Cum ar fi daca ar disparea internetul brusc?
Pagina 1 din 4

Toate forumurile » Skizo » Idei nebune » cum ar fi daca ar disparea internetul brusc? » Pagina 1 din 4

Pagini: 1 2 3 4 >>
Sari la pagina:
iubarici Avatarul lui iubarici
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 30 Octombrie 2009 la 16:34

ma gandeam cum ar fi daca ar disparea internetul. Brusc. Niciun provider din lume sa nu mai poata furniza acest serviciu. Cum ar fi daca s-ar intampla asta?

In primul si-n primul rand in primele secunde de la disparitia internetului nu s-ar intampla mai nimic , oamenii fiind preocupati sa-si verifice echipamentele de retea. In cateva minute, ar ceda liniile telefonice din cauza supraaglomerarii datorita oamenilor care suna disperati la provideri

si mai departe ??

Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Octombrie 2009 la 16:39

Va fi o drama mai mare decat moartea lui Michael Jackson
bau_bau Avatarul lui bau_bau
Citeaza Raspunde

Postat de bau_bau pe 30 Octombrie 2009 la 17:08

LeonKing Avatarul lui LeonKing
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 4 Noiembrie 2009 la 14:49

De la: iubarici, la data 2009-10-30 16:34:19ma gandeam cum ar fi daca ar disparea internetul. Brusc. Niciun provider din lume sa nu mai poata furniza acest serviciu. Cum ar fi daca s-ar intampla asta?

In primul si-n primul rand in primele secunde de la disparitia internetului nu s-ar intampla mai nimic , oamenii fiind preocupati sa-si verifice echipamentele de retea. In cateva minute, ar ceda liniile telefonice din cauza supraaglomerarii datorita oamenilor care suna disperati la provideri

si mai departe ??

ma, ce drama existentiala te macina pe tine de initiezi numai topicuri din astea?
ce dorinte nesatisfacute ai?
care e mecanismul gandirii tale, cel putin in momentul "creatiei"?

Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 4 Noiembrie 2009 la 15:47

pai despre ce ai vrea sa discutam la categoria "idei nebune"??

mai bine imi pun mintea la contrubutie,imi las imaginatia sa se devolte ,decat sa postez la topicuri de genul : de ce prietena mea nu are orgasm ? sau "ce sa fac,sunt disperat,au trecut 2 ore si inca nu m'a sunat " mda...alea da probleme existentiale...
MaDoG Avatarul lui MaDoG
Citeaza Raspunde

Postat de MaDoG pe 4 Noiembrie 2009 la 15:50

ca alternativa de distractie.... nu cred ca mi-ar pare rau .... :) dar referitor la lucruri utile informatii... ar fi destul de groaznic...avand in vedere viteza mare de acces la informatii si rezolvare a diferitelor probleme... .. cel putin pt mine.

Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 4 Noiembrie 2009 la 16:18

De la: iubarici, la data 2009-11-04 15:47:14pai despre ce ai vrea sa discutam la categoria "idei nebune"??

mai bine imi pun mintea la contrubutie,imi las imaginatia sa se devolte ,decat sa postez la topicuri de genul : de ce prietena mea nu are orgasm ? sau "ce sa fac,sunt disperat,au trecut 2 ore si inca nu m'a sunat " mda...alea da probleme existentiale...

1. nu esti obligata sa postezi, chiar daca e vorba de idei nebune...
2. a nu avea internet, nu e idee nebuna, ci apocalipsa now...
3. daca vrei cu adevarat o idee nebuna, cauta-ma...
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 4 Noiembrie 2009 la 16:18

(adica asta e ideea nebuna: sa ma cauti)
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 4 Noiembrie 2009 la 16:25

De la: LeonKing, la data 2009-11-04 16:18:30
De la: iubarici, la data 2009-11-04 15:47:14pai despre ce ai vrea sa discutam la categoria "idei nebune"??

