Virginitatea la baietii
Pagina 1 din 8

Toate forumurile » How to » virginitatea la baietii » Pagina 1 din 8

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 >>
Sari la pagina:
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Octombrie 2009 la 18:17

ba fratilor, am o problema.. am facut sex de nenumarate ori si nu mi sa rupt atza .. ce sa fac? m-am saturat .. cand imi intra penisul in erectie park ma strange ceva .. si n-as vrea sa pun mana pe cutit sau cn stie ce sa sa mi-o taica am auzit ca doare ingrozitor, amavut cv tendinte dar nu as vrea, si vreau sa stiu dak s-ar intampla ceva complicatii dak mi-o tai singur ca nu o mai suport plzzz help!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Octombrie 2009 la 18:30

De la: sakalu1989, la data 2009-10-04 18:17:01ba fratilor, am o problema.. am facut sex de nenumarate ori si nu mi sa rupt atza .. ce sa fac? m-am saturat .. cand imi intra penisul in erectie park ma strange ceva .. si n-as vrea sa pun mana pe cutit sau cn stie ce sa sa mi-o taica am auzit ca doare ingrozitor, amavut cv tendinte dar nu as vrea, si vreau sa stiu dak s-ar intampla ceva complicatii dak mi-o tai singur ca nu o mai suport plzzz help!

in cazul tau,te duci la medicul urolog sau chirurg si iti face intr-o singura sedinta,ceea ce se cheama "operatia de fimoza" si ai scapat. :) sa nu te sperie "operatia" nu este decat o mica incizie prin care iti taie ligamentul (ata) si se face sub anestezie locala.La orice cabinet particular.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Octombrie 2009 la 18:35

De la: sakalu1989, la data 2009-10-04 18:17:01ba fratilor, am o problema.. am facut sex de nenumarate ori si nu mi sa rupt atza .. ce sa fac? m-am saturat .. cand imi intra penisul in erectie park ma strange ceva .. si n-as vrea sa pun mana pe cutit sau cn stie ce sa sa mi-o taica am auzit ca doare ingrozitor, amavut cv tendinte dar nu as vrea, si vreau sa stiu dak s-ar intampla ceva complicatii dak mi-o tai singur ca nu o mai suport plzzz help!

pai daca te bate gandu sa "te operezi" nu esti tare zdravan la minte!
nush cati anisori ai ca nu m`am uitat pe profilul tau...dar daca ai avea un pic de materie cenustie cu siguranta nu ti`ar trece prin cap sa faci asta...
penisul e un organ genital extrem de sensibil,deci nu vad cum poti sa risti sa faci vreo infectie sau cine stie ce altceva...
ai auzit de "mediu steril" de "unelte strilizate/sterile"?
doar nu vrei sa dezinfectezi o lama sau un cutter cu spirt si sa`ti "faci un bine"

Pffff unde`i educatia in ziua de azi?
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 4 Octombrie 2009 la 19:10

ai incercat vreodata sa mergi pe atza ?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Octombrie 2009 la 19:35

Baieti, pe unde umbla Dasca? Daca imi amintesc bine, el avea o drujba si poate i se face mila si i-o imprumuta omului, sa-si rezolve treaba!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Octombrie 2009 la 19:40

De la: Jumpin__Frog, la data 2009-10-04 19:35:40Baieti, pe unde umbla Dasca? Daca imi amintesc bine, el avea o drujba si poate i se face mila si i-o imprumuta omului, sa-si rezolve treaba!

=))))))))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Octombrie 2009 la 19:42

Apropo de "... am facut sex de nenumarate ori ...". Pai lamureste-ne, sa nu murim prosti. Ai facut sau n-ai facut? Ca nu inteleg de unde-pana unde "virginitatea" din titlu!

