Eroare ym! password !??????!
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » How to » EROARE YM! PASSWORD !??????! » Pagina 1 din 2

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 August 2009 la 22:34

Salutare,
pt a doua oara pe anul asta, mi se f8te rau de tot Yahoo Messenger.
eroarea(cand dau la 'my password doesnt work' spune asa: Sorry, your password can't be reset online (9024) )

Evident, dau un search pe google ca-i la indemana prostului.
Si descopar ca in ultimele 2 zile incepand de pe 14 august, destula lume se afla in situatia asta, la unii a mers dupa vreo 2 zile de stand by cu adresa de email/YahooMessenger, altii nu.
Este clar o eroare de Yahoo.

STIU ca e ceva ce se poate face, avand in vedere ca dupa ultima oara cand mi s-a f*t(t adresa de email pe care o aveam atatia ani, m-am invatat minte sa imi notez datele in agenda mea(verde), SO...... vreau sa veniti cu solutii pt ca STIU CA PUTETI!
Am nevoie de voi!
Si vreau sa imi pastrez acelasi zambet pe buze cu care am venit din concediu, nu vreau sa fiu f8t0ta de o eroare idioata de care depind ca sa imi recuperez ADRESA DE EMAIL!

PLS PRETTY PLS!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 August 2009 la 22:36

Nu imi raspundeti cu "ai rabdare" sau "fa-ti alta adresa de email si gata" pt ca va ignor total!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 August 2009 la 23:47

Poate te ajuta link-ul asta! Unul dintre mesaje specifica un ajutor din partea celor de la yahoo trimis pe adresa omului. Poate reusesti ceva cu aia daca tot nu merge sa intri in mail.

http://74.6.239.67/search/cache?ei=UTF-8&p=Sorry+your+password+can%27t+be+reset+online+%289024%29&fr=yfp-t-501&u=www.securit ystronghold.com/gates/yahoo!.html&w=sorry+password+passwords+can%27t+reset+online+%22on+line%22+9024&d=FGoLZxlMTTcb&icp=1&.intl= us

Eu am probleme cu yahoo de ceva timp, imi da tot felul de erori si daca dau refresh, daca il las in pace un timp, reusesc sa intru in mail! Cred ca e de la ei o eroare pe conducta! Nu stiu!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 August 2009 la 00:05

link-ul tau nu merge....
aceeasi eroare mi-o dadea si mie din cand in cand, dar isi revenea singur. am inteles doar ca se fac niste update-uri la Yahoo, insa normal era sa primim un fel de NOTICE or smth.... pana mea..
ma enerveaza rau de tot chestia asta. Stii cum e sa vii dupa o vreme plecata si rupta de internet, si face asa de bine lucrul asta!, dar stii ca ai niste datorii de platit, si ai neaparat nevoie de adresa de email pt a iti rezolva treburile alea...... si cand e lumea mai draga BUM se intampla

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 August 2009 la 00:42

Scrie pe google "Sorry, your password can't be reset online (9024)" si da IN CACHE in loc sa apesi direct pe link, asa o sa-ti apara ce era scris inainte sa fie restrictionata pagina, e un fel de imagine pe care si-o pastreaza in memorie. O sa gasesti acolo fie la al 2-lea fie la al 3-lea link raspunsul.
Acum am vazut ca link-ul copiat nu functioneaza! La mine mergea ala original! Are o smecherie! Sorry!

Yahoo has been doing upgrading and maintenance work, this can cause things to act squirrelly. If something does not work properly, then try it again. If it still does not work, sign out of Yahoo.
Then delete your temporary Internet files, history and cookies, some computers need to reboot. Once done, go back into Yahoo and see if that has helped. If you continue to have trouble, contact service representative and explain the problem to them.

