Surpriza
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » How to » Surpriza » Pagina 1 din 2

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
ilaigia Avatarul lui ilaigia
Citeaza Raspunde

Postat de ilaigia pe 29 Septembrie 2009 la 15:28

Pretena mea ma surprins foarte placut de ziua mea si vreau sa-i fac o surpriza de ziua ei, daca ma puteti ajuta cu cateva idei cum sa o surprind v-as fi f recunoscator.Multumesc :D
black_rose Avatarul lui black_rose
Citeaza Raspunde

Postat de black_rose pe 29 Septembrie 2009 la 15:34

depinde de ce gen de femeie este. daca ii plac lucrurile scumpe, poti sa optezi ptr un parfum de calitate sau bijuterii.
daca nu vrei sa mergi pe material, incearca o excursie de 2-3 zile (sau cat te tine buzunarul).
sau, poti alege s-o rasfeti o seara intreaga la un restaurant dragut, iar mai tarziu cu o atmosfera placuta acasa, sa-i faci toate poftele (you know what i mean).

oricare varianta ai alege, nu uita de buchetul de flori!!!
black_rose Avatarul lui black_rose
Citeaza Raspunde

Postat de black_rose pe 29 Septembrie 2009 la 15:39

de curiozitate, ea cu ce te-a surprins? nu de alta,dar poate am si eu nevoie de ceva idei de cadouri ptr barbati
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 29 Septembrie 2009 la 21:50

De la: black_rose, la data 2009-09-29 15:39:14de curiozitate, ea cu ce te-a surprins? nu de alta,dar poate am si eu nevoie de ceva idei de cadouri ptr barbati

gandeste-te bine ca-s pretentios
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Septembrie 2009 la 22:07

De la: ilaigia, la data 2009-09-29 15:28:14Pretena mea ma surprins foarte placut de ziua mea si vreau sa-i fac o surpriza de ziua ei, daca ma puteti ajuta cu cateva idei cum sa o surprind v-as fi f recunoscator.Multumesc :D

-costumeaza-te in zorro

-cina romantica

-compune-i o melodie/poem

-fa-i rost de o floare de ghiveci pretentioasa(exemplu:mimoza)

-un mic catelus cu un inel

-o serenada cu ceva lautari

-cu o k-gula prefa-te ca o jefuiesti si ca te indragostesti pe moment de ea

-arunca tv-ul pe geam cand joaca steaua

-bijuterii,accesorii

-un costum de iepuras pentru ea sau pentru tine :))

-mai cheama o prietena(surpriza neplacuta)

-lasa-te de fumat(in caz ca esti fumator)

-doneaza-ti un rinichi verisorului ei aflat pe moarte

-picnic in aer liber

revenind la ideea de cina romantica. poti construi o mica poveste daca ai cativa complici:

vorbesti cu amicele ei, colegi de scoala/serviciu si le dai un plic in care sa scrie cate un vers plus numele persoanei si a destinatiei urmatoare;plicul sa fie insotit de un trandafir. destinatia finala fiind acasa la tine/la ea/la voi. o masa iluminata slab de lumanari rosii, un drum de petale pana in dormitorul vostru, muzica ...

datorita jocului, imaginatia ei va prinde aripi si va fi surprinsa foarte placut.

L.R.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Septembrie 2009 la 22:13

LR, majoritatea sunt SF
Ai facut vreuna din cele pe care le-ai mentionat?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Septembrie 2009 la 22:25

De la: Greenie, la data 2009-09-30 22:13:48LR, majoritatea sunt SF

da. chiar mai multe din cele mentionate.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Septembrie 2009 la 22:27

De la: rotariu_stefan_lucian, la data 2009-09-30 22:25:23

Pai mai spune-ne, mai dai si tu la altii idei

ps: ai cantat serenada la geamul unei fete? (de parca asta ar fi singura mea 'intrebare')
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Septembrie 2009 la 22:31

De la: Greenie, la data 2009-09-30 22:27:45
De la: rotariu_stefan_lucian, la data 2009-09-30 22:25:23

Pai mai spune-ne, mai dai si tu la altii idei

ps: ai cantat serenada la geamul unei fete? (de parca asta ar fi singura mea 'intrebare')

serenada sub geamul unei fete nu, dar am invatat odata pentru o fosta iubita melodia "noastra" si am mers incognito la un karaoke(i-am spus ca e un bar linistit, ea nu il stia si am profitat de ocazie).a iesit frumos.

urmatoarea intrebare..
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Septembrie 2009 la 22:35

Te-ai costumat in Zorro!?

