Cum determinati pe cineva sa vrea ceva?
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » How to » Cum determinati pe cineva sa vrea ceva? » Pagina 1 din 2

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
piticul_atomic Avatarul lui piticul_atomic
Citeaza Raspunde

Postat de piticul_atomic pe 21 Octombrie 2009 la 14:04

Daca iti place o anumita persoana....cum o faci sa te vrea... nu vorbesc de seductie... vreau sa stiu cum atragi pe cineva.:)
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 21 Octombrie 2009 la 14:11

De la: piticul_atomic, la data 2009-10-21 14:04:54Daca iti place o anumita persoana....cum o faci sa te vrea... nu vorbesc de seductie... vreau sa stiu cum atragi pe cineva.:)

pffuu...grea intrebare, ai incercat sa-l atragi cu un magnet?
socrate Avatarul lui socrate
Citeaza Raspunde

Postat de socrate pe 21 Octombrie 2009 la 14:16

ma deprima genul asta de topicuri....
ba mai mult...baga frica in mine....
cum naiba mai umblu eu pe strada ..... in asa conditii de risc....
so....cum ramane cu euthanasia?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 21 Octombrie 2009 la 14:21

De la: socrate, la data 2009-10-21 14:16:09ma deprima genul asta de topicuri....
ba mai mult...baga frica in mine....
cum naiba mai umblu eu pe strada ..... in asa conditii de risc....
so....cum ramane cu euthanasia?

Luke...aaa, Cronos...use the force....use the force!
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 21 Octombrie 2009 la 14:23

De la: piticul_atomic, la data 2009-10-21 14:04:54Daca iti place o anumita persoana....cum o faci sa te vrea... nu vorbesc de seductie... vreau sa stiu cum atragi pe cineva.:)

daca vii in Bucuresti iti arat
bau_bau Avatarul lui bau_bau
Citeaza Raspunde

Postat de bau_bau pe 21 Octombrie 2009 la 14:26

De la: Haps, la data 2009-10-21 14:23:32

daca vii in Bucuresti iti arat

Lasa ca vine in Galati ca e mai aproape
cristinablackeyes Avatarul lui cristinablackeyes
Citeaza Raspunde

Postat de cristinablackeyes pe 21 Octombrie 2009 la 14:55

fiind naturala :)
bau_bau Avatarul lui bau_bau
Citeaza Raspunde

Postat de bau_bau pe 21 Octombrie 2009 la 15:04

De la: cristinablackeyes, la data 2009-10-21 14:55:11fiind naturala :)

Natural
Citeaza Raspunde

Postat de socrate pe 21 Octombrie 2009 la 15:11

gresit....

ORICUM...numai NU naturala.....
Citeaza Raspunde

Postat de cristinablackeyes pe 21 Octombrie 2009 la 15:13

De la: socrate, la data 2009-10-21 15:11:45

gresit....

crezi ca are rost sa te prefaci a fi cineva care nu esti ?:)
iti spun eu ca nu..si asta am invatat-o pe propria piele..mai bine esti cum esti tu,cine esti..iar cine te place ,te va place si asa cum esti tu NATURALA :d
Citeaza Raspunde

Postat de socrate pe 21 Octombrie 2009 la 15:24

De la: cristinablackeyes, la data 2009-10-21 15:13:25
De la: socrate, la data 2009-10-21 15:11:45

gresit....

crezi ca are rost sa te prefaci a fi cineva care nu esti ?:)
iti spun eu ca nu..si asta am invatat-o pe propria piele..mai bine esti cum esti tu,cine esti..iar cine te place ,te va place si asa cum esti tu NATURALA :d

off...oscilez intre tendinta natural-sarcastica...si ...gandul ca saptamana asta nu am facut nici o fapta buna...

hai fie ,sa fiu si eu amabil....

