEPT NISTE SFATURI,VA ROG FRUMOS,PENTRU CA MI SE PARE CAM CIUDATA SITUATIA.VOI CE ATI FACE?imi cer scz ca am scris prea mult :D
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Iulie 2009 la 18:12

combina-te cu una dintre colegele ei de camera ... si garantat vei afla tot
piubesc Avatarul lui piubesc
Citeaza Raspunde

Postat de piubesc pe 4 Iulie 2009 la 18:38

Sa stii k mi se pare tare ciudata situatiunea expusa de tine, ideea ar fi ca tu o cunosti mai bine decat noi, care iti dam sfaturi, asa ca tot la tine este cheia. Eu ce pot sa iti spun, este ca eu am fost inselata, acum cativa ani, stiu ca e aiurea, pentru ca investesti intr-o relatie si nu iti trece prin minte ca, cel pe care il/o iubesti te-ar putea insela, dar totusi, se intampla. Ai grija, sa nu ajungi sa suferi si mai mult mai tarziu, sa rezolvi situatia cu ea cat de curand si orice ar fi: capu' sus, ca viata merge inainte. :)
ramoo Avatarul lui ramoo
Citeaza Raspunde

Postat de ramoo pe 4 Iulie 2009 la 19:07

te inseala ! am trecut si eu prin asta ..
spidewar Avatarul lui spidewar
Citeaza Raspunde

Postat de spidewar pe 4 Iulie 2009 la 19:14

ma bag si eu ca musca in lapte pentru ca am patit-o de multe ori cu fetele "cuminti" si urasc cand se intampla chestia asta!in primul rand trebuie sa iti pui intrebarea: de ce sa ascunda atat de bine mesajele si apelurile de la tip?adica merita efortul asta doar sa ascunzi niste chestii care deranjeaza pe persoana la care tii si nu pentru ca ar putea descoperi mai mult decat e deja evident?e destul de fragila linia asta intre a spune tot adevarul si a spune doar o parte din el!se poate gandi de exemplu ca daca iti zice o parte din adevar..acea parte care esti pregatit sa o auzi...o vei lasa mai moale cu suspiciunile si ii vei acorda un moment de respiro in care sa-si reorganizeze strategia (asta in cazu` in care exista una).in al doilea rand ar trebui sa incepi sa fi mai observator de acum incolo daca vrei sa afli un adevar, desi nu e foarte placut pentru ea sa vada ca-i umbli prin telefon sau prin mail sau altele!in felu` asta,observandu-i atitudinea si cine o mai cauta si cu ce scop iti vei putea da seama daca ar fi interesata de altcineva.nu-i dezvalui ce ai observat pana in momentul in care esti sigur(sau aproape) de o concluzie!pe de alta parte..daca vrei sa rezolvi problema intr-un mod mai putin "politist" e destul de simplu: spune-i ce te framanta si cere-i intr-un mod care sti ca nu o face sa se simta ca la interogatoriu sa iti explice daca are vreo legatura cu cineva sau daca simte ceva pentru altcineva!bineinteles ca asta implica o mare capacitate de comunicare cu nervi destinsi!

stiu ca sfaturile altora nu trebuie sa le iei ca atare pentru ca nimeni nu stie situatia mai bine ca tine..dar te poti orienta pe baza lor sa faci ceea ce e normal intr-o situatie ca asta..si anume sa afli adevarul..a carui lipsa intr-o relatie in care investesti e chinuitoare...

mult succes in rezolvarea problemei!
user999 Avatarul lui user999
Citeaza Raspunde

Postat de user999 pe 4 Iulie 2009 la 19:42

telefoanele misterioase in toiul noptii o sa continue, la fel si msg.
Daca nu pare prea pshiho eu zic sa o urmaresti un pic , sigur o sa ai niste surprize "placute".
Sincer nu prea cred faza cu colegul pe care nu vrea sa il supere spunandu-i ca are prieten si sa o lase in pace.
kostyx84 Avatarul lui kostyx84
Citeaza Raspunde

Postat de kostyx84 pe 4 Iulie 2009 la 19:51

Dude..fetele de obicei s-ar lauda in gura mare ca nu mai scapa de nuj cine.Daca nu s-ar fi simtit atrasa vreun pic de el.
Eu cred ca va invarte p-amandoi.
E jmekera fata
googoodoll Avatarul lui googoodoll
Citeaza Raspunde

Postat de googoodoll pe 4 Iulie 2009 la 20:21

deci ca sa ma lamuresc,exista doar 2 alternative : ori te inseala, ori esti tampit.
pe care ai dori sa ti-o confirme poporul?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Iulie 2009 la 01:45

De la: googoodoll, la data 2009-07-04 20:21:10deci ca sa ma lamuresc,exista doar 2 alternative : ori te inseala, ori esti tampit.
pe care ai dori sa ti-o confirme poporul?

variante corecte : A si B cu relatie cauzala intre ele ?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Iulie 2009 la 03:39

tricky situation .......
adryano_mihai Avatarul lui adryano_mihai
Citeaza Raspunde

Postat de adryano_mihai pe 25 Aprilie 2010 la 22:13

daca nu avea nimic de ascuns nu trebuia sa se fereasca.poate nu te insela in momentul respectiv dar s-ar putea sa o faca.ar trebui sa fi mai atent cu ea adik sa o urmaresti mai mult dupa parerea mea.
Dita Avatarul lui Dita
Citeaza Raspunde

Postat de Dita pe 30 Aprilie 2010 la 00:25

Mi-e rusine sa spun asta, dar eu zic sa o urmaresti mai atent, sa vezi ce si cum. La prima vedere as zice ca te cam inseala, dar nu se stie...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Octombrie 2010 la 03:49

