Top 5: lucruri pe care sa nu i le zici prietenei/nevestei
Pagina 1 din 3

Toate forumurile » Femei » TOP 5: lucruri pe care sa nu i le zici prietenei/nevestei » Pagina 1 din 3

Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Iulie 2009 la 14:17

... despre lucrurile care nu trebuie niciodata sa i le zici unei femei, pentru ca o deranjeaza, enerveaza, supara, infurie etc

Stii cum sa-i vorbesti sau lasi toti porumbeii sa-ti iasa pe gura? Poti sa te abtii la nesfarsit ? Cum dregeti busuiocul dupa ce ati comis-o ...

Nikita Avatarul lui Nikita
Citeaza Raspunde

Postat de Nikita pe 27 Iulie 2009 la 14:21

De la: pixel2play, la data 2009-07-27 14:17:24... despre lucrurile care nu trebuie niciodata sa i le zici unei femei, pentru ca o deranjeaza, enerveaza, supara, infurie etc

Stii cum sa-i vorbesti sau lasi toti porumbeii sa-ti iasa pe gura? Poti sa te abtii la nesfarsit ? Cum dregeti busuiocul dupa ce ati comis-o ...

Sunt lucruri pe care, daca le comiti, exista riscul sa ti se mai ceara o data, si inca o data!...
linda Avatarul lui linda
Citeaza Raspunde

Postat de linda pe 27 Iulie 2009 la 16:31

tu lasi des "porumbeii" sa-ti iasa pe gura, "dupe" propria lor voie, asa e?

hai sa-ti zic o metoda pe care as aplica-o eu:

-cand vad ca sta sa-i iasa "porumbelul" din gura, chiar de i se vede doar capul...JBANG!!! - una scurta peste bot, cu mana, cu piciorul sau cu orice obiect contondent care mi-e la indemana...

morala: data viitoare cu siguranta ai sa te gandesti de cel putin doua ori inainte sa debitezi ceva care sa-mi strice dispozitia...
googoodoll Avatarul lui googoodoll
Citeaza Raspunde

Postat de googoodoll pe 27 Iulie 2009 la 21:34

de unde se vede ca porumbeii sunt cele mai periculoase pasari :D
Oana_Alexia Avatarul lui Oana_Alexia
Citeaza Raspunde

Postat de Oana_Alexia pe 27 Iulie 2009 la 22:21

De la: googoodoll, la data 2009-07-27 21:34:24de unde se vede ca porumbeii sunt cele mai periculoase pasari :D

Evident, poate de asta Vaticanul era singura tara care nu avea porumbei.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Iulie 2009 la 16:24

va feriti sa rasp concret......am banuiala ca le auziti atat de des incat u got used to it
Citeaza Raspunde

Postat de googoodoll pe 28 Iulie 2009 la 23:25

Banuiesc ca la prima cautare pe gugal ai dat peste asta si te-ai gandit sa vezi ce mai zice lumea in plus :D
1 She’s hot!
2 My ex would...
3 Your friend is a b****
4 I don’t like what you're wearing
5 Don’t get so emotional!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Iulie 2009 la 09:21

nu mai....e vorba de chestii mai comune....de ex am fost cu ea la o nunta si a avut inspiratia sa mearga la coafor sa isi faca o freza din aia ...... gen cuibuisor de randunele
adica fata faina.....super corp.....bine imbracata ...dar freza era de te durea capul .....cum era sa i zic ca arata ca maria carneci cu 30 de ani mai tanara
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 29 Iulie 2009 la 09:45

De la: pixel2play, la data 2009-07-29 09:21:31nu mai....e vorba de chestii mai comune....de ex am fost cu ea la o nunta si a avut inspiratia sa mearga la coafor sa isi faca o freza din aia ...... gen cuibuisor de randunele
adica fata faina.....super corp.....bine imbracata ...dar freza era de te durea capul .....cum era sa i zic ca arata ca maria carneci cu 30 de ani mai tanara

app domnul; copy/paste....topicul asta in sine e un copy/paste... ...
Tiffany Avatarul lui Tiffany
Citeaza Raspunde

