Prea disponibila inseamna o fata care dupa prima intalnire trage ea de tine non-stop sa mai iesiti o data.
Hard to get e o fata care nu schiteaza nici un gest chiar daca te place. Din punctul meu de vedere, orice actiune trebuie sa aiba un raspuns.
----------------
Prefer o tipa hard to get oricand inaintea uneia prea disponibila pentru ca pe termen lung nu vrei un catelus ci un om pe care sa te poti baza.
Multi fug de fetele hotarate pentru ca le e frica de ele.
Sexul la prima intalnire NU te arunca in categoria fata prea disponibila daca totul vine de la sine. daca fortezi sexul, lasi impresie proasta. :)
------------------------
Cand vrei sa te cuplezi cu o tipa, oricum totul se reduce la un schimb de replici. Cu cat creezi partea emotionala mai bine, cu atat rezoneaza ea mai puternic. Inevitabil la un moment dat ceva face click in capul ei.
Sunt destul de convins ca jocul asta de-a cuplatul este pe caste. Oamenii cu aceeasi structura emotionala/intelectuala se cupleaza intre ei. Foarte rar vezi invers.
Daca facem o paralela, putem asemana relatia cu un meci de tennis. Cand e diferenta mare intre jucatori, cel bun se plictiseste (pentru ca nu e schimb de mingi, e doar un sir de serve), iar cel slab e frustrat pentru ca nu tine pasul.
Cand intalnesti pe cineva cu care nu poti vorbi pentru ca limbajul este mult decalat nu reusesti sa faci nimic.
Asadar, cei cu succesul cel mai mare la femei sunt barbatii care au cultura generala antrenata in multe domenii. asta le ofera spre 25 de ani acel sarm specific barbatului rafinat.
Totusi nu putem generaliza. Nu toti barbatii cu o vasta cultura generala stiu sa abureasca gagici. Talentul (pe care voi il mirositi si luati decizia de a continua sau nu) consta in abilitatea cu care poti trece de la un domeniu la altul fara sa o plictisesti, dar sa-ti vinzi marfa, fara sa o complexezi, dar sa-ti construiesti imaginea usor superioara.
Barbatii culti la 40 de ani au stilul foarte bine pus la punct tocmai pentru ca au apucat sa exerseze toate cele.
---------------------------------
Acum ca am definit din punctul meu de vedere cele doua tipuri de femeie, am expus niste idei si am construit imaginea unui barbat de succes, concluzionez in felul urmator:
1. Daca te tine, te bagi pe tipele Hard to Get. Castigi un partener de viata (in cazul in care vrei asta) sau o experienta sexuala picanta.
2. Daca nu poti, oricum gagicile hard to get vor fi "ale dracu", vei fi mereu timorat in prezenta lor si iti gasesti o fata cuminte care face tot ce-i zici tu.
Intr-un final sunt la fel castigati amandoi tipii. Primul trebuie sa intretina flacara, al doilea face totul singur.
----------------------------------
Addenda:
oricum fetele sunt combinatie din cele doua tipuri pure. Asa ca este pentru toata lumea! :)