Lyoness- afacerea secolului?
Pagina 1 din 7

Toate forumurile » How to » Lyoness- afacerea secolului? » Pagina 1 din 7

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 >>
Sari la pagina:
psychozoleee Avatarul lui psychozoleee
Citeaza Raspunde

Postat de psychozoleee pe 8 Octombrie 2009 la 07:36

Buna,
Recent a aparut o firma numita Lyoness cu sloganul "Banii inapoi la fiecare cumparatura". Spoturile publicitare inca n-au aparut nici la TV nici la radio. Dupa cum spun ei au activitate inca din 2000 in Austria si Ungaria si inca vro 2 tari. Ideea ii ca la magazinele partenere cumperi cu un card si iei la fiecare cumparatura 1% inapoi. Dar trebuie sa convingi si alte persoane, mai mult daca vrei sa ai multi bani tre sa investesti la inceput vreo 8000 RON.

A mai auzit cineva despre asta? Merita sau ii un nou joc de piramida tip Multi Level Marketing?

Pareri?
kats_BK Avatarul lui kats_BK
Citeaza Raspunde

Postat de kats_BK pe 10 Octombrie 2009 la 10:21

De la: psychozoleee, la data 2009-10-08 07:36:01Buna,
Recent a aparut o firma numita Lyoness cu sloganul "Banii inapoi la fiecare cumparatura". Spoturile publicitare inca n-au aparut nici la TV nici la radio. Dupa cum spun ei au activitate inca din 2000 in Austria si Ungaria si inca vro 2 tari. Ideea ii ca la magazinele partenere cumperi cu un card si iei la fiecare cumparatura 1% inapoi. Dar trebuie sa convingi si alte persoane, mai mult daca vrei sa ai multi bani tre sa investesti la inceput vreo 8000 RON.

A mai auzit cineva despre asta? Merita sau ii un nou joc de piramida tip Multi Level Marketing?

Pareri?

din cate stiu eu,afacerile de tip piramidal sunt banoase pt treptele superioare!din moment ce implica investirea unei sume de bani,si anume 8000 ron..care nu este de neglijat,deja suna a jecmaneala!Au fost multe afaceri de tip piramidal care au luat amploare la noi in tara,si pana la urma majoritate au fost tepuiala ..parerea mea investeste aia 8000 de ron in altceva,sau tinei bine acolo decat sa ii bagi in manevre d'astea .. s ar putea sa te alegi cu buza umflata

Cunosc cateva persoane care au intrat intr o afacere d'asta,dintre care si o vecina ..afacearea presupunea investirea a 1500 euro si bineinteles recrutarea de multi prosti.. daca reuseai sa aduci sa zic 5 persoane,care mai aduceau la randul lor fiecare cate alte 5 persoane care investeau si ei 1500 euro .. primeai 100.000 de euro maxim sa ti iei casa,(pt ca asta era principalul obiectiv).Din aia 100.000 euro,sau ce suma solicitai tu..returnai firmei din ce in ce mai putin,in functie de cate persoane reuseai sa aduci tu sau lantul de oameni creat!bineinteles ca a fost o mare teapa.. au fost "si fwtuti si cu banii luati"!unii au luat o si pe coaja .. si nu i aveau cu nimic la mana pe indivizi,pt ca toate actele semnate de ei nu aveau nicio valoare ...nu fusesera inregistrate nicaieri,etc!

acum fiecare face dupa cum il taie capu
CristianDaniel Avatarul lui CristianDaniel
Citeaza Raspunde

Postat de CristianDaniel pe 22 Octombrie 2009 la 18:29

Prima data, am mai auzit de acest card acuma 2 ani cand era inca in faza zero la noi in Romania. Desi am participat la multe prezentari de tot felul de sisteme mlm...acesta a fost singuru care mi-a atrans atentia, dar l-am ignorat din mai multe considerente...pana acum. Dupa mai multe cercetari on-line, investigatii discutand cu mai multi care sunt clienti sau chiar parteneri business si dupa ce am fost si la o prezentare am hotarat sa investesc si eu timp si bani in acest business care are un mare potential.
Problema cea mai mare a fost accesul la informatie...pe mine m-a ajutat mult blogul asta: http://www.lyonessclient.blogspot.com/
gaboru Avatarul lui gaboru
Citeaza Raspunde

