Cum faci sa te intelegi cu un prost?
Pagina 1 din 6

Toate forumurile » Femei » cum faci sa te intelegi cu un prost? » Pagina 1 din 6

Pagini: 1 2 3 4 5 6 >>
Sari la pagina:
marina_xz Avatarul lui marina_xz
Citeaza Raspunde

Postat de marina_xz pe 25 August 2009 la 18:44

Asa cum spuneam, as vrea sa discut cu persoane care au trecut sau trec prin aceeasi situatie: cum te descurci cu un prost, pe care-l mai si iubesti?...adica, cum il faci sa vada lucrurile asa cum sunt si nu cum si le imagineaza el, cum reusesti sa-l convingi ca spui adevarul, in conditiile in care tu CHIAR spui adevarul...

Of...

Alta intrebare: o relatie cu un prost are sanse de reusita, adica, se poate ca la un moment dat sa reusesti sa-l mai dai dupa tine? ...evident fiind ca tu esti mai destept decat el, evident si bilateral acceptat, pentru ca si el a zis ca stie ca este prost (adica, muuult mai prost ca mine)
Stau asa si ma gandesc... cu subiectul asta e ca si cum as gandi cu voce tare. Nu stiu daca-mi va raspunde cineva, sau cel putin, nu serios...dar tristul adevar e ca nu fac bascalie, desi, probabil asa o parea...
Deci, cu alte cuvinte: credeti ca inteligentele trebuie sa fie musai pe la acelasi nivel, sau cel putin apropiate, pentru ca o relatie sa mearga, sau se poate si asa?

P.s: sunt disperata!
Citeaza Raspunde

Postat de marina_xz pe 25 August 2009 la 20:36

nu s-a inghesuit nimeni sa ma lumineze si pe mine... hai ma! sa inteleg ca toti sunteti cuplati numai destepti cu destepti pe aici...
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 August 2009 la 20:46

Daca imi raspunzi tu la "cum sa ma inteleg cu prostii care pun topicuri idioate" atunci iti raspund si eu si o sa fim chit, ce spui?
si NU! Nu ii fur locul lui Dasca!
Citeaza Raspunde

Postat de marina_xz pe 25 August 2009 la 20:55

De la: Greenie, la data 2009-08-25 20:46:19Daca imi raspunzi tu la "cum sa ma inteleg cu prostii care pun topicuri idioate" atunci iti raspund si eu si o sa fim chit, ce spui?

asa: deci avem deja jumatatea de cuplu care intruchipeaza prostul
pentru cealalta jumatate, se poate oferi altcineva, sau sa ma ofer eu (dar nu, ca nu ma refer la cupluri gay )

p.s: stii ceva marmoto, nu mai sta la panda si vana femei nou-venite pe forum, incercand sa le tot alungi ca nu-ti mai ajunge web-ul... am vazut ce stil ai, ca nu ma uit pe aici de ieri de azi, dar nu te lua in buric si cu mine ca-ti dau doua peste nasul ala pe care ti-l tot acoperi cu parul, de nu te vezi....
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 August 2009 la 21:00

Hmm...
Pare interesant. Dar ma lipsesc de conversatii cu oameni limitati. Prea multe duble-triple id-uri pe aici, prea multi frustrati si complexati. Salutarile mele si Hai Sictir(ca tare mult a'nceput sa-mi placa asta)!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 August 2009 la 21:01

De la: marina_xz, la data 2009-08-25 20:55:45
De la: Greenie, la data 2009-08-25 20:46:19Daca imi raspunzi tu la "cum sa ma inteleg cu prostii care pun topicuri idioate" atunci iti raspund si eu si o sa fim chit, ce spui?

asa: deci avem deja jumatatea de cuplu care intruchipeaza prostul
pentru cealalta jumatate, se poate oferi altcineva, sau sa ma ofer eu (dar nu, ca nu ma refer la cupluri gay )

p.s: stii ceva marmoto, nu mai sta la panda si vana femei nou-venite pe forum, incercand sa le tot alungi ca nu-ti mai ajunge web-ul... am vazut ce stil ai, ca nu ma uit pe aici de ieri de azi, dar nu te lua in buric si cu mine ca-ti dau doua peste nasul ala pe care ti-l tot acoperi cu parul, de nu te vezi....