Nu de alta, dar s-ar putea sa tai unde nu trebuie!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Octombrie 2009 la 20:28

da am facut cu diferite fete.. mi-am inceput viata sexuala la 17 ani acuma am 20, dar.. nu am facut niciodata cu vre-o fata mare..
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Octombrie 2009 la 20:32

De la: sakalu1989, la data 2009-10-04 20:28:14da am facut cu diferite fete.. mi-am inceput viata sexuala la 17 ani acuma am 20, dar.. nu am facut niciodata cu vre-o fata mare..

pai si ce are "fata mare " comun cu "ruperea atei".Daca-i treaba asa,cea mai buna fata mare e sora lu`stanga!strangi cu ea cat vrei,banuiesc ca vrei stramtete nu?la asta te referea-i.Daca esti ambitios,nu se poate sa n-o rupi!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Octombrie 2009 la 20:37

mda credeam ca ma ajutati si voi cu vre-un sfat da numa de mijto sunteti buni.. stiti cum se face botezul la baieti la evrei.. se taie atza.. se numenste circumcism.. pe mine ma deranjeaza rau atza.. nu o mai suport cand am erectie ma strange si am facut deja si rana nush ce sa fac.. poate e unu mai nohh. diferit sa ma ajuta cu un sfat adevarat ms ciao!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Octombrie 2009 la 20:39

imposibil e dureros nu se poate am mai incercat cu sora lu stanga da nu te supara u o ai rupta?? poate stii mai multe si noh..
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Octombrie 2009 la 20:40

De la: sakalu1989, la data 2009-10-04 20:37:35mda credeam ca ma ajutati si voi cu vre-un sfat da numa de mijto sunteti buni.. stiti cum se face botezul la baieti la evrei.. se taie atza.. se numenste circumcism.. pe mine ma deranjeaza rau atza.. nu o mai suport cand am erectie ma strange si am facut deja si rana nush ce sa fac.. poate e unu mai nohh. diferit sa ma ajuta cu un sfat adevarat ms ciao!

mah...circumcizia e altceva! ce ti-am zis eu op. de fimoza,de care ai tu nevoie,e diferenta ca de la cer la pamant!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Octombrie 2009 la 20:42

De la: sakalu1989, la data 2009-10-04 20:39:30imposibil e dureros nu se poate am mai incercat cu sora lu stanga da nu te supara u o ai rupta?? poate stii mai multe si noh..

daaa...io m-am nascut cu ea rupta!la nastere m-au apucat de capul pwli fiind mai la iesire! astfel am scapat,ca poate postam si eu azi intrebari pe forum ca tine.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Octombrie 2009 la 20:53

cand o faci cu o fata mare.. nu ti se rupe tie atza si ei himenul?? aea inseamna dezvirginare nu cand o faci cu toate galetiile :))) nu tis e rupe nici intr-o 1000 d ani
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Octombrie 2009 la 20:59

De la: sakalu1989, la data 2009-10-04 20:53:11cand o faci cu o fata mare.. nu ti se rupe tie atza si ei himenul?? aea inseamna dezvirginare nu cand o faci cu toate galetiile :))) nu tis e rupe nici intr-o 1000 d ani

: ma tu inca n-ai facut sex!spune drept altfel n-ai scoate pe gura asemenea prosti!Cand dezvirginezi,ei i se rupe himenul, iar tie ata si nadragii in cwur!Shimba-ti draqului avatarul ala de nazist ca d`acolo ti se trag tampenile ce le scri!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Octombrie 2009 la 21:01

ti-am zis ca n-am facut-o cu o fata mare? sau u nu stii sa citesti..
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 4 Octombrie 2009 la 21:07

De la: sakalu1989, la data 2009-10-04 21:01:34ti-am zis ca n-am facut-o cu o fata mare? sau u nu stii sa citesti..

pai si daca n-ai facut-o cu o fata mare, ce mai stai ???!!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Octombrie 2009 la 21:10

da stii ca e folare rara pe pamant :)) stiti bine asta:))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Octombrie 2009 la 21:13

De la: sakalu1989, la data 2009-10-04 21:10:29da stii ca e folare rara pe pamant :)) stiti bine asta:))

pai vorbeste cu astia de pe "Enterprise" sa te ia cu ei!poate ai noroc intr-o alta galaxie!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Octombrie 2009 la 21:16

asta da:))) hai cu mn pe palneta virginelor :))
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 4 Octombrie 2009 la 21:26

