Suporteri sau huligani ???
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Sport » Fotbal intern » Suporteri sau huligani ??? » Pagina 1 din 1

Aurelianus_Maximus Avatarul lui Aurelianus_Maximus
Citeaza Raspunde

Postat de Aurelianus_Maximus pe 21 August 2009 la 13:00

Privind comportamentul unor descreierati care se autointituleaza suporteri , comportamentul specific animalelor scapate de la menajerie...stau si ma intreb : cu ce ajuta aceste animale echipa ????....raspunsul...cu nimic...ne fac de ras in Europa ( a se vedea comportamentul penal al asa zisilor fani dinamovisti ).....legea 4 ( legea lui Mitica ), lege ce condamna penalastfel de manifetari exista , dar nu este aplicata din cauza ca inclisiv presedintii si jucatorii cluburilor implicate ii apara pe huligani....
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 21 August 2009 la 16:55

De la: Aurelianus_Maximus, la data 2009-08-21 13:00:36Privind comportamentul unor descreierati care se autointituleaza suporteri , comportamentul specific animalelor scapate de la menajerie...stau si ma intreb : cu ce ajuta aceste animale echipa ????....raspunsul...cu nimic...ne fac de ras in Europa ( a se vedea comportamentul penal al asa zisilor fani dinamovisti ).....legea 4 ( legea lui Mitica ), lege ce condamna penalastfel de manifetari exista , dar nu este aplicata din cauza ca inclisiv presedintii si jucatorii cluburilor implicate ii apara pe huligani....
..mda...echipele mari au problema asta...rapid,steaua,dinamo...etc...din pacate...insa...singura problema a cluburilor...este ca sunt din romania...tipu asta de oameni ii gasesti in toata tzara...astia suntem...niste animale..care de multe ori ne plangem ca nu am avut noroc..ca daca si cu parca...ne luam de tzigani si alte cele..e adev...fiecare chestie mai adauga un strop in balta numita romania...oricum...un lucru stiu clar..daca ni s ar da o sansa...de exemplu..toti romanii sa fie mutati ..nu stiu..in germania si nemtzi la noi...nu exagerez...dar..intr o luna de zile..am distruge germania..si ar arata la fel ca romania......cum spunea Mircea Badea...traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul...ciao..
andy66 Avatarul lui andy66
Citeaza Raspunde

Postat de andy66 pe 25 Septembrie 2009 la 21:15

http://suntrestantier.wordpress.com/

Intra in contul tau

Info
X
info