Ce'ar fi daca ...
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » Skizo » Idei nebune » ce'ar fi daca ... » Pagina 1 din 2

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
iubarici Avatarul lui iubarici
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 30 Octombrie 2009 la 16:45

Ce s-ar intampla daca ar disparea toti banii din lume peste noapte ??
bau_bau Avatarul lui bau_bau
Citeaza Raspunde

Postat de bau_bau pe 30 Octombrie 2009 la 16:59

De la: iubarici, la data 2009-10-30 16:45:55Ce s-ar intampla daca ar disparea toti banii din lume peste noapte ??

Femeile ar fi disperate ca nu ar avea cu ce sa merga la shoping

LeonKing Avatarul lui LeonKing
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 4 Noiembrie 2009 la 14:52

De la: iubarici, la data 2009-10-30 16:45:55Ce s-ar intampla daca ar disparea toti banii din lume peste noapte ??

cred ca toti barbatii ar primi gratis...
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 4 Noiembrie 2009 la 15:38

de ce? o data cu disparitia banilor dispar si necesitatile femeilor ?:)) sau ma rog..ce pretinzi tu ca ar astepta de la barbati in schimb ..
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 4 Noiembrie 2009 la 16:12

De la: iubarici, la data 2009-11-04 15:38:22de ce? o data cu disparitia banilor dispar si necesitatile femeilor ?:)) sau ma rog..ce pretinzi tu ca ar astepta de la barbati in schimb ..

nu ai inteles nimik... nu m-am referit la necesitatile femeilor, ci la ce ele au de prisos si nu mai le trebuie... pana acum o dadeau pe bani, de maine o s-o dea gratis...
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 4 Noiembrie 2009 la 16:20

De la: LeonKing, la data 2009-11-04 16:12:41
De la: iubarici, la data 2009-11-04 15:38:22de ce? o data cu disparitia banilor dispar si necesitatile femeilor ?:)) sau ma rog..ce pretinzi tu ca ar astepta de la barbati in schimb ..

nu ai inteles nimik... nu m-am referit la necesitatile femeilor, ci la ce ele au de prisos si nu mai le trebuie... pana acum o dadeau pe bani, de maine o s-o dea gratis...

noi nu avem nimic de prisos
si daca nu or sa mai fie bani gasim noi ceva si tot nu dam pe gratis
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 4 Noiembrie 2009 la 16:28

De la: iubarici, la data 2009-11-04 16:20:09
De la: LeonKing, la data 2009-11-04 16:12:41

noi nu avem nimic de prisos
si daca nu or sa mai fie bani gasim noi ceva si tot nu dam pe gratis

crezi ca nu aveti?
uite, iti dau un exemplu...

la ce ii mai foloseste unei femei p...da, daca nu mai produce nimic?

si atunci, daca tot nu foloseste, de ce sa o tina? numai pe post de aparat urinar?
mai bine o da, nu?
ca scapa si de costurile de intretinere...
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 4 Noiembrie 2009 la 16:31

no tine nici o femeie numai pt ea..doar ca o da cui o merita
si p...a noastra macar produce ceva domn'le dar a voastra??
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 4 Noiembrie 2009 la 16:33

De la: iubarici, la data 2009-11-04 16:31:25

no tine nici o femeie numai pt ea..doar ca o da cui o merita
si p...a noastra macar produce ceva domn'le dar a voastra??

da, ai dreptate, numai ca topicul era despre lipsa banilor, nu?
nu despre inutilitatea p... la barbati...
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 4 Noiembrie 2009 la 16:34

si de ce ai asociat tu repede banii cu femeile??
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 4 Noiembrie 2009 la 16:35

De la: iubarici, la data 2009-11-04 16:34:36si de ce ai asociat tu repede banii cu femeile??

pai pentru ce sunt banii pe pamant?
pentru ce se lupta barbatii ca sa ii castige?
pentru ce ii fac praf femeile?

nu de asta?
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 4 Noiembrie 2009 la 16:42

De la: LeonKing, la data 2009-11-04 16:35:58
De la: iubarici, la data 2009-11-04 16:34:36si de ce ai asociat tu repede banii cu femeile??

nu de asta?

nuuuuu .......si femeile alearga dupa bani ..banii lor nu banii altora :)) femeile alearga a castige bani la fel de mult ca si barbatii :)) si banii au si alte scopuri cum ar fi cresterea unui bebe sau altele...nu numa pasa :)
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 4 Noiembrie 2009 la 16:49

