1) Raducu nu a mai revenit.......

daaaaaaaar il tin io minte!
2) Gavroche, tine-ti pliscul si da un sign out, in caz contrar vin dupa tine! Nu te lua de oameni daca nu ii cunosti, nu te lua de oamenii pe care eu ii cunosc! Vii pisica la burduf!
3) La fel si pt tine Sticky Track
4) Aprov scumpule, pana la urma a functionat. Totul e in regula. Dupa fix 48 de ore de cand am incercat prima oara sa ma loghez si nu a functionat. Am si aici un baiat-minune care m-a ajutat cu adresa si m-a mai calmat nitel, avand in vedere ca nu a trecut mult de la ultima oara cand mi-a furat-o "pe bune" cineva. So... de data asta "sunt bazata".

Dar nu-i bai, ca probleme se pot face, daca garantezi sa vii la domiciliu pt rezolvarea lor.
5) - spunea Gavroche mai sus, pt ca, contul de la Yahoo e gratuit, chit ca tu ramai fara adresa de email/mess, in cazul in care banuiesti ca ti s-a furat si datele nu corespund atunci cand incerci sa modifici contul, suni la ei si te ajuta - cea mai simpla cale. Dar nu vor face asta pt ca ei nu au datele tale personale sa compare si sa vada daca tu esti adevaratul OWNER al contului sau ba.
+ de asta, referitor la acel MASS, este unul facut de idioti care se plictisesc cronic cu fundurile in scaun toata ziua, cu ochii be(liti in monitor... DAR de data asta aveau dreptate cu un lucru: CONTUL de yahoo a fost blocat unora dintre noi in perioada 16-18, parola nu o mai recunostea, iar logarea era interzisa timp de 48 de ore, dupa care isi revenea singur. DE CE? Pt ca cei de la Yahoo au facut niste setari/updatari, probabil le-a picat si lor serverul sau nu au platit taxele la timp

Zic si eu........
DAR PE VIITOR: e bine sa ai o adresa alternativa, sa retii datele contului, intrebarile secrete pe care le folosesti, CODUL POSTAL (mai ales ala! - pt ca de cod postal vei avea nevoie daca vei dori sa iti schimbi vreodata parola in cazul in care aceasta iti va fi furata de un pierde-vara) si... PLAY & ENJOY!