Lamuriti-ma voi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pagina 1 din 5

Toate forumurile » Femei » LAMURITI-MA VOI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! » Pagina 1 din 5

Pagini: 1 2 3 4 5 >>
Sari la pagina:
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Septembrie 2009 la 10:44

Barbati si baieti de pe tot forumul asta!!!!!!!! Raspunde-ti si mie la o intrebare ca eu sunt chiar blonda!!!!!!!!!! Aseara..fostul meu prieten imi spune ceva de genul: "sa stii....dar sa nu te superi....sa stii ca nu esti chiar asa de frumoasa cum crezi tu si ca in ochii celorlalti nu esti chiar asa de frumoasa, dar pentru mine esti minunata, esti cea mai frumoasa, bla bla....doar ca ceilalti nu te vad asa frumoasa cum te vad doar eu" ce dracu inseamna asta?????????? ce a vrut sa spuna??? L-am intrebat ce a vrut sa spuna si a inceput sa ma abureasca... nu stiu ce sa zic..sunt o fata frumoasa, atrag priviri oriunde as fi, dar nu sunt o minunata sau vreo raritate...sa mai spun ca el nu poate trece peste despartirea noastra...sau ca ii e teama ca eu o sa trec la urmatorul sau deja am trecut si ca de el nu imi mai pasa...nu stiu daca au vreo importanta asta ...in fine, poate ma lamuriti si pe mine ca eu nu am mai auzit barbat sa ii spuna iubitei lui pe care zice ca o iubeste ca nu e frumoasa decat pt el
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Septembrie 2009 la 10:50

Ia zi-mi, cate "clanxoane" culegi pe zi???sau la minut?

si ps: Barbatul tau nu a stiut cum sa o spuna, dar a vrut sa spuna ca pt el esti cea mai frumoasa femeie, cea mai minunata, nu exista nici una ca tine, si ca te iubeste mult. Dar formularea pe care a folosit-o a fost una gresita, nu-l judeca prea aspru pt iubirea pe care ti-o impartaseste. Poti sa ii spui si lui ceva asemanator, vezi ce reactie ar avea :)
MaDoG Avatarul lui MaDoG
Citeaza Raspunde

Postat de MaDoG pe 4 Septembrie 2009 la 10:50

De la: eLLe_86, la data 2009-09-04 10:44:53Barbati si baieti de pe tot forumul asta!!!!!!!! Raspunde-ti si mie la o intrebare ca eu sunt chiar blonda!!!!!!!!!! Aseara..fostul meu prieten imi spune ceva de genul: "sa stii....dar sa nu te superi....sa stii ca nu esti chiar asa de frumoasa cum crezi tu si ca in ochii celorlalti nu esti chiar asa de frumoasa, dar pentru mine esti minunata, esti cea mai frumoasa, bla bla....doar ca ceilalti nu te vad asa frumoasa cum te vad doar eu" ce dracu inseamna asta?????????? ce a vrut sa spuna??? L-am intrebat ce a vrut sa spuna si a inceput sa ma abureasca... nu stiu ce sa zic..sunt o fata frumoasa, atrag priviri oriunde as fi, dar nu sunt o minunata sau vreo raritate...sa mai spun ca el nu poate trece peste despartirea noastra...sau ca ii e teama ca eu o sa trec la urmatorul sau deja am trecut si ca de el nu imi mai pasa...nu stiu daca au vreo importanta asta ...in fine, poate ma lamuriti si pe mine ca eu nu am mai auzit barbat sa ii spuna iubitei lui pe care zice ca o iubeste ca nu e frumoasa decat pt el

ti-as cere o poza ca sa pot sa iti dau si un sfat
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Septembrie 2009 la 10:52

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Septembrie 2009 la 10:53

De la: Greenie, la data 2009-09-04 10:50:19Ia zi-mi, cate "clanxoane" culegi pe zi???sau la minut?

si ps: Barbatul tau nu a stiut cum sa o spuna, dar a vrut sa spuna ca pt el esti cea mai frumoasa femeie, cea mai minunata, nu exista nici una ca tine, si ca te iubeste mult. Dar formularea pe care a folosit-o a fost una gresita, nu-l judeca prea aspru pt iubirea pe care ti-o impartaseste. Poti sa ii spui si lui ceva asemanator, vezi ce reactie ar avea :)

E o vorba veche care zice "Nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie!". poate te ajuta sa te "lamuresti"....
MaDoG Avatarul lui MaDoG
Citeaza Raspunde

