Vimax
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Femei » vimax » Pagina 1 din 1

keddydriver78 Avatarul lui keddydriver78
Citeaza Raspunde

Postat de keddydriver78 pe 15 Septembrie 2009 la 09:49

a luat cineva pilulele astea magice de marire ale penisului ca sunt doar curios dac a avut efectul pe care zic ei ca il au......
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Septembrie 2009 la 19:33

De la: keddydriver78, la data 2009-09-15 09:49:46a luat cineva pilulele astea magice de marire ale penisului ca sunt doar curios dac a avut efectul pe care zic ei ca il au......

da...il aveam de 15 penisu, acum e de 12
yuppy005438 Avatarul lui yuppy005438
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy005438 pe 9 Octombrie 2009 la 19:19

Fii serios.Cu ce te-a dotat natura, cu aia ramai.Eu am luat VigRX, (se face multa reclama si la asta)un tratament complet.Am luat nu pentru cresterea dimensiunilor (nu se poate asa ceva) ci pentru cresterea performantelor.Rezultate , foarte slabe.Dimensiunile au crescut ceva pe timpul tratamentului dar numai in stare flasca.Asa ca vedeti-va de treaba si nu dati banii aiurea.
Daca natura n-a fost prea generoasa cu tine, nu dispera.Nu uita ca asa cum barbatii au diverse dimensiuni, la fel se intampla si cu organele femeilor.Trebuie s-o gasesti.

xCause Avatarul lui xCause
Citeaza Raspunde

Postat de xCause pe 22 Februarie 2011 la 12:19

bai parerea mea e ca ar fi ok... am gasit si eu vimax.ro, am intrat si am comandat. acum ce sa zic... nici prea prea, nici foarte foarte... dupa o luna si ceva abia daca vad marirea, insa intr-adevar tin mai mult la pat. sa vedem ce-o sa ias, potential exista. oricum, sunt prea naivi cei care cred ca intr-o luna le creste. va tin la curent cu rezultatele, succes tuturor... e o problema delicata

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 22 Februarie 2011 la 12:57

prea multa stiinta pe aici...sa va zic asa daca sunte-ti curiosi,eu daca mi-o pun pe topic...il daram,sa nu mai spun ce se cutremura forumul si o sa pice cateva-n limba...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 22 Februarie 2011 la 13:09

De la: ser, la data 2011-02-22 12:57:59 prea multa stiinta pe aici...sa va zic asa daca sunte-ti curiosi,eu daca mi-o pun pe topic...il daram,sa nu mai spun ce se cutremura forumul si o sa pice cateva-n limba...

dar de unde atata modestie =)))))) mai incape in tn ?? =))))
Citeaza Raspunde

Postat de xCause pe 22 Februarie 2011 la 13:17

nu stiu ce treaba are lauda voastra cu topicul... in fine
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 22 Februarie 2011 la 13:26

De la: xCause, la data 2011-02-22 13:17:22nu stiu ce treaba are lauda voastra cu topicul... in fine

pai are...hai sa-ti citez un clasic in viata...,,am pwula mare,am pwula mare,hai sa te fwt,pune-ma l-ancercareeee,,...ai citit cartea asta?!
Citeaza Raspunde

Postat de xCause pe 22 Februarie 2011 la 13:35

mda, atata poti
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 22 Februarie 2011 la 13:37

De la: ser, la data 2011-02-22 13:26:59
De la: xCause, la data 2011-02-22 13:17:22nu stiu ce treaba are lauda voastra cu topicul... in fine

pai are...hai sa-ti citez un clasic in viata...,,am pwula mare,am pwula mare,hai sa te fwt,pune-ma l-ancercareeee,,...ai citit cartea asta?!

