Prea disponibila vs hard to get
Pagina 1 din 17

Toate forumurile » Femei » Prea disponibila vs hard to get » Pagina 1 din 17

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>
Sari la pagina:
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 21 Iulie 2009 la 16:16

Barbatilor nu le plac femeile care li se ofera pe tava pentru ca le considera "usoare", de asemenea nu le apreciaza pe cele de care trag o luna pana le scot la o cafea!
Daca ne suna la ora 2 a.m. si vor sa ne vada la ora aia, mergem sa ne intalnim cu ei...suntem prea disponibile, ne joaca pe degete.
Daca ne suna la 9 p.m. si zicem ca suntem prea obosite, ca avem treaba sau ca nu putem nici azi, nici maine, nici poimaine sa-l vedem...ne lasam prea greu cucerite si se plictiseste!
Care femei sunt mai apreciate? Oare niciunele din cele de mai sus?
Tiffany Avatarul lui Tiffany
Citeaza Raspunde

Postat de Tiffany pe 21 Iulie 2009 la 16:43

Draga mea,
Ce stim noi femeile (si barbatii nu stiu -sau se prefac ca n-ar stii-), este ca noi NU trebuie sa fugim dupa barbati. (citisem intr-un articol de femei - true or fals? - )
Cineva spunea "Barbatii stiu imediat ce vor. Nu poti sa-l faci sa te placa mai mult, dar il poti convinge sa nu te placa mai putin, daca ai grija sa nu fii prea disponibila"
Dar problema noastra e ca nu tinem cont de reguli intr-o lume care se lasa condusa de ele, completata de etichetarile oamenilor and so on...
Femeia in general accepta ce i se ofera, o suna el primu, ea ii raspunde si se face disponibila sa iasa ptr o intalnire cu el de dragul timpului pe care il petrec impreuna mintandu-se pe ea ca doar profita de el cand lucrurile stau de fapt invers. Femeia se culca deja de la prima intalnire cu barbatul, ptr ca isi spune ca si ea are nevoie de sex la fel de mult ca si el. Femeia, ptr ca este nesigura alege sa faca prima miscare uneori de teama respingerii lui.. sau a timpului prea lung in care EL se lasa asteptat si dorit de ea...
De ce? Ptr ca femeia este mai emotionala si se implica de 3 ori mai mult decat barbatul, iar partea legata de sex e doar un mit.
De ce nu rezista astfel de "relatii"? Ptr ca barbatul o are prea usor. Oricand, oricum, si ORICAND!
Ar trebui sa stim sa spunem si NU in fata unor doi astfel de ochi caprui care ne rapeste mintile hipnotizandu-ne de fiecare data si lasandu-ne sa parem atat de slabe in fata lor.
"Dar eu sunt o femeie puternica de fel - spuse ea - dar mi se rupe sufletul cand imi zice ca ma suna si uita sa o mai faca , dar astia sunt barbatii nostrii, putem trai fara ei?"

Dooh!
radhookoo Avatarul lui radhookoo
Citeaza Raspunde

Postat de radhookoo pe 21 Iulie 2009 la 17:31

Prea disponibila inseamna o fata care dupa prima intalnire trage ea de tine non-stop sa mai iesiti o data.

Hard to get e o fata care nu schiteaza nici un gest chiar daca te place. Din punctul meu de vedere, orice actiune trebuie sa aiba un raspuns.

----------------

Prefer o tipa hard to get oricand inaintea uneia prea disponibila pentru ca pe termen lung nu vrei un catelus ci un om pe care sa te poti baza.

Multi fug de fetele hotarate pentru ca le e frica de ele.

Sexul la prima intalnire NU te arunca in categoria fata prea disponibila daca totul vine de la sine. daca fortezi sexul, lasi impresie proasta. :)

------------------------

Cand vrei sa te cuplezi cu o tipa, oricum totul se reduce la un schimb de replici. Cu cat creezi partea emotionala mai bine, cu atat rezoneaza ea mai puternic. Inevitabil la un moment dat ceva face click in capul ei.

