Peste 40 nu-mi trebuie !
Pagina 1 din 4

Toate forumurile » How to » Peste 40 nu-mi trebuie ! » Pagina 1 din 4

Pagini: 1 2 3 4 >>
Sari la pagina:
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Octombrie 2009 la 19:22

de cate ori nu ati auzit aceasta vorba "peste 40 nu-mi trebuie" rostita de femeile de peste 40 de ani ?
discutam cu cineva apropiat si din subiect in subiect am ajuns la femeile de peste 40 de ani.
si ma intreaba, de ce crezi ca femeile peste 40 de ani prefera barbatii de pana in 40 de ani ?
ei bine, nu prea am stiut/nu am vrut sa raspund la intrebarea asta, mai ales ca mi-a spus ca nu doreste sa faca apologia pastilei albastre pt. barbatii de varsta mijlocie.

deci dragilor, de ce prefera femeile de peste 40 de ani, barbati de pana in 40 de ani.
sa nu-mi raspundeti...se(x)ul...ca asta e un motiv banal...dezvoltati daca vreti
daca nu...noroc si voie buna
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Octombrie 2009 la 23:46

pai,,,sa vedem...sa fie instinctul de vanator..sau satisfactia posesiei?

adica ce numai barbatii sa treaca prin blitzuri cu tinerele?
imagineaza-ti ce bine se simte o doamna insotita de un 'RICKY'..uite dom'le am cu ce..si oricat de banal asa e...gaina batrana face ciorba buna da tre' si un morcov mai vanjos asa.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Octombrie 2009 la 23:56

De la: interzisu, la data 2009-10-23 23:46:21pai,,,sa vedem...sa fie instinctul de vanator..sau satisfactia posesiei?

adica ce numai barbatii sa treaca prin blitzuri cu tinerele?
imagineaza-ti ce bine se simte o doamna insotita de un 'RICKY'..uite dom'le am cu ce..si oricat de banal asa e...gaina batrana face ciorba buna da tre' si un morcov mai vanjos asa.

Translate pls :)
cismarualin Avatarul lui cismarualin
Citeaza Raspunde

Postat de cismarualin pe 24 Octombrie 2009 la 02:14

sincer sa fiu n-am auzit vorba asta niciodata.probabil ca ai avut parte de o respingere politicoasa sau din contra,o babeta a incercat sa-ti trezeasca interesul.
baytu Avatarul lui baytu
Citeaza Raspunde

Postat de baytu pe 24 Octombrie 2009 la 08:17

Prietene stii tu vb aia gaina batrana si morcovul tanar fac supa mai buna!!!!! da acum si reversul medaliei da pana ce fierbe gaina se zfarma morcovul
mc19ro Avatarul lui mc19ro
Citeaza Raspunde

Postat de mc19ro pe 28 Octombrie 2009 la 08:11

intamplator am vazut subiectul asta cum si intamplator am intalnit o domnisoara de 40 de ani ce pot sa spun o femeie prefera barbatu mai tanar din doua motine 1 stie sa ofre afectiune dragoste iubire si 2 este inca viril in concluzie iubire domnule
sammo Avatarul lui sammo
Citeaza Raspunde

Postat de sammo pe 28 Octombrie 2009 la 08:39

De la: baytu, la data 2009-10-24 08:17:59Prietene stii tu vb aia gaina batrana si morcovul tanar fac supa mai buna!!!!! da acum si reversul medaliei da pana ce fierbe gaina se zfarma morcovul
Importanta e doar SUPA! Gaina batrana sau juna,morcovul crud sau fiert sunt doar ingrediente.Dragostea dintre doua persoane e mai mult decat amorul propriu al "gainii" sau "morcovului".Chiar si actul sexual e superior exercitiului de autosatisfacere.E un act care trebuie tratat cu seriozitate,iar nu bagatelizat de toti frustratii.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Octombrie 2009 la 08:50