Postat de Tiffany pe 29 Iulie 2009 la 10:20

Areku nu sarîi!
Probabil Pixel2Play a dorit cu acest topic sa ne "dam drumul" la vorba, si sa vorbim din experiente, imi aduce aminte de un Serinboy :))
Ce dulce e el!
Si el nu ma vedeee
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Iulie 2009 la 10:55

subiectul a fost propus chiar de yuppy ......deci nu vad problema

inca una de genu asta, eram intr-o seara cu una....si imi zice fata 'hai sa comandam o pizza' ...... la care am facut o pauza si i am raspuns ca mai bine NU ....ea intreaba de ce .....eu am zis ca pica greu seara si nu i'ar face bine la silueta ....a luat foc gagica
Citeaza Raspunde

Postat de googoodoll pe 29 Iulie 2009 la 12:20

decat sa-ti fie tie jena ca n-ai bani, mai bine sa-i fie ei ca ingurgiteaza seara, nu?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Iulie 2009 la 12:38

De la: Tiffany, la data 2009-07-29 10:20:48Areku nu sarîi!
Probabil Pixel2Play a dorit cu acest topic sa ne "dam drumul" la vorba, si sa vorbim din experiente, imi aduce aminte de un Serinboy :))
Ce dulce e el!
Si el nu ma vedeee

Nu imi aminti de acea perioada!...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Iulie 2009 la 12:47

De la: pixel2play, la data 2009-07-29 10:55:21
ea intreaba de ce .....eu am zis ca pica greu seara si nu i'ar face bine la silueta ....a luat foc gagica

Pe iubitica ta o cheama Pantagruel(a) ?
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 29 Iulie 2009 la 12:56

De la: Oksana, la data 2009-07-29 12:47:28
De la: pixel2play, la data 2009-07-29 10:55:21
ea intreaba de ce .....eu am zis ca pica greu seara si nu i'ar face bine la silueta ....a luat foc gagica

Pe iubitica ta o cheama Pantagruel(a) ?

oare tu vb de viata lu Gargantua si Pantagruel nice pacat ca nu am citit toate cele 5 volume :(
radhookoo Avatarul lui radhookoo
Citeaza Raspunde

Postat de radhookoo pe 29 Iulie 2009 la 14:05

e simplu sa decizi ce sa spui si ce sa nu spui. Dar daca ai nevoie de ajutor, poti sa vizitezi site-ul de mai jos si sa dai cautare in casuta aia de acolo.

http://whatdoestheinternetthink.net/
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Iulie 2009 la 14:08

unei prietene sau neveste poti sa-i zici orice,numai sa stii cum sa-i zici...tonul,privirea,..conteaza,daca ti-i la ea
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Iulie 2009 la 14:17

De la: pixel2play, la data 2009-07-29 10:55:21subiectul a fost propus chiar de yuppy ......deci nu vad problema

inca una de genu asta, eram intr-o seara cu una....si imi zice fata 'hai sa comandam o pizza' ...... la care am facut o pauza si i am raspuns ca mai bine NU ....ea intreaba de ce .....eu am zis ca pica greu seara si nu i'ar face bine la silueta ....a luat foc gagica

pai d c nu i-ai comandat sa manance ea daca u nu vroiai?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Iulie 2009 la 14:23

si mai bine sa-i zici sincer ce ai de zis decat pe ocolite,k dupa ajungi la o discutie care chiar nu ti-ai fi dorit=o
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Iulie 2009 la 14:23

Șupel topic!

cel mai simplu: dai un simplu google cu aceste top 5 (evident, ele sunt mult mai multe decat 5, iar topul nu ramane niciodata standard, si pe zi ce trece el creste la TOP 10, TOP 20, TOP n, TOP 99 de lucruri pe care nu i le zici prietenei/ in schimbi, nevestii trebuie sa ii zici TOT TOT! ca doar e nevasta si iarta!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Iulie 2009 la 14:25

De la: Greenie, la data 2009-07-29 14:23:49Șupel topic!

cel mai simplu: dai un simplu google cu aceste top 5 (evident, ele sunt mult mai multe decat 5, iar topul nu ramane niciodata standard, si pe zi ce trece el creste la TOP 10, TOP 20, TOP n, TOP 99 de lucruri pe care nu i le zici prietenei/ in schimbi, nevestii trebuie sa ii zici TOT TOT! ca doar e nevasta si iarta!