Sunt destul de convins ca jocul asta de-a cuplatul este pe caste. Oamenii cu aceeasi structura emotionala/intelectuala se cupleaza intre ei. Foarte rar vezi invers.

Daca facem o paralela, putem asemana relatia cu un meci de tennis. Cand e diferenta mare intre jucatori, cel bun se plictiseste (pentru ca nu e schimb de mingi, e doar un sir de serve), iar cel slab e frustrat pentru ca nu tine pasul.

Cand intalnesti pe cineva cu care nu poti vorbi pentru ca limbajul este mult decalat nu reusesti sa faci nimic.

Asadar, cei cu succesul cel mai mare la femei sunt barbatii care au cultura generala antrenata in multe domenii. asta le ofera spre 25 de ani acel sarm specific barbatului rafinat.

Totusi nu putem generaliza. Nu toti barbatii cu o vasta cultura generala stiu sa abureasca gagici. Talentul (pe care voi il mirositi si luati decizia de a continua sau nu) consta in abilitatea cu care poti trece de la un domeniu la altul fara sa o plictisesti, dar sa-ti vinzi marfa, fara sa o complexezi, dar sa-ti construiesti imaginea usor superioara.

Barbatii culti la 40 de ani au stilul foarte bine pus la punct tocmai pentru ca au apucat sa exerseze toate cele.

---------------------------------

Acum ca am definit din punctul meu de vedere cele doua tipuri de femeie, am expus niste idei si am construit imaginea unui barbat de succes, concluzionez in felul urmator:

1. Daca te tine, te bagi pe tipele Hard to Get. Castigi un partener de viata (in cazul in care vrei asta) sau o experienta sexuala picanta.

2. Daca nu poti, oricum gagicile hard to get vor fi "ale dracu", vei fi mereu timorat in prezenta lor si iti gasesti o fata cuminte care face tot ce-i zici tu.

Intr-un final sunt la fel castigati amandoi tipii. Primul trebuie sa intretina flacara, al doilea face totul singur.

----------------------------------

Addenda:
oricum fetele sunt combinatie din cele doua tipuri pure. Asa ca este pentru toata lumea! :)
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 21 Iulie 2009 la 23:49

hard to get dar nu prea hard tu get. dupa cum a spus rhadookoo, o tipa care nu schiteaza nici un gest chiar daca te place
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 21 Iulie 2009 la 23:49

hard to get dar nu prea hard tu get. dupa cum a spus rhadookoo, o tipa care nu schiteaza nici un gest chiar daca te place
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 21 Iulie 2009 la 23:53

si totusi uneori au farmec si tipele prea disponibile. sunt unele momente cand nu vrei batai de cap, cand n-ai chef sa alergi prea mult dupa o femeie sau cand n-ai timp.

Concluzie: o tipa hard to get, clar are mai mult farmec si obtii o satisfactie si o incredere in tine mult mai mare dupa curerire. o tipa prea disponibila e mai practica. chestie de gusturi. eu o prefer pe cea hard to get, insa.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 22 Iulie 2009 la 10:07

Am descoperit ca sunt barbatii de pana in 27 de ani care apreciaza o vanatoare buna si mai sunt barbatii de peste 27 de ani care daca nu vrea sa iasa fata la o cafea de la primul lor zambet trec la urmatoarea. Nu prea au rabdare! Au vazut prea multe (aia care au si vazut multe) si stiu ca are balta peste! (6 femei/1 barbat)
(Ca trebuia sa va bag si pe voi intr-o categorie...!)
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 22 Iulie 2009 la 10:09

De la: angel_r, la data 2009-07-22 10:07:56Am descoperit ca sunt barbatii de pana in 27 de ani care apreciaza o vanatoare buna si mai sunt barbatii de peste 27 de ani care daca nu vrea sa iasa fata la o cafea de la primul lor zambet trec la urmatoarea. Nu prea au rabdare! Au vazut prea multe (aia care au si vazut multe) si stiu ca are balta peste! (6 femei/1 barbat)

bine ca nu ne-ai bagat altundeva.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 22 Iulie 2009 la 10:13