Postat de gaboru pe 27 Noiembrie 2009 la 22:05

In primul rand exista o FOARTE mare diferenta intre "joc piracidal" si MLM... Jocul piramidal prin definitie este imposibil sa functioneze iar este ilegal...iar afacerile mlm sunt afaceri de vanzare directa in care fiecare castiga in functie de munca si eficienta muncii nu conteaza cat de sus esti ai aceleasi sanse in comparatie cu jocurile piramidale...Evident ca daca te uiti la sistemul binar pe care il foloseste si firma Lyoness si il intorci arata ca si o piramida dar lafel este in orice firma unde sunt administratori, manageri, supervisori, angajati amd...daca ia-i aranja intr-o schema ar arata tot ca si o piramida dar aia are de aface cu infrastructura.
Pe langa asta Lyoness si alte firme de genul sunt sustinute de camera de comert, membrii care castiga platesc impozite pe veniturile lor si Lyoness este chiar membra RODSA ( Romanian Direct Selling Association ).

Ai inteles gresit unele lucruri...Firma Lyoness este prezenta in aproape toata Europa iar in cateva luni este programata intrarea si in America. Spuneai ca trebuie sa convingi alte persoane. Nu "trebuie" sa faci nimic...doar daca vrei sa castigi mai multi bani. Partea cu investitie iarasi nu este obligatorie pentru a castiga bani...doar ca ritmul in care ii castigi este mai acelerat la o investitie mai mare...dar exista mai multe pachete cu care se poate incepe la Lyoness.

Personal mi se pare o idee geniala...si spoturile TV si Radio merg in Austria, Elvetia, Ungaria si Slovacia de un an de zile. Care vrea mai multe informatii ma poate contacta. (Totul este gratuit si fara obligatii)
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Martie 2010 la 00:29

La ora actuală e cea mai tare afacere din Europa și America de Nord. Eu am investit 6000de euro în afacere atât pe sistemul proriu cât și în cel european și american. Pt. mai multe informații mă poți contecta.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Iunie 2010 la 21:53

ESTE CEA MAI TARE AFACERE, SE DEZVOLTA INTR-UN RITM ALERT SI NU O PUTEM LASA SA TREACA PE LANGA NOI.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Iunie 2010 la 22:18

IN PRIMUL RAND TREBUIE SA FIM INFORMATI, APOI SA NE DORIM SI APOI SA DEPUNEM SIMPLUL EFORT DE A RECOMANDA PRIETENILOR NOSTRI. FOARTE SIMPLU. DECAT SA STAI CU OCHII IN TELEVIZOR SA VEZI NUMAI STIRI DEZOLANTE SI PENIBILE MAI BINE STAI DE VORBA CU UN PRIETEN.
IN ROMANIA S-A DEPASIT PRAGUL DE 100 DE MII DE CLIENTI. VRETI MAI MULTE INFORMATII SAU VRETI SA VA INSCRIETI LASATI-MI O ADRESA DE MESS SAU EMAIL SA VA CONTACTEZ.
NU TE OBLIGA NIMENI SA INVESTESTI, NU TE OBLIGA NIMENI SA CUMPERI UN PRODUS, PUR SI SIMPLU FACI ACELEASI LUCRURI PE CARE LE FACI ORICUM, CUMPARATURI. DOAR CA TU ALEGI DACA SUNT CUMPARATURI INTELIGENTE.
yuppy013521 Avatarul lui yuppy013521
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy013521 pe 29 Iunie 2010 la 19:37

