Romantismul si pasiunea, despre care ai crede ca sunt fundamentul unei relatii, fie ea si sexuala, sunt in coada listei motivelor invocate de reprezentantele sexului frumos.
Informatiile apar in cartea scrisa de Cindy Meston si David Buss - "De ce fac femeile sex", o lucrare care evidentiaza 200 de motive specifice.
"Cercetarile arata ca majoritatea barbatilor isi gasesc partenerele de sex cat de cat atractive, in timp ce multe femei nu-i gasesc neaparat atragatori pe cei cu care ajung in pat", este concluzia unanima a celor doi profesori de psihologie la University of Texas (Austin). Acest fapt intareste ideea ca femeile au cu totul alte motive pentru a se culca cu un barbat.
Din cele 1000 de femei chestionate pe acest subiect, 84% admit ca fac sex pentru a pastra linistea in cuplu, dar si pentru a negocia impartirea treburilor casnice cu partenerul de viata.
Daca una dintre respondente a servit ca argument experienta spirituala, spunand ca este "calea care te apropie de Dumnezeu", o alta explica ca a fost nevoita sa apeleze la sex pentru a iesi din monotonie.
Poate ca unii barbati se vor simti lezati sa afle ca exista si femei care au ajuns in patul lor doar pentru a-si imbunatati performantele sexuale: "Am facut sex cu prietenul meu pentru a-mi perfectiona abilitatile in pat", marturiseste o participanta la sondaj.
Favoruri materiale precum "mi-a facut cinste cu o cina romantica" si "mi-a oferit cadouri scumpe", iata doar alte cateva raspunsuri pe care le-au gasit femeile pentru a-si satisface nevoia de intimitate, atat cea emotionala cat si fizica."

) acasa dupa inca o zi de "fugareala".
...observ ca de dimineata o luarati cu sexu ... toata ziua sex.. numai asta aveti in cap... mai bine il practicati decat sa stati sa il descrieti
Promotia zilei pe Kuponiada.ro