Am nevoie de raspunsuri ....la obiect
Pagina 1 din 7

Toate forumurile » How to » am nevoie de raspunsuri ....la obiect » Pagina 1 din 7

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 >>
Sari la pagina:
alexrrr Avatarul lui alexrrr
Citeaza Raspunde

Postat de alexrrr pe 19 Octombrie 2009 la 02:00

eu calm...ea isterica..... ne iubim dar nu este suficient....ne certam zlnic si din nimicuri ajungem sa nu mai vorbim chiar si cateva zile si ata este de 1 an si jumatate....eu trag de mine sa mearga ceva, ea zice la fel....nimic nu se schimba si certurile sunt aprinse si dureaza si cateva ore...acum 4 ore nu am certat din cauza mea...motivul... nu stiam culoarea patului in care doarme.... si a inceput asa... ce culoare are patul meu.. si eu am zis portocalui ...eu asa stiam...ma rog este in 2 culori dar am zis doar portocaliu ... si a inceput infernul... ca eu ma gandesc la fosta prietena, ca pe ea nu o iubesc si ca o neglijez etc.... au trecut 3 ani de cand m am despartit de fosta si chiar nu ma gandesc...dar ea asa zice ...oricum are ceva cu oricine este in jurul meu....ma refer la persoane de sex opus...bun... cu ea am fost abia dupa un an si ceva de la despartirea mea....ar trebui sa ma gandesc situatia nu e chiar roz... dar o iubesc...dar nu cred ca rezist asa...as avea nevoie de raspunsuri sau daca cineva a trecut prin ce trec eu ... as vrea sa stiu cum a trecut.... multumesc...daca aveti nevoie de alte detali .... o sa le ofer cu placere.
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 19 Octombrie 2009 la 13:44

n-as vrea sa fiu in locul tau cand n-o sa stii unde isi tine ea chilotii
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Octombrie 2009 la 13:51

De la: Haps, la data 2009-10-19 13:44:01n-as vrea sa fiu in locul tau cand n-o sa stii unde isi tine ea chilotii

Atat timp cat gagica nu-i tine 'la purtator' ..nici nu ar trebui sa-i pese
Azzido Avatarul lui Azzido
Citeaza Raspunde

Postat de Azzido pe 19 Octombrie 2009 la 13:52

Ce varste aveti? sau mai bine zis cati ani are ea?
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 19 Octombrie 2009 la 13:55

De la: Azzido, la data 2009-10-19 13:52:30Ce varste aveti? sau mai bine zis cati ani are ea?

sa-l fereasca Dumnezeu sa nu stie
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Octombrie 2009 la 15:37

De la: Haps, la data 2009-10-19 13:55:05
De la: Azzido, la data 2009-10-19 13:52:30Ce varste aveti? sau mai bine zis cati ani are ea?

:))
Azzido Avatarul lui Azzido
Citeaza Raspunde

Postat de Azzido pe 19 Octombrie 2009 la 15:39

De la: Haps, la data 2009-10-19 13:55:05

Haps..cred ca l-am luat prea tare...
Citeaza Raspunde

Postat de alexrrr pe 19 Octombrie 2009 la 15:48

eu 25 ea 22.... si spuneti exact asa cum vreti sa spuneti ... prea tare sau nu ..... eu o sa acult tot si o sa trag concluziile mele...ms
mihaidansv Avatarul lui mihaidansv
Citeaza Raspunde

Postat de mihaidansv pe 21 Octombrie 2009 la 07:49

fata ar avea nevoie de ceva ajutor... e mai complicat si nu stiu cat esti dispus sa oferi tu ca sa faci treaba sa mearga... oricum... la prima vedere iti recomand sa iti faci valiza si sa pleci ;)... de ce? pentru ca ai de unde alege si variante mai bune...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 21 Octombrie 2009 la 08:09

se cearta ca i pasa.

zi i asa cum e, daca continua asa "n o sa mai poti "si gata.lol

dar ca sa fii sincer si sa i spui verde n fata cuiva adevarul, e nevoie si de coloana vertebrala.
doarimpreuna Avatarul lui doarimpreuna
Citeaza Raspunde

