Ce s'ar intampla daca femeile ar conduce lumea ?
Pagina 1 din 10

Toate forumurile » Skizo » Idei nebune » ce s'ar intampla daca femeile ar conduce lumea ? » Pagina 1 din 10

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>
Sari la pagina:
iubarici Avatarul lui iubarici
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 30 Octombrie 2009 la 16:42

ma astept ca baietii sa zik ceva de genu' k l'am imbraca pe Superman in roz ,si k am imprima aceeasi culoare si pe pistoale ,sau pe cutiile de bere

dar ce conteaza domne culoarea ?

deci ce'ar fi daca Rusia ,SUA , Romania ar avea presedinte de sex feminin ?
bau_bau Avatarul lui bau_bau
Citeaza Raspunde

Postat de bau_bau pe 30 Octombrie 2009 la 16:54

De la: iubarici, la data 2009-10-30 16:42:05

ma astept ca baietii sa zik ceva de genu' k l'am imbraca pe Superman in roz ,si k am imprima aceeasi culoare si pe pistoale ,sau pe cutiile de bere

Hmm... daca femeile ar conduce lumea ....o data pe luna cred ca 2 tari ar intra in razboi ... pentru ca conducatoarele lor sunt nervoase

Pe mine unu sincer nu ma dernajeaza culoarea berei, atata timp cat nu beau bere si beau doar vin, si daca e roze.. e cel mai bun daca bate spre rosu

Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 30 Octombrie 2009 la 16:57

mda...

noi suntem nervoase ?
bau_bau Avatarul lui bau_bau
Citeaza Raspunde

Postat de bau_bau pe 30 Octombrie 2009 la 17:20

De la: iubarici, la data 2009-10-30 16:57:15

mda...

noi suntem nervoase ?

kats_BK Avatarul lui kats_BK
Citeaza Raspunde

Postat de kats_BK pe 2 Noiembrie 2009 la 08:28

dar in creierashul tau te ai gandit ca,daca tot ai chef de ironii la adresa femeilor.. culoarea roz nu este reprezentativa pentru femei ci mai degraba pentru pipitzele care vor sa faca banii usor ,si mai exact cu "curu"!!

Exista si femei puternice si inteligente ..care fac multe lucruri mult mai bine decat un barbat...numai ca misoginismul barbatilor nu accepta chestia asta!

Daca o tara ar avea ca presedinte o femeie .. cred ca prima chestie care ar face o respectiva femeie este sa castreze toti violatorii si sa le taie cucu!
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 2 Noiembrie 2009 la 15:35

De la: kats_BK, la data 2009-11-02 08:28:26

dar in creierashul tau te ai gandit ca,daca tot ai chef de ironii la adresa femeilor.. culoarea roz nu este reprezentativa pentru femei ci mai degraba pentru pipitzele care vor sa faca banii usor ,si mai exact cu "curu"!!

Exista si femei puternice si inteligente ..care fac multe lucruri mult mai bine decat un barbat...numai ca misoginismul barbatilor nu accepta chestia asta!

Daca o tara ar avea ca presedinte o femeie .. cred ca prima chestie care ar face o respectiva femeie este sa castreze toti violatorii si sa le taie cucu!

nu am kief de ironii :) am spus ca la asta ma astept sa comm baietii/barbatii despre asta :) fata citeste fata si tu de 3 ori fata inainte sa comm
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Noiembrie 2009 la 15:56

dar cine a spus ca nu o conduc si acum?
informeaza-te...
LeonKing Avatarul lui LeonKing
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 2 Noiembrie 2009 la 16:10

De la: interzisu, la data 2009-11-02 15:56:35dar cine a spus ca nu o conduc si acum?
informeaza-te...

corect!

chiar daca plecam de la premiza ca in spatele fiecarui barbat puternic se afla o femeie, chiar daca nu, la ora actuala lumea este un matriarhat mascat

Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 2 Noiembrie 2009 la 21:11

De la: interzisu, la data 2009-11-02 15:56:35dar cine a spus ca nu o conduc si acum?
informeaza-te...

informeaza'ma tu :)
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 2 Noiembrie 2009 la 21:15

atunci eu as fi barbatul numarul 1 de pe planeta
Citeaza Raspunde

Postat de kats_BK pe 2 Noiembrie 2009 la 23:24

De la: iubarici, la data 2009-11-02 15:35:25
De la: kats_BK, la data 2009-11-02 08:28:26

nu am kief de ironii :) am spus ca la asta ma astept sa comm baietii/barbatii despre asta :) fata citeste fata si tu de 3 ori fata inainte sa comm

ce ai scris tu tot ironie inseamna (cu "kiefu" tau)...ca te astepti ca baietii sa zica de supermani roz si pistoale roz... imi dai de inteles ca,creierasul tau e la fel de ROZ ca unghiutele tale... sa bagi o soseta roz in nas in caz ca iti cedeaza vro vena si da sangele!

