Mi se-ntampla ceva !
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » Sex » Orgasm » Mi se-ntampla ceva ! » Pagina 1 din 2

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 29 August 2009 la 15:05

Mai baieti, lamuriti-ma si pe mine intr-o problema, cei care sunteti mai umblati sau care cunoasteti mai bine psihicul feminin.
Cunosc virtual de vreo doi ani o fata cu care eram coleg de facultate la Spiru Haret la ID. Ne-am ajutat reciproc cu sinteze la examene cam de doua ori pe an adica in sesiuni. Intre sesiuni mai schimbam cateva mail-uri de complezenta: ce mai faci , unde ti-ai facut concediul,cum e vremea pe la voi?
Tin sa precizez ca e destul de educata , e ca si mine la a doua facultate, e casatorita de vreo 5 ani, nu are copii iar eu nu sunt casatorit. Sotul ei e mai mic cu vreo 2 ani decat ea, e un baiat frumos, l-am vazut acum o luna in cateva poze trimise de ea. In plus eu sunt mai mare ca ea cu 10 ani iar ca sotul ei cu 12 ani.
Pana aici totul e OK insa de o luna incoace mail-urile dintre noi au capatat o conotatie sexuala vadita , la initiativa ei dar pe baza unor glume facute de mine la pozele trimise de ea (ceva de genul ,,as bea o sampanie din buricul tau gol").
A fost suficient ca ea sa-mi declare apoi ca si ea are destule fantezii cu mine si mi-a expus o lista care nu poate fi redata fara sa primesc ,,abuz de limbaj".
In patru saptamani am convenit ca trebuie sa merg neaparat la ea in oras sa ne-o tragem pastrand discretia necesara unei femei maritate. Probabil ca voi merge (ce reprezinta 600 km pentru un tip in calduri) dar intrebarea e alta la voi: CE E IN CAPUL FEMEILOR?
Cu toata lipsa mea de modestie, eu nu ma ridic la nivelul baiatului cu care e casatorita si care o duce prin concedii peste tot chiar si in strainatate, e mai tanar decat mine cu mult,in plus ea mi-a declarat totul fara sa stie cum arat. Dupa ce ieri i-am trimis o poza a luat foc implorandu-ma sa fac totul sa ne vedem cat mai repede posibil pt ca e foarte nerabdatoare ,,sa ne-o tragem nebuneste" exprimandu-si fanteziile in cel mai amanuntit stil posibil.
Greu de refuzat pentru ca fata nu arata rau deloc dar...ce e in capul ei?
Cum comentati?
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 29 August 2009 la 15:08

ahhhh, dac as fi stiu....trebuia sa-i fi trimis si o poza cu mine
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 August 2009 la 16:17

De la: Haps, la data 2009-08-29 15:08:06ahhhh, dac as fi stiu....trebuia sa-i fi trimis si o poza cu mine

...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 August 2009 la 16:49

Pot sa citez un clasic in viata, de exemplu...f...si manca-i coliva
Insa ma abtin...dar daca totusi vrei sa faci ceva, recomand sa nu optezi pentru a doua solutie
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 August 2009 la 16:55

De la: , la data 2009-08-29 15:05:01
Cum comentati?

Hmm...iar a postat sub "anonimat"...la fel ca pe alt topic...
Sa spun sincer? Eu nu cred o iota!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 August 2009 la 17:06

De la: daria_ta, la data 2009-08-29 16:55:25
De la: , la data 2009-08-29 15:05:01
Cum comentati?

Hmm...iar a postat sub "anonimat"...la fel ca pe alt topic...
Sa spun sincer? Eu nu cred o iota!

mdea...e posibil sa faca si el de un subiect, mai ales ca nu da prea multe amanunte, posteaza exact ce are "lipici" la public
miti11 Avatarul lui miti11
Citeaza Raspunde

Postat de miti11 pe 29 August 2009 la 17:50

imi caut prietena,id ul meu de messenger este d_dumitrache.sunt un tip sincer,serios,am 30 de ani.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 August 2009 la 18:03

De la: miti11, la data 2009-08-29 17:50:02imi caut prietena,id ul meu de messenger este d_dumitrache.sunt un tip sincer,serios,am 30 de ani.

Cred ca se impune o coliva...cu tot cu bomboane
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 August 2009 la 18:08

De la: Spyder, la data 2009-08-29 18:03:49
De la: miti11, la data 2009-08-29 17:50:02imi caut prietena,id ul meu de messenger este d_dumitrache.sunt un tip sincer,serios,am 30 de ani.