De la: emyly, la data 2010-10-01 18:58:39
De la: , la data 2009-07-04 18:08:44In urma cu cateva zile eram cu prietena mea acasa,ne uitam la un film.la ora 1 noaptea primeste un mesaj de la un tip pe nume X cum k dak a ajuns aksa.Mi s-a parut suspecta chestia ca la 1 noaptea sa primeasca un msg de la un baiat.Cand am intrebat-o mi-a spus ca e un coleg care a vrut sa stie dak ajuns aksa in seara aia de la facultate.Am inteles-o,nu prea am bagat de seama.
Dupa aceea in fiecare zi o vedeam pe mess online aproape toata ziua,lucru neobisnuit deoarece ea statea cate 30 min la 3 zile,si asa a stat toata saptamana.Mi-a spus ca sta pentru ca are niste proiecte de facut si lasa messul deschis.
Ieri am fost la ea la camin,ea fiind singura in camera,restul colegelor ei erau aksa.Se purta destul de ciudat.Cand am venit eu a stat 5 min si a spus ca se duce sa faca dus.Inainte sa se duca la dus s-a uitat la telefon si l-a tot butonat.Dupa ce a iesit de la dus a mai stat vreo 2 ore timp in care nu i-a sunat telefonul deloc.Dupa aceste 2 ore a zis ca se duce la magazin sa cumpere suc,magazinul fiind la 5 min distanta de caminul facultatii.Dupa ce am plecat am bagat de seama ca isi luase si telefonul cu ea.Cand a venit inapoi in camera mi-a spus ca a sunat-o acelasi tip X si ca a intrebat-o unele probleme de facultate.
Incepusem sa imi pun niste semne de intrebare.M-am uitat in telefonu ei si am observat ca avea toate mesajele sterse,inclusiv cele de la mn si ca de fapt ea il sunase pe el si nu el pe ea.In continuare am tacut
Spre seara in timp ce faceam sex cu ea a inceput sa ii sune telefonu pe care il avea langa ea.In clipa aia am intrebat-o cine o suna si a spus ca fracsu.Am continuat partida de sex si am observat ca suna din nou telefonu.Nu a raspuns,dupa care din nou a sunat.M-am enervat si am vrut sa ma uit dak chiar e fracsu sau altcineva.A luat telefonu si l-a impins pe sub pat.Cand am vrut sa il iau de sub pat nu m-a lasat impingandu-ma si spunandu-mi sa il las sa sune.In clipa aia am intreurpt partida de sex,aveam nervi,suspectam cv.Cand i-am spus sa imi dea telefonu a zis ca nu mi-l da.Se ascunsese dupa pat ca sa se uite cn a sunat-o si sa dea "close" la apelurile pierdute.M-am rugat de ea sa imi dea telefonu 10 min si nu a vrut.Intr-un final mi l-a dat si cand sa imi intinda telefonu a primit un msg.Cu greu am reusit sa vad cine este expeditorul si asa cum anticipasem era acelasi tip X care expediase msg:"Rasp la tel!"
Si am inceput cu intrebarile:ea zice ca e tipu ala de la facultate care o intreaba nushtu ce de examene.Mie mi se parea cam ciudat.Si dupa toate insistentele mele mi-a spus adevaru zicand ca este un coleg de la ea de la facultate care i-a cerut id de mess,nr de tel,bla bla bla,ca a invitat-o in oras si in seara respectiva o suna sa o intrebe dak iese in club.
Au urmat acuzatiile mele ea zicandu-mi ca nu are nicio treaba cu el si cand am intrebat-o de ce s-a ferit de mn si nu mi-a spus a zis ca nu a vrut sa imi zica ca sa nu ma supar si sa nu ma puna pe ganduri.Mi-a spus ca sa nu ma bag ca nu a facut,nu face si nu o sa faca nimic da sa nu ma bag pentru ca o sa-l trateze cu indiferenta si nu o sa-i rasp la telefoane ca sa nu mai insiste atata.Ca din cauza asta a evitat sa imi spuna adevaru ca shtia ca ma supar si stau pe ganduri,ca ea nu mi-ar face niciodata asa cv.Spunandu-i ca nu iese cu el,mi-a zis ca nu ii zice ca nu vrea ca el sa se supere avand in vedere ca ei sunt colegi de facultate,asa ca mai bn il trateaza cu indiferenta si nu ii raspunde la tel ca sa o lase in pace.
In primu rand am incredere 100 % in fata asta,niciodata nu mi-a dat nimic de gandit,dar acum park un pic
In al doilea rand ce ar trebui sa fac,sa o ascult si sa am incredere in ea sau sa iau unele masuri ptr ca poate o fi o mare minciuna gogonata?
ASHTEPT NISTE SFATURI,VA ROG FRUMOS,PENTRU CA MI SE PARE CAM CIUDATA SITUATIA.VOI CE ATI FACE?imi cer scz ca am scris prea mult :D

poate nu te insala acum, dar o sa o faca pe viitor.
"nu exista fete fidele, exista fete necautate".. daca este necautata este fidela dar daca o cauta unul si altul inseamna ca si ea vrea s nu a impus o limita.. ai grija de tine

nu vrea sa-l supere pe baiatul ala.... sunt colegi de facultate..si naaa intelegi tu..
yuppy015670 Avatarul lui yuppy015670
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy015670 pe 3 Ianuarie 2011 la 03:07

yo cred ca in seara aia trebuia sa-l suni tu pe cumatru' x si sa vezi ce spune ! dar mai e si varianta cu 2 la ficat si varsa tot ...mai vagabonteste asa stii tu ! oricum cam 87,78 la suta te inseala !
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Iulie 2011 la 11:09

De la: rothmans, la data 2011-07-03 11:04:11
trebuia sa mai stai pana maine...erau exact 2 ani

Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info