De la: yuppy008257, la data 2010-03-10 00:29:18La ora actuală e cea mai tare afacere din Europa și America de Nord. Eu am investit 6000de euro în afacere atât pe sistemul proriu cât și în cel european și american. Pt. mai multe informații mă poți contecta.

si eu am pachet in matrixul american pus in februarie dar pana acum nu a trecut nici un rand. In ritmul acesta se maturizeaza pozitiile in 20 ani.Nu este rentabil.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Iunie 2010 la 20:54

scuze ca ma bag ca musca-n kk dar ...n-a mai fost pe meleaguriile noastre atat de incercate sub alta forma?
DELPHIN....
Luka Avatarul lui Luka
Citeaza Raspunde

Postat de Luka pe 6 Iulie 2010 la 17:51

De la: mimos_2000, la data 2010-06-29 20:54:33scuze ca ma bag ca musca-n kk dar ...n-a mai fost pe meleaguriile noastre atat de incercate sub alta forma?
DELPHIN....

Nu prietene, nu amesteca borcanele. E vorba de un sistem de fidelizare prin care orice cumparator inscris poate sa-si recupereze o parte din banii cheltuiti la anumite magazine(oriunde in Europa). Partea despre care vorbesc cei de mai sus se apropie mai mult de un MLM. Adica e o afacere in adevaratul sens al cuvantului. Poti(nu e obligatoriu) sa te implici in dezvoltarea retelei si eventual sa investesti in asta. Castigurile sunt pe masura. Site-ul oficial Lyoness: www.lyoness.ro
Puiu5432 Avatarul lui Puiu5432
Citeaza Raspunde

Postat de Puiu5432 pe 7 August 2010 la 22:40

cum se spune "e pacat sa nu iei banii de la fraieri" bravo lyoness (prost e cine crede in asa ceva
Puiu5432 Avatarul lui Puiu5432
Citeaza Raspunde

Postat de Puiu5432 pe 7 August 2010 la 23:09

romanii au uitat prea repede de caritas........sau de afacerea delfinul...sunt doar cativa baieti jmecheri care vor sa puna mana pe banii vostri> Cine are un pic de creier nu investeste in asa ceva.....se vede de la o posta ca e un joc piramidal.. sa spun si ce e un joc piramidal?......Ei mai bine informeazate inainte de a arunca banii pe fereasta,
costelynoo Avatarul lui costelynoo
Citeaza Raspunde

Postat de costelynoo pe 8 August 2010 la 15:52

Mi se pare cea mai mare teapa!!!!!!!!!!!
Recent am fost invitat la o intalnire unde se vorbea despre Lyoness;Am mers si la inceput pare in regula dar pana la urma am inteles ca este o afacere piramidala unde trebuie sa investesti fff mult.
Mai mult mi se pare destul de ciudat faptul ca dupa parerea unora se poate castiga atat .
yuppy013521 Avatarul lui yuppy013521
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy013521 pe 9 August 2010 la 22:29

De la: costelynoo, la data 2010-08-08 15:52:33Mi se pare cea mai mare teapa!!!!!!!!!!!
Recent am fost invitat la o intalnire unde se vorbea despre Lyoness;Am mers si la inceput pare in regula dar pana la urma am inteles ca este o afacere piramidala unde trebuie sa investesti fff mult.
Mai mult mi se pare destul de ciudat faptul ca dupa parerea unora se poate castiga atat .

Inseamna ca n-ai inteles nimic. Nici un client nu se poate inscrie singur.El trebuie inscris de cineva.Aici este afacerea.Te costa 8,60 lei.Poti sa ai 1% din cumparaturile lui.Atat.Cati clienti vrei sa inscrii..?
Niciunul? Perfect.100;200;300... tu hotarasti.Asta e baza pe care probabil ai inteles-o.Nu comenta ce nu ai inteles!
kleopatra Avatarul lui kleopatra
Citeaza Raspunde

