Cum pastram echilibrul in viata de cuplu!
Pagina 1 din 21

Toate forumurile » How to » Cum pastram echilibrul in viata de cuplu! » Pagina 1 din 21

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>
Sari la pagina:
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Iulie 2009 la 10:32

Se stie ca in orice relatie,fie de prietenie,fie de parteneriat,sau chiar de casatorie,la un moment dat apare rutina!Apar certuri,apare disconfortul...pana la RUPTURI si de-o parte si de alta!Cine greseste mai mult, EL sau EA si care sunt cauzele,motivele pentru care se ajunge la asa ceva?Sa exemplificam fiecare prin ceea ce traim ,am trait langa persoana iubita!
Am sa incep primul,cum e si normal.
Dupa 5 ani de convietuit IMPREUNA,am realizat ca ne certam tot mai des,ca spatiul dintre noi era foarte mare,desi locuiam intr-o garsoniera,mi-am pus mereu intrebarea,"cu ce gresesc?",nu mi-am explicat,iar intr-o buna zi am luat "taurul de coarne" si am cerut explicatii...asa am constatat ca ne lipsea COMUNICAREA!In zadar stiam ce rol avem fiecare,nu era suficient,daca nu vorbesti deschis cu cel de langa tine,se ajunge la SEPARARE!
Nu stiu daca e bine sa fii sincer absolut cu cel,cea de langa noi...cum ar trebui sa ne comportam ca sa nu intervina MONOTONIA in viata de cuplu?Haideti sa invatam unii de la altii,din experientele celorlati,din greselile noaste,postati trairile voastre si ce credeti ca a dus la o cearta,un scandal,ori o despartire!E foarte important sa fiti SINCERI,sa relatati aspecte de viata TRAITE chiar de voi!Astfel putem sa ne descoperim greselile si sa evitam noi si noi conflicte!Multumesc!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Iulie 2009 la 10:36

Cu placere! :)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Iulie 2009 la 10:50

De la: Greenie, la data 2009-07-07 10:36:10Cu placere! :)

nu vad postarea cu privire la SUBIECT!Nu ai nimic de obiectat?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Iulie 2009 la 10:55

De la: serinboy, la data 2009-07-07 10:50:23
De la: Greenie, la data 2009-07-07 10:36:10Cu placere! :)

nu vad postarea cu privire la SUBIECT!Nu ai nimic de obiectat?

Sincer? Nu :)
Ti-am zis cu placere, pt ca mi-ai multumit (sau am ales eu sa cred ca mi te-ai adresat mie ) atat.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Iulie 2009 la 10:59

Ma adresez TUTUROR celor care intra si vor sa posteze vis-a-vis de acest subiect deloc de neglijat,pentru ca TOTI am avut sau traim macar o singura experienta de acest gen!Astept noi postari,sincere!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Iulie 2009 la 11:02

De la: serinboy, la data 2009-07-07 10:32:33Se stie ca in orice relatie,fie de prietenie,fie de parteneriat,sau chiar de casatorie,la un moment dat apare rutina!Apar certuri,apare disconfortul...pana la RUPTURI si de-o parte si de alta!Cine greseste mai mult, EL sau EA si care sunt cauzele,motivele pentru care se ajunge la asa ceva?Sa exemplificam fiecare prin ceea ce traim ,am trait langa persoana iubita!
Dupa 5 ani de convietuit IMPREUNA,am realizat ca ne certam tot mai des,ca spatiul dintre noi era foarte mare,desi locuiam intr-o garsoniera,mi-am pus mereu intrebarea,"cu ce gresesc?",nu mi-am explicat,iar intr-o buna zi am luat "taurul de coarne" si am cerut explicatii...asa am constatat ca ne lipsea COMUNICAREA!In zadar stiam ce rol avem fiecare,nu era suficient,daca nu vorbesti deschis cu cel de langa tine,se ajunge la SEPARARE!
Nu stiu daca e bine sa fii sincer absolut cu cel,cea de langa noi...cum ar trebui sa ne comportam ca sa nu intervina MONOTONIA in viata de cuplu?Haideti sa invatam unii de la altii,din experientele celorlati,din greselile noaste,postati trairile voastre si ce credeti ca a dus la o cearta,un scandal,ori o despartire!E foarte important sa fiti SINCERI,sa relatati aspecte de viata TRAITE chiar de voi!Astfel putem sa ne descoperim greselile si sa evitam noi si noi conflicte!Multumesc!