Postat de doarimpreuna pe 21 Octombrie 2009 la 08:23

Sigur nu are tulburari obsesiv compulsive? Asa asi crede, desi datele sunt putine. Astea apar frecvent de la teama de a nu pierde iarasi pe cineva, a iesit dintr-o relati inainte de a va cunoaste?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 21 Octombrie 2009 la 08:24

tu esti prea calm...mult prea calm si ingaduitor cu crizele ei de fetita razgaiatacu toane de femeie ce se vrea matura dar care...judecand dupa absurditatea motivelor de la care incepe cearta...nu este matura si echilibrat psihic si emotional nici cat una de 14 ani...ramane sa te hotarasti tu daca vei avea rabdare in continuare cativa ani...pana se va cuminti cu un risc foarte mare...ca la sfarsitul acestor ani... tu sa fi epuizat, sa nu mai poti da nimic...iar ea sa te gasesasca plictisitor...si sa plece...incearca sa vezi situatia pe termen lung.
ak446 Avatarul lui ak446
Citeaza Raspunde

Postat de ak446 pe 21 Octombrie 2009 la 08:35

lasa si u un pic de la tine sa vezi unde ajungeti aproba in toate
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 21 Octombrie 2009 la 08:49

De la: alexrrr, la data 2009-10-19 02:00:39eu calm...ea isterica..... ne iubim dar nu este suficient....ne certam zlnic si din nimicuri ajungem sa nu mai vorbim chiar si cateva zile si ata este de 1 an si jumatate....eu trag de mine sa mearga ceva, ea zice la fel....nimic nu se schimba si certurile sunt aprinse si dureaza si cateva ore...acum 4 ore nu am certat din cauza mea...motivul... nu stiam culoarea patului in care doarme.... si a inceput asa... ce culoare are patul meu.. si eu am zis portocalui ...eu asa stiam...ma rog este in 2 culori dar am zis doar portocaliu ... si a inceput infernul... ca eu ma gandesc la fosta prietena, ca pe ea nu o iubesc si ca o neglijez etc.... au trecut 3 ani de cand m am despartit de fosta si chiar nu ma gandesc...dar ea asa zice ...oricum are ceva cu oricine este in jurul meu....ma refer la persoane de sex opus...bun... cu ea am fost abia dupa un an si ceva de la despartirea mea....ar trebui sa ma gandesc situatia nu e chiar roz... dar o iubesc...dar nu cred ca rezist asa...as avea nevoie de raspunsuri sau daca cineva a trecut prin ce trec eu ... as vrea sa stiu cum a trecut.... multumesc...daca aveti nevoie de alte detali .... o sa le ofer cu placere.

Sunteti imaturi..............In viata sunt atatea lucruri de care te poti bucura, iar voi va certati aiurea.
Tb sa vezi care este cauza discutiilor.
Nu cred ca era importanta culoarea patului...........tot ce faceti voi este sa va testati increderea si iubirea.Ea a considerat ca nu te intereseaza suficient de mult persoama ei dc nu stii ce culoare are patul.Neincrederea este principala voastra problema.
Comunicarea este totul..........dc nu reusiti sa gasiti o cale de comunicare mai bine puneti punct.
breathingart Avatarul lui breathingart
Citeaza Raspunde

Postat de breathingart pe 21 Octombrie 2009 la 08:54

:) parca ma vad pe mine si pe a mea, acum nu ne mai vorbim. oricat as lasa de la mine nu e de ajuns, tot eu o insel(de fapt nici nu ma gandesc la alta si o ador) ea face cele mai mari sacrificii. la un moment dat i-a picat pe una si gata, mi-a tot reprosat, batut apropo destul de des. acum nu ne mai vorbim macar, ea e prea orgolioasa si eu prea satul sa tin o relatie de unul singur. trage singur concluzii:)
sammo Avatarul lui sammo
Citeaza Raspunde

Postat de sammo pe 21 Octombrie 2009 la 09:04

De la: sallamallecum, la data 2009-10-21 08:24:13tu esti prea calm...mult prea calm si ingaduitor cu crizele ei de fetita razgaiatacu toane de femeie ce se vrea matura dar care...judecand dupa absurditatea motivelor de la care incepe cearta...nu este matura si echilibrat psihic si emotional nici cat una de 14 ani...ramane sa te hotarasti tu daca vei avea rabdare in continuare cativa ani...pana se va cuminti cu un risc foarte mare...ca la sfarsitul acestor ani... tu sa fi epuizat, sa nu mai poti da nimic...iar ea sa te gasesasca plictisitor...si sa plece...incearca sa vezi situatia pe termen lung.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 21 Octombrie 2009 la 09:05