Cred ca se impune o coliva...cu tot cu bomboane

Nu, ca azi toate mesajele sunt ciudate! Sunt de acord cu tine, doar cu o observatie: nu o singura coliva, ci mai multe!
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 29 August 2009 la 18:26

ai incercat si la fortele de munca ?
nikolaevici Avatarul lui nikolaevici
Citeaza Raspunde

Postat de nikolaevici pe 11 Martie 2010 la 14:47

Ca minte sau nu.. femeile oricum nu pot fi intelese si daca au ce vor tot vor mai mult.. era un banc.. O cladire cu 4 etaje de inchiriat barbati.. merg femeile la primu etaj scria pe usa sot bun iubitor sincer ele cand au vaz sau gandit pai mai sus trebe sa fie si mai bine.. la etaju 2 sot cu banii iubitor sincer romantic ele merg si mai sus aici la 3 sot cu banii iubitor sincer ii plac copii ma dedic complet femeii cu care voi fi ele merg si mai sus si la 4 scrie mare pe usa FEMEILE NU POT FI SATISFACUTE IN NICI UN FEL N-AU LIMITE !! multi cred ca stiti bancu :P
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Martie 2010 la 18:08

De la: nikolaevici, la data 2010-03-11 14:47:29Ca minte sau nu.. femeile oricum nu pot fi intelese si daca au ce vor tot vor mai mult.. era un banc.. O cladire cu 4 etaje de inchiriat barbati.. merg femeile la primu etaj scria pe usa sot bun iubitor sincer ele cand au vaz sau gandit pai mai sus trebe sa fie si mai bine.. la etaju 2 sot cu banii iubitor sincer romantic ele merg si mai sus aici la 3 sot cu banii iubitor sincer ii plac copii ma dedic complet femeii cu care voi fi ele merg si mai sus si la 4 scrie mare pe usa FEMEILE NU POT FI SATISFACUTE IN NICI UN FEL N-AU LIMITE !! multi cred ca stiti bancu :P

hai lasa... nu te mai oftica atat
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Martie 2010 la 18:12

De la: nikolaevici, la data 2010-03-11 14:47:29Ca minte sau nu.. femeile oricum nu pot fi intelese si daca au ce vor tot vor mai mult.. era un banc.. O cladire cu 4 etaje de inchiriat barbati.. merg femeile la primu etaj scria pe usa sot bun iubitor sincer ele cand au vaz sau gandit pai mai sus trebe sa fie si mai bine.. la etaju 2 sot cu banii iubitor sincer romantic ele merg si mai sus aici la 3 sot cu banii iubitor sincer ii plac copii ma dedic complet femeii cu care voi fi ele merg si mai sus si la 4 scrie mare pe usa FEMEILE NU POT FI SATISFACUTE IN NICI UN FEL N-AU LIMITE !! multi cred ca stiti bancu :P

Adica voi ati fi intrebat care este ultimul etaj si ati fi mers direct acolo, nu?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Martie 2010 la 17:19

De la: , la data 2009-08-29 15:05:01Mai baieti, lamuriti-ma si pe mine intr-o problema, cei care sunteti mai umblati sau care cunoasteti mai bine psihicul feminin.
Cunosc virtual de vreo doi ani o fata cu care eram coleg de facultate la Spiru Haret la ID. Ne-am ajutat reciproc cu sinteze la examene cam de doua ori pe an adica in sesiuni. Intre sesiuni mai schimbam cateva mail-uri de complezenta: ce mai faci , unde ti-ai facut concediul,cum e vremea pe la voi?
Tin sa precizez ca e destul de educata , e ca si mine la a doua facultate, e casatorita de vreo 5 ani, nu are copii iar eu nu sunt casatorit. Sotul ei e mai mic cu vreo 2 ani decat ea, e un baiat frumos, l-am vazut acum o luna in cateva poze trimise de ea. In plus eu sunt mai mare ca ea cu 10 ani iar ca sotul ei cu 12 ani.
Pana aici totul e OK insa de o luna incoace mail-urile dintre noi au capatat o conotatie sexuala vadita , la initiativa ei dar pe baza unor glume facute de mine la pozele trimise de ea (ceva de genul ,,as bea o sampanie din buricul tau gol").
A fost suficient ca ea sa-mi declare apoi ca si ea are destule fantezii cu mine si mi-a expus o lista care nu poate fi redata fara sa primesc ,,abuz de limbaj".
In patru saptamani am convenit ca trebuie sa merg neaparat la ea in oras sa ne-o tragem pastrand discretia necesara unei femei maritate. Probabil ca voi merge (ce reprezinta 600 km pentru un tip in calduri) dar intrebarea e alta la voi: CE E IN CAPUL FEMEILOR?
Cu toata lipsa mea de modestie, eu nu ma ridic la nivelul baiatului cu care e casatorita si care o duce prin concedii peste tot chiar si in strainatate, e mai tanar decat mine cu mult,in plus ea mi-a declarat totul fara sa stie cum arat. Dupa ce ieri i-am trimis o poza a luat foc implorandu-ma sa fac totul sa ne vedem cat mai repede posibil pt ca e foarte nerabdatoare ,,sa ne-o tragem nebuneste" exprimandu-si fanteziile in cel mai amanuntit stil posibil.
Greu de refuzat pentru ca fata nu arata rau deloc dar...ce e in capul ei?
Cum comentati?