Ia uite cata seriozitate!...
Altadata!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Iulie 2009 la 11:06

Daria_ta esti binevenita oricand simti nevoia sa ne impartasesti din trairile tale!Cred ca avem ce sa invatam de la tine!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Iulie 2009 la 11:21

De la: serinboy, la data 2009-07-07 11:06:42Daria_ta esti binevenita oricand simti nevoia sa ne impartasesti din trairile tale!Cred ca avem ce sa invatam de la tine!

Multumesc, dar, momentan, nu simt nevoia...Sunt prea "incarcata" emotional in acest moment si...naiba stie ce mai scriu...

Ma duc la o tigara...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Iulie 2009 la 11:23

De la: daria_ta, la data 2009-07-07 11:21:25
De la: serinboy, la data 2009-07-07 11:06:42Daria_ta esti binevenita oricand simti nevoia sa ne impartasesti din trairile tale!Cred ca avem ce sa invatam de la tine!

Multumesc, dar, momentan, nu simt nevoia...Sunt prea "incarcata" emotional in acest moment si...naiba stie ce mai scriu...

Ma duc la o tigara...

OK
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Iulie 2009 la 11:23

Ma duc la o tigara...
fumezi???? Eu in cazul asta ar trebui sa vin cu o bere in doi apasarea e mai usoara!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Iulie 2009 la 11:36

De la: serinboy, la data 2009-07-07 11:23:34

Ma duc la o tigara...
fumezi???? Eu in cazul asta ar trebui sa vin cu o bere in doi apasarea e mai usoara!

Nu fumez, e doar un fel de a spune...desi...in momentul asta cred ca tigara as fuma-o in 5 secunde...
Hai cu berea, in schimb, si poate ca imi revin!...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Iulie 2009 la 16:24

se cam fereste lumea sa posteze aici....de asta ne merge asa cum ne merge in tara asta,tocmai pentru ca suntem imbuibati cu alte interese,ne lipseste foarte mult COMUNICAREA...libera exprimare,asta am dedus,ne e teama sa vorbim despre ce ne apasa,dar vrem sa ne fie mai bine...de unde sa vina acest bine daca stati in umbra??????
in definitiv e alegerea voastra!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Iulie 2009 la 16:26

De la: serinboy, la data 2009-07-07 16:24:44se cam fereste lumea sa posteze aici....de asta ne merge asa cum ne merge in tara asta,tocmai pentru ca suntem imbuibati cu alte interese,ne lipseste foarte mult COMUNICAREA...libera exprimare,asta am dedus,ne e teama sa vorbim despre ce ne apasa,dar vrem sa ne fie mai bine...de unde sa vina acest bine daca stati in umbra??????

vezi ca stii
(ultima fraza)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Iulie 2009 la 16:36

De la: Greenie, la data 2009-07-07 16:26:41
De la: serinboy, la data 2009-07-07 16:24:44se cam fereste lumea sa posteze aici....de asta ne merge asa cum ne merge in tara asta,tocmai pentru ca suntem imbuibati cu alte interese,ne lipseste foarte mult COMUNICAREA...libera exprimare,asta am dedus,ne e teama sa vorbim despre ce ne apasa,dar vrem sa ne fie mai bine...de unde sa vina acest bine daca stati in umbra??????

vezi ca stii
(ultima fraza)

Da,stiu mult mai multe...dar am sa invat sa TAC!Am mai spus asta,sunt ca un cameleon,ma adaptez!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Iulie 2009 la 16:39

De la: serinboy, la data 2009-07-07 10:32:33Se stie ca in orice relatie,fie de prietenie,fie de parteneriat,sau chiar de casatorie,la un moment dat apare rutina!Apar certuri,apare disconfortul...pana la RUPTURI si de-o parte si de alta!Cine greseste mai mult, EL sau EA si care sunt cauzele,motivele pentru care se ajunge la asa ceva?Sa exemplificam fiecare prin ceea ce traim ,am trait langa persoana iubita!