Postat de kleopatra pe 25 August 2010 la 16:43

Sunt multi care vb de un sistem piramidal fara sa inteleaga ce este Lyoness.Sunt firme nationale si internationale(mari) care au incheiat contracte cu firma Lyoness ca noi sa primim bani inapoi din cumparatura.Parerea mea este ca nu fug firmele dupa sisteme piramidale :)
yuppy006796 Avatarul lui yuppy006796
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy006796 pe 2 Septembrie 2010 la 19:24

Salut,

Eu sunt membru de o luna. Am dat din greseala de Lyoness cautand un card de fidelitate pentru cumpararea motorinei pentru autoturismul personal. Sincer, mi se pare o chestie misto. Singura parte neplacuta este ca trebuie sa-ti comanzi bonuri valorice si nu poti folosi cardul la marii comercianti. Acest sistem nu este destinat oamenilor carora le este frica si de umbra lor si nu au spirit de initativa. Deci aceia dintre voi care aveti aceste "calitati" sariti peste discutiile legate de lyoness. Aceia dintre voi care insa sunteti deranjati de faptul ca nu aveti nici o reducere la comercianti carora le sunteti fideli aici veti gasi niste rapunsuri.

Nici unul dintre voi nu are nimic de pierdut daca se inscrie. Inscrierea este gratuita deoarece costul este suportat de sponsorul vostru chiar daca nu veti cumpara nimic. Pentru cei care sunt interesati de acest sistem pot sa va inscriu gratuit.
yuppy014782 Avatarul lui yuppy014782
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy014782 pe 9 Octombrie 2010 la 07:57

SUnt si eu membru ( proaspat) am fost la "info lyness" insa nu inteleg 1 lucru : "spre ex; daca devin membru business si nu sunt in tara sa imi dezvolt afacerea ..atunci voi avea de cistigat??
si in cit timp?? aproximativ..

Cineva ff experimentat as dori sa imi raspunda la ultimele 2 intrebari .La prima intrebare o sa imi raspunda normal ca am de cistigat ....dar la a doua in cit timp recuperez investitia (2000)..??

PS: raspunsul as dori sa fie cit mai "concis"si motivat
ex: 1luna ,2,6 ...1 an.2,3
yuppy014811 Avatarul lui yuppy014811
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy014811 pe 11 Octombrie 2010 la 19:46

De la: yuppy014782, la data 2010-10-09 07:57:50SUnt si eu membru ( proaspat) am fost la "info lyness" insa nu inteleg 1 lucru : "spre ex; daca devin membru business si nu sunt in tara sa imi dezvolt afacerea ..atunci voi avea de cistigat??
si in cit timp?? aproximativ..

Cineva ff experimentat as dori sa imi raspunda la ultimele 2 intrebari .La prima intrebare o sa imi raspunda normal ca am de cistigat ....dar la a doua in cit timp recuperez investitia (2000)..??

PS: raspunsul as dori sa fie cit mai "concis"si motivat
ex: 1luna ,2,6 ...1 an.2,3

Cum poate cineva sa-ti garanteze asa ceva?! Cine te cunoaste si poate sa-ti spuna cat te duce capul? Depinde te tine ce poti sa faci! Afacerea asta nu este pentru toata lumea. Sfatul meu este sa incerci sa afli cat mai multe despre LYONESS si apoi sa vezi daca este pentru tine sau nu. Oricum nu ai ce pierde. Parerea mea este ca "riscul" cel mai mare in aceasta afacere este sa-ti recuperezi banii.
yuppy014782 Avatarul lui yuppy014782
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy014782 pe 15 Octombrie 2010 la 08:16

Chiar nu ai inteles.. Sa exemplificam: Ma bag in "afacere" si nu am flerul de a mai aduce alte persoane business sau cu pozitii (pot sa imi inscriu prietenii care sunt sceptici ).Deci inscriu degeaba ( la prima vedere)
Ce se intimpla in continuare ??In cit timp recuperez din investitie?? CONCIS Vreau raspunsul nu povesti !