Siuper...iar se bat fetele???
Intrebare..cum ai constatat ca este prost..sau prostovan..si care e problema ta daca e asa...si daca intradevar e asa...de ce ramai cu el?
Sau este vorba de colegul de servici?
linda Avatarul lui linda
Citeaza Raspunde

Postat de linda pe 25 August 2009 la 21:10

Citeaza Raspunde

Postat de marina_xz pe 25 August 2009 la 21:15

nu a vrut sa-mi posteze 2 mesaje
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 August 2009 la 21:17

De la: marina_xz, la data 2009-08-25 21:15:50nu a vrut sa-mi posteze 2 mesaje

Posteaza-l pe al treilea
Citeaza Raspunde

Postat de marina_xz pe 25 August 2009 la 21:17

supper naspa site, foarte ciudat, dai clik pe ceva si iti apare altceva... poate in alta zi am mai multa rabdare
victorch52 Avatarul lui victorch52
Citeaza Raspunde

Postat de victorch52 pe 25 August 2009 la 21:19

De la: marina_xz, la data 2009-08-25 21:15:50nu a vrut sa-mi posteze 2 mesaje

Pai PE ASTA bagsama "a vrut" sa-l posteze... N-ai decat sa
AnOnIm_ Avatarul lui AnOnIm_
Citeaza Raspunde

Postat de AnOnIm_ pe 25 August 2009 la 21:23

Incearca sa pui problema altfel, si poate te va intelegepana la urma.
Incearca/descopera metode noi.
Citeaza Raspunde

Postat de victorch52 pe 25 August 2009 la 21:23

Voi postati in cor, la unison, in acelasi moment? Atunci ma-'ntreb cum o fi coregrafia...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 August 2009 la 21:24

Cum faci sa te intelegi cu un prost?

RE: vezi topicul cu puterea dragostei ,era pe acolo una
bucata obraznicatura prostuta care posta versuri
pamflet (adica eu) si urmeaza metoda de reeducare
pe care mi-a aplicat-o _______
Poate ca-ti va fi de folos
Citeaza Raspunde

Postat de victorch52 pe 25 August 2009 la 21:25

NA! Ca m-am "molipsit" si eu, postez "la unison" cu Anonimul nostru vizitator...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 August 2009 la 21:35

marina,mai scrie te rog!azi am avut o zi cu "nervi" ce bine ca m-ai facut sa acuma pot merge la culcare mai relaxat. Doamne, ca m-am indragostit de yuppy asta.Daca nu azi/maine,poimane tot pica ceva tare
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 August 2009 la 21:42

De la: reflex, la data 2009-08-25 21:35:18marina,mai scrie te rog!azi am avut o zi cu "nervi" ce bine ca m-ai facut sa acuma pot merge la culcare mai relaxat. Doamne, ca m-am indragostit de yuppy asta.Daca nu azi/maine,poimane tot pica ceva tare

Iaca am picat si eu acum, exact la fix!
Ia uite ce avem noi aici: una bucata "marina" care deja s-a luat de Greenie! Devine interesant!
gabi8ma Avatarul lui gabi8ma
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 25 August 2009 la 21:56

bei railor dati si voi o mana de ajutor fetei , deci marina daca vrei sa te intelegi cun un prost atunci trebuie sa devii la fel

am fost rea

fata draga nu merge , si gata
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 August 2009 la 22:03

De la: gabi8ma, la data 2009-08-25 21:56:57bei railor dati si voi o mana de ajutor fetei , deci marina daca vrei sa te intelegi cun un prost atunci trebuie sa devii la fel

am fost rea

Mai fata il iubeste, ce nu intelegi?
Plus ca si el a recunoascut ca este prost..insa asta ma surprinde, cum poate un prost sa recunoasca ca este prost?
Ori e prost, ori e destept, ori e prost care face pe desteptul, ori destept care face pe prostul...
Sper totusi sa nu fie colegul de servici

P.S. Ma uimeste expresia "evident fiind ca tu esti mai destept decat el, evident si bilateral acceptat"..cel putin ciudata si denota un ego destul de mare
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 August 2009 la 22:07

In cazuri de genu, cel mai destept cedeaza. Asa auzisem, asa o fi?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 August 2009 la 22:08

deci nu vrei sa mananci coliva?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 August 2009 la 00:02

De la: yuppy004455, la data 2009-08-25 22:08:21

deci nu vrei sa mananci coliva?

pana mea! HAPLEA???????
berila Avatarul lui berila
Citeaza Raspunde

Postat de berila pe 26 August 2009 la 02:07

De la: gabi8ma, la data 2009-08-25 21:56:57bei railor dati si voi o mana de ajutor fetei , deci marina daca vrei sa te intelegi cun un prost atunci trebuie sa devii la fel

am fost rea

Moaaaaa, lume noua!!