In ce ma priveste, nu m-am grabit sa postez aici nu din lasitate, ci pentru ca am considerat tematica fiind una pretentioasa, si in astfel de cazuri, astept momentele in care am dispozitia de a analiza un subiect pe cat de complex, pe atat de delicat cum este cel de fata. Greu de zis, sa fim sinceri 100% ori nu in viata de cuplu, fie ea cu verigheta ori doar de proba sau din lipsa de altceva mai bun... Punctul meu de vedere, de data asta nu din baza celor citite, pentru care am fost acuzat in fel si chip, din invidia unora care nu sunt in stare de asa ceva, deci din experienta mea iti recomand o sinceritate undeva la 90%, iar cele 10% ascunse sa nu fie fapte grave, de natura a destrama relatia in cazul in care s-ar afla, ci doar minciunele marunte si nevinovate, pe cat posibil constructive pentru relatie. Desigur, pentru a ajunge la un asemenea nivel de comunicare, ai nevoie de minim 6-12 luni, in cazurile fericite cand aveti realmente afinitati, dar asta nu ar fi o problema, merita rabdarea... La nevoie pot reveni cu detalii, explicatii x argumente. Felicitari pentru topic si, in general, pentru stilul tau romantios ultraeficient de exprimare in care eu insumi nu am excelat niciodata, ba dimpotriva...!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Iulie 2009 la 16:59

Argus esti un tip modest,iti cunosti foarte bine calitatile,stii la fel de bine ca ai potential,ca latura sensibila,in cazul tau,posibil sa fie inclusa in acei 10%,pe care-i pastrezi DOAR pentru tine,poate ca e bine sa fim asa,poate ca eu pierd mult cu sinceritatea mea,dar asta sunt si nu vreau sa ma schimb,important pentru mine este insusi faptul ca nu ai trecut nepasator peste acest subiect,ba mai mult ai expus un lucru deloc de neluat in seama,iar pentru asta ITI MULTUMESC!Ideea era sa invatam din trairile noastre,din dezamagiri dar si bucurii,sa impartasim intre noi ce traim in particular,atat cat se poate,desigur,eu consider ca suntem o mica FAMILIE,atata timp cat intram pe forum si ne e dor de cate unul din noi,ori cautam sa citim cine ce a mai postat,inseamna ca ne pasa...ori daca ne pasa,de ce sa nu fim mai uniti,ca si-asa lumea e rea,macar aici unde ne-am intalnit si observ ca ia amploare acest forum,haideti sa-l facem ca pe ceva UTIL ,ceva de care avem mare nevoie...sa simtim ca NU SUNTEM SINGURI!Ca sunt semeni de-ai nostri care au nevoie de o incurajare,de o vorba buna,cred ca nu din plictiseala intram aici,ci tocmai pentru ca am descoperit ca suntem altfel decat ceilalti,ca ne putem sustine ideile ,ajuta,intelege!Gresesc?????
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Iulie 2009 la 17:12

Sunt intru totul in favoarea acestui demers al tau; nu vreau neaparat sa tin ascunse experientele mele romantice, poate ele vor fi, in urma destainuirii lor, chiar instructive unora sau altora interesati, doar ca am oaresce precautii in a ma arunca intr-un astfel de subiect tocmai datorita unei pudori pe care atat de bine ai intuit-o... In orice caz, astfel de teme incalzesc sufletul si creeaza emotii de care uneori imi este frica sa-mi reamintesc si sa revin in a ma scalda in ele. Am unele reticente poate si datorita faptului ca primele mele postari pe acest forum au fost analizate si disecate intr-un mod, zic eu, rautacios, cu toate ca priveau probleme existentiale comune si obiective. Dar, daca nu voi fi bruiat de respectivele personaje x de altele asemenea lor, e posibil sa-mi deschid si eu sufletul... Da, asta e un topic care merita toata atentia si as fi recunoscator mistocarilor de meserie sa se abtina, cel putin de data asta!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Iulie 2009 la 17:17