Yahoo! Mail Technical Help Form
http://help.yahoo.com/l/us/yahoo/mail/ya…

Yahoo! Customer Service
1-408-349-1572

Postat acum 2 saptamani! Daca eroarea persista trimite-le un mail si poate rezolva ei problema! Mai mult nu cred ca am cum sa te ajut. Sper sa-i dai de cap! Noapte buna!
radhookoo Avatarul lui radhookoo
Citeaza Raspunde

Postat de radhookoo pe 17 August 2009 la 12:21

I shall look into your problem. :)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 August 2009 la 15:53

De la: radhookoo, la data 2009-08-17 12:21:21I shall look into your problem. :)

pls... :)
txk y
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 18 August 2009 la 17:48

Si eu sunt in aceeasi situatie de pe 14 august seara.
Si la fel si alte cateva mii de useri, majoritatea din cate am vazut din romania si india :D

Oricum, sper sa se rezolve cat mai repede ... am sa-i sun zilele viitoare daca nu-si revine
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 18 August 2009 la 19:43

asa sa faci! si sa ma anunti si pe mine...
Apropo, exista o petitie ptr chestia asta....... dar s-au inscris doar vreo 6 pe ea :)) deci da, deci da! o sa faca ravagii mari :)))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 18 August 2009 la 20:00

posibil k cineva sa iti fi furat parola. nu stiu dak mai sunt si alte ipoteze plauzibile. dar dak nu mai poti intra pe contul tau, asta ar fi una din ipoteze. alta ar fi ca ai probleme cu netul sau cu pcul.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 18 August 2009 la 20:04

eroare de la yahoo ? la unii a mers dupa cateva zile ? la altii nu ? si asta nu iti spune nimic k a mers dupa 2 zile ? aproape k imi vine sa rad, desi ma abtin , pt k n-as vrea sa fiu in locul vostru.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 18 August 2009 la 20:10

la mine nu este eroarea asta. dar nu strica sa stiu cum s-a ajuns la asta. asa din senin ? la revedere parola din senin la atatia useri ? ce au in comun userii respectivi ? hmm........
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 18 August 2009 la 21:10

Singurul lucru in comun pe care il au userii e ca probabil si-au pus la tara natala Romania desi sunt probleme si cu multi din alte tari.

Cat despre petitie, stiu, am fost al 11-lea care a semnat-o si prietena mea a12a :))
Asteptam sa vedem cum o sa se termine toata treaba asta.
Cert e ca dinainte aveam o parere destul de slabuta despre yahoo privind securitate, dar acum si cu faza asta .... gosh!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 18 August 2009 la 21:41

bai yuppy 3880, hai sictir te rog frumos!
deci te-am rugat!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 August 2009 la 14:39

Yee !! Id-ul meu si-a revenit azi.
Fara sa fac nimic ... bine am trimis vreo 5 mailuri la yahoo dar nu m-au ajutat niciodata.
Acum pot spune ca-s mandru din nou ca sunt roman :))

But still ... yahoo sucks
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 21 August 2009 la 11:47

id-ul meu si-a revenit.
Slava Domnului!
mec2 Avatarul lui mec2
Citeaza Raspunde

Postat de mec2 pe 22 August 2009 la 07:18

Acum cateva zile,am primit un mesaj pe messanger,de la o cunostinta in care imi spunea ceva de genul ca cei de la Yahoo au foarte multi utilizatori si ca nu fac fata...sunt depasiti de situatie(dadea si numarul de utilizatori-dar nu l-am memorat)si ca trebuie sa trimit mesajul acesta la cel putin 20 insi din lista sa dea fiecare un update,sa-si reinnoiasca adresa,putand pastra acelasi cont facut.In cazul in care nu faeam asta spunea ca ne vor sterge de pe lista lor..Eu n-am facut-o,crezand ca-i o balarie..Dar acum constat ca este ceva real.Pacat ca nu mai am mesajul sa vi-l trimit,pentru a vedea despre ce-i vorba!Dar bag de seama ca era real,la ce probleme spuneti voi ca veti si inca multi ca voi..Momentan,n-am patit-o,insa nici n-as vrea!
mec2 Avatarul lui mec2
Citeaza Raspunde