Da, da! S-o crezi tu!
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 29 Iulie 2009 la 20:55

ce-ai facut cu salariul.
andreiu72 Avatarul lui andreiu72
Citeaza Raspunde

Postat de andreiu72 pe 29 Iulie 2009 la 20:57

cldvrg Avatarul lui cldvrg
Citeaza Raspunde

Postat de cldvrg pe 3 August 2009 la 07:40

Ma jur ca subiecte care par atat de promitatoare ca si tema, si atat de idiot comentate, nu am mai vazut!!
Get a life , mates!!!
Asta e asa de nofolositor.....
tudocretu Avatarul lui tudocretu
Citeaza Raspunde

Postat de tudocretu pe 3 August 2009 la 07:40

raspunsul tau a fost tare de tot ,mia placut la maxim ...you macke me lough
cldvrg Avatarul lui cldvrg
Citeaza Raspunde

Postat de cldvrg pe 3 August 2009 la 07:57

"Șupel topic!" ????
Holy crap, "Șupel topic!" ??
Ma dezabonez chiar acum, ce dracu am ajuns , o turma de oi fara cultura, sanatosi urmasi ai mioritei si a ciobanului, facuti chiar inainte de venirea celorlalti ciobani, mai barbati si mai aprigi?
Facuti nu cu ceilalti ciobani, se intelege, ci cu miorita!
Isuse!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 August 2009 la 09:03

De la: Tiffany, la data 2009-07-29 10:20:48
Probabil Pixel2Play a dorit cu acest topic sa ne "dam drumul" la vorba....... imi aduce aminte de un Serinboy :))

cine e serinboy?
uriashu Avatarul lui uriashu
Citeaza Raspunde

Postat de uriashu pe 3 August 2009 la 09:19

zici tu ca tine faza cu nea googu?
"orice" na, ca am zis-o
gyzzard Avatarul lui gyzzard
Citeaza Raspunde

Postat de gyzzard pe 3 August 2009 la 09:34

Top 5 lucruri care sa nu i le spui prietenei/nevestei:
5) Te-ai ingrasat
4) Ce ai zice de o partida in 3? tu, eu si cea mai buna prietena a ta
3) Te-am inselat
2) Tipa aia arata ca o versiune mai tanara a ta.
1) Nu mai avem bani pentru cumparaturile tale.
zumzetalbastru Avatarul lui zumzetalbastru
Citeaza Raspunde

Postat de zumzetalbastru pe 3 August 2009 la 09:49

De la: yuppy104996, la data 2009-07-29 14:08:52unei prietene sau neveste poti sa-i zici orice,numai sa stii cum sa-i zici...tonul,privirea,..conteaza,daca ti-i la ea

dar ce ma... este catel? doar la cainele meu ii zic" marsh, fmm!!" pe un ton frumos si el incepe sa dea din coada

ce mi s-a intamplat mie, nu mi se pare atat de grav, dar ea se pare ca s-a suparat ... stateam intr-o cafeanea cu o tipa, si la un moment dat imi ia pachetul de tigari de pe masa si il baga intre picioare ... iar eu intr-o moment de nebunie temporara spun: "ai grija sa nu prinda miros!" ... iar ea ma intreaba "ce ai spus?", eu spun din nou... de parca mi se parea atat de fireasca replica asta la gestul ei ... se pare ca totusi tipei nu i-a picat prea bine!
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info