De la: yuppy003870, la data 2009-10-28 08:39:59
De la: baytu, la data 2009-10-24 08:17:59Prietene stii tu vb aia gaina batrana si morcovul tanar fac supa mai buna!!!!! da acum si reversul medaliei da pana ce fierbe gaina se zfarma morcovul
Importanta e doar SUPA! Gaina batrana sau juna,morcovul crud sau fiert sunt doar ingrediente.Dragostea dintre doua persoane e mai mult decat amorul propriu al "gainii" sau "morcovului".Chiar si actul sexual e superior exercitiului de autosatisfacere.E un act care trebuie tratat cu seriozitate,iar nu bagatelizat de toti frustratii.

Ce pretentii!!!
mandachexx Avatarul lui mandachexx
Citeaza Raspunde

Postat de mandachexx pe 28 Octombrie 2009 la 08:54

De la: daria_ta, la data 2009-10-28 08:50:38

Ce pretentii!!!
umblataprinlume Avatarul lui umblataprinlume
Citeaza Raspunde

Postat de umblataprinlume pe 28 Octombrie 2009 la 08:55

Daca esti un excelent bucatar,
adaugi morcovul in momentul cand carnea este deja aproape fiarta si supa iese absolut excelenta!

Nu numai bucataria, dar si amorul este o ARTA la care nu au acces toti frustatii!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Octombrie 2009 la 09:00

De la: umblataprinlume, la data 2009-10-28 08:55:59

adaugi morcovul in momentul cand carnea este deja aproape fiarta!

=)))))))))))
Citeaza Raspunde

Postat de mandachexx pe 28 Octombrie 2009 la 09:04

De la: mandachexx, la data 2009-10-28 08:54:25
De la: daria_ta, la data 2009-10-28 08:50:38

Ce pretentii!!!

O femeie trecuta de 40 ani ,ca sa isi doreasca ceva tanar
si potent (sunt o multime de tineri masculi care asociaza tineretea cu potenta)ii trebuie bani;e valabil si reciproca(purisani,asa ca mine,trebuie sa plateasca accesul la nurii tineri ai femeilor )
Sunt si situatii cand ,femei de 40ani si cu o experienta ,mai mult sau mai putin bogata,isi doresc barbati in adevaratul sens al cuvantului (si nu sub 30)
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 28 Octombrie 2009 la 09:06

De la: umblataprinlume, la data 2009-10-28 08:55:59

adaugi morcovul in momentul cand carnea este deja aproape fiarta si supa iese absolut excelenta!

Nu numai bucataria, dar si amorul este o ARTA la care nu au acces toti frustatii!

slava Domnului ca am card de acces
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Octombrie 2009 la 09:10

Prefer barbatii de varsta mea sau mai in varsta decat mine, deoarece sunt mai galanti, mai distinsi si cunosc tot felul de trucuri in pat, ca sa-si bucure partenera, dar sunt si dispusi sa invete de la ea. Prietenul meu e mai in varsta decat mine si avem o relatie f. picanta, din toate punctele de vedere. Daca exista magnetism si intelegere, nu mai conteaza varstele partenerilor.
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 28 Octombrie 2009 la 09:14

la mine merge tot
umblataprinlume Avatarul lui umblataprinlume
Citeaza Raspunde

Postat de umblataprinlume pe 28 Octombrie 2009 la 09:16

In mentalitatea barbatilor romani este absolut normal ca un hodorog (portmoneu pe 2 picioare) sa fie cu o tanara de 20 de ani, ca deh! - trebuie sa-i cheltuiasca cineva banii inainte sa intoarca copita. Dar tanara care se sacrifica pentru ceva gologani sa traiasca cu o mumie, merita asa o soarta. E cu adevart demna de mila si dispret, deoarece are o viata mai rea decat o prostituata! Prostituata sta cu el cateva minute, o ora, o zi, doua. Dar tanara tre' sa stea cu el cativa ani buni sa-i puna mana pe avere, sa-i suporte zi de zi mofturile si basinile.
O femeie mai in varsta cand alege un barbat mai tanar, este pt ca are o personalitate puternica, stie ce vrea si inca mai are seductia in sange, stie cum sa atraga acel tanar.
Rareori se intampla cand tanarul sta cu ea dor pt avantaje materiale...