Postat de MaDoG pe 4 Septembrie 2009 la 10:53

De la: Greenie, la data 2009-09-04 10:50:19Ia zi-mi, cate "clanxoane" culegi pe zi???sau la minut?

s-a gasit unitatea de masura a frumusetii pt femei:)))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Septembrie 2009 la 10:55

Asta am vrut si eu...dar era mai usor sa pun emoticonul
Bravo G.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Septembrie 2009 la 11:01

uoffff!!! culeg si claxoane destuleeee si ii mai si surprind cand se uita ca niste caini in calduri!!! dar mie spune-ti-mi ce dracu inseamna tampenia aia ce a vrut sa zica?? ma gandeam ca voi stiti ca sunteti aceeasi specie si ma lamuriti si pe mine ca eu nu mai inteleg nimic......
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Septembrie 2009 la 11:08

De la: eLLe_86, la data 2009-09-04 11:01:14uoffff!!! culeg si claxoane destuleeee si ii mai si surprind cand se uita ca niste caini in calduri!!! dar mie spune-ti-mi ce dracu inseamna tampenia aia ce a vrut sa zica?? ma gandeam ca voi stiti ca sunteti aceeasi specie si ma lamuriti si pe mine ca eu nu mai inteleg nimic......

Daca nu esti cu nasu pe sus, ai fusta scurta...una din doua
Howgh!
flo_05 Avatarul lui flo_05
Citeaza Raspunde

Postat de flo_05 pe 4 Septembrie 2009 la 12:53

De la: eLLe_86, la data 2009-09-04 11:01:14uoffff!!! culeg si claxoane destuleeee si ii mai si surprind cand se uita ca niste caini in calduri!!! dar mie spune-ti-mi ce dracu inseamna tampenia aia ce a vrut sa zica?? ma gandeam ca voi stiti ca sunteti aceeasi specie si ma lamuriti si pe mine ca eu nu mai inteleg nimic......

iubita mea, daca nu-l mai vrei da-mi-l mie
ce poate sa fie mai frumos decat sa-ti zica, cu ale lui cuvinte balbaite si rusinate ca esti frumoasa pentru el, indiferent de opinia celorlati??!!
te simti jignita? ofuscata?
Pentru mine cea mai mare jignire este ca cineva sa-mi spuna esti frumoasa si . (punct)
Nu sunt fotomodel, nici vreo creatura rara, dar un barbat care ma considera un AMBALAJ STRALUCITOR si atat, este egal cu zero!!!Nu e in stare sa vada dincolo de aspectul meu, sa-mi vada inteligenta, sa-mi vada sufletul, sa-mi descopere caracterul, sa-mi descopere imaginatia.Nu las pe nimeni sa se apropie de mine in cazul in care constat ca il atrag fizic. Sunt mult mai mult decat un ambalaj colorat, daca poate sa ma "desigileze"(baieti nu va ganditi la prostii", daca poate sa ma scoata din folia de staniol prinsa cu fundite roz si inca il tin curelele sa imi fie alaturi, atunci punem altfel problema!
La tine nu e cazul, nu e o jignire, doar atat a putut el sa-ti explice ce insemni pt el iar tu te superi ca o bleguta ca nu ti-a spus ca esti zana zanelor si nu ti-a declarat cat este de multumit de faptul ca aduni claxoane
cristinablackeyes Avatarul lui cristinablackeyes
Citeaza Raspunde

Postat de cristinablackeyes pe 4 Septembrie 2009 la 12:56

De la: flo_florici_k, la data 2009-09-04 12:53:43

ce poate sa fie mai frumos decat sa-ti zica, cu ale lui cuvinte balbaite si rusinate ca esti frumoasa pentru el, indiferent de opinia celorlati??!!
Pentru mine cea mai mare jignire este ca cineva sa-mi spuna esti frumoasa si . (punct)
Nu sunt fotomodel, nici vreo creatura rara, dar un barbat care ma considera un AMBALAJ STRALUCITOR si atat, este egal cu zero!!!Nu e in stare sa vada dincolo de aspectul meu, sa-mi vada inteligenta, sa-mi vada sufletul, sa-mi descopere caracterul, sa-mi descopere imaginatia.Nu las pe nimeni sa se apropie de mine in cazul in care constat ca il atrag fizic. Sunt mult mai mult decat un ambalaj colorat, daca poate sa ma "desigileze"(baieti nu va ganditi la prostii", daca poate sa ma scoata din folia de staniol prinsa cu fundite roz si inca il tin curelele sa imi fie alaturi, atunci punem altfel problema!
La tine nu e cazul, nu e o jignire, doar atat a putut el sa-ti explice ce insemni pt el iar tu te superi ca o bleguta ca nu ti-a spus ca esti zana zanelor si nu ti-a declarat cat este de multumit de faptul ca aduni claxoane