ps :replicile "a la mondenii" sunt fumate,au fost funny ...acum nu mai au haz ...vad ca te straduiesti sa pari mai glumeata,crede ma... nu esti!

ps2: pupici roz
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 3 Noiembrie 2009 la 01:13

eu nu ma cred amuzanta...si daca zici tu nici nu sunt,cu toate ca parerea ta e ca si cum n'ar fi pt mn :)) intelegi?
mai rau e de tine... ca te crezi desteapta si ..nu esti domne:)
si.... ....dna profesoara ...cand o sa am nevoie de sfaturi ti le cer singura ok? pana atunci vb cum vreau

eu ma asteptam sa ne amuzam nu sa ne certam..dar unii nu se pot abtine
Citeaza Raspunde

Postat de kats_BK pe 3 Noiembrie 2009 la 10:32

De la: iubarici, la data 2009-11-03 01:13:10eu nu ma cred amuzanta...si daca zici tu nici nu sunt,cu toate ca parerea ta e ca si cum n'ar fi pt mn :)) intelegi?
si.... ....dna profesoara ...cand o sa am nevoie de sfaturi ti le cer singura ok? pana atunci vb cum vreau

ahahahahahahahahaha .. defineste mi inteligenta sau desteptaciunea.. si mai vb despre capacitatile tale intelectuale ,pt ca nu esti in stare sa comentezi despre ale mele,cu alte cuvinte esti depasita sweety..

PS:ti am zis ca o sa ti dea sangele pe nas...ai folosit soseta ROZ?
XavY Avatarul lui XavY
Citeaza Raspunde

Postat de XavY pe 3 Noiembrie 2009 la 10:35

Take a break...have a..kit-kat! (roz) Si e pentru amandoua!
Citeaza Raspunde

Postat de kats_BK pe 3 Noiembrie 2009 la 11:05

.. lick me like a lollipop
XavY Avatarul lui XavY
Citeaza Raspunde

Postat de XavY pe 3 Noiembrie 2009 la 12:22

De la: kats_BK, la data 2009-11-03 11:05:23.. lick me like a lollipop

? Chiar asa de...dulce esti?
Citeaza Raspunde

Postat de kats_BK pe 3 Noiembrie 2009 la 13:23

De la: XavY, la data 2009-11-03 12:22:17

nu ma adresam tie..
ascultam melodia lollipop..si am zis sa nu ma mai deranjez cu o replica la adresa copilului astuia si lumea ei roz..
si da,sunt dulce...I'm a fairy,ce naiba
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Noiembrie 2009 la 13:26

cand doua se cearta si al treilea incearca sa le impace al patrulea beleste ochii!
XavY Avatarul lui XavY
Citeaza Raspunde

Postat de XavY pe 3 Noiembrie 2009 la 13:26

De la: kats_BK, la data 2009-11-03 13:23:55

nu ma adresam tie..
ascultam melodia lollipop..si am zis sa nu ma mai deranjez cu o replica la adresa copilului astuia si lumea ei roz..

Can you know to make...bubbles?
Citeaza Raspunde

Postat de kats_BK pe 3 Noiembrie 2009 la 13:34

De la: XavY, la data 2009-11-03 13:26:36

nu ma adresam tie..

ca sa vezi ca haps are dreptate cand zice ca sunt rea...exprimarea este gresita,adik corect e "do you know to do - can you do " ori "can you make" ..I'm mean baby
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Noiembrie 2009 la 13:38

ca sa vezi ca haps are dreptate cand zice ca sunt rea...exprimarea este gresita,adik corect e "do you know to do - can you do " ori "can you make" ..I'm mean baby

yes you are mean...
nice to meet you..
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 3 Noiembrie 2009 la 13:51

De la: kats_BK, la data 2009-11-03 10:32:27
De la: iubarici, la data 2009-11-03 01:13:10eu nu ma cred amuzanta...si daca zici tu nici nu sunt,cu toate ca parerea ta e ca si cum n'ar fi pt mn :)) intelegi?

ahahahahahahahahaha .. defineste mi inteligenta sau desteptaciunea.. si mai vb despre capacitatile tale intelectuale ,pt ca nu esti in stare sa comentezi despre ale mele,cu alte cuvinte esti depasita sweety..