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Octombrie 2009 la 09:27

De la: umblataprinlume, la data 2009-10-28 09:16:31In mentalitatea barbatilor romani este absolut normal ca un hodorog (portmoneu pe 2 picioare) sa fie cu o tanara de 20 de ani, ca deh! - trebuie sa-i cheltuiasca cineva banii inainte sa intoarca copita. Dar tanara care se sacrifica pentru ceva gologani sa traiasca cu o mumie, merita asa o soarta. E cu adevart demna de mila si dispret, deoarece are o viata mai rea decat o prostituata! Prostituata sta cu el cateva minute, o ora, o zi, doua. Dar tanara tre' sa stea cu el cativa ani buni sa-i puna mana pe avere, sa-i suporte zi de zi mofturile si basinile.
O femeie mai in varsta cand alege un barbat mai tanar, este pt ca are o personalitate puternica, stie ce vrea si inca mai are seductia in sange, stie cum sa atraga acel tanar.

Da, barbatii romani nu prea stiu sa se poarte cu femeile. De aceea eu mi-am ales doar parteneri occidentali. Asa este si actualul. E o distanta mare de viziune asupra relatiilor cu femeile, intre barbatii romani si cei occidentali, mult mai evoluati si care stiu sa respecte femeile, indiferent de varsta.
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 28 Octombrie 2009 la 09:28

v-a apucat varsta cu noaptea in cap
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Octombrie 2009 la 09:49

De la: umblataprinlume, la data 2009-10-28 09:16:31In mentalitatea barbatilor romani este absolut normal ca un hodorog (portmoneu pe 2 picioare) sa fie cu o tanara de 20 de ani, ca deh! - trebuie sa-i cheltuiasca cineva banii inainte sa intoarca copita. Dar tanara care se sacrifica pentru ceva gologani sa traiasca cu o mumie, merita asa o soarta. E cu adevart demna de mila si dispret, deoarece are o viata mai rea decat o prostituata! Prostituata sta cu el cateva minute, o ora, o zi, doua. Dar tanara tre' sa stea cu el cativa ani buni sa-i puna mana pe avere, sa-i suporte zi de zi mofturile si basinile.

da da ..repeta-ti asta..
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Octombrie 2009 la 09:51

De la: Nolwenn, la data 2009-10-28 09:27:33

Da, barbatii romani nu prea stiu sa se poarte cu femeile. De aceea eu mi-am ales doar parteneri occidentali. Asa este si actualul. E o distanta mare de viziune asupra relatiilor cu femeile, intre barbatii romani si cei occidentali, mult mai evoluati si care stiu sa respecte femeile, indiferent de varsta.

haoleu manca-ti-as dar romanasii nostri ce au,nu se spala?pute?
sau poate esti cu nasul atat d sus in stratosfera incat nu mai bati in interiorul granitelor domnisoara?

no offense ,of course...manca-ti-as..
Citeaza Raspunde

Postat de mandachexx pe 28 Octombrie 2009 la 09:59

De la: Haps, la data 2009-10-28 09:28:41v-a apucat varsta cu noaptea in cap

Intotdeauna,vulgaritatea la femeile inaintate in varsta ,mai ales ,cele trecute de 40 (ani?),a caror fanfaronada simulata in(uite o femeie care stie ce vrea)intelepciune,nu aduce decat repulsie,atat celor tineri ,cat si celor in varsta (asa ca mine).
iubarici Avatarul lui iubarici
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 28 Octombrie 2009 la 10:03

