Cum poti trece de monotonia zilnica?cum faci sa rezisti tentatiilor?
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Femei » Cum poti trece de monotonia zilnica?cum faci sa rezisti tentatiilor? » Pagina 1 din 1

Alexandrew Avatarul lui Alexandrew
Citeaza Raspunde

Postat de Alexandrew pe 17 Septembrie 2009 la 15:18

"Every day same thing"

Te trezesti dimineata...te duci la munca....vi de la munca...esti prea obosit si speri sa nu aiba chef de nimic...(Desii cu alta femeie ai face imediat)...te uti la un film si dormi..A 2-a zi..reluare
Doar ca in timpul asta o gramada de oportunitati se ivesc si nu poti face nimic

Oare inselatul cu alta persoana chiar si pentru o noapte ajuta cu ceva relatiei?Se schimba ceva sau afecteaza?
bibi_mik Avatarul lui bibi_mik
Citeaza Raspunde

Postat de bibi_mik pe 17 Septembrie 2009 la 15:20

afecteaza!afecteaza rau!!!!!
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Septembrie 2009 la 15:27

De la: Alexandrew, la data 2009-09-17 15:18:48"Every day same thing"

Te trezesti dimineata...te duci la munca....vi de la munca...esti prea obosit si speri sa nu aiba chef de nimic...(Desii cu alta femeie ai face imediat)...te uti la un film si dormi..A 2-a zi..reluare

Oare inselatul cu alta persoana chiar si pentru o noapte ajuta cu ceva relatiei?Se schimba ceva sau afecteaza?

pai depinde din ce punct de vedere vrei sa privesti :)
din punct de vedere psihologic a insela poate inseamna a scapa de o reprimare care te poate face sa adopti comportamente agresive si neadecvate fata de persoana de langa tine totodata satisfacandu-ti o dorinta, fantezie, curiozitate etc. deci dintr-un punct de vedere egoist inselatul prinde bine.
dar pentru ca deobicei o relatie este monogama atunci intervine punctul de vedere al cuplului: ce implicatii are infidelitatea pentru fiecare dintre cei doi, increderea oferita, o posibila trauma pe care o poti provoca partenerului(ei), fuga de o responsabilitate, ruperea relatiei, ramai fara o stabilitate etc.

decizia iti apartine.
bibi_mik Avatarul lui bibi_mik
Citeaza Raspunde

Postat de bibi_mik pe 17 Septembrie 2009 la 15:28

din orice punct privesti,asculta la mine: AFECTEAZA RAU!....
lawyer Avatarul lui lawyer
Citeaza Raspunde

Postat de lawyer pe 17 Septembrie 2009 la 16:51

Inselatul cu alta persoana?? dar "a insela" presupune dintr-un foc existenta altei persoane!!
Si ca sa-ti raspund, uneori poate ajuta in sensul in care dai de una varza rau de tot care te face sa te gandesti la cat de norocos esti ca o ai pe prietena ta cea artista, sau poate dauna relatiei in sensul in care dai de o artista care te face sa nu te mai gandesti deloc la prietena ta!! depinde ce noroc ai!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Septembrie 2009 la 22:10

fte o gonflabila...asta e calea de mijloc
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Septembrie 2009 la 08:12

si crezi ca o alta plicticoasa te va scoate din monotonie?

gaseste-ti un hobby, ceva ce sa te pasioneze.
Octavian_b Avatarul lui Octavian_b
Citeaza Raspunde

Postat de Octavian_b pe 20 Septembrie 2009 la 09:22

Din momentul in care ti-ai tras-o cu alta femeie...relatia ta s-a sfarsit !!
Asavei59 Avatarul lui Asavei59
Citeaza Raspunde

Postat de Asavei59 pe 20 Septembrie 2009 la 09:30

De la: yuppy004726, la data 2009-09-17 15:28:21din orice punct privesti,asculta la mine: AFECTEAZA RAU!....

ar fi mai bine sa aduci un argument asa cum au facut toti ...

Si pt colegul nostru ai putea merge si la un bordel daca citez: "crezi ca te face sa te simti mai bine" dar te-ai gandit ca si ea poate sa faca dragoste cu tine doar pt a schimba monotonia care exista in viata voastra incercati o iesire undeva cu mai multe cupluri incearca sa nu ajungi direct la inselat mai poate totusi gasesti si alte modalitati..