De la: reflex, la data 2009-10-04 18:30:46

in cazul tau,te duci la medicul urolog sau chirurg si iti face intr-o singura sedinta,ceea ce se cheama "operatia de fimoza" si ai scapat. :) sa nu te sperie "operatia" nu este decat o mica incizie prin care iti taie ligamentul (ata) si se face sub anestezie locala.La orice cabinet particular.

aici avea raspunsul.. oare cum de nu l vede? helloo..aiiiici...aiiiiiciii
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Octombrie 2009 la 21:28

nu cunoaste termenii de la zvastica i se trage.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Octombrie 2009 la 21:48

Sa-i dea cineva numarul lui Ciomu, sa-si faca programare! Scapam si noi de stress, scapa si el de griji (pt totdeauna)!
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 4 Octombrie 2009 la 21:50

ai incercat sa ti-o bagi intr-o capcana pentru ursi ?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Octombrie 2009 la 21:57

De la: Haps, la data 2009-10-04 21:50:05

Haps,vino si tu cu o procedura mai domestica.Cum ar fi, s-o dea pe razatoare!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Octombrie 2009 la 23:22

De la: reflex, la data 2009-10-04 21:57:02
De la: Haps, la data 2009-10-04 21:50:05

Haps,vino si tu cu o procedura mai domestica.Cum ar fi, s-o dea pe razatoare!

Al draq pielea pe voi...da nici pustiulica asta nu se renunta...
Mai Sakalu1989 ,nu esti cumva si masochist?
Ai primit raspunsul!E simplu TE DUCI LA DOCTOR,desi din pacate nu pot sa`ti garantez asta,cu siguranta vei fi mai bine decat "ca si nou"!
Daca n`ai bani vorbeste cu ai tai...desi asta trebuia s`o faci demult!

Sa ne zici zi noua cu te simti cu puta "reparata"
linda Avatarul lui linda
Citeaza Raspunde

Postat de linda pe 5 Octombrie 2009 la 13:39

De la: reflex, la data 2009-10-04 20:32:55
De la: sakalu1989, la data 2009-10-04 20:28:14da am facut cu diferite fete.. mi-am inceput viata sexuala la 17 ani acuma am 20, dar.. nu am facut niciodata cu vre-o fata mare..

pai si ce are "fata mare " comun cu "ruperea atei".Daca-i treaba asa,cea mai buna fata mare e sora lu`stanga!strangi cu ea cat vrei,banuiesc ca vrei stramtete nu?la asta te referea-i.Daca esti ambitios,nu se poate sa n-o rupi!

De la: sakalu1989, la data 2009-10-04 20:39:30imposibil e dureros nu se poate am mai incercat cu sora lu stanga da nu te supara u o ai rupta?? poate stii mai multe si noh..

doamne, te cracanezi de ras... cand iti dai seama ce pot sa faca unii in timp ce scriu pe forum...

De la: reflex, la data 2009-10-04 20:32:55

cea mai buna fata mare e sora lu`stanga!strangi cu ea cat vrei

linda Avatarul lui linda
Citeaza Raspunde

Postat de linda pe 5 Octombrie 2009 la 13:44

reflex, eu cred ca daca as avea o cunostinta cu stilul tau in cercul meu de amicitii, as muri de ras in fiecare zi...esti tare
linda Avatarul lui linda
Citeaza Raspunde

Postat de linda pe 5 Octombrie 2009 la 13:46

De la: sakalu1989, la data 2009-10-04 21:16:51asta da:))) hai cu mn pe palneta virginelor :))

planeta asta, pustiule, este un fel de atlantida...asa ca muta-ti gandul si zi "bogdaproste" pentru ceea ce gasesti pe planeta asta...
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 5 Octombrie 2009 la 14:26

De la: linda, la data 2009-10-05 13:44:07reflex, eu cred ca daca as avea o cunostinta cu stilul tau in cercul meu de amicitii, as muri de ras in fiecare zi...esti tare

cu alte cuvinte..noi restu nu suntem haiosi.. am inteles eu unu imi iau jucariile si plec... ..adiiiooooo ...(da da...cum sa nu..nu plec nici mort... )
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info