Mai taceti, amandoi!
Eu nu vreau sa spun nimic! Risc un dezechilibru interior...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Iulie 2009 la 17:20

Nu stiu care sunt acei "mistocari",eu fiind mai nou,dar ii astept si pe ei,vreau sa pot sa am o discutie chiar si cu ei,de ce nu?Daca au ceva de zis,poate o sa invatam cate ceva,sau nu...eu nu cedez niciodata,cred ca la standardul de OM nu se ridica chiar oricine,iar aceia care vor incerca sa faca misto,de fapt le voi demonstra ca fac misto de ei...nu de noi,nu de FAMILIA care imi impun sa cred ca s-a format aici,fiind mai uniti si invatand sa toleram,poate ii atragem in aceasta FAMILIE,cu rabdare si intelepciune cred ca o sa reusim,nu cred ca si cel mai mare MISTOCAR nu se regaseste in vreo ipostaza expusa pe aici,ii vom sensibiliza si pe ei,crede-ma!Eu II ASTEPT!
harlequin Avatarul lui harlequin
Citeaza Raspunde

Postat de harlequin pe 7 Iulie 2009 la 17:28

Deci, sa inteleg ca topicul este : " e bine sa ne lase altii sa ne deschidem sufletul?"
Pai sa vedem cum pastram echilibrul...e simplu. Se ia o prajina maaaare cat toate zilele, si se merge incet. Tre sa ai mare grija sa nu aluneci in balti si sa nu iti tremure genunchii. Ce dracu, nici nu suntem diferiti, eu de abia astept sa vad suprema solutie la "cum sa nu divortam" . N-ar fi frumooooos? Hai ma ca ar fii... Bun topicul asta, s-ar putea numi "la naiba, sa povestim" , "10 lucruri pe care sa(nu) le faci intr-o relatie", sau "cum mi-am luat prima data teapa" , sau " ce p(ula mea sa mai fac ca nu mai merge relatia" sau "cum sa ai garantii ca va dura etern" sau "prostitutia-pareri pro si contra" sau " show me yours and i`ll show you mine (soul) sau, sau, sau...
Hai sa dea draacu, iar nu pot sa ma abtin. Iubesc ipocrizia, dar urasc pe ipocriti ( in afara de mine). Bafto delo, si dati-i inainte cu retete. Daca gasiti una cu muschi de vita, dati-mi un pm. Grazie mille.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Iulie 2009 la 17:44

De la: harlequin, la data 2009-07-07 17:28:36Deci, sa inteleg ca topicul este : " e bine sa ne lase altii sa ne deschidem sufletul?"
Pai sa vedem cum pastram echilibrul...e simplu. Se ia o prajina maaaare cat toate zilele, si se merge incet. Tre sa ai mare grija sa nu aluneci in balti si sa nu iti tremure genunchii. Ce dracu, nici nu suntem diferiti, eu de abia astept sa vad suprema solutie la "cum sa nu divortam" . N-ar fi frumooooos? Hai ma ca ar fii... Bun topicul asta, s-ar putea numi "la naiba, sa povestim" , "10 lucruri pe care sa(nu) le faci intr-o relatie", sau "cum mi-am luat prima data teapa" , sau " ce p(ula mea sa mai fac ca nu mai merge relatia" sau "cum sa ai garantii ca va dura etern" sau "prostitutia-pareri pro si contra" sau " show me yours and i`ll show you mine (soul) sau, sau, sau...
Hai sa dea draacu, iar nu pot sa ma abtin. Iubesc ipocrizia, dar urasc pe ipocriti ( in afara de mine). Bafto delo, si dati-i inainte cu retete. Daca gasiti una cu muschi de vita, dati-mi un pm. Grazie mille.