dshoara...n-am acum timp sa-ti explic de ce, cum, cand, unde si alte alea....
dar am timp de un sfat scurt...iesi din poveste si paseste in RL.
inainte de a face asta,
-invata ce E BINE PENTRU TINE, nu ce e binele ca si concept....
-invata sa minti, sa disimulezi
-invata sa fii naturala doar in cazuri de exceptie fata de oameni de exceptie
-invata sa fii ceea ce trebuie sa fii nu ceea ce esti
....
dupa ce termini cu astea de invatat...ma contactezi si iti mai dau teme pentru acasa...si incet incet o sa fie sigur pentru tine sa pasesti in lumea asta dragutza, amabila si frumoasa in care ne balacarim noi astia ....

cu cea mai mare sinceritate de care-s capabil...iti urez "bafta"...o sa ai nevoie....
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 21 Octombrie 2009 la 15:25

nu-i nevoie sa fii naturala. eu te vreau oricum
Citeaza Raspunde

Postat de cristinablackeyes pe 21 Octombrie 2009 la 15:30

De la: Haps, la data 2009-10-21 15:25:59nu-i nevoie sa fii naturala. eu te vreau oricum
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 21 Octombrie 2009 la 16:54

pui blugii de obor pe tine,geaca dolce si banana, ciunga in bot,parfumul si-n chilot,ochelari de soare noaptea,strangi bin buci si speri sa nu te remarce vreun transsexual...

Citeaza Raspunde

Postat de cristinablackeyes pe 21 Octombrie 2009 la 16:55

De la: interzisu, la data 2009-10-21 16:54:00pui blugii de obor pe tine,geaca dolce si banana, ciunga in bot,parfumul si-n chilot,ochelari de soare noaptea,strangi bin buci si speri sa nu te remarce vreun transsexual...

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 21 Octombrie 2009 la 17:17

De la: cristinablackeyes, la data 2009-10-21 16:55:29
De la: interzisu, la data 2009-10-21 16:54:00pui blugii de obor pe tine,geaca dolce si banana, ciunga in bot,parfumul si-n chilot,ochelari de soare noaptea,strangi bin buci si speri sa nu te remarce vreun transsexual...

IDEEA E CA NU POTI!

decat daca esti vreun james bond..nenorocitul ala mi-a furat vreo doua iubite..daca-l prind spal baia din MI6 cu el...si poate holul de la intrare
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 21 Octombrie 2009 la 22:59

De la: Spyder, la data 2009-10-21 14:11:47

bun asa
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 21 Octombrie 2009 la 23:12

De la: deepsky, la data 2009-10-21 22:59:38
De la: Spyder, la data 2009-10-21 14:11:47

bun asa

da da dar vezi sa nu pui magnetu cu partea gresita...ca o sa rspinga toto ce prinde...
Antony Avatarul lui Antony
Citeaza Raspunde

Postat de Antony pe 22 Octombrie 2009 la 15:08

Pai cred ca cel mai bine incerci sa afli ce cauta sau ce asteptari are persoana respectiva si incerci sa te incadrezi in acele tiparuri.
Sunt sigur ca cel putin pana te cunoaste mai bine te va "vrea" intr`o masura mai mare sau mai mica...restul depinde de tine.

good luck
alin1970 Avatarul lui alin1970
Citeaza Raspunde

Postat de alin1970 pe 24 Octombrie 2009 la 07:28

Daca e barbat...el se va gindi numai ca esti fata deci e seductie...deci succesul depinde de tine...

Daca e fata...birfa siiar birfa...deci succes garantat...