De la: mc19ro, la data 2009-10-28 08:11:21intamplator am vazut subiectul asta cum si intamplator am intalnit o domnisoara de 40 de ani ce pot sa spun o femeie prefera barbatu mai tanar din doua motine 1 stie sa ofre afectiune dragoste iubire si 2 este inca viril in concluzie iubire domnule

ma bucur k am trait sa aud si de " domnisoare de 40 de ani "

cat de necasatorita ar fi ea d'soara nu se mai numeste =)))))))))

alin1970 Avatarul lui alin1970
Citeaza Raspunde

Postat de alin1970 pe 28 Octombrie 2009 la 10:05

Daca femeia are peste 40 de ani si e nemaritata si are si astfel de pretentii e "DUSA" si/sau are bani de dat la gicolo....
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Octombrie 2009 la 10:05

De la: iubarici, la data 2009-10-28 10:03:54
De la: mc19ro, la data 2009-10-28 08:11:21intamplator am vazut subiectul asta cum si intamplator am intalnit o domnisoara de 40 de ani ce pot sa spun o femeie prefera barbatu mai tanar din doua motine 1 stie sa ofre afectiune dragoste iubire si 2 este inca viril in concluzie iubire domnule

ma bucur k am trait sa aud si de " domnisoare de 40 de ani "

cat de necasatorita ar fi ea d'soara nu se mai numeste =)))))))))

ia zi reped domnisoara si tu stai cu 'occidentali spalati'?
sau dai romanilor o sansa la viata? romani uite asa ca mine..(zi da..zi da)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Octombrie 2009 la 10:12

Sigur ca da;un singur exemplu care infirma subiectivismul tau: mediatizata babutza Israela cu junele tanar...
Conform teoriei si modelului tau de toleranta, o expirata de peste 40 de ani este de admirat daca-i sfaraie calcaiele dupa o prospatura, dar un cuplu cu "el" peste 40 si ea mai frageda este de condamnat...
Amuzant, daca nu...ingrijorator...

iubarici Avatarul lui iubarici
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 28 Octombrie 2009 la 10:12

depinde e de bine sau de rau sa umblii cu "occidentali spalati " ?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Octombrie 2009 la 10:14

De la: Yuppy_zero07, la data 2009-10-28 10:12:26

Sigur ca da;un singur exemplu care infirma subiectivismul tau: mediatizata babutza Israela cu junele tanar...
Conform teoriei si modelului tau de toleranta, o expirata de peste 40 de ani este de admirat daca-i sfaraie calcaiele dupa o prospatura, dar un cuplu cu "el" peste 40 si ea mai frageda este de condamnat...
Amuzant, daca nu...ingrijorator...

nu stiu cine esti dar mi-ai luat cuvintele din gura..te rog sa mi le dai inapoi
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Octombrie 2009 la 10:17

De la: Nolwenn, la data 2009-10-28 09:27:33

Sigur, sunt mult mai "evoluati" financiar;cand ai un nivel de trai decent, este simplu sa fii si relaxat...
Nu-ti face o fala ca intretii relatii (doar) cu "occidentali";stii foarte bine ca ei va considera, pe multe dintre voi (nu ma refer la tine) ieftine, naive, accesibile si, cel mult, frumoase...

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Octombrie 2009 la 10:20

hei yuppy oo7 nu fi atat de franc cu domnisoara ca poate da de veste prin tzara si nu mai pupi nici o tanti autohtona...poate ne orientam spre armence,pakistaneze...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Octombrie 2009 la 10:26

De la: interzisu, la data 2009-10-28 10:20:31hei yuppy oo7 nu fi atat de franc cu domnisoara ca poate da de veste prin tzara si nu mai pupi nici o tanti autohtona...poate ne orientam spre armence,pakistaneze...

Poate ca nu mi-ai citit primul meu post, amice : "Ce va displace la fetele/femeile din Romania";am fost "crucificat";de acolo mi se trag multe, pe forum...:

http://www.yuppy.ro/comunitate/forum/view_topic/8854/Ce-va-displace-la-fetele-femeile-din-Romania.html

Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info