de acord
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Septembrie 2009 la 13:05

prietenul tau avea dreptate. esti cea mai frumoasa pentru el si asta ar trebui sa te flateze. gandeste-te ca ideea de frumusete difera de la cultura la cultura, de la comunitate la comunitate si de la barbat la barbat. uneori exista o frumusete intelectuala, alteori una instinctuala. So, e normal sa avem perceptii diferite in evaluarea frumusetii celor din jurul nostru pentru ca avem predispozitii diferite. ori suntem atrasi de caracteristici pe care le posedam, gen un brunet cu facultate va prefera acelasi profil feminin, ori din contra, acelasi brunet se poate simti atras de o idee complementara lui, in cazul de fata ar fi exemplul cu o fata blonda, fara studii superioare care ii suplineste un alt tip de atractie. Chiar daca se prefera o varianta de mijloc o stare de atractie mai mare se regaseste intre cele doua extreme.ambele fiind prototipuri de frumusete.
Asadar e firesc ca pentru unii oameni sa fim considerati frumosi si atractivi iar pentru altii mai putin sau deloc.
linda Avatarul lui linda
Citeaza Raspunde

Postat de linda pe 4 Septembrie 2009 la 13:32

offf....la intrebarea asta cred ca cel mai bun raspuns o sa ti-l dea un alt Stan Patitul, adica eu

fetita draga, sunt convinsa ca esti atragatoare pentru ca tiparul discutiilor intre tine si el, il cunosc mai mult decat bine.

te-ai certat cu el si ceea ce vrea sa faca este sa-ti zdruncine increderea in tine, sa te gandesti ca el e singurul care te-a apreciat si te va mai aprecia vreodata, ca nu va mai exista niciun barbat care sa te considere frumoasa, chiar daca "te claxoneaza si te fluiera admirativ fraierii pe strada"...am trecut si eu exact prin aceleasi faze...

moare de gelozie si de invidie pentru ca probabil este constient de faptul ca te-a pierdut si stie ca intr-o clipita poti sa-ti gasesti altul care sa aprecieze ceea ce el a desconsiderat...

este nasol sa ai o relatie cu cineva frustrat; va incerca mereu sa te coboare, sa-ti taie aripile, sa-ti spuna ca asa si pe dincolo, toti te cred urata si proasta, numai el te vede frumoasa si desteapta, dar tu trebuie sa te uiti in oglinda si daca-ti place ceea ce vezi, e destul...

nu stiu ce varsta ai, poate ca 25, judecand dupa username; daca deja nu esti sigura pe tine si pe calitatile tale, cu siguranta peste vreo 2-3 ani o sa devii...lasa-l in pace sa se oftice, ca se vede clar ca se oftica; o femeie nu poti s-o tii langa tine spunandu-i ca, vezi Doamne, toti o vad urata, numai tu o vezi frumoasa...

ihhhh... mi-e sila de complexati de-astia....
TheWolf Avatarul lui TheWolf
Citeaza Raspunde

Postat de TheWolf pe 4 Septembrie 2009 la 13:41

De la: eLLe_86, la data 2009-09-04 10:44:53Barbati si baieti de pe tot forumul asta!!!!!!!! Raspunde-ti si mie la o intrebare ca eu sunt chiar blonda!!!!!!!!!! Aseara..fostul meu prieten imi spune ceva de genul: "sa stii....dar sa nu te superi....sa stii ca nu esti chiar asa de frumoasa cum crezi tu si ca in ochii celorlalti nu esti chiar asa de frumoasa, dar pentru mine esti minunata, esti cea mai frumoasa, bla bla....doar ca ceilalti nu te vad asa frumoasa cum te vad doar eu" ce dracu inseamna asta?????????? ce a vrut sa spuna??? L-am intrebat ce a vrut sa spuna si a inceput sa ma abureasca... nu stiu ce sa zic..sunt o fata frumoasa, atrag priviri oriunde as fi, dar nu sunt o minunata sau vreo raritate...sa mai spun ca el nu poate trece peste despartirea noastra...sau ca ii e teama ca eu o sa trec la urmatorul sau deja am trecut si ca de el nu imi mai pasa...nu stiu daca au vreo importanta asta ...in fine, poate ma lamuriti si pe mine ca eu nu am mai auzit barbat sa ii spuna iubitei lui pe care zice ca o iubeste ca nu e frumoasa decat pt el

de asta s-au inventat lectiile de comunicare si cartile sa inveti sa te exprimi tantalaul incerca sa spuna ca pt el esti cea mai frumoasa femeie, ca pt el nu exista alte femei ca te vede doar pe tine ... sau in traducere libera :te vreau inapoi nu stiam ce pierd
lawyer Avatarul lui lawyer
Citeaza Raspunde