Trebuie in primul rand sa te analizezi pe tine sa stai un pic si sa te gandesti ce anume a determinat o reactie din partea ei.In general reactionam la stimuli.
Una dintre cerurile care apar intr-o familie este din cauza gunoiului sau curateniei.
ex: Femeia gateste si il roaga pe barbat sa duca gunoiul, el nu vrea.(cam asta este regula).
Instinctiv ea se gandeste ca barbatul n-o apreciza, iubeste....bla bala ......Incepe scandalul, in loc sa-i spuna ce gandeste ii reproseaza ca nu face nimic in casa.
El se simte jignit ptr ca era obosit sau voia sa faca altceva.....si ii adreseaza te miri ce vb ca sa scape de scandal in loc sa-i spuna de ce nu vrea sa faca ce l-a rugat ......... cam asta este pb.....
sammo Avatarul lui sammo
Citeaza Raspunde

Postat de sammo pe 21 Octombrie 2009 la 09:06

De la: sallamallecum, la data 2009-10-21 08:24:13tu esti prea calm...mult prea calm si ingaduitor cu crizele ei de fetita razgaiatacu toane de femeie ce se vrea matura dar care...judecand dupa absurditatea motivelor de la care incepe cearta...nu este matura si echilibrat psihic si emotional nici cat una de 14 ani...ramane sa te hotarasti tu daca vei avea rabdare in continuare cativa ani...pana se va cuminti cu un risc foarte mare...ca la sfarsitul acestor ani... tu sa fi epuizat, sa nu mai poti da nimic...iar ea sa te gasesasca plictisitor...si sa plece...incearca sa vezi situatia pe termen lung.
Asa se gandeste corect:pe termen lung!Doar daca nu te-ai hotarat de mult sa nu mai ai personalitate....
andoro Avatarul lui andoro
Citeaza Raspunde

Postat de andoro pe 21 Octombrie 2009 la 09:21

scuze , ma ce zodie sunteti ? sunt unele zodii foarte iritabile si e de inteles mai ales daca e si geloasa, sa te mai si insor cu ea ar fi cam asa ceva
- Cum e sa fii insurat, Mitica? - Pai, cum sa fie? N-am voie sa beau, n-am voie sa fumez, n-am voie sa merg cu amicii la o bere, n-am voie sa ma uit dupa vreo femeie pe strada... - Inseamna ca regreti pasul pe care l-ai facut? - Nici asta n-am voie!
in rest voi sa fiti sanatosi , caci femei sunt , ca si autobuse , cum pleaca una , vine alta si esti tanar ...eu la varsta ta abia m-am insurat, dupa 2 ingerasi e foarte dificil sa ma gandesc la o despartire mai ales ca o iubesc mult pe toti trei
XavY Avatarul lui XavY
Citeaza Raspunde

Postat de XavY pe 21 Octombrie 2009 la 09:31

De la: andoro, la data 2009-10-21 09:21:17scuze , ma ce zodie sunteti ? ............

Restu`nici nu am mai citit!iar...prostia cu zodiile!
hidrolungu Avatarul lui hidrolungu
Citeaza Raspunde

Postat de hidrolungu pe 21 Octombrie 2009 la 09:45

Intr-o relatie (de tip ea-el, el-ea, de durata) certurile au intotdeauna 2 motive: sexul si/sau banii. Nu e o ordine anume pt ele. Daca relatia nu e zdravana, atunci ar fi altele explicatiile: ori e traumatizata de ceva vechi, ori vrea sa scape de tine.
baytu Avatarul lui baytu
Citeaza Raspunde

Postat de baytu pe 21 Octombrie 2009 la 09:45

Prietene nu-i rau!!!pana la urma faptul k reactioneaza asa la sexul opus e de bine!!!!ii geloasa,explica-i cum sta treaba spune-i sa aiba incredere in tine,dar si mai important sa aiba incredere in ea!!!!poate mare lucru n-o sa se schimbe pana la urma asta-i natura relatiei voastre i-ti spun eu dak nu v-ati certa timp de o luna ai zice k nu traiesti,doar invata sa lucrati la capitolul impacare sa nu dureze atata
Cremene Avatarul lui Cremene
Citeaza Raspunde

Postat de Cremene pe 21 Octombrie 2009 la 09:45

Ciudata situatie la tine acolo, dar fiindca am ceva nisori si pentru ca am ptrecu si eu prin acesiasi situatie, pot sa-ti dau trei idei:
1: cel mai usor e sa pleci, e un fel de rezolvare, dar cel putin iti asiguri pentru o perioada liniste, fiindca nu sti peste ce poti sa dai in continuare,
2: de obicei cine e mai tare si mai stapan pe sine, sparge jocul si o ia de la capat, adica: schimbi regulile, pana acum ai jucat pe regulile ei. Atata timp cat e e sigura pe tine si pe dragostea ta, te va juca, in clipa cand apare si posibilitatea de a te pierde, lucrurile se vor schimba un pic si poti ataca, in sensul ca iti impui tu regulile, obiceiurile si ce mai vrei tu.Stiu ca e un fel de santaj emotional, dar in astfel de cazuri e bun si da rezultate, spun di experinta,
3:se mai poate rezolva si printr-o discutie sincera, fata in fata, in care ii spui ce gandesti, cum gandesti si ca vrei sa se rezolve situatia odata pentru totdeauna, pentru ca mai vrei si altceva de la viata, nu numai cearta.atunci vei vedea exact ce trebuie facut.

