Of...
Alta intrebare: o relatie cu un prost are sanse de reusita, adica, se poate ca la un moment dat sa reusesti sa-l mai dai dupa tine? ...evident fiind ca tu esti mai destept decat el, evident si bilateral acceptat, pentru ca si el a zis ca stie ca este prost (adica, muuult mai prost ca mine)
Stau asa si ma gandesc... cu subiectul asta e ca si cum as gandi cu voce tare. Nu stiu daca-mi va raspunde cineva, sau cel putin, nu serios...dar tristul adevar e ca nu fac bascalie, desi, probabil asa o parea...
Deci, cu alte cuvinte: credeti ca inteligentele trebuie sa fie musai pe la acelasi nivel, sau cel putin apropiate, pentru ca o relatie sa mearga, sau se poate si asa?
P.s: sunt disperata!

hai ma! sa inteleg ca toti sunteti cuplati numai destepti cu destepti pe aici...
(dar nu, ca nu ma refer la cupluri gay
)
stii ceva marmoto, nu mai sta la panda si vana femei nou-venite pe forum, incercand sa le tot alungi ca nu-ti mai ajunge web-ul... am vazut ce stil ai, ca nu ma uit pe aici de ieri de azi, dar nu te lua in buric si cu mine ca-ti dau doua peste nasul ala pe care ti-l tot acoperi cu parul, de nu te vezi....
poate in alta zi am mai multa rabdare
Promotia zilei pe Kuponiada.ro