Harlequin,iubesc oamenii cu simtul umorului,mai ales pe aceia care nu iau foarte in serios greutatile vietii,te admir,un singur lucru iti cer,cat timp postezi la subiectul asta VINO cu pareri personale,daca poti sa expui vreo traire de-a ta,cu mare drag,poate mai invatam si noi ceva,sunt subiecte unde se cere chiar sa fii asa cum esti tu,plin de viata,desi e doar o MASCA,precum personajul ales de tine Harlequin,daca pe un topic ti-am raspuns in stilul tau..ti-a cam sarit mustarelul am vazut,accepti doar ce iti iasa tie pe gura,nu si ce pot altii sa scoata?Te-ai cam ofensat am vazut,recunosc nu am talentul tau,sunt mai lipsit de simtul umorului,sau daca-l am il folosesc atunci unde e cazul!Aici vrem putina SERIOZITATE,daca tu crezi ca nu te poti abtine,mai sunt si alte topicuri,vrem,unii din noi sa impartasim din experientele noastre,vrem sa fim mai uniti,asta ne-am propus,daca nu ai nimic de expus,macar TACI!URMARESTE-NE IN LINISTE!Poate te regasesti pe undeva!Viata nu e un spectacol,in niciun caz de CIRC!
linda Avatarul lui linda
Citeaza Raspunde

Postat de linda pe 7 Iulie 2009 la 17:45

cred ca cele mai la obiect raspunsuri ar putea sa le dea cuplurile care sunt impreuna si se inteleg chiar si dupa 20, 30 sau 40 de ani de convietuire...

in ceea ce ma priveste, sunt de acord cu cei ce mizeaza pe sinceritate; cred ca este cel mai NATURAL, dar si cel mai COMOD comportament.

o minciuna, iti face mai mereu viata amara, in primul rand tie, ca trebuie s-o tii minte...asta deja devine un stres; daca dai de banuit, vei fi anchetat periodic si pe nepregatite; nu mai zic ce se intampla daca iese la suprafata...

in al doilea rand, @argus, parca tu ziceai ca trebuie ascunse numai minciunile mici; aici parca te-as contrazice: minciunile mici sunt primele cu care te dai de gol, pentru ca le consideri neimportante si nu le tii minte; in schimb, una grava, care stii ca poate pune cruce relatiei, pe-aia te chinuiesti s-o ascunzi in asa fel incat pana la urma o treci la "adevaruri", adica te convingi s-o crezi si tu.

de dorit ar fi sa nu ai asemenea lucruri de ascuns, dar daca sunt, fii macar destept si sterge urmele bine de tot.

apoi, cred ca un alt secret ar fi maleabilitatea: lasa unu de la el, azi, lasa si celalalt, maine; nu trebuie sa se mearga pe principii fixiste, ca de ex: "esti femeie, trebuie sa taci din gura (mereu)"; eu, un cuplu, il vad ca pe o echipa; e adevarat ca de cele mai multe ori, deciziile finale trebuie luate de barbat, dar in urma unor discutii in care sa fie analizate faptele si nu orgoliile.

parerea mea este ca ceea ce distruge multe relatii este lupta pt preluarea controlului, control care trebuie detinut de cel mai matur; eu mai am din cand in cand, accese de-astea de barbatie

si secretul e sa mi se dea dreptate pe moment, sa ma cred si eu sefa un pic asa, pt ca dupa aia, amandoi suntem constienti cine 'conduce vaporul", adica el; este important sa te simti din cand in cand la carma, chiar daca o faci doar asa, doar sa te infoi in pene; mai important, este ca celalalt sa-si dea seama de asta si sa-ti faca si tie "catarul", ca sa nu te simti fraier.

ei, dar asta e un capitol cu multe increngaturi si sunt multe, multe de spus; poate ii iau la un interogatoriu si pe ai mei, ca au la activ vreo 32 de ani de "munca in echipa" si se inteleg de minune; n-a fost mereu numai lapte si miere (cand eram mici, eu si my brother, mai ieseau discutii), dar de vreo 15 ani incoace, rar am mai auzit tonuri ridicate in casa.

deci, o sa revin cu pareri.
harlequin Avatarul lui harlequin
Citeaza Raspunde

Postat de harlequin pe 7 Iulie 2009 la 18:08

De la: serinboy, la data 2009-07-07 17:44:02
De la: harlequin, la data 2009-07-07 17:28:36Deci, sa inteleg ca topicul este : " e bine sa ne lase altii sa ne deschidem sufletul?"