1. nu esti obligata sa postezi, chiar daca e vorba de idei nebune...
2. a nu avea internet, nu e idee nebuna, ci apocalipsa now...
3. daca vrei cu adevarat o idee nebuna, cauta-ma...

nu ma obliga nimeni :) am facut'o din placere :)

+ ca l'am deschis din amuzament eu am incepu sa descriu ,voi puteati sa va amuzati si sa continuati

nu mai deschid nici un topic ma jur
ma mut si pe alt site
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 4 Noiembrie 2009 la 16:26

app: daca nu imi dai o idee nebuna de ce sa te mai caut ?
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 4 Noiembrie 2009 la 16:29

De la: iubarici, la data 2009-11-04 16:26:25app: daca nu imi dai o idee nebuna de ce sa te mai caut ?

tocmai iti dadusem ideea nebuna...
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 4 Noiembrie 2009 la 16:33

as spune altfel..nu nebuna
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 4 Noiembrie 2009 la 16:34

De la: iubarici, la data 2009-11-04 16:33:40as spune altfel..nu nebuna

cum? cum? cum?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Noiembrie 2009 la 16:36

De la: iubarici, la data 2009-10-30 16:34:19ma gandeam cum ar fi daca ar disparea internetul. Brusc. Niciun provider din lume sa nu mai poata furniza acest serviciu. Cum ar fi daca s-ar intampla asta?

si mai departe ??

As fi fericit!
Femeile vor redeveni naturale si vor prefera, din nou, intalnirile reale, nu scenariile fictive ale povestilor de pe net...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Noiembrie 2009 la 16:38

n-ar mai exista Yuppy Men's Only care de ceva timp se transforma in Yuppy Girl's Only
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 4 Noiembrie 2009 la 16:40

De la: dudulik, la data 2009-11-04 16:38:54n-ar mai exista Yuppy Men's Only care de ceva timp se transforma in Yuppy Girl's Only

rautacioasa cam mult... pai crezi ca noi ne vom da cu parerea ce masina smekera mai are unul sau altul, daca nu ati fi voi ca sa il "admirati"?
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 4 Noiembrie 2009 la 16:45

De la: Yuppy_zero07, la data 2009-11-04 16:36:53

si mai departe ??

As fi fericit!
Femeile vor redeveni naturale si vor prefera, din nou, intalnirile reale, nu scenariile fictive ale povestilor de pe net...

sa iau asta ca pe un apropos?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Noiembrie 2009 la 16:49

De la: LeonKing, la data 2009-11-04 16:40:04
De la: dudulik, la data 2009-11-04 16:38:54n-ar mai exista Yuppy Men's Only care de ceva timp se transforma in Yuppy Girl's Only

rautacioasa cam mult... pai crezi ca noi ne vom da cu parerea ce masina smekera mai are unul sau altul, daca nu ati fi voi ca sa il "admirati"?

nu mi-e rusine cu noi femeile dar nici cu barbatii...
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 4 Noiembrie 2009 la 16:52

De la: dudulik, la data 2009-11-04 16:49:18

nu de rusine vorbeam, ci de rautate...
ti-ar place sa ne vezi pe o insula numai noi barbatii, vreo viata, asa...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Noiembrie 2009 la 17:13

De la: LeonKing, la data 2009-11-04 16:52:33

dragul meu nu am zis cum as vrea sau nu as vrea sa va vad , doar am afirmat ca numarul femeilor de pe Yuppy "Men's Only" este mai mare in comparatie cu numarul barbatilor... daca ma insel asta e ... dar din cate observ la momentul actual nu
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 4 Noiembrie 2009 la 17:15

De la: dudulik, la data 2009-11-04 17:13:42

dragul meu nu am zis cum as vrea sau nu as vrea sa va vad , doar am afirmat ca numarul femeilor de pe Yuppy "Men's Only" este mai mare in comparatie cu numarul barbatilor... daca ma insel asta e ... dar din cate observ la momentul actual nu

pai proportia asta se respecta in toate domeniile, nu crezi?
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 4 Noiembrie 2009 la 17:15

De la: LeonKing, la data 2009-11-04 17:15:03
De la: dudulik, la data 2009-11-04 17:13:42

pai proportia asta se respecta in toate domeniile, nu crezi?

si mai spune-o p-aia cu "dragul meu" ca imi place...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Noiembrie 2009 la 18:14

De la: iubarici, la data 2009-11-04 16:45:19
De la: Yuppy_zero07, la data 2009-11-04 16:36:53

si mai departe ??