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Octombrie 2009 la 08:04

cu un abdomen lucrat, iar daca e pitzi parcand masina in fata clubului, ca orice taran care se respecta.

am ras cu lacrimi la aia cu "naturaletea", de parca cineva s-ar indragosti de tine daca te-ar vedea naturala, imbracata cum esti acasa si fara machiaj, inainte de prima cafea.
baytu Avatarul lui baytu
Citeaza Raspunde

Postat de baytu pe 24 Octombrie 2009 la 08:06

Mha nustiu k yo stiu dor cum s-o fac sa nu ma mai placa!!!!!
daniiell Avatarul lui daniiell
Citeaza Raspunde

Postat de daniiell pe 24 Octombrie 2009 la 08:20

De la: Rockk, la data 2009-10-24 08:04:50cu un abdomen lucrat, iar daca e pitzi parcand masina in fata clubului, ca orice taran care se respecta.

am ras cu lacrimi la aia cu "naturaletea", de parca cineva s-ar indragosti de tine daca te-ar vedea naturala, imbracata cum esti acasa si fara machiaj, inainte de prima cafea.

dc e vb de dragoste tot la "naturalete" ajungi baiatu...fie si dimineatza nezugravita si cu cearcane si in pijamale, tot frumoasa o sa ti se para
kats_BK Avatarul lui kats_BK
Citeaza Raspunde

Postat de kats_BK pe 24 Octombrie 2009 la 08:38

daca si la chestia asta aveti nevoie de sfaturi ... mi se face mie tarsha! ...

"cum atragi pe cineva,sau cum il faci sa te placa" tine de tn,comportamentul pe care il ai in jurul persoanei respective,trebuie sa i dai anumite semnale(adica sa i arati ca l placi,ca esti interesata de el).. daca iti raspunde in aceesi maniera inseamna ca ai o sansa...daca nu,reprofileaza te!
alin_madian Avatarul lui alin_madian
Citeaza Raspunde

Postat de alin_madian pe 24 Octombrie 2009 la 09:36

DA...FIIND NATURALA...ADIK EXACT CUM TE-A LASAT NATURA...IN COSTUMUL EVEI :)) INCEARCA SI AI SA VEZI CA VEI FI REMARCATA, SI TOTI BAIETII VOR INTOARCE CAPUL DUPA TINE, KIAR SI FETELE...:))
danutz222dan Avatarul lui danutz222dan
Citeaza Raspunde

Postat de danutz222dan pe 24 Octombrie 2009 la 10:19

intotdeauna persoanele pe care vrei sa le atragi trebuie sa le atragi cu ceva o calitate,o jucarie,ceva
la capitolul jucarii intra masini,laptope,viata de societate,ceva ce nu are,nimeni nu te mai vrea in ziua de azi doar pe tine,asa ca bafta
Azzido Avatarul lui Azzido
Citeaza Raspunde

Postat de Azzido pe 24 Octombrie 2009 la 10:52

De la: kats_BK, la data 2009-10-24 08:38:08

"cum atragi pe cineva,sau cum il faci sa te placa" tine de tn,comportamentul pe care il ai in jurul persoanei respective,trebuie sa i dai anumite semnale(adica sa i arati ca l placi,ca esti interesata de el).. daca iti raspunde in aceesi maniera inseamna ca ai o sansa...daca nu,reprofileaza te!

Libelula noastra are dreptate...depinde acum de farmecul fiecaruia...dar este exclus comportamentul de "pitzi" sau "cocalar"...
Azzido Avatarul lui Azzido
Citeaza Raspunde

Postat de Azzido pe 24 Octombrie 2009 la 10:52

De la: kats_BK, la data 2009-10-24 08:38:08

Libelula noastra are dreptate...depinde acum de farmecul fiecaruia...dar este exclus comportamentul de "pitzi" sau "cocalar"...
alexapostol Avatarul lui alexapostol
Citeaza Raspunde

Postat de alexapostol pe 24 Octombrie 2009 la 12:42

si crezi ca incercand sa fi ceea ce cauta va avea rezultate...?te inseli amrnic.Poate da pe o perioada scurta (si nici asta nu este sigur).Oicum incercand sa pari altceva decat ceea ce esti va face sa nu mearga,eventual o atractie de inceput si dupa se termina,cel mai bine e sa fi cine esti tu .daca nu te place asa e simplu, nu va merge.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Octombrie 2009 la 13:29

FARA FEELING PRESTEZI DEGEABA
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info