Dac e o fire certareata si nemultumita tot timpul, plina de frustrari si vise cu Feti Frumosi neimplinite, nu prea ai ce sa-i faci, pentru ca n-o vei multumii nicu luna de pe cer. Poate un psiholog cu multa experienta sa poata sa o fac sa intelega, ca intre ceea ce ne dorim si ceea ce ni se intampla e o cale lunga si plina de munca.
azzumi Avatarul lui azzumi
Citeaza Raspunde

Postat de azzumi pe 21 Octombrie 2009 la 10:00

Boala lunga moarte sigura...nu stie ce pierde...daca face asa!!! pfff....ce e asta?! "ce culoare are patul meu?"
crcmishu Avatarul lui crcmishu
Citeaza Raspunde

Postat de crcmishu pe 21 Octombrie 2009 la 10:17

GELOZIA este lipsa increderii in propria persoana, daca vrei sa diminuezi intensitatea ei tb sa lucrezi la EA nu la tine, adica sa o incurajezi, sa o spijini si sa faci tot ce crezi ca ar putea sa faca sa aiba cat mai multa incredere in ea. De tine depinde cat de mult iti doresti sa faci asta pt ca nu e usor.
Motivele certurilor voastre sunt doar pretext pt ca ea are doar nevoie de confirmari din partea ta ‘ca o iubesti, ca nu o neglijezi’ si bineinteles ca astepta sa o cauti tu dupa ce va certati ca sa stie ca o ,o iubesti, ca nu o neglijezi,
Asta e problema femeilor, sunt geloase sa nu ne piarda si ne pierd pt ca sunt geloase. Sunt geloase pt ca nu au incredere in ele si pt ca nu o recunosc dau vina pe barbati pt ce nu pot ele sa controleze, adica pee le.
Poti sa te gandesti pur si simplu ca asa e EA si sa o accepti ca atare, sa nu iei tot ce-ti spune foarte personal, sa incerci sa intelegi cauza motivelor ei si sa interci sa le discuti cu ea in moment in care stii sigur ca te va asculta.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 21 Octombrie 2009 la 10:18

asta e!
Citeaza Raspunde

Postat de alexrrr pe 21 Octombrie 2009 la 10:25

da a fost cu cineva timp de 3 ani aproximativ.... apoi sau despartit si a urmat o perioada de cam 1 an si ceva.... eu zic ca timpul a fost suficient pt. a incepe ceva nou...numia ca am inteles ca se purta ciudat ..el...
Citeaza Raspunde

Postat de alexrrr pe 21 Octombrie 2009 la 10:29

pentru..sallamallecum... da asa m am gandit si eu...poate rezist, poate nu .... si ma gandesc si pe mai tarziu daca merita sa investesc tot...eu vreau o familie si simt dorinta asta numai ac nu vreu sa ma trezesc dupa 10 ani ca nu ii mai convine nk... si sa plece...daca face asa macar sa imi lase eventuali urmasi :P
Citeaza Raspunde

Postat de alexrrr pe 21 Octombrie 2009 la 10:30

pt.....ak446.... am incercat si inca incerc sa fac asa... zic da ... si tot continua .... dar am si eu o limita ... daca tot vede ca zic si ka ea de ce nu se opreste ?
Citeaza Raspunde

Postat de alexrrr pe 21 Octombrie 2009 la 10:37

pentru...mary07... imaturi nu cred... dupa cum vezi am scris ceva si este doar 0,1% din ce se intampla ... o oarecare experienta o am si eu .... si tot aud fraza asta .... trebuie sa comunicati... mai dar noi comunicam ...culmea prea mult chiar...daca ma ia la intrevbari de genul asta ...ce culoare are patul meu ?.... ce pot eu sa ma gandesc?,... am epuizat, probabil, toate subiectele si pana la urma nu ramane decat sa ne certam pe teme de genul asta :P
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info