"Decizia iti apartine"
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Septembrie 2009 la 09:35

un sub in sf interesant: monotonia..e ceva cu ce te obisnuiesti,iti ofera siguranta si pace sufleteasca,.dar cateodata simti ca vrei sa faci ceva extraordinar,ca esti diferit cumva,prin ceva de ceilalti oameni...de alti indivizi/de..eu de ex omor oameni si le manan"c co"liva,fa"c ca"cofonii si beau multa bere si ma pis pe mn ...asa sunt diferit si scap de monotonia zilnica ...cautati ceva ce va place si fiti voi insiva,fditi diferiti si o sa fie bn
tabac_raver Avatarul lui tabac_raver
Citeaza Raspunde

Postat de tabac_raver pe 20 Septembrie 2009 la 09:42

Daca ai ajuns la stadiul la care iti doresti sa "nu vrea" nimic, e naspa.Ai 2 variante: ori ii spui ceea ce simti si incercati sa faceti ceva impreuna pentru a indrepta lucrurile, ori nu mai amani inevitabilul, adica sa va despartiti.(viata in cuplu nu inseamna compromis peste compromis)
Oricare ar fi varianta aleasa sunt sigur de un lucru: ea deja a observat ca nu te mai atrage si asta oricum dauneaza cuplului.Vezi daca nu a trecut ea la inselat, daca nu maraie nimic pentru ceea ce se intampla cu voi(zic si eu).
baytu Avatarul lui baytu
Citeaza Raspunde

Postat de baytu pe 20 Septembrie 2009 la 09:53

La un moment dat in fiecare relatie intervine obisnuita ! doar k fiecare cuplu o rezolva in felul ei dar daca ajungi sa inseli cu siguranta nu prea mai exista ceva intre voi ,deoarece persoane cu care ti-ai inselat iubita/ul e mult mai buna decat aceasta/acesta!!! Oricum de ce nu sfarsesc relatile de genul , probabil k omului ii este mult prea frica de singuratate ,prefera sa stea cu gandul k nu mai exista nimik decata sa caute in nimik...nu sunt de acord !!!!!! da acuma fiecare stie cei mai bine pt el
nice_ali_girl Avatarul lui nice_ali_girl
Citeaza Raspunde

Postat de nice_ali_girl pe 20 Septembrie 2009 la 10:41

Problema ar fi ca...unii dintre noi nu mai fac diferenta dintre o relatie si o aventura....si dupa o noapte, urmeaza alta..
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Septembrie 2009 la 10:48

De la: dasca777, la data 2009-09-20 09:35:51un sub in sf interesant: monotonia..e ceva cu ce te obisnuiesti,iti ofera siguranta si pace sufleteasca,.dar cateodata simti ca vrei sa faci ceva extraordinar,ca esti diferit cumva,prin ceva de ceilalti oameni...de alti indivizi/de..eu de ex omor oameni si le manan"c co"liva,fa"c ca"cofonii si beau multa bere si ma pis pe mn ...asa sunt diferit si scap de monotonia zilnica ...cautati ceva ce va place si fiti voi insiva,fditi diferiti si o sa fie bn

Cat adevar!...
Daniel_Vlad Avatarul lui Daniel_Vlad
Citeaza Raspunde

Postat de Daniel_Vlad pe 20 Septembrie 2009 la 11:00

depinde ce fel de om esti

totusi sunt si alte modalitati de evitare a monotoniei.de exemplu: o iesire in oras sau o plimbare prin parc, ideea este ca trebuie sa mai schimbi programul de seara, sa il diversifici.sexul este foarte important dar viata nu e facuta numai pentru el
TheWolf Avatarul lui TheWolf
Citeaza Raspunde

Postat de TheWolf pe 20 Septembrie 2009 la 11:02

hmmm da solutia ta e buna simpla eficienta asta daca vrei sa ai o mica bomba cu ceas ascunsa undeva in creierul tau un general solutia asta are mai multe ramificatii care sunt detrimentale relatiei ...
cea mai simpla solutie dupa asta e urmatoarea schimbarea perspectivei sa privesti anumite chestii ca si cand le-ai face cu o alta femeie sau singur sa iti amintesti cum te simteai cand ai cunoscut-o ce te-a atras la ea si sa eviti ganduri de genul "sunt plictisit, n-am chef, " o atitudine pozitiva si un zambet te duc departe stiu e greu dar daca azi zambesti maine zambesti ... poimaine te trezeesti zabind fara sa sti de ce
jhon150182 Avatarul lui jhon150182
Citeaza Raspunde

Postat de jhon150182 pe 20 Septembrie 2009 la 12:10

Sunteti bolnavi rau cei care puteti vedea cel mai mic sens bun in a fi infidel. Esti curvar,asta e adulter,esti las si umil. daca partenera sau partenerul nu te satisface, asta nu te disculpa pt ca esti jhosnic sicauti in alta parte. Maibine te desparti de partener,dar uhhh am uitat ca esti atatde slab incatte caci pe tine de frica ca osa ramaisingur.Sunteti umili dragii mei. O sa platim si vom fi raspaltiti inzecit pt fiecare fapta a noastra.Va pup.
sosonela Avatarul lui sosonela
Citeaza Raspunde

Postat de sosonela pe 20 Septembrie 2009 la 13:55

cel mai bine stai aprope de cel drag ,
sosonela Avatarul lui sosonela
Citeaza Raspunde

Postat de sosonela pe 20 Septembrie 2009 la 13:56

si daca exista si un copil?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Septembrie 2009 la 14:00

De la: sosonela, la data 2009-09-20 13:56:27 si daca exista si un copil?