M-am documentat..nicaieri nu spune un timp efectiv aproximativ.. stiu ca este in functie de consumul (rulajul)fiecarei persoane
CU fraza asta m-ai dat pe spate " nu este petru oricine afacerea " --pai e normal...orice afacere indiferent de domeniu nu este pentru oricine...

Sau nu mai recuperez niciodata din investitie?? ( in cazul in care nu fac avans pt cumparaturi).

Sau in cit timp mi se completeaza matricea..daca folosesc doar eu sistemul.. ( imi trebuie 1-2 ani sa mai fac 1 pozitie ..pina la 70.....)

ma repet ::Ce se intimpla in continuare ??In cit timp recuperez din investitie?? CONCIS Vreau raspunsul nu povesti !

pt discutii mai ample id mess: cryacc
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 18 Octombrie 2010 la 19:24

De la: yuppy014782, la data 2010-10-15 08:16:08Chiar nu ai inteles.. Sa exemplificam: Ma bag in "afacere" si nu am flerul de a mai aduce alte persoane business sau cu pozitii (pot sa imi inscriu prietenii care sunt sceptici ).Deci inscriu degeaba ( la prima vedere)
Ce se intimpla in continuare ??In cit timp recuperez din investitie?? CONCIS Vreau raspunsul nu povesti !

M-am documentat..nicaieri nu spune un timp efectiv aproximativ.. stiu ca este in functie de consumul (rulajul)fiecarei persoane
CU fraza asta m-ai dat pe spate " nu este petru oricine afacerea " --pai e normal...orice afacere indiferent de domeniu nu este pentru oricine...

Sau nu mai recuperez niciodata din investitie?? ( in cazul in care nu fac avans pt cumparaturi).

Sau in cit timp mi se completeaza matricea..daca folosesc doar eu sistemul.. ( imi trebuie 1-2 ani sa mai fac 1 pozitie ..pina la 70.....)

ma repet ::Ce se intimpla in continuare ??In cit timp recuperez din investitie?? CONCIS Vreau raspunsul nu povesti !

pt discutii mai ample id mess: cryacc[/quot

simplu, te bagi in afacere, bagi bani, si nu aduci oameni iei canci, sistemul merge , sau iti merge tie, daca duci oameni, exemplu, duci un singur om, si baga bani, tu nu, chestia e ca cel ce te-a bagat pe tine ia comision de la ala, si el , daca baga oameni cu nemiluita, poate lua de n ori mai mult ca tine, si nu-ti recuperezi investitia in veci, asta e problema, cardul iti va folosi cu adevarat abia atunci cand il vei putea folosi la marii comercianti, altfel e naspa sa tii banii blocati in vaucere, dar afacerea pentru unul cu tupeu si fler si multe cunostinte e perfecta
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 18 Octombrie 2010 la 19:32

sistemul in sine e foarte bine gandit, are sanse sa nu se opreasca niciodata, tu nu trebuie decat sa gasesti oameni, care indiferent daca baga bani sau nu, vor sa cumpere ,au sa-ti vina banii inapoi in timp, pentru ca ei nu cumpara de la tine, cumpara din firmele partenere, insa este o afacere mai faina decat lyoness, acum o buchisesc,va spun eu peste o luna, dar si eu am intrat in lyoness, cel pe care l-am luat direct, s-a ocupat si a luat vreo 5000de ron , eu nu m-am ocupat, am luat ceva dar nici pe departe cat el, asta e smenul, te tiii de ceva, ai firfirici, directul meu are cred ca vreo 200 de directi, mie imi mai trebuie unul langa el sa iau comisioanele, am sa-l gasesc intr-o zi, aaa, e un sistem binar de aceea trebuie 2 care sa munceasca pe fiecare post,
yuppy014811 Avatarul lui yuppy014811
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy014811 pe 25 Octombrie 2010 la 22:22

