Un nou inceput
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Relatii » Infidelitate » un nou inceput » Pagina 1 din 1

necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 24 Septembrie 2009 la 13:40

dupa o suferinta indelungata, m-am hotarit sa inchei ceea ce zicese a fost casnicie.deocamdata prin separare si cred foarte curind divort.prima saptamina in noua locatie a fost de cosmar.aveam motive sa cred ca facusem pasul gresit, dar dupa cum au evoluat lucrurile, e ceva ce de mult trebuia sa fac.am rupt orice legatura cu persoana de care mi-am legat viata multa vreme.da, avem si copii dar cred ca ei inteleg cel mai bine ca altfel nu se putea.pina acum 2 zile am fost irascibila dar acum mie bine.ma bucur cind leg cite o conversatie pe orice fel de tema cu peroane straine(jobul meu fiind de asa natura)si vad cu bucurie ca exista persoane care imi apreciaza pofta de viata si optimismul in ciuda taifunului care a trecut prin viata mea.deci, cind ceva nu merge rupetio fratilor ca altfel va fi prea tirziu.eu zic ca nu e niciodata tirziu sa iti costruiesti o viata frumoasa, bazata pe prietenii, plimbari in aer liber,cititul revistelor care va plac,pe scurt activitati domestice.eu ma bucur in fiecare zi ca am in jurul meu citiva prieteni care ma sustin cel putin psihic si mie mai usor sa trec cu tavalugul peste tot trecutul.mi-am resetat memoria cu privire la tot ce a fost, la casnicie,la singuratatea in care am trait alaturi de partenerul de viata, la tot raul care mi la facut.nu mai am nici un fel de resentimente fata de ce a fost, privesc cu incredere spre viitor.
KARA000280 Avatarul lui KARA000280
Citeaza Raspunde

Postat de KARA000280 pe 24 Septembrie 2009 la 15:56

Felicitari si sper ca viata sa iti arate si partile frumoase!!!! Iubesteti copii si ingrijestei;asa vei realiza ca nu ai stat degeaba langa acea persoana!!
mihalcea_ionela Avatarul lui mihalcea_ionela
Citeaza Raspunde

Postat de mihalcea_ionela pe 22 Noiembrie 2010 la 13:24

As vrea sa am curajul tau,dar nu stiu ce mai leaga de acest barbat,sotul meu care m-a jignit,batut si multe altele.M-am saturat sa am parte in fiecare zi de cearta si scandal,injuraturi si usi trantite.As da divort in fiecare zi dar ma tot gandesc ca se schimba.Nu stiu pana cand am sa mai suport.
lalyeleny Avatarul lui lalyeleny
Citeaza Raspunde

Postat de lalyeleny pe 19 Decembrie 2010 la 21:17

De la: mihalcea_ionela, la data 2010-11-22 13:24:11As vrea sa am curajul tau,dar nu stiu ce mai leaga de acest barbat,sotul meu care m-a jignit,batut si multe altele.M-am saturat sa am parte in fiecare zi de cearta si scandal,injuraturi si usi trantite.As da divort in fiecare zi dar ma tot gandesc ca se schimba.Nu stiu pana cand am sa mai suport.

te bate??? in locul tau dupa ce aranjam cu niste prieteni sa ii dea o bataie sa vada cum e , fugeam cat ma tineau picioarele :))
ok, nu vorbeam serios cu bataia, desi poate ar merita-o, dar e vorba aia "nu merita sa plangi pentru cineva care nu te iubesste, iar cine te iubeste nu te va face sa plangi"

Intra in contul tau

Info
X
info