Harlequin,iubesc oamenii cu simtul umorului,mai ales pe aceia care nu iau foarte in serios greutatile vietii,te admir,un singur lucru iti cer,cat timp postezi la subiectul asta VINO cu pareri personale,daca poti sa expui vreo traire de-a ta,cu mare drag,poate mai invatam si noi ceva,sunt subiecte unde se cere chiar sa fii asa cum esti tu,plin de viata,desi e doar o MASCA,precum personajul ales de tine Harlequin,daca pe un topic ti-am raspuns in stilul tau..ti-a cam sarit mustarelul am vazut,accepti doar ce iti iasa tie pe gura,nu si ce pot altii sa scoata?Te-ai cam ofensat am vazut,recunosc nu am talentul tau,sunt mai lipsit de simtul umorului,sau daca-l am il folosesc atunci unde e cazul!Aici vrem putina SERIOZITATE,daca tu crezi ca nu te poti abtine,mai sunt si alte topicuri,vrem,unii din noi sa impartasim din experientele noastre,vrem sa fim mai uniti,asta ne-am propus,daca nu ai nimic de expus,macar TACI!URMARESTE-NE IN LINISTE!Poate te regasesti pe undeva!Viata nu e un spectacol,in niciun caz de CIRC!

Da, am simtul umorului. Sunt destept, carismatic, stiu. E nevoie de mine, si asta stiu. Nu m-am ofensat. Dar nu procedezi cum trebuie raspunzandu-mi cu aceeasi moneda. Adica unde e baiatul ala serin care astepta mistocarul pe care sa-l ia in brate si sa-i spuna " bine ai venit in familia noastra?" Ma dezamagesti si am sa devin un frustrat, am sa ma simt singur pe lume, o sa am pareri de rau. Eu nu expun altceva aici decat trairi. Stiu, altii fac copy-paste, dar ce sa-i faci, in familie nu e toata lumea la fel. Si da, ma regasesc pe undeva. In fiecare rand pe care-l scriu. Tu esti un tip plin de initiativa, ceea ce imi place. Zau. Credeam ca viata e un spectacol. "privitor ca la teatru tu in lume sa te-nchipui"...dar se vede treaba ca eminescu si cu elvis presley nu te-au cunoscut pe tine "...the world`s a stage and we must play...". Tot spui : "vrem sa fim mai uniti. experientele noastre, ne-am propus..." Sa inteleg ca a fost o intalnire intre "illuminati" si ati hotarat toate astea, iar pe mistocar il dati afara? Imi retin cu greu regretele, vreau sa fac parte din familia "voastra". Chiar, cu cine dansam asta seara in familie? Si daca vreti sa fiti mai uniti, la cine anume te referi? Ati avut vreun conclav prin mesaje private si te-au desemnat purtator de cuvant? Eh, atunci ma bucur, mi-e mult mai usor sa iau la misto unul singur, serios. Era mai greu cu mai multi. Va urez succes in unirea voastra! iar eu in lumea mea ma simt nemuritor si rece!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Iulie 2009 la 18:10

De la: linda, la data 2009-07-07 17:45:24cred ca cele mai la obiect raspunsuri ar putea sa le dea cuplurile care sunt impreuna si se inteleg chiar si dupa 20, 30 sau 40 de ani de convietuire...

in ceea ce ma priveste, sunt de acord cu cei ce mizeaza pe sinceritate; cred ca este cel mai NATURAL, dar si cel mai COMOD comportament.