As fi fericit!

sa iau asta ca pe un apropos?

Aaaaa...apropo...
Nu (ne) mai deconspira!Privat baby!Dans bebelusele...

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Noiembrie 2009 la 20:47

Am fi.. pur si simplu... mai "umani" :)
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 4 Noiembrie 2009 la 20:52

de parca n-am mai putea sa f..em fara internet...
tipu_ro Avatarul lui tipu_ro
Citeaza Raspunde

Postat de tipu_ro pe 8 Noiembrie 2009 la 08:04

salut! dak ar disparea internetul companiile de telefonie ar ridica tarifele mai sus decat acum si ar initia un monopol pe comunicare!
ateboss2005 Avatarul lui ateboss2005
Citeaza Raspunde

Postat de ateboss2005 pe 8 Noiembrie 2009 la 08:42

La ora asta daca ar cadea tot internetul...ar cadea lumea.In primul rand absolut totul se bazeaza pe internet: transferuri bancare, comert, stock market, scoli, librarii, peste 50% din "FUN", securitatea si sa nu uitam ca peste 30% din populatia lumii ar ramane fara serviciu asa dintr-o data, daca nu chiar mai mult.In al doilea rand e aproape imposibil sa cada internetul.Sa nu uitam, internetul este o mare retea.Si tu in casa iti poti face internet daca vrei.Topicul este interesant daca vrei sa-ti imaginezi cum se prabuseste tot (la propiu si la figurat).

Cheers!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Noiembrie 2009 la 09:02

ar fi un dezastru fara doar si poate. cel mai simplu e sa faci un experiment. dezlipeste-te de net pt 2 zile.

oricum, noi avem net de max un deceniu cu adevarat, doar cativa ani, americanii au de vreo 30,40...

suntem abia la inceput, si deja majoritatea nu si pot concepe activitatile zilnice fara net, fie vorba de relaxare, ori servici..

dar, sa nu uitam, americanii sunt niste IDIOTI, inculti, retardati, grasi, urati ...BOOOO!

bine ca noi suntem genii. multumiti americii ca aveti net. la fel in cazul majoritatii formelor de tehnologii practice din lume.
jean_poterasu Avatarul lui jean_poterasu
Citeaza Raspunde

Postat de jean_poterasu pe 8 Noiembrie 2009 la 09:32

Topicul este interesant si sunt convins ca ar fi putut naste conversatii cu adevarat interesante. Din pacate, in ziua de azi toti se cred critici si considera ca e mult mai usor sa arunce cu noroi decat sa continue un subiect de conversatie. M-a luat cu greata la cateva comentarii... De altfel, sunt convins ca cineva se va "simti" la ce am zis eu acum si va comenta si pe marginea afirmatiei mele. Poate sa zica orice, imi pare rau sa le stric ziua, dar eu nici nu ma mai deranjez sa ma uit mai departe la comentarii.
Dragilor, felicitari pentru subiectele bune (pas celor gen "orgasm in 5 minute" sau "nu m-a cautat prietena de 2 zile, ce sa fac") iar celor care doar vor sa para interesanti si strica farmecul discutiilor - incercati in fata oglinzii in baie si nu ne mai frecati pe noi restul la icre.
angelilie Avatarul lui angelilie
Citeaza Raspunde

Postat de angelilie pe 8 Noiembrie 2009 la 09:33

fara acces la informatie lumea poate fii manipulata mai usor!iluminatii nu mai au opozitie!daca nu a ar fii astia ar fii ok! copii ar mai citi o carete merge la film sar juca fata ascuselea sar plimba mai des cu prietena umanitatea numai de castigat interetul transforma spiritul in zombee!
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info