M-am saturat de romania ;(.
Pagina 6 din 6

Toate forumurile » Diverse » M-am saturat de Romania ;(. » Pagina 6 din 6

Pagini: << 2 3 4 5 6
Sari la pagina:
OWA Avatarul lui OWA
Citeaza Raspunde

Postat de OWA pe 13 Decembrie 2009 la 10:59

-Va meritati soarta !... ....fara a incerca sa ofensez pe nimeni, dar: - asta e !....prea nu se ia atitudine, (faptul ca romanii, nu sint uniti , se vede mai les in comunitatile romanesti "de afara", in comparaie cuale comunitati, si /sau de afara vis-a vis de "ROMANICA" .
-PT ca nu se ia atitudine si fiecare incearca sa se descurce cum poate (egocentrism), nepasindu-i de cei din jur. ajung ca cei care va conduc sa faca :
"ce vor muschii lor", ignorindu-va sau mai rau zeflemindu-va ,.
Ai avut o sansa acum 20 de ani !....s-a dus si aceea!...
-Cu tristete spun, si EU fiind roman , pina la urma, dar traind in alta tara , din pacate,tocmai pt ca si Eu :
-M-am saturat de Romania !....
doru_bv Avatarul lui doru_bv
Citeaza Raspunde

Postat de doru_bv pe 13 Decembrie 2009 la 11:59

chiar as fii curios catzi dintre voi ar avea curajul sa voteze un partid nou....si cu oameni tineri...care nu au fost si nu stiu ce e ala comunism....:(,ms
Bogdy2007 Avatarul lui Bogdy2007
Citeaza Raspunde

Postat de Bogdy2007 pe 13 Decembrie 2009 la 12:12

Eterna si fascinanta Romanie...tzara pitzipoancelor si cocalarilor,a scarbelor de"oameni politici"....etc. Sunt de parere k nu mai sunt sanse k tzara asta sa-si mai revina vreodata! PS: Sincer sper sa se duca dracului tzara asta....poate apoi avem sansa sa cladim ceva mai bun!!!
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 13 Decembrie 2009 la 13:27

avem o tara frumoasa si bogata, dar pacat ca e locuita "aiurea"
Razvi Avatarul lui Razvi
Citeaza Raspunde

Postat de Razvi pe 14 Decembrie 2009 la 07:52

Pt toti cei care injurati Romania si Romanii ! Sa nu aveti loc nici in morminte ! :sml-happy0009
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Decembrie 2009 la 07:56

De la: Razvi, la data 2009-12-14 07:52:20Pt toti cei care injurati Romania si Romanii ! Sa nu aveti loc nici in morminte ! :sml-happy0009

Ai dreptate sa fii suparat, dar cumplit blestem!
Razvi Avatarul lui Razvi
Citeaza Raspunde

Postat de Razvi pe 14 Decembrie 2009 la 07:59

PT TOTI ACEIA CARE INJURATI ROMANII SI ROMANIA : SA NU AVETI LINISTE SI PACE NICI IN MORMINTE !
tzetze67 Avatarul lui tzetze67
Citeaza Raspunde

Postat de tzetze67 pe 14 Decembrie 2009 la 08:29

si ce sanse crezi ca ai ???
O sa te saturi si tu inainte de a reusi "sa-i responsabilizezi"
m_alex_ioan Avatarul lui m_alex_ioan
Citeaza Raspunde

Postat de m_alex_ioan pe 14 Decembrie 2009 la 16:56

Ce mai faceti fraierilor?

Mai tineti minte ca v-am promis acum 5 ani c-o sa traiti bine? Ba, da
voi
chiar m-ati crezut? Ha, ha, ha. Nu pot sa cred ce v-am pacalit,
fraierilor.

5 ani am facut ce-au vrut muschii mei, pe banii vostri si unii dintre
voi
m-ati si admirat. Sunt smecher, nu? Securitatea a fost scoala buna
pentru
mine.

Am facut la avere pe prostia voastra de n-o sa vada tot neamul vostru de
someri, fraierilor.

Am luat-o pe Udrea din parcare si-am facut-o ministra, pe Videanu l-am
facut
miliardar din niste borduri, pe Berceanu l-am imbogatit de nu-i incap
banii
nici intr-un tren, iar pe Blaga care era regele contrabandei, l-am pus
sef
peste politie. Si cate si mai cate... nici nu vreti sa stiti. V-am zis
ca
vreau sa combat coruptia Romania si voi chiar ati luat-o de buna.

Si asta in timp ce Ridzi venea si cotiza pentru ca am facut-o ministra.
Ha,
ha, ha. Sunt cel mai tare. Asta-i Romania la care visez de 20 de ani.