Postat de mec2 pe 22 August 2009 la 07:20

Gata!Am gasit mesajul si suna cam asa: "Elena CristeaSpamReply9:12 PM 8/13 selena_dmtSpamReply3:06 PM 8/10 Tudorache Daniela (06.08.2009 22:48:16): Cristina Dumitrescu (07.08.2009 07:38:37): nyela Savu: Kawadri Hekmat: ATENTIE citeste acest mesaj cu grija care a fost trimis de presedintele yahoo Jay Rusell: Imi pare rau sa va anunt ca yahoo a ajuns la numarul maxim de persoane. Daca vrei sa pastrezi contul tau gratis trimite mesajul acesta la toti din lista ta. In acest mod vom sti care sunt folosite si care nu, le vom sterge. Trimite acest mesaj timp de 8 zile si contul tau va ramane gratis. Inca o data imi pare sincer rau ca trebuie sa fac aceasta. Te rog incepe sa trimiti!! Celor care nu trimit acest mesaj li se vor sterge conturile”( am primit si eu nu ma risc
mec2 Avatarul lui mec2
Citeaza Raspunde

Postat de mec2 pe 22 August 2009 la 07:21

Ma gandeam ca poate va ajuta cu ceva aceasta informatie...O zi buna,va doresc!
gavroche Avatarul lui gavroche
Citeaza Raspunde

Postat de gavroche pe 22 August 2009 la 07:39

mec2, trebuie sa fii prea ipocrit ca sa crezi in prostiile alea, totusi iti multumim ca ai vrut sa ne ajuti. a fost o problema cu unul din serverele celor de la yahoo, care intre timp sa rezolvat.
in legatura cu petitia si cu "revolta" pe care vroiati sa o faceti... nu ducea nicaieri.. nici zecile de e-mailuri pe care le-ati trimis celor de la yahoo. Atata timp cat ai un FREE E-MAIL ACCOUNT si nu platesti nimic pentru el... Cand o sa iti upgradezi contul in Yahoo! Mail Plus, atunci poate o sa fii bagat in seama cand vei face o reclamatie.. pana atunci "shut up and swallow"

cheers
yuppy001960 Avatarul lui yuppy001960
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy001960 pe 22 August 2009 la 07:40

din ce intri pe net, IE8, sau mozilla firefox?
ak446 Avatarul lui ak446
Citeaza Raspunde

Postat de ak446 pe 22 August 2009 la 08:29

Mie imi merge bine daca nu iti merge incearca la setari sa iti schimbi parola in cazul in care mai e aceasi parola si nu ti lau furat!
CADDYlac Avatarul lui CADDYlac
Citeaza Raspunde

Postat de CADDYlac pe 22 August 2009 la 09:09

eu i-am dat logare la mail p explorer ...mi-a intrat in mail...dupa care am reuit sa ma loghez si pe mess!!...incercati si asa poate va merge!!!
aprov Avatarul lui aprov
Citeaza Raspunde

Postat de aprov pe 22 August 2009 la 09:29

,,Am nevoie de voi"
Mai GREENIE daca ziceai ,,am nevoie de tine" veneam intr-un suflet si ti-o rezolvam. Adresa de mes, vroiam sa zic.
Asa ,daca ai chemat multa lume nu pot decat sa stau si eu la rand.Acum ca mi-a venit randul te anunt cu amicitie ca ,,e de la ei". Asteapta cateva zile si n-o sa mai ai probleme.
yubytzel Avatarul lui yubytzel
Citeaza Raspunde

Postat de yubytzel pe 22 August 2009 la 09:42

aiurea
povesti nemuritoare cum ca sunt prea multi useri si cei de la yahoo nu fac fatza
cum ca primesti o eroare la parola
eu timp de 6 ani nu am avut absolut nici o problema chiar si cu intreruperi in care nu am folosit deloc messengerul sau mail-ul
mai copii nu visati k aia de la yahoo alearga intr-o sala cu teancuri de date de la un PC la altul sa va tina pe voi in baza de date
totul este electronic sau mai pe neintelesul vostru computerizat
levente Avatarul lui levente
Citeaza Raspunde

Postat de levente pe 22 August 2009 la 10:09

iti expui problema aici.

http://www.securitystronghold.com/gates/yahoo!.html
StickyTack Avatarul lui StickyTack
Citeaza Raspunde