Cat pentru Marina:

De ce ti`ai dori sa stai cu un prost? Stii tu cum se zice: Prostu nu e prost destul pana nu e si fudul!
Totusi, stau si ma gandesc, daca era papagal il faceai sa`ti manance din palma, cine stie, poate nu e chiar atat de prost, sau nu esti tu asa de desteapta cum te crezi...

Zic si eu.

PS:

Ca sa nu`ti mai pape site`ul posturile obisnuieste`te sa le dai copy/paste mereu inainte sa dai submit.
Micuta_Daria Avatarul lui Micuta_Daria
Citeaza Raspunde

Postat de Micuta_Daria pe 26 August 2009 la 09:28

good point Berila!!! nu inteleg de ce ti-ai dori sa stai/ sa intelegi un prost??!!???
nu stiu de ce dar am impresia ca nici tu nu esti foarte departe.....

s-ar putea sa fie totusi o impresie gresita (sa speram)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 August 2009 la 10:23

De la: Micuta_Daria, la data 2009-08-26 09:28:10good point Berila!!! nu inteleg de ce ti-ai dori sa stai/ sa intelegi un prost??!!???

Wowwww...fetelor fetelor...sa inteleg ca nu a fost prea dulce cafeaua in dimineatza asta...ce sa aveti cu saraca fata..hmmm...de multe ori cand intalnesc cate un exemplar d-asta ma intreb oare D-zeu s-a referit la prosti cand a zis "cei saraci cu duhul"?...acu nu sariti pe mine ca nu e nici o insulta la adresa religiei dar pur si simplu ma gandesc ca prostia este prezenta din cele mai stravechi timpuri....trebuie sa invatam sa traim cu ea odata si o data
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 August 2009 la 11:41

De la: Micuta_Daria, la data 2009-08-26 09:28:10good point Berila!!! nu inteleg de ce ti-ai dori sa stai/ sa intelegi un prost??!!???

Domnisoara, tu ce ai cu Berila??? Doar nu te oftici ca nu ti-a dat nici o bere din lada lui?

Uite iti dau eu, PACE?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 August 2009 la 15:55

daca iubesti un prost, esti o proasta.

gata rezolvat, inchide topicul si conformeaza-te.

mai bine nu va fi, o stim amandoi
adnana Avatarul lui adnana
Citeaza Raspunde

Postat de adnana pe 26 August 2009 la 16:02

De la: rockk, la data 2009-08-26 15:55:05daca iubesti un prost, esti o proasta.

Tu esti personajul despre care vorbeste ea????De spui ca "mai bine nu va fi, o stim amandoi"
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 August 2009 la 17:13

De la: adnana, la data 2009-08-26 16:02:16
De la: rockk, la data 2009-08-26 15:55:05daca iubesti un prost, esti o proasta.

Tu esti personajul despre care vorbeste ea????De spui ca "mai bine nu va fi, o stim amandoi"

si uite asa se face lumina!
lawyer Avatarul lui lawyer
Citeaza Raspunde

Postat de lawyer pe 26 August 2009 la 18:41

cum te descurci cu un prost, pe care-l mai si iubesti?...adica, cum il faci sa vada lucrurile asa cum sunt si nu cum si le imagineaza el, cum reusesti sa-l convingi ca spui adevarul, in conditiile in care tu CHIAR spui adevarul

Adevarul este relativ si este asa cum il percepe fiecare... uneori e bine sa ii spui omului ce vrea sa auda!!

Alta intrebare: o relatie cu un prost are sanse de reusita, adica, se poate ca la un moment dat sa reusesti sa-l mai dai dupa tine?

Depinde ce vrei de la acel prost: daca vrei sa il luminezi, trebuie sa il mai trimiti odata la scoala si sa ai muulta rabdare! daca il tii decat pentru sex, atunci merge si prost asa!!

Deci, cu alte cuvinte: credeti ca inteligentele trebuie sa fie musai pe la acelasi nivel, sau cel putin apropiate, pentru ca o relatie sa mearga, sau se poate si asa?

pentru ca o relatie sa mearga, o forma de inteligenta trebuie sa existe in capsorul aceluia care tine la relatia respectiva ca intr-o relatie e ca intr-o masina.. unu conduce si altul se lasa condus..

P.s: sunt disperata!

Nu dispera.. iti recomand o bauta sora cu coma la fiecare sfarsit de saptamana!! e revigoranta!!
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 5 6 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info