(eu vreau un Superman, si eu sa ii fiu Catwoman in fiecare noapte!)

Te-ai k-uagulat si ai jefuit o fata? sau mai bine zis...... ti-ai "jefuit" prietena!?

Ti-ai donat un rinichi verisorului ei pe moarte?! (de unde iti vin ideile astea, daca nu din SF-uri telenovelistice!?)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Septembrie 2009 la 22:38

De la: Greenie, la data 2009-09-30 22:35:06Te-ai costumat in Zorro!?

Te-ai k-uagulat si ai jefuit o fata? sau mai bine zis...... ti-ai "jefuit" prietena!?

Ti-ai donat un rinichi verisorului ei pe moarte?! (de unde iti vin ideile astea, daca nu din SF-uri telenovelistice!?)

Huh.....
Zuperman si Zatwoman????
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Septembrie 2009 la 22:38

Si cred ca am zis faza cu Superman si Catwoman de mi-au sarit si mie capacele! Si nu doar pe forum.... pff
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Septembrie 2009 la 22:39

De la: Greenie, la data 2009-09-30 22:35:06Te-ai costumat in Zorro!?

astea au fost spuse in spirit de amuzament. dar nu se stie daca cineva are astfel de gusturi.
cat despre rinichi nu era vorba neaparat de a face fizic asta, ci pur si simplu sa te oferi sa faci ceva important pentru o persoana importanta din viata ei. inseamna mult pentru orice individ. e o alta forma de atentie.

next question

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Septembrie 2009 la 22:43

Pai am pus acolo vreo 3 intrebari. Daca raspunzi doar la ce-ti convine, bleah...

Dar in fine, inseamna ca numai eu nu iti "gust" glumele? Mi scusi atunci.

Next question (daca tu insisti): care a fost ultimul lucru pe care l-ai facut pt a impresiona o tipa?! fie prietena ta, sau altcineva..
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Septembrie 2009 la 22:55

De la: Greenie, la data 2009-09-30 22:43:19Pai am pus acolo vreo 3 intrebari. Daca raspunzi doar la ce-ti convine, bleah...

Next question (daca tu insisti): care a fost ultimul lucru pe care l-ai facut pt a impresiona o tipa?! fie prietena ta, sau altcineva..

pai ti-am raspuns la intrebari mai putin cea care viza imaginatia. la care nu exista vreun raspuns serios, si daca as fi raspuns intr-un spirit de gluma nu ar fi fost frumos din partea mea.
cat despre "glume". mesajul era adresat unui baiat in privinta unei nelamuriri, deci a primit un raspuns intr-un stil masculin: pe puncte si directive, scurt si la obiect.

nu cred ca o fata se poate impresiona, cred mai mult ca ea se lasa impresionata. exact ca in bancul cu gaina care se impiedica.

nu-mi place sa impresionez, imi place sa fiu spontan si sa surprind deobicei cu activitati romantice.(cred ca ultima actiune de acest tip a fost sa-i compun o piesa, o balada rock cantata de o formatie, si acum ascult cu placere melodia respectiva-http://www.youtube.com/watch?v=WNFh7CeoIh8&feature=channel minutul 39:45sec)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Septembrie 2009 la 22:59

Adica n-ai facut nimic.
Ok. :)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Septembrie 2009 la 23:06

De la: Greenie, la data 2009-09-30 22:59:42Adica n-ai facut nimic.
Ok. :)

nu inteleg de ce ai concluzionat astfel. nu suna a ceva rational, mai mult suna a o stare proasta care se exteriorizeaza. adica nimic nu e bine, frumos, etc, pentru ca e o seara "gri".
nu iti inteleg rationamentul din aceasta seara. poate ca ai o seara mai proasta dar mi-as dori totusi sa fi mai obiectiva.
nu conteaza ce cred eu sau tu despre dorinta unei persoane, conteaza modul prin care ea reactioneaza si isi manifesta bucuria fata de acel moment.
in exemplul anterior, ea a fost placut impresionata o perioada mare de timp.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Septembrie 2009 la 23:13