Postat de StickyTack pe 22 August 2009 la 10:48

De la: mec2, la data 2009-08-22 07:18:52 Acum cateva zile,am primit un mesaj pe messanger,de la o cunostinta in care imi spunea ceva de genul ca cei de la Yahoo au foarte multi utilizatori si ca nu fac fata...sunt depasiti de situatie(dadea si numarul de utilizatori-dar nu l-am memorat)si ca trebuie sa trimit mesajul acesta la cel putin 20 insi din lista sa dea fiecare un update,sa-si reinnoiasca adresa,putand pastra acelasi cont facut.In cazul in care nu faeam asta spunea ca ne vor sterge de pe lista lor..Eu n-am facut-o,crezand ca-i o balarie..Dar acum constat ca este ceva real.Pacat ca nu mai am mesajul sa vi-l trimit,pentru a vedea despre ce-i vorba!Dar bag de seama ca era real,la ce probleme spuneti voi ca veti si inca multi ca voi..Momentan,n-am patit-o,insa nici n-as vrea!

deci nu pot sa cred ca mai exista oameni ca tine ... deci pentru tine sunt toate mass-urile astea inventate de oameni mult prea plictisiti
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 22 August 2009 la 11:02

Da Massurile alea sunt niste mesaje de timp ,,HOAX" (Farse) sunt in dictionarele antivirusilor lasand asta la o parte, Yahoo a avut probleme cu serverele saptamana trecuta... O cunostinta de`a mea a avut probleme cu contul yahoo, si i-am contactat primind dupa 3 zile acest mesaj :
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 22 August 2009 la 11:07

... nu stiu de ce mi`a aparut decat 1 sfert din post ...Mesajul era acesta :

Recently we mistakenly deactivated a number of our customers' Yahoo! accounts, including yours. As soon as the issue was identified we began the process of reactivating these accounts. Your Yahoo! account has now been reactivated and no further action is required on your part.We apologize if this issue has caused you any inconvenience

Deci nu mai dati massurile cu Yahoo v`a dezactiva contruile ca nu sunt adevarate ... in caz ca nu ati aflat dimensiunea contruilor de e-mail este nelimitata...deci...se pare ca pentru unii romani se termina internetul

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 22 August 2009 la 11:25

1) Raducu nu a mai revenit....... daaaaaaaar il tin io minte!

2) Gavroche, tine-ti pliscul si da un sign out, in caz contrar vin dupa tine! Nu te lua de oameni daca nu ii cunosti, nu te lua de oamenii pe care eu ii cunosc! Vii pisica la burduf!

3) La fel si pt tine Sticky Track

4) Aprov scumpule, pana la urma a functionat. Totul e in regula. Dupa fix 48 de ore de cand am incercat prima oara sa ma loghez si nu a functionat. Am si aici un baiat-minune care m-a ajutat cu adresa si m-a mai calmat nitel, avand in vedere ca nu a trecut mult de la ultima oara cand mi-a furat-o "pe bune" cineva. So... de data asta "sunt bazata". Dar nu-i bai, ca probleme se pot face, daca garantezi sa vii la domiciliu pt rezolvarea lor.

5) - spunea Gavroche mai sus, pt ca, contul de la Yahoo e gratuit, chit ca tu ramai fara adresa de email/mess, in cazul in care banuiesti ca ti s-a furat si datele nu corespund atunci cand incerci sa modifici contul, suni la ei si te ajuta - cea mai simpla cale. Dar nu vor face asta pt ca ei nu au datele tale personale sa compare si sa vada daca tu esti adevaratul OWNER al contului sau ba.
+ de asta, referitor la acel MASS, este unul facut de idioti care se plictisesc cronic cu fundurile in scaun toata ziua, cu ochii be(liti in monitor... DAR de data asta aveau dreptate cu un lucru: CONTUL de yahoo a fost blocat unora dintre noi in perioada 16-18, parola nu o mai recunostea, iar logarea era interzisa timp de 48 de ore, dupa care isi revenea singur. DE CE? Pt ca cei de la Yahoo au facut niste setari/updatari, probabil le-a picat si lor serverul sau nu au platit taxele la timp Zic si eu........

DAR PE VIITOR: e bine sa ai o adresa alternativa, sa retii datele contului, intrebarile secrete pe care le folosesti, CODUL POSTAL (mai ales ala! - pt ca de cod postal vei avea nevoie daca vei dori sa iti schimbi vreodata parola in cazul in care aceasta iti va fi furata de un pierde-vara) si... PLAY & ENJOY!
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info