De ce numai barbatii?
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Sex » Orgasm » de ce numai barbatii? » Pagina 1 din 1

tr_gigik27 Avatarul lui tr_gigik27
Citeaza Raspunde

Postat de tr_gigik27 pe 14 Octombrie 2009 la 12:08

am si eu o curiozitate de ce toate fetele considera ca baietii se gandesc numai la sex si sunt in unele cazuri "obsedati de sex" cum ziceti voi (fetelor)si ca vreti relatii serioase,sa fiti iubite si etc.dar cand intalniti un baiat din asta stiti sa-i daruiti asa ceva?si in legatura cu sexul voi doriti sa faceti mai mult ca noi,numai ca nu o recunoasteti.Unele dintre voi spuneti dupa ce faceti sex sau dragoste cum vreti voi sa-i ziceti ca nu prea a fost bine (ca mereu se poate mai bine si intradevar se poate),dar voi sunteti in stare sa va satisfaceti singure? va cunoasteti asa de bine corpul ca sa ne-o cereti noua sa facem treaba asta si pe deasupra ar trebuie sa ne dam noi seama fara sa vorbiti cu noi?
nikolaevici Avatarul lui nikolaevici
Citeaza Raspunde

Postat de nikolaevici pe 11 Martie 2010 la 14:49

Foarte adevarat ! :D
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Martie 2010 la 14:53

De la: tr_gigik27, la data 2009-10-14 12:08:04am si eu o curiozitate de ce toate fetele considera ca baietii se gandesc numai la sex si sunt in unele cazuri "obsedati de sex" cum ziceti voi (fetelor)si ca vreti relatii serioase,sa fiti iubite si etc.dar cand intalniti un baiat din asta stiti sa-i daruiti asa ceva?si in legatura cu sexul voi doriti sa faceti mai mult ca noi,numai ca nu o recunoasteti.Unele dintre voi spuneti dupa ce faceti sex sau dragoste cum vreti voi sa-i ziceti ca nu prea a fost bine (ca mereu se poate mai bine si intradevar se poate),dar voi sunteti in stare sa va satisfaceti singure? va cunoasteti asa de bine corpul ca sa ne-o cereti noua sa facem treaba asta si pe deasupra ar trebuie sa ne dam noi seama fara sa vorbiti cu noi?

Vorbim, dar voi vreti sa stam la discutii, sau vreti actiune
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Martie 2010 la 14:56

De la: carla11, la data 2010-03-11 14:53:29
De la: tr_gigik27, la data 2009-10-14 12:08:04am si eu o curiozitate de ce toate fetele considera ca baietii se gandesc numai la sex si sunt in unele cazuri "obsedati de sex" cum ziceti voi (fetelor)si ca vreti relatii serioase,sa fiti iubite si etc.dar cand intalniti un baiat din asta stiti sa-i daruiti asa ceva?si in legatura cu sexul voi doriti sa faceti mai mult ca noi,numai ca nu o recunoasteti.Unele dintre voi spuneti dupa ce faceti sex sau dragoste cum vreti voi sa-i ziceti ca nu prea a fost bine (ca mereu se poate mai bine si intradevar se poate),dar voi sunteti in stare sa va satisfaceti singure? va cunoasteti asa de bine corpul ca sa ne-o cereti noua sa facem treaba asta si pe deasupra ar trebuie sa ne dam noi seama fara sa vorbiti cu noi?

actiune!!! ce vorbe!
däam televizorul la maxim si vorbeste el
BabyCriss Avatarul lui BabyCriss
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 17 Aprilie 2010 la 12:12

De la: PICARD, la data 2010-03-11 14:56:22
De la: carla11, la data 2010-03-11 14:53:29

actiune!!! ce vorbe!
däam televizorul la maxim si vorbeste el
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Aprilie 2010 la 13:45

Off ce multe probleme ai pus ...
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info