Cum o duc familiile voastre fraierilor? Familia mea e cea mai bogata din
Romania. Ne doare de criza cum il doare pe Boc de economie. Pe frate-miu
l-am bagat intr-o afacere cu trafic de armament, pe aia mica am bagat-o
la
parlamentul european, iar lu' aia mare i-am luat o casa de un milion de
euro. Si asta in timp ce voi, fraierilor, platiti 30 de ani la un
apartament amarat. Asta daca mai aveti bani sa achitati creditul.

Sunt un om implinit. Am tot ce vreau: palat in Cotroceni, o grama' de
bani,
o amanta ca lumea si un partid de slugi. Daca nu ma credeti, cautati pe
Gogal. Acum, cand privesc in urma sunt mandru de ce am realizat. Pe unde
am
fost, s-a vazut. Am vandut toata flota cand eram la transporturi, am
facut
afaceri de miliarde la primarie, mi-am facut toti prietenii bogati de
cand
sunt presedinte si le-am dat-o la toti dusmanii.

Totusi, va spun sincer ca mai am un vis. Sa fiu reales presedinte si sa
desfiintez parlamentul. Sa vezi atunci ce-mi fac de cap. Dar aici am
nevoie
de ajutorul vostru, fraierilor, ca de asta va si scriu. Votati-ma inca o
data.

Daca nu vreti, o pune Blaga de un furt la alegeri ca oricum voi sunteti
prea
blazati ca sa va revoltati. Si in caz de ceva, il mai bag in combinatie
si
pe doctoru' Oprescu pe care-l am la mana. Asa ca se rezolva.

Invatati de la mine fratilor cum e mersul sau nu-mi ziceti ca vreti sa
fiti
cinstiti. Numai prostanacii sunt cinstiti.

Hai ca ma cheama Nuti in pat sa-mi povesteasca ce tunuri a mai dat. Va
pupa
taticu vostru.

Traian Basescu
Saxon Avatarul lui Saxon
Citeaza Raspunde

Postat de Saxon pe 18 Decembrie 2009 la 12:04

Salut...ma bag si eu in discutie nu pentru ca m-ar interesa problemele cu masina pe care le-a avut cel care a deschis topicul si vrea sa renunte la cetatenia romana si nici macar pentru ca o gagica istericuta nu se mai umezea cum trebuie din cauza unor diacritice...a unor doi ,,i'' sau mai grav, a problemelor de gramatica cu care se confrunta natiunea romana in aceste vremuri de restriste.Va spun un secret dar ramane intre noi,mie mi-a murit pla la intrare o data din cauza unei diacritice.Nu vreti sa stiti prin ce-am trecut! Referitor la subiect...tocmai m-am intors de pe un topic unde mi-am pus in cap o cohorta de popo-ari si neepilate asa ca acum respir aer curat de Romania.Uriti tara asta? De ce? Ce vina are un pamint atit de frumos ca e scuipat,violat,dat cu muci si manele de noi,ROMANII! Neam de traci!Ce vina are Delta ca noi romanii bagam curent in apa sa prindem peste doldora de icre pe naspa? Ce vina au muntii ca i-am invelit in gunoaie si fum de mici? Ce vina are marea ca ne cac-m noi in ea ca sa economisim banii de hirtie? Bai romanilor care va jeliti peste tot,voi nu stiti care ne e istoria.Unii, care va dati invatati datorita nu culturii voastre generale ci mai degraba a postului pe care-l ocupati,ar trebui sa stiti ca noi romanii ne meritam soarta.Natura in schimb nu ne merita pe noi.E pedepsita crunt.Ce am facut noi vreodata pe lumea asta pentru ca sa fim mindri de natia romana iar altii sa ne respecte? O pla,asta am facut.Nimic.Am fost vasalii tuturor fomistilor,ne-am dat mereu cu cine a fost mai puternic si mai tot timpul ne-am plins de mila si ne-am jelit.Romanul e o ciudata facatura intre lasitate si perversiune.Astia care stam pe site-uri de cct pititi dupa nick-uri feroce sintem la fel de romani ca si cocalarii pe care-i urim.Sintem la fel de lasi ca si aia care traiesc pe aiurea,desi e dreptul fiecaruia sa aleaga pe unde sa fure,sintem la fel de tigani ca si tiganii doar ca ne pitim dupa nationalitatea de roman.Priviti la motivele pe care le arunca unii pe aici: am stat la nus ce coada...Bai ma lasi? Si ce-ai facut la coada aia? Nimic,normal,capul jos si mersul piticului dar abia ai asteptat sa ajungi acasa sa intri pe Yuppy si sa te jelesti.Vreti revolutie? Sinteti drogati sau ce? Cine pla mea sa faca revolutia? O facem aici pe Yuppy? Uitati-va mai atent in jur...daca sare o siguranta sintem sub mese iar voi vreti revolutie? Mie nu de Romania mi-e sila ci de locuitorii ei si uneori si de mine ca sa nu va electrocuteze ideea sa sariti la gitul meu. Oricare din noi ar ajunge sus...s-ar ingrasa subit si i-ar creste vilele peste colibele de unde ne plingem de mila acum.Plus ca ne-ar durea drept in pla de Yuppy,gresesc? Credeti voi ca sirbii stateau pe Yuppy sau Garbo cind si-au cerut drepturile? Poate nici ei n-o duc asa de bine dar nu se freaca cu oricine pentru o galeata sau un fular cind voteaza.Si nimeni nu face ordine la ei desi au o gramada de conlocuitori.Dar noi sintem romani ca brazii.Curve,lasi si bocitori.S-a intrebat cineva vreodata de ce sintem asa? Va spun eu.Din greseala. Barbosul care a pus pe fiecare la locul lui a dat click din greseala pe locul asta cind a ajuns la noi.Ne-am vazut o natie de putori cu munte,delta,mare,fluviu,podis si alte acareturi si de bucurie am inceput sa ne pis-m pe tot.Altii in vremea asta sapau sa mai cistige 1 METRU de pamint de sub ape,ca desi erau frumosi ca si oameni,olandezilor le-a fost data tot din greseala Atlantida...dar lor nu le-a pus nimeni bronhii ci sapa in maini.Nu era mai bine sa fii fost noi acolo la ei? Va spun eu ca acum tot apa era acolo dar macar ne mai rarea pe noi.Iar daca erau ei aici...Romania era Neverland! Pariem ca subiectul asta va fii deschis de altcineva in 2020? Si cu aceeasi jale?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 18 Decembrie 2009 la 12:15