=))))))))))) omg...am citit-o eu :D ii super tare =))))))))))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 22 Februarie 2011 la 13:37

De la: xCause, la data 2011-02-22 13:35:12mda, atata poti

...bine zi tu o carte si eu iti dau un citat in ea,pe loc! ...pe locul care te asezi
gabrielgradinaru33 Avatarul lui gabrielgradinaru33
Citeaza Raspunde

Postat de gabrielgradinaru33 pe 29 Aprilie 2011 la 22:57

Mi-am luat inima in dinti si am luat 4 flacoane pt ca erau la oferta si deja le iau de 1 luna si ceva.
Pot spune ca sunt destul de multumit de efect , sunt mai potent la pat si se pare ca penisul a crescut cu 1 cm.
Acum astept sa vad dupa terminarea tratamentului care vor fi noile mele dimensiuni si va dau si voua de veste.
Pastilele le-am cumparat de la unii de se recomanda a fii distribuitori oficiali Vimax , vimaxoficial.ro au site-ul.
Azgard Avatarul lui Azgard
Citeaza Raspunde

Postat de Azgard pe 30 Aprilie 2011 la 22:52

De la: yuppy016839, la data 2011-04-29 22:57:57Mi-am luat inima in dinti si am luat 4 flacoane pt ca erau la oferta si deja le iau de 1 luna si ceva.
Pot spune ca sunt destul de multumit de efect , sunt mai potent la pat si se pare ca penisul a crescut cu 1 cm.
Acum astept sa vad dupa terminarea tratamentului care vor fi noile mele dimensiuni si va dau si voua de veste.
Pastilele le-am cumparat de la unii de se recomanda a fii distribuitori oficiali Vimax , vimaxoficial.ro au site-ul.

foarte intersant, mai ales ca ai profil de fata ..., deci daca iau fetele pastilele astea sa inteleg ca o sa le creasca si lor
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Aprilie 2011 la 22:55

De la: Azgard, la data 2011-04-30 22:52:30
De la: yuppy016839, la data 2011-04-29 22:57:57Mi-am luat inima in dinti si am luat 4 flacoane pt ca erau la oferta si deja le iau de 1 luna si ceva.

foarte intersant, mai ales ca ai profil de fata ..., deci daca iau fetele pastilele astea sa inteleg ca o sa le creasca si lor

o sa ajungem sa ne ferim spatele si de femei
gabrielgradinaru33 Avatarul lui gabrielgradinaru33
Citeaza Raspunde

Postat de gabrielgradinaru33 pe 1 Mai 2011 la 10:59

Imi pare rau sa va dezamagesc dar sunt cat se poate de barbat , faptul ca am gresit in momentul inscrierii nu inseamna ca imi place sa imi ascund orientarea sexuala.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 1 Mai 2011 la 11:04

De la: yuppy016839, la data 2011-05-01 10:59:03Imi pare rau sa va dezamagesc dar sunt cat se poate de barbat , faptul ca am gresit in momentul inscrierii nu inseamna ca imi place sa imi ascund orientarea sexuala.

ai dreptate...ne-ai dezamagit enorm la noapte nu cred ca voi putea sa dorm de problema asta... :|
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 1 Mai 2011 la 11:14

De la: gabrielgradinaru33, la data 2011-05-01 10:59:03Imi pare rau sa va dezamagesc dar sunt cat se poate de barbat , faptul ca am gresit in momentul inscrierii nu inseamna ca imi place sa imi ascund orientarea sexuala.

mda...cum sa facem sa impacam si momentul inscrierii si avatarul...
am gasit...esti cat se poate de...fatalau!
Azgard Avatarul lui Azgard
Citeaza Raspunde

Postat de Azgard pe 1 Mai 2011 la 18:17

De la: pickard, la data 2011-04-30 22:55:40
De la: Azgard, la data 2011-04-30 22:52:30

o sa ajungem sa ne ferim spatele si de femei

eeh, poti sa zici ca sunt medicamente pentru femeile care nu sunt multumite cu egalitatea vor sa si depaseasca barbatul
parca ar fi bancul ala prost cu bula,
cica ...

