De la: edbeky, la data 2009-10-12 18:46:41de ce te cramponezi pe ideea gatitului si nu recunosti ca ti-e frica de relatia in sine?sunt tot taur si sunt casatorit de 26 ani,fiind mai mic ca varsta cu aprox 2 ani,iar viata mi-a demonstrat cata incredere si cata nevoie ai de calitatile unui taur in timp.nu dau sfaturi,insa ca o parere-mergi mai departe si nu cred ca vor fi pareri de rau.o viata plina !
Doamne, imi doresc sa fac orice sa ii fie bine, sa ne fie bine, tocmai, ca ma simt cu el asa cum nu m-am simtit ever.Numai ca am divortat once pt faptul ca viata l-a schimbat si, inconstient, probabil mi-e frica de asta, din cauza acestei diferente de varsta.La 23 iubesti sincer, pur, dar e mai mult notiunea de iubire in sine, la 27, 28 stii clar ca iubesti persoana in sine, si nu fluturii pe care ti-i provoaca, esti mai constient si mai sigur pe ce simti.

draga leoaica, am si eu o releatie cu un taur...este foarte greu.eu cred k el doar iti da impresia ca este fidel.el are dreptate mereu nu? chiar daca spune ceva orice, si apoi nu-i mai convine, de fapt nu a spus el asa ceva...pai cum asa? tu iubesti mult , el te iubeste asa?
Promotia zilei pe Kuponiada.ro