Nu mi-as permite niciodata...mai ales in ceea ce te priveste!
Stii doar ca imi esti drag!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 22 Iulie 2009 la 10:17

De la: angel_r, la data 2009-07-22 10:07:56Am descoperit ca sunt barbatii de pana in 27 de ani care apreciaza o vanatoare buna si mai sunt barbatii de peste 27 de ani care daca nu vrea sa iasa fata la o cafea de la primul lor zambet trec la urmatoarea. Nu prea au rabdare! Au vazut prea multe (aia care au si vazut multe) si stiu ca are balta peste! (6 femei/1 barbat)

Nu e vorba ca nu au rabdare, mai degraba le lipseste timpul. In plus, sunt mai pragmatici, de cele mai multe ori justificat. Pe de alta parte, a fi extrem de romantici sau chiar pudici la o varsta cand se asteapta alte calitati de la ei ar risca mai degraba sa-i arunce in derizoriu, in proprii lor ochi si a altora. Si, nu in ultimul rand, esecurile la varste inaintate sunt mai greu de suportat, sistemul imunitar al sufletului fiind mai putin eficient, cred...
Azgard Avatarul lui Azgard
Citeaza Raspunde

Postat de Azgard pe 22 Iulie 2009 la 10:28

pai nu e o chestie simpla , depinde de fata , daca stie cum sa fie hard to get , barbatul persista ,ca daca nu stie si il refuza sperand ca el sa insiste (ca asa crede ea ca trebuie sa faca ) , logic ca trece mai departe
Citeaza Raspunde

Postat de radhookoo pe 22 Iulie 2009 la 14:37

Ce inseamna o vanatoare buna?

Si eu din care categorie fac parte?
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 22 Iulie 2009 la 14:41

De la: radhookoo, la data 2009-07-22 14:37:59

slava domnului ca NU din categoria celor care nu cuvanta
Citeaza Raspunde

Postat de radhookoo pe 22 Iulie 2009 la 15:05

De la: Haps, la data 2009-07-22 14:41:11

Aia e a lu Emil Girleanu
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 22 Iulie 2009 la 16:18

De la: radhookoo, la data 2009-07-22 15:05:55
De la: Haps, la data 2009-07-22 14:41:11

Aia e a lu Emil Girleanu

Si cica eu eram cea care se lua de oameni!

Nu stii cum e o vanatoare buna? Tu nu ai vanat pana acum? Nasol!
Citeaza Raspunde

Postat de radhookoo pe 22 Iulie 2009 la 16:24

De la: angel_r, la data 2009-07-22 16:18:53Nu stii cum e o vanatoare buna? Tu nu ai vanat pana acum? Nasol!

am groupies nu fac decat sa aleg.

Vroiam sa stiu ce intelegi tu prin vanatoare buna.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 22 Iulie 2009 la 16:51

De la: radhookoo, la data 2009-07-22 16:24:54
De la: angel_r, la data 2009-07-22 16:18:53Nu stii cum e o vanatoare buna? Tu nu ai vanat pana acum? Nasol!

am groupies nu fac decat sa aleg.

Vroiam sa stiu ce intelegi tu prin vanatoare buna.

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Modestule!
Citeaza Raspunde

Postat de radhookoo pe 22 Iulie 2009 la 18:00

da cine a zis ca sunt modest?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Iulie 2009 la 09:37

De la: radhookoo, la data 2009-07-22 18:00:57da cine a zis ca sunt modest?