Consider ca primul raspuns conteaza, pt ca este cel valabil. Tu m-ai lungit vreo 3 comentarii pana sa imi dai in final un raspuns la intrebarea mea.
Dar se pare ca...... avem tot timpul din lume.
Raspunsurile mele nu au legatura cu stare mea de spirit. Ar trebui sa cunosti mai multe despre mine ca sa afirmi asta.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Septembrie 2009 la 23:20

De la: Greenie, la data 2009-09-30 23:13:35Consider ca primul raspuns conteaza, pt ca este cel valabil. Tu m-ai lungit vreo 3 comentarii pana sa imi dai in final un raspuns la intrebarea mea.
Dar se pare ca...... avem tot timpul din lume.
Raspunsurile mele nu au legatura cu stare mea de spirit. Ar trebui sa cunosti mai multe despre mine ca sa afirmi asta.

nu-mi place sa ma contrazic cu cineva sau sa creez vreo stare de dizcomfort. ai dreptate cu lungitul, dar pe bune chiar nu stiam ce sa iti raspund cu sursa de inspiratie pentru cateva randuri aruncate. cat despre a cunoaste pe cineva inainte de a face o afirmatie, desigur, dar sunt momente in care se poate sesiza ce este in spatele cuvintelor.

uite, mai sus este si linkul cu piesa respectiva.
sute de oameni din concerte au stiut ca este melodia ei, scrisa pentru ea de catre iubitul ei. era ceva emotionant pentru ea la fiecare spectacol.

tu cum te-ai simti daca cineva ti-ar compune o piesa muzicala pe genul pe care il asculti tu si ar fi cantata prin concerte stiind relatia afectiva dintre compozitor si muza?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Septembrie 2009 la 23:25

Intr-adevar, este impresionant. :)
Dar trebuie sa stii ca e bine atat pt sufletelul tau, cat si pt al ei, sa faceti din ce in ce mai des asta.. :)

Mi-aduc si eu aminte cand ma trezeam dimineata pe YANN TIERSEN la pian...
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 30 Septembrie 2009 la 23:27

De la: ilaigia, la data 2009-09-29 15:28:14Pretena mea ma surprins foarte placut de ziua mea si vreau sa-i fac o surpriza de ziua ei, daca ma puteti ajuta cu cateva idei cum sa o surprind v-as fi f recunoscator.Multumesc :D

arunca-te la fundul gol de pe Intercontinental si sigur va fi surprinsa
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Septembrie 2009 la 23:34

De la: Greenie, la data 2009-09-30 23:25:29Intr-adevar, este impresionant. :)
Dar trebuie sa stii ca e bine atat pt sufletelul tau, cat si pt al ei, sa faceti din ce in ce mai des asta.. :)

Mi-aduc si eu aminte cand ma trezeam dimineata pe YANN TIERSEN la pian...

pai in acest moment nu cred ca cineva dintre noi se mai bucura de ea in sensul de romantism. fiecare cu drumul lui. oricum mi-a facut o deosebita placere sa pot sa fac asta pentru ea la momentul respectiv.

sa inteleg ca ai pian la domiciliu si el iti canta Yan Tiersen? romantique..

P.S. mi-as dori sa stiu daca iti place piesa

http://3netmedia.ro/saladerepetitii/?p=417 minutul 39:45sec
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Septembrie 2009 la 23:38

Uite: http://www.youtube.com/watch?v=F76O2Qsq0To (avea el pian)

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Septembrie 2009 la 23:43

De la: Greenie, la data 2009-09-30 23:38:56Uite: http://www.youtube.com/watch?v=F76O2Qsq0To (avea el pian)

frumoasa piesa, o ascult de ceva timp, rar pentru ca e nostalgica si are un ton melancolic spre depresiv.
artistii(ele) totusi sunt o fire mai aparte, daca nu le(ii) iubesti pentru creatia lor atunci actiunile lor "pamantene" ti se vor parea prea dezorganizate si visatoare.