Poti da cateva detalii?...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Septembrie 2009 la 14:02

De la: daria_ta, la data 2009-09-20 14:00:07
De la: sosonela, la data 2009-09-20 13:56:27 si daca exista si un copil?

Poti da cateva detalii?...

varsta, gen-copil.
resurse financiare ale celor 2.
gradul de instabilitate a relatiei etc :)
undying Avatarul lui undying
Citeaza Raspunde

Postat de undying pe 20 Septembrie 2009 la 16:42

Mai Alexandrew, ai grija ca nu cumva persoana de langa tine sa ajunga sa spere ca tu n-o sa ai chef de nimic (desi cu altii ar face-o)...
tolerant Avatarul lui tolerant
Citeaza Raspunde

Postat de tolerant pe 20 Septembrie 2009 la 16:52

ajuta pe naiba poti da cu piciorul cu o foarte mare usurinta la ce a fost poate frumos si stabil in viata ta iar daca o facu cu una o poti face cu oricare adica poti ajunge sa te imbeti singur cu apa rece incercati sa va ginditi amindoi la ceva constructiv bafta
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Septembrie 2009 la 19:02

De la: sosonela, la data 2009-09-20 13:55:00 cel mai bine stai aprope de cel drag ,

pai stai u aproape cu gura de pla lui
anazus Avatarul lui anazus
Citeaza Raspunde

Postat de anazus pe 20 Septembrie 2009 la 23:00

De la: jhon150182, la data 2009-09-20 12:10:00Sunteti bolnavi rau cei care puteti vedea cel mai mic sens bun in a fi infidel. Esti curvar,asta e adulter,esti las si umil. daca partenera sau partenerul nu te satisface, asta nu te disculpa pt ca esti jhosnic sicauti in alta parte. Maibine te desparti de partener,dar uhhh am uitat ca esti atatde slab incatte caci pe tine de frica ca osa ramaisingur.Sunteti umili dragii mei. O sa platim si vom fi raspaltiti inzecit pt fiecare fapta a noastra.Va pup.

Mare dreptate ai
mihai_andr3i Avatarul lui mihai_andr3i
Citeaza Raspunde

Postat de mihai_andr3i pe 22 Septembrie 2009 la 12:05

monotonia zilnica trece oricum, trebuie doar sa ai rabdare, iar in legatura cu tentatiile nu vad de ce ar trebui sa rezisti ? profita la maxim de tot ce se iveste.
Citeaza Raspunde

Postat de Alexandrew pe 23 Septembrie 2009 la 09:37

un copil iti umple viata cu fericire si diverse...cred ca in momentul acela chiar nu mai ai idei de genul asta.
parerea mea(nu am copil)
Citeaza Raspunde

Postat de Alexandrew pe 23 Septembrie 2009 la 09:40

De la: anazus, la data 2009-09-20 23:00:22
De la: jhon150182, la data 2009-09-20 12:10:00Sunteti bolnavi rau cei care puteti vedea cel mai mic sens bun in a fi infidel. Esti curvar,asta e adulter,esti las si umil. daca partenera sau partenerul nu te satisface, asta nu te disculpa pt ca esti jhosnic sicauti in alta parte. Maibine te desparti de partener,dar uhhh am uitat ca esti atatde slab incatte caci pe tine de frica ca osa ramaisingur.Sunteti umili dragii mei. O sa platim si vom fi raspaltiti inzecit pt fiecare fapta a noastra.Va pup.

Mare dreptate ai

sper sa nu aveti dreptate:).dar observati ca de la an la an petrecut impreuna femeile se schimba?
Am prieteni si rude care divorteaza.Toti zic ca se schimba radical dupa casatorie.
Desii m-am plans de monotonia relatiei mele cu presupusa , avem planuita nunta la anul...Deci a inceput sa imi fie teama de aceasta problema:))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Septembrie 2009 la 18:15

De la: Alexandrew, la data 2009-09-23 09:40:53
De la: anazus, la data 2009-09-20 23:00:22

Mare dreptate ai

sper sa nu aveti dreptate:).dar observati ca de la an la an petrecut impreuna femeile se schimba?
Am prieteni si rude care divorteaza.Toti zic ca se schimba radical dupa casatorie.
Desii m-am plans de monotonia relatiei mele cu presupusa , avem planuita nunta la anul...Deci a inceput sa imi fie teama de aceasta problema:))

E normal sa iti fie teama intr-o oarecare masura, pt ca o casatorie, cel putin ca idee, nu se face doar de dragul unui act oficial, ci presupune iubire si incredere, darurire si spirit de sacrificiu (fara a fi cuvinte mari!), o casatorie ingradeste, oarecum, gradele de libertate, nu iti mai apartii in totalitate, dar, daca ati hotarat asta deja, inseamna ca sentimentele sunt reale, iar in acest caz nu imi ramane decat sa va doresc sa fiti fericiti, sa treceti tinandu-va de mana peste toate greutatile intampinate, si sa stii...un copil chiar iti schimba perceptia despre viata, este cel mai frumos "dar" pe care il poate primi un om, pt ca este o minune! Va doresc numai bine!
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info