De la: yuppy014782, la data 2010-10-15 08:16:08Chiar nu ai inteles.. Sa exemplificam: Ma bag in "afacere" si nu am flerul de a mai aduce alte persoane business sau cu pozitii (pot sa imi inscriu prietenii care sunt sceptici ).Deci inscriu degeaba ( la prima vedere)

pt discutii mai ample id mess: cryacc

Revin..deci in cat timp recuperezi din investitia facuta in pachetul bussines?(8600 lei).Daca nu inscrii pe nimeni sau daca inscrii persoane care nu fac cumparaturi in sistem sau care nu isi pun pozitii din avans, pozitiile tale se vor maturiza doar din cumparaturile tale facute in sistem(daca le faci). Asadar doar tu stii cati bani cheltuiesti in sistem si ce resturi de discont primesti si poti sa-ti faci niste calcule. Mai concis de atat nu se poate.
Sfatul meu este sa-ti pui pachet bussines in Romania si dupa aceea in matrixul american, pozitiile acelea se vor maturiza singure fara sa faci nimic. Daca ai 4 directi cu pozitii castigul este de aprox.16000 euro.Eu am un pachet pus in matrixul american si acesti bani ii voi lua sigur. Perioada de maturizare este 2-7 ani. Cei cu ID-uri mici o sa ia banii in acest an dupa ce au pus pachet la inceputul anului.In matrixul american au dreptul la pachete doar cei cu pachete in matrixul romanesc si doar pana la sfarsitul lunii decembrie
yuppy014985 Avatarul lui yuppy014985
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy014985 pe 26 Octombrie 2010 la 18:45

Si totusi, cum functioneaza?

Eu imi creez o pozitie din cumparaturi. Ma duc de obicei la Carrefour. Intr-un fel e cel mai avantajos si pentru Lyoness. 1% ia Lyoness, 1% se duce in pusculita mea. Daca ar fi fost la alta firma (nu Carrefour) s-ar fi dus poate 5% in pusculita mea si 1% la Lyoness.

Fac la un moment dat cumparaturi de 21500 si strang o pozitie de 215. Tot 215 a luat si Lyoness-ul. De unde are Lyoness bani ca sa imi dea mie 1935 = 9x215 (nu mai vorbesc de nenumarate alte bonusuri)? Avand in vedere ca ei in urma mea au luat doar 215 (nu spun ca si gura lor trebuie sa manance ceva, ca presupun ca au sedii, angajati, etc. care costa), cum pot ei sa mai imi dea inca de 7 x 215 ? Deoarece pana acum s-au strans doar 215 din pusculita mea si 215 luati de ei (2x215) ? Iar ei promit 1935.

Singura solutie e sa ia din pozitiile urmatoare mie. Deci, eu iau bani din pozitiile urmatoare. Practic daca sunteti de acord ca banii luati de Lyoness le raman lor (ceea ce mie unuia mi s-ar parea chiar normal daca afacerea ar merge), eu trebuie sa iau banii de la 8 alte pozitii ca sa mi se poata plati cei 1935 ai mei. Cele 8 alte pozitii vor lua la randul lor de la alte 64 de pozitii. Si din pacate am intrat pe taramul unui sistem piramidal cu cifra 8. 1 necesita 1x8. 1x8 necesita
1x8x8. 1x8x8 necesita 1x8x8x8 samd. Ironia sortii face ca Lyoness sa promita si alte bonusuri. De fapt sistemul e probabil 1, 1x10, 1x10x10, 1x10x10x10 etc. Singura diferenta e cea legata de timp. Spre deosebire de Caritas, termenul e clar mai mare de 3 luni. Probabil cativa ani.

Dar nu stiu ce activitate economica poate inmulti acesti bani astfel in cativa ani. Un depozit cu dobanda de 10%, capitalizat totul, dubleaza suma cam in 8 ani. Cum creste ea de 8 ori la Lyoness?

Aici vine rugamintea mea pentru cei din Lyoness.

Cum intelegeti ca apar acesti bani?