Bula dupe ce implini 18 ani se duce la tasu si ii spune:
-Tata da-mi si mie bani sa ma duc la femei!
Tasu:
- Bula iti ajunge pul@ pana la cu.r?
Bula:
- Nu stiu tata stai sa vad.
Se duce bula la baie verifica. Nu ajunge si se intoarce la tasu.
- Tata nu imi ajunge
Tasu:
- Bula nu poti sa mergi la femei pana nu iti ajunge ..
Mai trece un timp se duce bula verifica si mirare ii ajunge!
Bula:
- Tata imi ajunge !
Tasu:
- Atunci Bula, ce iti mai trebuie femei?
skeeto Avatarul lui skeeto
Citeaza Raspunde

Postat de skeeto pe 21 Iulie 2011 la 22:03

Intrati, intrati , intrati si cumparati, avem de toate: DepozitulDeSex.ro SAU Naturo.ro . Oferim Calitate, Nu Cantitate . Tare, nu?
yuppy017581 Avatarul lui yuppy017581
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy017581 pe 25 Iulie 2011 la 17:21

Am luat si eu vimax de pe www.vimaxoficial.ro si rezultatele au fost multumitoare , 2.5 cm in 6 luni de tratament asiduu...
Practic , primele simptome au inceput din prima luna cand ma trezeam dimineata cu penisul in erectie si cu chef de .....
Abia din a doua luna penisul meu a inceput sa creasca, iar la sfarsitul celor 6 luni am adaugat penisului 2.5 cm
In rest , plante si iar plante , dupa 6 luni cred ca am un intreg copac in mine dar macar sunt mai viril.
yuppy017688 Avatarul lui yuppy017688
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy017688 pe 27 Iulie 2011 la 11:55

Mi-am luat si eu 2 cutii de vimax si de ieri am inceput sa le iau.
Imi poate spune cineva daca a avut efecte negative si cand este bine sa le luam?
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 27 Iulie 2011 la 12:05

De la: yuppy017688, la data 2011-07-27 11:55:07Mi-am luat si eu 2 cutii de vimax si de ieri am inceput sa le iau.
Imi poate spune cineva daca a avut efecte negative si cand este bine sa le luam?

a avut, ai si inceput sa scrii prostii
yuppy017690 Avatarul lui yuppy017690
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy017690 pe 27 Iulie 2011 la 12:37

Am luat eu tratamentul de 4 flacoane si nu am avut efecte adverse.
Referitor la rezultate , pot spune ca au fost ok, adica vreo 2 cm s-au adaugat vechii masuratori.
In rest , sa ne auzim cu bine!
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 27 Iulie 2011 la 12:51

Am luat eu tratamentul de 4 flacoane si nu am avut efecte adverse.

sa o crezi tu
DMark Avatarul lui DMark
Citeaza Raspunde

Postat de DMark pe 3 August 2011 la 14:32

Topic extrem de stupid bifat.
medox Avatarul lui medox
Citeaza Raspunde

Postat de medox pe 6 August 2011 la 13:25

inseamna ca erai cam "impotent" , scuze era pt baiatu cu copacu
Marcus4141 Avatarul lui Marcus4141
Citeaza Raspunde

Postat de Marcus4141 pe 26 Decembrie 2011 la 17:28

Vimax site-ul oficial -
http://track.oainternetservices.com/doIn?id=505808&trackId=General&storeId=500014
skeeto Avatarul lui skeeto
Citeaza Raspunde

Postat de skeeto pe 20 Ianuarie 2012 la 18:01

nu stiu ce sa zice...creca pe http://vimax.ro E originalele
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Martie 2012 la 23:22

salut all.am loat si eu pastilutete alea fermecate(vigrx plus)am o saptamana ce cand am inceput sa le iau.si surpriza parca nu mi se mai ridica patronul meu mia spus ca el a loat vreo 8 cuti si cica a functionat.asa ca va recomand sa vizitati un doctor inainte sa le loati.
dasca7737 Avatarul lui dasca7737
Citeaza Raspunde

Postat de dasca7737 pe 23 Martie 2012 la 13:59

voua va tb pilule de creier..poate mai ganditi..cat despre dimeniuni..degeaba ai zidul chinezesc in pantaloni..dc nu il folosesti..
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info