Postat de lawyer pe 4 Septembrie 2009 la 13:46

Deci recunosti ca esti blonda .. ok.. pai sa-ti explic:
E la mintea cocosului ca baiatul ta e gelos rau, da' rau de tot!!... si prin ce ti-a spus a urmarit sa-ti scada un pic increderea in tine sa te faca dependenta de el (intr-un fel)
Sa te faca sa crezi ca el e singurul barbat care te idolatrizeaza asa.. in rest, pentru altii nu ai fi decat o bucatica de pasarica!!
Uneori tehnica asta tine, dar tine la o femeie care nu are constiinta propriei valori.
In acelas timp, tehnica asta e ca o sabie cu 2 taisuri. Exista posibilitatea, ca primul individ care ii spune fetei.."vai ce frumoasa esti.. si buna" ea crezand ca este o urata, sa o faca sa ii pice chiloteii in fata lui!! si asta n-ar fi bine nu?? deci: gagiul tau e cam tantalau!!
Citeaza Raspunde

Postat de lawyer pe 4 Septembrie 2009 la 13:51

De la: linda, la data 2009-09-04 13:32:18offf....la intrebarea asta cred ca cel mai bun raspuns o sa ti-l dea un alt Stan Patitul, adica eu

fetita draga, sunt convinsa ca esti atragatoare pentru ca tiparul discutiilor intre tine si el, il cunosc mai mult decat bine.

te-ai certat cu el si ceea ce vrea sa faca este sa-ti zdruncine increderea in tine, sa te gandesti ca el e singurul care te-a apreciat si te va mai aprecia vreodata, ca nu va mai exista niciun barbat care sa te considere frumoasa, chiar daca "te claxoneaza si te fluiera admirativ fraierii pe strada"...am trecut si eu exact prin aceleasi faze...

moare de gelozie si de invidie pentru ca probabil este constient de faptul ca te-a pierdut si stie ca intr-o clipita poti sa-ti gasesti altul care sa aprecieze ceea ce el a desconsiderat...

este nasol sa ai o relatie cu cineva frustrat; va incerca mereu sa te coboare, sa-ti taie aripile, sa-ti spuna ca asa si pe dincolo, toti te cred urata si proasta, numai el te vede frumoasa si desteapta, dar tu trebuie sa te uiti in oglinda si daca-ti place ceea ce vezi, e destul...

nu stiu ce varsta ai, poate ca 25, judecand dupa username; daca deja nu esti sigura pe tine si pe calitatile tale, cu siguranta peste vreo 2-3 ani o sa devii...lasa-l in pace sa se oftice, ca se vede clar ca se oftica; o femeie nu poti s-o tii langa tine spunandu-i ca, vezi Doamne, toti o vad urata, numai tu o vezi frumoasa...

bravo linda!!! acum vazui ce ii scrisesi fetei!!
cred ca noi trebuia sa ne facem psihologi
marian_sf Avatarul lui marian_sf
Citeaza Raspunde

Postat de marian_sf pe 4 Septembrie 2009 la 13:51

De la: linda, la data 2009-09-04 13:32:18offf....la intrebarea asta cred ca cel mai bun raspuns o sa ti-l dea un alt Stan Patitul, adica eu

linda Avatarul lui linda
Citeaza Raspunde

Postat de linda pe 4 Septembrie 2009 la 13:52

bravo lawyer , cam asa am vrut si eu sa spun, dar eram prea emotionata din cauza asemanarilor dintre cele 2 experiente (a ei si a mea)

p/s: ce inseamna sa fii avocat! iti vin vorbele ca pe banda
TheWolf Avatarul lui TheWolf
Citeaza Raspunde