Oricum nu te vrea de barbat. I-ai starnit imaginatia sexuala, prin corespondenta, si vrea o aventura cu tine. De ce nu? Si poti sti cum decurge relatia ei in casnicie...Poate din asta iese ceva mai mult, mai stii!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Martie 2010 la 17:37

De cand e postat mesajul ... i-a mancat si coliva ...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Martie 2010 la 17:39

De la: Haps, la data 2009-08-29 15:08:06ahhhh, dac as fi stiu....trebuia sa-i fi trimis si o poza cu mine

dar iti poate vedea o poza aici!
luminutza Avatarul lui luminutza
Citeaza Raspunde

Postat de luminutza pe 24 Martie 2010 la 17:45

De la: PICARD, la data 2010-03-24 17:39:15

dar iti poate vedea o poza aici!

fara adobe... nu e chiar comerciala fizionomia lui...

chiar, s-o fi capatat baiatul?! heeei, answer, please!!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Martie 2010 la 18:19

...femeia vrea sa incerce ceva nou...acum ce te freaca pe tine grija ce-i in capul ei?....ea te-a chemat sa io tragi si q asta basta...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Aprilie 2010 la 21:18

Sincer sa fiu am trecut si eu prin asa cv de curand si sincer sa fiu m-am retras... :| nu de alta dar cnd am vaz ce le bate capu unor femei maritate mai ca ma abtineam sa nu o injur... X(( iar in cazul meu cum frate sa-mi zica aia cu copil acasa si barbatu dincolo la lucru,sa-i fac o vizita :| auzi-ti si voi :| si cel putin la mn tipa ii din tm :)) + ca nu is genu deloc...mai ales,cnd stiu eu prin ce am trecut,si cum s-ar simti sotul ei...

Poate alti ma acuza...niste prieteni au facut-o :| :)) caci nu era rea deloc :| dar totusi...pur si simplu nu puteam :)

Deci cand ti-am vazut mesajul nu m-am mirat deloc,si sincer sa fiu pe zi ce trece imi vine sa-mi bag P..A il ele fete... numa de zdrente dau....sau ele de mn...ma scuzati fetelor...dar na... :)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Aprilie 2010 la 21:27

De la: Goku, la data 2010-04-23 21:18:59Sincer sa fiu am trecut si eu prin asa cv de curand si sincer sa fiu m-am retras... :| nu de alta dar cnd am vaz ce le bate capu unor femei maritate mai ca ma abtineam sa nu o injur... X(( iar in cazul meu cum frate sa-mi zica aia cu copil acasa si barbatu dincolo la lucru,sa-i fac o vizita :| auzi-ti si voi :| si cel putin la mn tipa ii din tm :)) + ca nu is genu deloc...mai ales,cnd stiu eu prin ce am trecut,si cum s-ar simti sotul ei...

Poate alti ma acuza...niste prieteni au facut-o :| :)) caci nu era rea deloc :| dar totusi...pur si simplu nu puteam :)

Deci cand ti-am vazut mesajul nu m-am mirat deloc,si sincer sa fiu pe zi ce trece imi vine sa-mi bag P..A il ele fete... numa de zdrente dau....sau ele de mn...ma scuzati fetelor...dar na... :)

mami, dar azinoapte nu ziceai ca nu ...tare te mai laudai...!!! ...bine, cum spui tu
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Aprilie 2010 la 21:30

