offf....la intrebarea asta cred ca cel mai bun raspuns o sa ti-l dea un alt Stan Patitul, adica eu
fetita draga, sunt convinsa ca esti atragatoare pentru ca tiparul discutiilor intre tine si el, il cunosc mai mult decat bine.
te-ai certat cu el si ceea ce vrea sa faca este sa-ti zdruncine increderea in tine, sa te gandesti ca el e singurul care te-a apreciat si te va mai aprecia vreodata, ca nu va mai exista niciun barbat care sa te considere frumoasa, chiar daca "te claxoneaza si te fluiera admirativ fraierii pe strada"...am trecut si eu exact prin aceleasi faze...
moare de gelozie si de invidie pentru ca probabil este constient de faptul ca te-a pierdut si stie ca intr-o clipita poti sa-ti gasesti altul care sa aprecieze ceea ce el a desconsiderat...
este nasol sa ai o relatie cu cineva frustrat; va incerca mereu sa te coboare, sa-ti taie aripile, sa-ti spuna ca asa si pe dincolo, toti te cred urata si proasta, numai el te vede frumoasa si desteapta, dar tu trebuie sa te uiti in oglinda si daca-ti place ceea ce vezi, e destul...
nu stiu ce varsta ai, poate ca 25, judecand dupa username; daca deja nu esti sigura pe tine si pe calitatile tale, cu siguranta peste vreo 2-3 ani o sa devii...lasa-l in pace sa se oftice, ca se vede clar ca se oftica; o femeie nu poti s-o tii langa tine spunandu-i ca, vezi Doamne, toti o vad urata, numai tu o vezi frumoasa...
ihhhh...

mi-e sila de complexati de-astia....