In urma cu cateva zile eram cu prietena mea acasa,ne uitam la un film.la ora 1 noaptea primeste un mesaj de la un tip pe nume X cum k dak a ajuns aksa.Mi s-a parut suspecta chestia ca la 1 noaptea sa primeasca un msg de la un baiat.Cand am intrebat-o mi-a spus ca e un coleg care a vrut sa stie dak ajuns aksa in seara aia de la facultate.Am inteles-o,nu prea am bagat de seama.
Dupa aceea in fiecare zi o vedeam pe mess online aproape toata ziua,lucru neobisnuit deoarece ea statea cate 30 min la 3 zile,si asa a stat toata saptamana.Mi-a spus ca sta pentru ca are niste proiecte de facut si lasa messul deschis.
Ieri am fost la ea la camin,ea fiind singura in camera,restul colegelor ei erau aksa.Se purta destul de ciudat.Cand am venit eu a stat 5 min si a spus ca se duce sa faca dus.Inainte sa se duca la dus s-a uitat la telefon si l-a tot butonat.Dupa ce a iesit de la dus a mai stat vreo 2 ore timp in care nu i-a sunat telefonul deloc.Dupa aceste 2 ore a zis ca se duce la magazin sa cumpere suc,magazinul fiind la 5 min distanta de caminul facultatii.Dupa ce am plecat am bagat de seama ca isi luase si telefonul cu ea.Cand a venit inapoi in camera mi-a spus ca a sunat-o acelasi tip X si ca a intrebat-o unele probleme de facultate.
Incepusem sa imi pun niste semne de intrebare.M-am uitat in telefonu ei si am observat ca avea toate mesajele sterse,inclusiv cele de la mn si ca de fapt ea il sunase pe el si nu el pe ea.In continuare am tacut
Spre seara in timp ce faceam sex cu ea a inceput sa ii sune telefonu pe care il avea langa ea.In clipa aia am intrebat-o cine o suna si a spus ca fracsu.Am continuat partida de sex si am observat ca suna din nou telefonu.Nu a raspuns,dupa care din nou a sunat.M-am enervat si am vrut sa ma uit dak chiar e fracsu sau altcineva.A luat telefonu si l-a impins pe sub pat.Cand am vrut sa il iau de sub pat nu m-a lasat impingandu-ma si spunandu-mi sa il las sa sune.In clipa aia am intreurpt partida de sex,aveam nervi,suspectam cv.Cand i-am spus sa imi dea telefonu a zis ca nu mi-l da.Se ascunsese dupa pat ca sa se uite cn a sunat-o si sa dea "close" la apelurile pierdute.M-am rugat de ea sa imi dea telefonu 10 min si nu a vrut.Intr-un final mi l-a dat si cand sa imi intinda telefonu a primit un msg.Cu greu am reusit sa vad cine este expeditorul si asa cum anticipasem era acelasi tip X care expediase msg:"Rasp la tel!"
Si am inceput cu intrebarile:ea zice ca e tipu ala de la facultate care o intreaba nushtu ce de examene.Mie mi se parea cam ciudat.Si dupa toate insistentele mele mi-a spus adevaru zicand ca este un coleg de la ea de la facultate care i-a cerut id de mess,nr de tel,bla bla bla,ca a invitat-o in oras si in seara respectiva o suna sa o intrebe dak iese in club.
Au urmat acuzatiile mele ea zicandu-mi ca nu are nicio treaba cu el si cand am intrebat-o de ce s-a ferit de mn si nu mi-a spus a zis ca nu a vrut sa imi zica ca sa nu ma supar si sa nu ma puna pe ganduri.Mi-a spus ca sa nu ma bag ca nu a facut,nu face si nu o sa faca nimic da sa nu ma bag pentru ca o sa-l trateze cu indiferenta si nu o sa-i rasp la telefoane ca sa nu mai insiste atata.Ca din cauza asta a evitat sa imi spuna adevaru ca shtia ca ma supar si stau pe ganduri,ca ea nu mi-ar face niciodata asa cv.Spunandu-i ca nu iese cu el,mi-a zis ca nu ii zice ca nu vrea ca el sa se supere avand in vedere ca ei sunt colegi de facultate,asa ca mai bn il trateaza cu indiferenta si nu ii raspunde la tel ca sa o lase in pace.
In primu rand am incredere 100 % in fata asta,niciodata nu mi-a dat nimic de gandit,dar acum park un pic
In al doilea rand ce ar trebui sa fac,sa o ascult si sa am incredere in ea sau sa iau unele masuri ptr ca poate o fi o mare minciuna gogonata?
ASHTEPT NISTE SFATURI,VA ROG FRUMOS,PENTRU CA MI SE PARE CAM CIUDATA SITUATIA.VOI CE ATI FACE?imi cer scz ca am scris prea mult :D