o minciuna, iti face mai mereu viata amara, in primul rand tie, ca trebuie s-o tii minte...asta deja devine un stres; daca dai de banuit, vei fi anchetat periodic si pe nepregatite; nu mai zic ce se intampla daca iese la suprafata...

in al doilea rand, @argus, parca tu ziceai ca trebuie ascunse numai minciunile mici; aici parca te-as contrazice: minciunile mici sunt primele cu care te dai de gol, pentru ca le consideri neimportante si nu le tii minte; in schimb, una grava, care stii ca poate pune cruce relatiei, pe-aia te chinuiesti s-o ascunzi in asa fel incat pana la urma o treci la "adevaruri", adica te convingi s-o crezi si tu.

de dorit ar fi sa nu ai asemenea lucruri de ascuns, dar daca sunt, fii macar destept si sterge urmele bine de tot.

apoi, cred ca un alt secret ar fi maleabilitatea: lasa unu de la el, azi, lasa si celalalt, maine; nu trebuie sa se mearga pe principii fixiste, ca de ex: "esti femeie, trebuie sa taci din gura (mereu)"; eu, un cuplu, il vad ca pe o echipa; e adevarat ca de cele mai multe ori, deciziile finale trebuie luate de barbat, dar in urma unor discutii in care sa fie analizate faptele si nu orgoliile.

parerea mea este ca ceea ce distruge multe relatii este lupta pt preluarea controlului, control care trebuie detinut de cel mai matur; eu mai am din cand in cand, accese de-astea de barbatie

si secretul e sa mi se dea dreptate pe moment, sa ma cred si eu sefa un pic asa, pt ca dupa aia, amandoi suntem constienti cine 'conduce vaporul", adica el; este important sa te simti din cand in cand la carma, chiar daca o faci doar asa, doar sa te infoi in pene; mai important, este ca celalalt sa-si dea seama de asta si sa-ti faca si tie "catarul", ca sa nu te simti fraier.

ei, dar asta e un capitol cu multe increngaturi si sunt multe, multe de spus; poate ii iau la un interogatoriu si pe ai mei, ca au la activ vreo 32 de ani de "munca in echipa" si se inteleg de minune; n-a fost mereu numai lapte si miere (cand eram mici, eu si my brother, mai ieseau discutii), dar de vreo 15 ani incoace, rar am mai auzit tonuri ridicate in casa.

Sarut-mana Linda,ei DA,iata ca se poate...multumim pentru cele relatate,se pare ca incet incet revenim pe un fagas normal!Foloase vom trage cu totii!Sunt mai mult decat convins ca fiecare din noi avem nevoie sa ne spunem fie si macar un OF...ca nu putem sa discutam chiar cu oricine,asemenea subiecte le discutam cu cei care simt ca noi,cu cei care trec prin ce trecem sau am trecut si noi...de asta e bine sa ne unim fortele,gandurile si sa facem ca viata si incercarile la care suntem supusi sa para un flecustet!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Iulie 2009 la 18:16

De la: harlequin, la data 2009-07-07 18:08:41

iar eu in lumea mea ma simt nemuritor si rece!

Tu rece???...Haida, de!

Hmm...te pomenesti ca esti vreun luceafar si nu stim noi!...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Iulie 2009 la 18:19

De la: serinboy, la data 2009-07-07 18:10:03
De la: linda, la data 2009-07-07 17:45:24cred ca cele mai la obiect raspunsuri ar putea sa le dea cuplurile care sunt impreuna si se inteleg chiar si dupa 20, 30 sau 40 de ani de convietuire...

Sarut-mana Linda,ei DA,iata ca se poate...multumim pentru cele relatate,se pare ca incet incet revenim pe un fagas normal!Foloase vom trage cu totii!Sunt mai mult decat convins ca fiecare din noi avem nevoie sa ne spunem fie si macar un OF...ca nu putem sa discutam chiar cu oricine,asemenea subiecte le discutam cu cei care simt ca noi,cu cei care trec prin ce trecem sau am trecut si noi...de asta e bine sa ne unim fortele,gandurile si sa facem ca viata si incercarile la care suntem supusi sa para un flecustet!