Cu multumiri anticipate.
reflxe Avatarul lui reflxe
Citeaza Raspunde

Postat de reflxe pe 29 Octombrie 2010 la 13:38

Ca sa primesti cei 1.935 lei , dupa pozitia ta trebuie sa fie 35 pozitii pe partea de sus, 35 pe partea de jos asta inseamna 70 pozitii din cumparaturi(atentie pozitii din cumparaturi- o persoana poate avea mai multe, vin pozitii din spate ca si cei care te au adus in sistem consuma) deci 70X215= 15.050 roni deci are de unde sa iti dea 1.935 si mai ramane cam mult. Pt a plati urmatoare pozitie la ea trebuie sa se mai adauge minim 36 de pozitii 36X215=7.740 lei deci are si pentru asta de unde plati si mai ramane si tot asa fiecare pozitie ca sa incaseze 1.935 trebuie sa fie urmata de 36 de pozitii( valoric 7.740 roni). Se aduna ceva bani in sistem. Ce ramne se imparte la cei care se implica mai mult sau mai putin pt. ca Lyoness si-a incasat comisionul de 1%. Deci fiecare client care va genera o pozitie de 215 va incasa mai devreme sau mai tarziu 1.935 lei (conditia ca pozitia lui sa fie urmata de 70 pozitii de 215 lei) .
Citeaza Raspunde

Postat de reflxe pe 29 Octombrie 2010 la 13:42

Si nu-are rost sa amitesti aici Caritas. Asta e o afacere multinationala. Sunt firme mari in sistem ;Carrefour, Omv, Lidl, Vodafone etc. Crezi ca astia nu au studiat inaite de a se alatura partenerilor Lyoness ?. Ce rost are sa isi dea cineva cu parerea daca nu stie despre ce e vorba. Mai bine mergeti la o prezentare. Sunt in fiecare oras mai mare din Romania.
yuppy014985 Avatarul lui yuppy014985
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy014985 pe 29 Octombrie 2010 la 21:56

De la: reflxe, la data 2010-10-29 13:38:24Ca sa primesti cei 1.935 lei , dupa pozitia ta trebuie sa fie 35 pozitii pe partea de sus, 35 pe partea de jos asta inseamna 70 pozitii din cumparaturi(atentie pozitii din cumparaturi- o persoana poate avea mai multe, vin pozitii din spate ca si cei care te au adus in sistem consuma) deci 70X215= 15.050 roni deci are de unde sa iti dea 1.935 si mai ramane cam mult. Pt a plati urmatoare pozitie la ea trebuie sa se mai adauge minim 36 de pozitii 36X215=7.740 lei deci are si pentru asta de unde plati si mai ramane si tot asa fiecare pozitie ca sa incaseze 1.935 trebuie sa fie urmata de 36 de pozitii( valoric 7.740 roni). Se aduna ceva bani in sistem. Ce ramne se imparte la cei care se implica mai mult sau mai putin pt. ca Lyoness si-a incasat comisionul de 1%. Deci fiecare client care va genera o pozitie de 215 va incasa mai devreme sau mai tarziu 1.935 lei (conditia ca pozitia lui sa fie urmata de 70 pozitii de 215 lei) .

Explicatia data e oarecum amuzanta (insuficienta e poate mai corect spus). Deoarece se omit obligatiile de plata asumate implicit.

Sa luam partea pozitiva. Din cele 70 de pozitii se aduna 15.050, se platesc 1935 si raman 13.115. Pana aici totul e in regula.
Sa vedem partea negativa. Am initiat o datorie potentiala de 70x1935 = 135.450 !!!
Acuma depinde ce partea a paharului vreau sa vad. Plusul de 13.115 sau datoria de 135.450.
Oricum ar fi, onest e sa mentionez si datoria de 135.450.
Pe balanta totala sunt la 135.450 - 13.115 = 122.335.
Minus de 122.335 (datorie facuta pentru a plati 1935!).