De la: Saxon, la data 2009-12-18 12:04:44

Referitor la subiect...tocmai m-am intors de pe un topic unde mi-am pus in cap o cohorta de popo-ari si neepilate asa ca acum respir aer curat de Romania.Uriti tara asta? De ce? Ce vina are un pamint atit de frumos ca e scuipat,violat,dat cu muci si manele de noi,ROMANII! Neam de traci!Ce vina are Delta ca noi romanii bagam curent in apa sa prindem peste doldora de icre pe naspa? Ce vina au muntii ca i-am invelit in gunoaie si fum de mici? Ce vina are marea ca ne cac-m noi in ea ca sa economisim banii de hirtie?

LeonKing Avatarul lui LeonKing
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 18 Decembrie 2009 la 12:18

De la: daria_ta, la data 2009-12-18 12:15:35
De la: Saxon, la data 2009-12-18 12:04:44

Referitor la subiect...tocmai m-am intors de pe un topic unde mi-am pus in cap o cohorta de popo-ari si neepilate asa ca acum respir aer curat de Romania.Uriti tara asta? De ce? Ce vina are un pamint atit de frumos ca e scuipat,violat,dat cu muci si manele de noi,ROMANII! Neam de traci!Ce vina are Delta ca noi romanii bagam curent in apa sa prindem peste doldora de icre pe naspa? Ce vina au muntii ca i-am invelit in gunoaie si fum de mici? Ce vina are marea ca ne cac-m noi in ea ca sa economisim banii de hirtie?

pai, e rau pamantul ca ne tine, nu?

noi nu suntem rai...

problema e ca daca v-ati saturat de romania, luati o palinca... trece...
dgp_63 Avatarul lui dgp_63
Citeaza Raspunde