Auzi la el, "destept si carismatic". Adica iti da un pumn in fata si apoi iti reproseaza ca nu esti suficient de pasnic pentru a tolera obrazniciile lui. Da, Harlequin este unul din mistocarii forumului de care am vrut sa te previn, acum iti dai si tu seama, cred, Serinboy, ca e o cauza pierduta in a incerca sa conversezi civilizat, necum sa faci schimb de idei, cu un astfel de personaj. Si eu sunt relativ nou aici si deja am avut de-a face cu badaraniile lui, nu-mi dau seama de ce anume Daria inca-l vede cu ochi buni, poate a cunoscut si ipostaze de-a lui mai fericite, ori poate vede in el vreun maestru al carui rol este sa ne testeze tuturor atunci cand suntem incepatori pe forum. Ma rog, mai ramane de vazut, pana atunci, nu te ambala prea tare cu jigodia, ca nu merita, zau asa...!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Iulie 2009 la 18:21

Argus, hai zbori si tu si da-i coliva lu Dasca! (te rog frumos)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Iulie 2009 la 18:29

De la: Greenie, la data 2009-07-07 18:21:15Argus, hai zbori si tu si da-i coliva lu Dasca! (te rog frumos)

Sa inteleg ca esti PRO Harlequin?Te atrage limbajul lui????Vorbesc din punctul meu de vedere,ce conflicte au Argus si "celebrul" Harlequin,nu le cunosc ,de cand sunt si eu pe aici iau in calcul cele postate de el aiurea,dar chiar aiurea fara nicio noima!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Iulie 2009 la 18:33

De la: serinboy, la data 2009-07-07 18:29:43
De la: Greenie, la data 2009-07-07 18:21:15Argus, hai zbori si tu si da-i coliva lu Dasca! (te rog frumos)

Sa inteleg ca esti PRO Harlequin?Te atrage limbajul lui????Vorbesc din punctul meu de vedere,ce conflicte au Argus si "celebrul" Harlequin,nu le cunosc ,de cand sunt si eu pe aici iau in calcul cele postate de el aiurea,dar chiar aiurea fara nicio noima!

sunt foarte ofticata ca nu gasesc taxi sa ma duc acasa :(
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Iulie 2009 la 18:36

Am sa va raspund tuturor!
Fiecare dintre voi imi sunteti dragi pt ceea ce sunteti, indiscutabil! Nu trebuie ca pt a indragi pe cineva sa fie neaparat un erudit, un "scolit" sau sa foloseasca doar cuvinte alese, pot tolera, asa cum am mai spus, si un limbaj mai colorat, dar care are farmecul lui in anumite situatii, insa omul care il foloseste se vede si dincolo de cuvinte, daca are simtul umorului, al "mistoului" (pt ca nu oricine il poate face,de ce sa nu recunoastem!), daca este sau nu un om bun,sensibil, iar aici Harlequin a dovedit-o cu prisosinta ca are toate aceste calitati!
Asta...in ceea ce il priveste pe el!
Pe tine Argus te indragesc pt stilul elaborat, didactic pe care il folosesti, pt argumentele pe care eu nu le am, pt ca nu am citit ceea ce ai citit tu, pt cum folosesti cuvintele, pt elegata ta, asta este! Imi pare rau sa vad ca doi oameni pe care eu ii apreciez in mod deosebit au ajuns la un asemenea conflict si, mai ales,imi pare rau ca nu aveti niciunul curajul sa intindeti celuilalt mana...imi pare rau, sincer!

In ceea ce priveste fetele...Greenie si Amelya (care poate sau nu sa fie Misterious N, nu conteaza)...si acolo e aceeasi poveste...Este incredibil cat de mult inseamna orgoliul, mai ales la tinerete! Este incredibil cum intr-un loc unde, teoretic, ar trebui sa se faca schimb de idei, pareri, sfaturi,se ajunge la aceeasi "paruiala" fara nicio sansa de a se opri pana nu ramane macar una "cheala", este incredibil!...
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info