Sa bagam si prima pozitie din sistemul binar.
Partea pozitiva e ca mai intra 7740. Din 13.115 + 7.740 = 20.855 am sa platesc 1935? Bineinteles. Mai si raman 18.920.
Partea negativa acum. La datoria de 135.450 din care scad 1935 (am platit unei pozitii ceea ce-i datoram) adaug inca 36x1935 = 69.660. Deci 135.450 + 69.660 - 1.935 = 203.175.
Sistemul a platit suma promisa primelor 2 pozitii. Dar a contractat in schimb o datorie potentiala de 203.175!!!!! Pe care iar, onest e sa o mentionez. Nu sa spun doar ca a crescut plusul.
Practic, pe balanta totala acum sunt la 203.175 - 18.920 = 184.255
Minus de 184.255 (datorie facuta pentru a plati de doua ori 1935!).

Recapitulare:
- inainte de primul pas sistemul avea o datorie de 1935
- la primul pas sistemul are o datorie de 122.335
- la pasul doi sistemul are o datorie de 184.255
Sa mai adaugam pozitii?

Nu am gasit nicaieri o contradictie a ceea am afirmat eu. Am spus ca e o crestere exponentiala, care nu are in spate o activitate economica. Practic ea depinde de numarul de pozitii ulterioare care se creaza. Fiind crestere exponentiala, inerent va depasi la un moment dat orice limita (chiar a tuturor banilor aflati in circulatie pe Terra). Faptul ca sistemul are cum sa plateasca primei pozitii mi-e clar. Si celei de-a doua pozitii. Dar cei doi sunt platiti din bani rezultati de la celelalte pozitii. Care vor trebui sa recupereze acesti bani platiti si sa faca si plus. Eu am cerut o explicatie, deoarece la prima vedere e doar o problema de timp si sistemul se prabuseste. Momentan el mai tine deoarece sunt multe intrari. Dupa cum se spune la prezentare "La fiecare 4-5 minute un roman intra in sistem". Intrebarea e cat timp?

Altfel, multumesc pentru raspuns, dar explicatia e insuficienta.
Citeaza Raspunde

Postat de reflxe pe 29 Octombrie 2010 la 22:50

Mai repet inca o data . Acolo e vorba de pozitii din cumparaturi care se genereaza la nesfirsit pentru ca toata viata consumam- sistemul se alimenteaza din discounturile primite de la comercianti. NU ESTE VORBA DE OAMENI. ( dar fie vorba intre noi orice are un sfarsit- important este unde te alfli . Pe panta ascendenta sau descendenta) . Cei care cistiga ce crezi ca fac cu banii? Nu tot cumparaturi, vor genera noi pozitii ?. Atita timp cit pe planeta cineva va vinde ceva , cel care cumpara va dori discount. In momentul cand nimeni nu va mai cumpara nimic probabil se va opri si Lyoness. (Si cel mai bine ar fi sa studiezi modelul matematic al sistemului de compensare binar care nu a fost inventat de Lyoness). Acum sa extrapolam LYONESS ESTE UN PERPETUM MOBILE AL BANILOR.
Citeaza Raspunde

Postat de reflxe pe 29 Octombrie 2010 la 22:55

Intr-un loc ai dreptatea Lyoness va depasi orice rulaj existent pe Terra. Deci va fi nr. 1.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Octombrie 2010 la 23:00

De la: reflxe, la data 2010-10-29 22:55:32Intr-un loc ai dreptatea Lyoness va depasi orice rulaj existent pe Terra. Deci va fi nr. 1.

voi nu o sa va vindecati NICIODATA...ca'ca'tul asta de Lyoness e un alt "CARITAS" sau "FNI"...treziti-va baaaaaaaaa si cautati solutii viabile de a face bani...tare va mai e frica de munca...
Citeaza Raspunde

Postat de reflxe pe 29 Octombrie 2010 la 23:09

Extraordinara si de ce nu le spui si celor de la Carrfour ce ai aflat tu ? Stii ce zic eu mai bine zile celor 18.000 de firme din toata Europa , zile de Caritas si FNI. si probabil ca o sa iei premiul Nobel pentru descoperirea ta.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info