Postat de dgp_63 pe 18 Decembrie 2009 la 21:08

De la: Saxon, la data 2009-12-18 12:04:44Salut...ma bag si eu in discutie nu pentru ca m-ar interesa problemele cu masina pe care le-a avut cel care a deschis topicul si vrea sa renunte la cetatenia romana si nici macar pentru ca o gagica istericuta nu se mai umezea cum trebuie din cauza unor diacritice...a unor doi ,,i'' sau mai grav, a problemelor de gramatica cu care se confrunta natiunea romana in aceste vremuri de restriste.Va spun un secret dar ramane intre noi,mie mi-a murit pla la intrare o data din cauza unei diacritice.Nu vreti sa stiti prin ce-am trecut! Referitor la subiect...tocmai m-am intors de pe un topic unde mi-am pus in cap o cohorta de popo-ari si neepilate asa ca acum respir aer curat de Romania.Uriti tara asta? De ce? Ce vina are un pamint atit de frumos ca e scuipat,violat,dat cu muci si manele de noi,ROMANII! Neam de traci!Ce vina are Delta ca noi romanii bagam curent in apa sa prindem peste doldora de icre pe naspa? Ce vina au muntii ca i-am invelit in gunoaie si fum de mici? Ce vina are marea ca ne cac-m noi in ea ca sa economisim banii de hirtie? Bai romanilor care va jeliti peste tot,voi nu stiti care ne e istoria.Unii, care va dati invatati datorita nu culturii voastre generale ci mai degraba a postului pe care-l ocupati,ar trebui sa stiti ca noi romanii ne meritam soarta.Natura in schimb nu ne merita pe noi.E pedepsita crunt.Ce am facut noi vreodata pe lumea asta pentru ca sa fim mindri de natia romana iar altii sa ne respecte? O pla,asta am facut.Nimic.Am fost vasalii tuturor fomistilor,ne-am dat mereu cu cine a fost mai puternic si mai tot timpul ne-am plins de mila si ne-am jelit.Romanul e o ciudata facatura intre lasitate si perversiune.Astia care stam pe site-uri de cct pititi dupa nick-uri feroce sintem la fel de romani ca si cocalarii pe care-i urim.Sintem la fel de lasi ca si aia care traiesc pe aiurea,desi e dreptul fiecaruia sa aleaga pe unde sa fure,sintem la fel de tigani ca si tiganii doar ca ne pitim dupa nationalitatea de roman.Priviti la motivele pe care le arunca unii pe aici: am stat la nus ce coada...Bai ma lasi? Si ce-ai facut la coada aia? Nimic,normal,capul jos si mersul piticului dar abia ai asteptat sa ajungi acasa sa intri pe Yuppy si sa te jelesti.Vreti revolutie? Sinteti drogati sau ce? Cine pla mea sa faca revolutia? O facem aici pe Yuppy? Uitati-va mai atent in jur...daca sare o siguranta sintem sub mese iar voi vreti revolutie? Mie nu de Romania mi-e sila ci de locuitorii ei si uneori si de mine ca sa nu va electrocuteze ideea sa sariti la gitul meu. Oricare din noi ar ajunge sus...s-ar ingrasa subit si i-ar creste vilele peste colibele de unde ne plingem de mila acum.Plus ca ne-ar durea drept in pla de Yuppy,gresesc? Credeti voi ca sirbii stateau pe Yuppy sau Garbo cind si-au cerut drepturile? Poate nici ei n-o duc asa de bine dar nu se freaca cu oricine pentru o galeata sau un fular cind voteaza.Si nimeni nu face ordine la ei desi au o gramada de conlocuitori.Dar noi sintem romani ca brazii.Curve,lasi si bocitori.S-a intrebat cineva vreodata de ce sintem asa? Va spun eu.Din greseala. Barbosul care a pus pe fiecare la locul lui a dat click din greseala pe locul asta cind a ajuns la noi.Ne-am vazut o natie de putori cu munte,delta,mare,fluviu,podis si alte acareturi si de bucurie am inceput sa ne pis-m pe tot.Altii in vremea asta sapau sa mai cistige 1 METRU de pamint de sub ape,ca desi erau frumosi ca si oameni,olandezilor le-a fost data tot din greseala Atlantida...dar lor nu le-a pus nimeni bronhii ci sapa in maini.Nu era mai bine sa fii fost noi acolo la ei? Va spun eu ca acum tot apa era acolo dar macar ne mai rarea pe noi.Iar daca erau ei aici...Romania era Neverland! Pariem ca subiectul asta va fii deschis de altcineva in 2020? Si cu aceeasi jale?

No comments!
mihaidragomir75 Avatarul lui mihaidragomir75
Citeaza Raspunde

Postat de mihaidragomir75 pe 8 Mai 2010 la 12:50

eu zic ca o solutie buna este sa pleci din tara pentru ca mentalitate majojoritatii se va schimba probabil in 10-20 ani iar cei care doresc sa mai piarda atati ani pentru ca sunt patrioti nu au decat sa o faca ....asta e democratia
KNIGHT_31 Avatarul lui KNIGHT_31
Citeaza Raspunde

Postat de KNIGHT_31 pe 15 Iunie 2010 la 21:46

MAI AI 2 GLOANTE IN PISTOL SI ESTI INCHIS INTR-O CAMERA CU O COBRA, UN TIGRU SI UN MANELIST.
I: CE FACI ?
R: TRAGI AMINDOUA GLOANTELE IN MANELIST
Dominus Avatarul lui Dominus
Citeaza Raspunde

Postat de Dominus pe 16 Iunie 2010 la 22:17

M-am saturat de romani....cred ca suna mai bine
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: << 2 3 4 5 6
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info