De la: carla11, la data 2010-04-23 21:27:32
De la: Goku, la data 2010-04-23 21:18:59Sincer sa fiu am trecut si eu prin asa cv de curand si sincer sa fiu m-am retras... :| nu de alta dar cnd am vaz ce le bate capu unor femei maritate mai ca ma abtineam sa nu o injur... X(( iar in cazul meu cum frate sa-mi zica aia cu copil acasa si barbatu dincolo la lucru,sa-i fac o vizita :| auzi-ti si voi :| si cel putin la mn tipa ii din tm :)) + ca nu is genu deloc...mai ales,cnd stiu eu prin ce am trecut,si cum s-ar simti sotul ei...

mami, dar azinoapte nu ziceai ca nu ...tare te mai laudai...!!! ...bine, cum spui tu

aaa nuu meyy... :| lol aseara am glm :) a fost caterinca :) :P oricum...o sg pers ''ma cunoaste'' de pe site...si ar putea spune ca da... :) ma rog acum...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Aprilie 2010 la 21:35

adica...eu nu te cunosc?...dupa ce ca ti-am vazut pectoralii aia de Flamingo Boys ?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Aprilie 2010 la 21:43

De la: carla11, la data 2010-04-23 21:35:48adica...eu nu te cunosc?...dupa ce ca ti-am vazut pectoralii aia de Flamingo Boys ?

pff =)) sincer nu ma cobor la nivelul unui ''Flamingo'' poate a sunat laudaros dar na :))

Pai doar nu puteti sa ma cunosteti/judecati dupa felul cum arat nu ?? :)) ati fi surprinsa :P asta-s eu :P abia acum incepeti sa ma cunoasteti putin ;))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Aprilie 2010 la 21:46

De la: Goku, la data 2010-04-23 21:43:26
De la: carla11, la data 2010-04-23 21:35:48adica...eu nu te cunosc?...dupa ce ca ti-am vazut pectoralii aia de Flamingo Boys ?

pff =)) sincer nu ma cobor la nivelul unui ''Flamingo'' poate a sunat laudaros dar na :))

Pai doar nu puteti sa ma cunosteti/judecati dupa felul cum arat nu ?? :)) ati fi surprinsa :P asta-s eu :P abia acum incepeti sa ma cunoasteti putin ;))

da' ce-ai cazut asa in melancolie, astazi... incerc sa te ridic...si tu nu, si nu...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Aprilie 2010 la 21:51

Daa deci aveti dreptate...azi a fost o zi cv mai plina din punct de vedere spiritual sa zic asa...parca toata ziua am vb de despartiri pe unde mergeam,relatii,si si-a intrat in rol si trecutul meu...de care greu incerc sa scap de cv vreme... si tot ce aud,o relatie,un esec,cv de genu,compar cu fosta situatie a mea... :) si na....dar maine imi revin :)
BabyCriss Avatarul lui BabyCriss
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 23 Aprilie 2010 la 22:45

De la: Goku, la data 2010-04-23 21:51:33Daa deci aveti dreptate...azi a fost o zi cv mai plina din punct de vedere spiritual sa zic asa...parca toata ziua am vb de despartiri pe unde mergeam,relatii,si si-a intrat in rol si trecutul meu...de care greu incerc sa scap de cv vreme... si tot ce aud,o relatie,un esec,cv de genu,compar cu fosta situatie a mea... :) si na....dar maine imi revin :)

Bravo capul sus si mergi inainte
BabyCriss Avatarul lui BabyCriss
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 23 Aprilie 2010 la 22:46

femeie maritata si cu copil ? din tm ? tu chiar vb serios acum nu?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Aprilie 2010 la 22:49

De la: Goku, la data 2010-04-23 21:51:33Daa deci aveti dreptate...azi a fost o zi cv mai plina din punct de vedere spiritual sa zic asa...parca toata ziua am vb de despartiri pe unde mergeam,relatii,si si-a intrat in rol si trecutul meu...de care greu incerc sa scap de cv vreme... si tot ce aud,o relatie,un esec,cv de genu,compar cu fosta situatie a mea... :) si na....dar maine imi revin :)

oare rasul de aseara n-a facut a bine?...si ce frumos a fost !...hai Gokule, ca vine ziua de maine !
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Aprilie 2010 la 22:50

De la: crisss, la data 2010-04-23 22:46:41

da eu vb ff serios :P can totdeauna :) as pune si arhiva...dar are si numele fix ca id... :)) :-j anyway...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Aprilie 2010 la 22:51

da ce au draga de-s deosebite...o au pe orizontala?
toti sunt oameni, indiferent de regiune sau tara
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info