frate...esti irecuperabila :))
mai bn de mn k sunt "depasita ":)) de cat ca tine de prost gust si tare in gura :)) aaa..stai scz...pe net ne dam in spectacol ca nu ne cunoaste nimeni nu ? :)) si daca te vad pe strada mergi cu capu' in jos la cat de bolovanca esti :))))))
nu ma mai cert cu tine ca asta inseamna sa ma cobor la nivelul tau si nu vreau sa'ti zic cat de jos esti :))
si sa stii si tu "batrano" (asta asa ca ma faci pe mn copila nu k nu as fi ) ca tupeist,vulgar etc nu inseamna a fi inteligent :)))))
si cu asta am incheiat..poa iti bagi u soseta aia scoasa de mn din nas si ti'o bagi in gura sa nu mai scoti prostii de genu' :)))))

si acum :) citeste naiba de 10 ori ce am vrut sa zic ca esti tare grae de cap :|:|:| eu am pus o intrebare si apoi am spus ca stiu ca vor exista si raspunsuri de genu' din parte baietilor dar asta nu ma impiedica sa pun intrebarea :) asta trebuia sa intelegi dar esti prea bolovanca :) si inca ceva...topicul asta e deschs la categoria "idei nebune" trebuia sa fie de amuzament dar esti prae tanta

dnd fata
XavY Avatarul lui XavY
Citeaza Raspunde

Postat de XavY pe 3 Noiembrie 2009 la 13:57

De la: kats_BK, la data 2009-11-03 13:34:42

nu ma adresam tie..

Stiu ce poti..virtual! Sa inteleg ca vrei sa imi dai meditatii?Oare asta asteptam?
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 3 Noiembrie 2009 la 15:17

acuma, sa ne fie clar... poate O FEMEIE sa conduca lumea, ca daca pui mai mult de una, nu se mai intampla nimic in afara de o vesnica galceava...
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 3 Noiembrie 2009 la 15:19

ahhhh...am ajuns prea tarziu sa prind duelul
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 3 Noiembrie 2009 la 15:31

De la: Haps, la data 2009-11-03 15:19:56ahhhh...am ajuns prea tarziu sa prind duelul

ce duel?
Citeaza Raspunde

Postat de kats_BK pe 3 Noiembrie 2009 la 19:44

De la: XavY, la data 2009-11-03 13:57:01
De la: kats_BK, la data 2009-11-03 13:34:42

nu ma adresam tie..

Stiu ce poti..virtual! Sa inteleg ca vrei sa imi dai meditatii?Oare asta asteptam?

sa dau meditatii?? eu am fugit de am mancat pamantul cand a fost vb sa fac meditatii si tu vrei sa dau ...esti mai rau ca mine
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 3 Noiembrie 2009 la 19:45

De la: LeonKing, la data 2009-11-03 15:31:05
De la: Haps, la data 2009-11-03 15:19:56ahhhh...am ajuns prea tarziu sa prind duelul

ce duel?

chick fight
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 3 Noiembrie 2009 la 19:51

De la: Haps, la data 2009-11-03 19:45:45
De la: LeonKing, la data 2009-11-03 15:31:05

ce duel?

chick fight

nu inteleg...
Citeaza Raspunde

Postat de kats_BK pe 3 Noiembrie 2009 la 19:57

De la: iubarici, la data 2009-11-03 13:51:16
De la: kats_BK, la data 2009-11-03 10:32:27

frate...esti irecuperabila :))
mai bn de mn k sunt "depasita ":)) de cat ca tine de prost gust si tare in gura :)) aaa..stai scz...pe net ne dam in spectacol ca nu ne cunoaste nimeni nu ? :)) si daca te vad pe strada mergi cu capu' in jos la cat de bolovanca esti :))))))
nu ma mai cert cu tine ca asta inseamna sa ma cobor la nivelul tau si nu vreau sa'ti zic cat de jos esti :))
si sa stii si tu "batrano" (asta asa ca ma faci pe mn copila nu k nu as fi ) ca tupeist,vulgar etc nu inseamna a fi inteligent :)))))
si cu asta am incheiat..poa iti bagi u soseta aia scoasa de mn din nas si ti'o bagi in gura sa nu mai scoti prostii de genu' :)))))

si acum :) citeste naiba de 10 ori ce am vrut sa zic ca esti tare grae de cap :|:|:| eu am pus o intrebare si apoi am spus ca stiu ca vor exista si raspunsuri de genu' din parte baietilor dar asta nu ma impiedica sa pun intrebarea :) asta trebuia sa intelegi dar esti prea bolovanca :) si inca ceva...topicul asta e deschs la categoria "idei nebune" trebuia sa fie de amuzament dar esti prae tanta

dnd fata

mi ai demonstrat ce poti si la ce nivel esti tu, scriind o polologhie de cuvinte (macar de ai fi scris corect) ca te ai simtit atacata de o ironie seaca din partea unei necunoscute

PS:pastreaza soseta roz,o speli .. si foloseste o in caz de urgenta (a.k.a atunci cand te "nervozezi" si ti plesneste alta vena ) ...bombonico

PS2:eu am inteles ce ai vrut sa zici de la inceput ...insa nu mi a placut "ideea cretina",mai exact ce erai tu sigura ca or sa raspunda barbatii in acest topic... ai vazut tu pe cineva(barbat) sa scrie ceva de beri roz si pistoale roz?NU! eu cred ca,creierasul tau e ROZ... tine o tot asa
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info