Clar nu tu...
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 23 Iulie 2009 la 10:12

De la: Lion_heart, la data 2009-07-22 10:17:09

Nu e vorba ca nu au rabdare, mai degraba le lipseste timpul. In plus, sunt mai pragmatici, de cele mai multe ori justificat. Pe de alta parte, a fi extrem de romantici sau chiar pudici la o varsta cand se asteapta alte calitati de la ei ar risca mai degraba sa-i arunce in derizoriu, in proprii lor ochi si a altora. Si, nu in ultimul rand, esecurile la varste inaintate sunt mai greu de suportat, sistemul imunitar al sufletului fiind mai putin eficient, cred...

u right...and wen u right u right...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Iulie 2009 la 10:27

De la: radhookoo, la data 2009-07-21 17:31:30Prea disponibila inseamna o fata care dupa prima intalnire trage ea de tine non-stop sa mai iesiti o data.

Hard to get e o fata care nu schiteaza nici un gest chiar daca te place. Din punctul meu de vedere, orice actiune trebuie sa aiba un raspuns.

----------------

Prefer o tipa hard to get oricand inaintea uneia prea disponibila pentru ca pe termen lung nu vrei un catelus ci un om pe care sa te poti baza.

Multi fug de fetele hotarate pentru ca le e frica de ele.

Sexul la prima intalnire NU te arunca in categoria fata prea disponibila daca totul vine de la sine. daca fortezi sexul, lasi impresie proasta. :)

------------------------

Cand vrei sa te cuplezi cu o tipa, oricum totul se reduce la un schimb de replici. Cu cat creezi partea emotionala mai bine, cu atat rezoneaza ea mai puternic. Inevitabil la un moment dat ceva face click in capul ei.

Sunt destul de convins ca jocul asta de-a cuplatul este pe caste. Oamenii cu aceeasi structura emotionala/intelectuala se cupleaza intre ei. Foarte rar vezi invers.

Daca facem o paralela, putem asemana relatia cu un meci de tennis. Cand e diferenta mare intre jucatori, cel bun se plictiseste (pentru ca nu e schimb de mingi, e doar un sir de serve), iar cel slab e frustrat pentru ca nu tine pasul.

Cand intalnesti pe cineva cu care nu poti vorbi pentru ca limbajul este mult decalat nu reusesti sa faci nimic.

Asadar, cei cu succesul cel mai mare la femei sunt barbatii care au cultura generala antrenata in multe domenii. asta le ofera spre 25 de ani acel sarm specific barbatului rafinat.

Totusi nu putem generaliza. Nu toti barbatii cu o vasta cultura generala stiu sa abureasca gagici. Talentul (pe care voi il mirositi si luati decizia de a continua sau nu) consta in abilitatea cu care poti trece de la un domeniu la altul fara sa o plictisesti, dar sa-ti vinzi marfa, fara sa o complexezi, dar sa-ti construiesti imaginea usor superioara.

Barbatii culti la 40 de ani au stilul foarte bine pus la punct tocmai pentru ca au apucat sa exerseze toate cele.

---------------------------------

Acum ca am definit din punctul meu de vedere cele doua tipuri de femeie, am expus niste idei si am construit imaginea unui barbat de succes, concluzionez in felul urmator:

1. Daca te tine, te bagi pe tipele Hard to Get. Castigi un partener de viata (in cazul in care vrei asta) sau o experienta sexuala picanta.

2. Daca nu poti, oricum gagicile hard to get vor fi "ale dracu", vei fi mereu timorat in prezenta lor si iti gasesti o fata cuminte care face tot ce-i zici tu.

Intr-un final sunt la fel castigati amandoi tipii. Primul trebuie sa intretina flacara, al doilea face totul singur.