Postat de TheWolf pe 4 Septembrie 2009 la 13:53

De la: lawyer, la data 2009-09-04 13:46:36
De la: eLLe_86, la data 2009-09-04 10:44:53
Deci recunosti ca esti blonda .. ok.. pai sa-ti explic:
E la mintea cocosului ca baiatul ta e gelos rau, da' rau de tot!!... si prin ce ti-a spus a urmarit sa-ti scada un pic increderea in tine sa te faca dependenta de el (intr-un fel)
Sa te faca sa crezi ca el e singurul barbat care te idolatrizeaza asa.. in rest, pentru altii nu ai fi decat o bucatica de pasarica!!
Uneori tehnica asta tine, dar tine la o femeie care nu are constiinta propriei valori.
In acelas timp, tehnica asta e ca o sabie cu 2 taisuri. Exista posibilitatea, ca primul individ care ii spune fetei.."vai ce frumoasa esti.. si buna" ea crezand ca este o urata, sa o faca sa ii pice chiloteii in fata lui!! si asta n-ar fi bine nu?? deci: gagiul tau e cam tantalau!!

true true
linda Avatarul lui linda
Citeaza Raspunde

Postat de linda pe 4 Septembrie 2009 la 13:54

dupa ce ca scriseram cam acelasi lucru, ne mai si gratularam reciproc si simultan "bravo!..." "bravo..."
Citeaza Raspunde

Postat de lawyer pe 4 Septembrie 2009 la 13:55

De la: linda, la data 2009-09-04 13:52:29bravo lawyer , cam asa am vrut si eu sa spun, dar eram prea emotionata din cauza asemanarilor dintre cele 2 experiente (a ei si a mea)

p/s: ce inseamna sa fii avocat! iti vin vorbele ca pe banda

Sincer sa fiu, am aplicat si eu in tineretile mele psihologia asta! si am constatat cu stupoare ca n-a avut efectul scontat..
Daca un caine ar fi lins-o pe picioare in mijlocul strazii, cred ca si aluia i-ar fi supt-o
Citeaza Raspunde

Postat de lawyer pe 4 Septembrie 2009 la 13:57

De la: linda, la data 2009-09-04 13:54:51dupa ce ca scriseram cam acelasi lucru, ne mai si gratularam reciproc si simultan "bravo!..." "bravo..."

Am observat ca esti destul de realista si isteata... imi place aspectul asta la tine!!
linda Avatarul lui linda
Citeaza Raspunde

Postat de linda pe 4 Septembrie 2009 la 13:59

De la: lawyer, la data 2009-09-04 13:55:17Sincer sa fiu, am aplicat si eu in tineretile mele psihologia asta! si am constatat cu stupoare ca n-a avut efectul scontat..
Daca un caine ar fi lins-o pe picioare in mijlocul strazii, cred ca si aluia i-ar fi supt-o

omu' din greseli invata!
linda Avatarul lui linda
Citeaza Raspunde

Postat de linda pe 4 Septembrie 2009 la 14:01

De la: lawyer, la data 2009-09-04 13:57:55
De la: linda, la data 2009-09-04 13:54:51dupa ce ca scriseram cam acelasi lucru, ne mai si gratularam reciproc si simultan "bravo!..." "bravo..."

Am observat ca esti destul de realista si isteata... imi place aspectul asta la tine!!

eh... cand te lovesti de ele, prost sa fii si tot inveti...
Citeaza Raspunde

Postat de lawyer pe 4 Septembrie 2009 la 14:06

De la: linda, la data 2009-09-04 14:01:50

Nu stiu cat de mult se invata din greseli.. uneori am impresia ca am trait degeba pentru ca sunt tentat sa calc mereu in aceleasi strachini.. Dar un lucru e cert! psihologia aia nu o mai aplic
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Septembrie 2009 la 21:04

apai...cred ca a vorbit singur,din moment ce nu ai simtit nimic din vorbele acelea.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Septembrie 2009 la 00:43

De la: linda, la data 2009-09-04 14:01:50

parerea mea..hic..esti frumoasa..hic...da esti,,,hic..blonda.....ce au spus lawyer si linda dar pe scurt...f scurt...dca intelegi;)...poate nu stie sa se exprime bn...aici ma simt si eu..
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 5 Septembrie 2009 la 19:56

inseamna ca trebuie sa-l lasi pentru mine
Ciupa3001 Avatarul lui Ciupa3001
Citeaza Raspunde

Postat de Ciupa3001 pe 6 Septembrie 2009 la 07:47

De la: flo_florici_k, la data 2009-09-04 12:53:43

Tu ai scris toata chestia asta sau ai luat-o de pe undeva? :P Glumeam doar, dar nu-mi vine a crede :D La un suc iesi? ;))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Septembrie 2009 la 07:56

CORECT! foarte corect.Un raspuns complet.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 5 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info