Toti traim pt placere,oricare ar fi ea si in orice forma.Multi ajung frustrati in aceasta cautare,deprimati.Unii se sinucid.Stop.De ce oare in sfaturile religiei ni se spune sa nu ne sinucidem pt k astfel nu vom mai avea parte de paradisul promis in care placerea,bucuria persista tot timpul,dar asta dupa moarte.Pt k oamenilor sa le mai ramana o ultima speranta de dobandire a fericirii pe care o cauta in viata,dupa moarte.:O.Pare ilogic,dar tocmai aceasta ilogica are un impact logic asupra inconstientului.Acel paradis promis de religie dupa moarte il poti descoperi cat timp ejti in viata,si nu zic ca ar trebui acum sa te inchini la icoane,sa te rogi la dumnezeu,sau cel putin sa ai un zeu in care sa crezi k doar aja vei ajungein paradisul pe care imi imaginez eu ca il poti gasi atunci cand ejti in viata.nu.Am ajuns la o concluzie,o confirmare a tuturor cautarilor mele in a ma face fericit si am descoperit un singur lucru care ma tine fericit la intensitatea la care puteam ajunge drogat,faimos,plin de bani,etc dar nu temporar,cum se intampla in cazurile anterioare ci imi creaza o placere constanta,k un fel de paradis imaginat de religie de dupa moarte.Pt tine care e idealul suprem,valoarea absoluta care sa te faca sa crezi k e singurul lucru pt care merita sa faci orice,si tu si restul?