----------------------------------

Addenda:
oricum fetele sunt combinatie din cele doua tipuri pure. Asa ca este pentru toata lumea! :)

areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 23 Iulie 2009 la 10:35

pff...fratilor...o femeie...e o femeie...nu exista hard to get..or easy to take...WTF PPL?toate femeile sunt la fel...aceasi gandire...aceleasi teste ...aceeasi modalitate de a "scana" barbatul....singurele chesti ce conteaza sunt...evenimentele din viata lor...poate una are o relatie stabila..e indragostita lulea...si poti tu sa fi si printz..ca nu da 2 bani pe tine...DIN PRIMA....sau..poate ..o prinzi dezechilibrata emotional...si iti sare ea in brate...+ un test facut ...mai conteaza si ...geneticu barbatului...feromonii lui..etc..un studiu cu 10 tipi si 10 tipe..a fost facut odata..i au pus sa alerge ..sa faca efort fizic..ca sa transpire...apoi li sa luat tricourile de pe ei..si au fost schimbate...intre barbati si femei...apoi au votat..dupa miros..care ar fi cea mai buna femeie..si cel mai bun mascul...culmea ca testu a avut succes...9 din 10 barbati au votat o pe cea mai desteapta tipa..ce a mai frumoasa...ce a mai sanatoasa..la fel si invers :)
deci...terminati cu ..chestia asta cu hard to get...o femeie..poate fi disponibilia de la inceput..dar daca barbatu e prost..si da cu stangu in dreptu in drum spre ea..ea se pisa pe el..:)...ok...am scris prea mult pt unu care nu a facut ochii inca :))
googoodoll Avatarul lui googoodoll
Citeaza Raspunde

Postat de googoodoll pe 23 Iulie 2009 la 12:14

elocvent studiul acela, chiar daca irelevant datorita numarului mic de participanti.
mie un singur barbat mi s-a parut perfect din punctul de vedere al mirosului (si gustului de altfel :D)
adnana Avatarul lui adnana
Citeaza Raspunde

Postat de adnana pe 23 Iulie 2009 la 12:37

Din ce am observat eu, sunt foarte putini barbati care au rabdare. Ei au impresia ca totul li se cuvine de la bun inceput, defapt cred ca asa sunt obisnuiti de femeile din viata lor, sa li se ofere totul la cel mai mic gest. Iar daca se gaseste vreo femeie care sa ii spuna cumva NU, trece la urmatoarea, nu au rabdare.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Iulie 2009 la 12:44

De la: areku, la data 2009-07-23 10:35:20pff...fratilor...o femeie...e o femeie...WTF PPL?toate femeile sunt la fel...aceasi gandire...aceleasi teste ...aceeasi modalitate de a "scana" barbatul....singurele chesti ce conteaza sunt...evenimentele din viata lor..

really ? :))

areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 23 Iulie 2009 la 12:46

De la: Oksana, la data 2009-07-23 12:44:01
De la: areku, la data 2009-07-23 10:35:20pff...fratilor...o femeie...e o femeie...WTF PPL?toate femeile sunt la fel...aceasi gandire...aceleasi teste ...aceeasi modalitate de a "scana" barbatul....singurele chesti ce conteaza sunt...evenimentele din viata lor..

really ? :))

off...yeah really...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Iulie 2009 la 12:48

Ziua in care iti vei da seama ca femeile se incadreaza la "cate bordeie ,atatea ..." vei fi un om mai ...fericit (poate).
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 23 Iulie 2009 la 12:50

De la: Oksana, la data 2009-07-23 12:48:57 Ziua in care iti vei da seama ca femeile se incadreaza la "cate bordeie ,atatea ..." vei fi un om mai ...fericit (poate).

ok cred ca nu am fost inteles..dar lasa ca o sa intelegi :D....ce am vrut sa zic :D...
Citeaza Raspunde

Postat de radhookoo pe 23 Iulie 2009 la 13:27

De la: googoodoll, la data 2009-07-23 12:14:43elocvent studiul acela, chiar daca irelevant datorita numarului mic de participanti.
mie un singur barbat mi s-a parut perfect din punctul de vedere al mirosului (si gustului de altfel :D)

Macar l-ai pastrat?
googoodoll Avatarul lui googoodoll
Citeaza Raspunde

Postat de googoodoll pe 24 Iulie 2009 la 12:05

da.
si on topic : poti fi ultradisponibila pentru un barbat, sau complet inaccesibila pentru altii.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info