P.S. ai uitat sa imi raspunzi daca ti-a placut piesa
http://3netmedia.ro/saladerepetitii/?p=417 minutul 39:45sec
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Septembrie 2009 la 23:47

Nu m-am uitat. Sorry, am fost prinsa in ceva.. si acum am dat pe ea, dar nu am auzit nimic. Da-mi alt link daca vrei, ca nu am putut sa o ascult pe cel de mai devreme.
ps: sa te uiti la AMELIE daca vrei sa iti placa Yann Tiersen :)
Octavian_b Avatarul lui Octavian_b
Citeaza Raspunde

Postat de Octavian_b pe 2 Octombrie 2009 la 08:58

Da-i o grenada !!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Octombrie 2009 la 10:10

De la: rotariu_stefan_lucian, la data 2009-09-30 22:55:52
De la: Greenie, la data 2009-09-30 22:43:19Pai am pus acolo vreo 3 intrebari. Daca raspunzi doar la ce-ti convine, bleah...

pai ti-am raspuns la intrebari mai putin cea care viza imaginatia. la care nu exista vreun raspuns serios, si daca as fi raspuns intr-un spirit de gluma nu ar fi fost frumos din partea mea.
cat despre "glume". mesajul era adresat unui baiat in privinta unei nelamuriri, deci a primit un raspuns intr-un stil masculin: pe puncte si directive, scurt si la obiect.

nu cred ca o fata se poate impresiona, cred mai mult ca ea se lasa impresionata. exact ca in bancul cu gaina care se impiedica.

nu-mi place sa impresionez, imi place sa fiu spontan si sa surprind deobicei cu activitati romantice.(cred ca ultima actiune de acest tip a fost sa-i compun o piesa, o balada rock cantata de o formatie, si acum ascult cu placere melodia respectiva-http://www.youtube.com/watch?v=WNFh7CeoIh8&feature=channel minutul 39:45sec)

la linkul asta nu e decat unul care zice horoscopul...
Citeaza Raspunde

Postat de ilaigia pe 2 Octombrie 2009 la 10:11

Mda, nici nu ma asteptam la altceva din partea voastra, decat sa iscati polemici si sa va muscati intre voi uitand de subiectul topicului.Acum fiindca urmaresc de ceva vreme acest forum si pot sa zic ca greenie mereu vbeste l subiect poate va gasiti asa, vreo 2 ,3 pers care sa vbiti si serios nu sa-mi dati sfaturi de genu : dai o grenada sau aruncate de pe intercontinental .Mi-au placut la inceput unele idei, insa mi-am dat seama ca trebuie sa va dau kteva detalii ca sa fiti in tema si sa va dati seama cam la ce fel de surpriza ma refer. Am 22 de ani, ea la fel, avem o relatie platonica (adik no sex),suntem studenti, stam amandoi in camin, cu colegi de kmera etc.De ziua mea ,mi-a dat impresia ca se pune l somn l ea l kmin, si k n vdm urmatoarea zi, pl 12 noaptea, eu lucram cu sarg la un document in word, f concentrat,ea vbise cu un amic bun din camera si a pus l cale toata treaba.Eu f concentrat nu eram atent nici l usa , l nik, dau s m intorc si o vad , imbracata f fain, cu un tort in mana, cadouri etc.
Citeaza Raspunde

Postat de ilaigia pe 2 Octombrie 2009 la 10:13

Am uitat sa precizez, nu e materialista, nici eu de altfel, pot sa zic ca-si permite dpdv financiar mai multe ca mine, sunt o persoana romantica si cam shtiu sa surprind, insa de data asta trebuie sa fie ceva special, pentru ca merita din plin si daia vreau sa ma ajutati cu ceva idei;).Mersi mult celor care nu se dau in laturi ;)
Citeaza Raspunde

Postat de ilaigia pe 2 Octombrie 2009 la 10:14

AA, si ziua ei e p 1 dec, deci sigur nas putea fi in curu gol pe intercontinental
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info