De la: iubarici, la data 2009-11-04 16:42:51
De la: LeonKing, la data 2009-11-04 16:35:58

nu de asta?

nuuuuu .......si femeile alearga dupa bani ..banii lor nu banii altora :)) femeile alearga a castige bani la fel de mult ca si barbatii :)) si banii au si alte scopuri cum ar fi cresterea unui bebe sau altele...nu numa pasa :)

pai pentru un bebe nu aveti nevoie de noi (macar la conceptie)?
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 4 Noiembrie 2009 la 16:58

ba da...:) dar e 2-1 pt noi :)) corect?
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 4 Noiembrie 2009 la 16:59

De la: iubarici, la data 2009-11-04 16:58:46ba da...:) dar e 2-1 pt noi :)) corect?

ma lasi sa marchez si eu? macar sa egalez... apoi iei tu conducerea, da?
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 4 Noiembrie 2009 la 17:02

2-1 adica ambii participa dar femeia il poarta in burtica 9 luni deci suntem de 2 x folositoare ...:))

nu te las sa marchezi
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 4 Noiembrie 2009 la 17:05

De la: iubarici, la data 2009-11-04 17:02:302-1 adica ambii participa dar femeia il poarta in burtica 9 luni deci suntem de 2 x folositoare ...:))

nu te las sa marchezi

hai maaaa, daca ma lasi odata, a doua oara nu mai e nevoie... vii singura...la stadion si vrei sa jucam...
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 4 Noiembrie 2009 la 17:08

De la: LeonKing, la data 2009-11-04 17:05:50
De la: iubarici, la data 2009-11-04 17:02:302-1 adica ambii participa dar femeia il poarta in burtica 9 luni deci suntem de 2 x folositoare ...:))

nu te las sa marchezi

hai maaaa, daca ma lasi odata, a doua oara nu mai e nevoie... vii singura...la stadion si vrei sa jucam...

iar esti modest ??

si app :crezi ca nu exista nici o posibilitate ca dupa aceea tu sa fi cel care vine la mine?
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 4 Noiembrie 2009 la 17:11

De la: iubarici, la data 2009-11-04 17:08:44

nu te las sa marchezi

iar esti modest ??

si app :crezi ca nu exista nici o posibilitate ca dupa aceea tu sa fi cel care vine la mine?

nu, nu exista...
pentru ca esti prea mandra-n toate cele, si nu te-ai sinchisi ca vine omu cu o propunere rezonabila...

daca ti-ar pasa cu adevarat, ai verifica... si apoi mi-ai da dreptate
(ca daca nu vrei sa-mi dai dreptate, ma chemi tu, si devine primul caz...)
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 4 Noiembrie 2009 la 17:19

De la: LeonKing, la data 2009-11-04 17:11:33

nu te las sa marchezi

iar esti modest ??

nu, nu exista...
pentru ca esti prea mandra-n toate cele, si nu te-ai sinchisi ca vine omu cu o propunere rezonabila...

ai dreptate ..chiar daca m'ar incanta ideea n'as accepta ..si aici e vorba de femei in general...cred ca toate refuzam...domn'le esti bun
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 4 Noiembrie 2009 la 17:20

De la: iubarici, la data 2009-11-04 17:19:31

nu te las sa marchezi

iar esti modest ??

nu, nu exista...

ai dreptate ..chiar daca m'ar incanta ideea n'as accepta ..si aici e vorba de femei in general...cred ca toate refuzam...domn'le esti bun

urrraaaaa, am castigaaaat...

dai berea...
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 4 Noiembrie 2009 la 17:22

De la: LeonKing, la data 2009-11-04 17:20:37
De la: iubarici, la data 2009-11-04 17:19:31

nu te las sa marchezi

iar esti modest ??

nu, nu exista...

urrraaaaa, am castigaaaat...

dai berea...

mai bine un vin alb dulceeee berea e prea amara
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 10 Noiembrie 2009 la 16:40

eu cred ca am fi in sfarsit liberi ...si buni....banul e ochiul dracului...din cauza banilor am ajuns sa ne certam cu parintii si fratii,sa nu mai zic de prieteni...

de muncit tot ar trebuii sa muncim,dar am face'o din placere :) am face'o pt noi :) sa ne ajutam noi pe noi :)

si probabil,o data cu disparitia banilor ar disparea si puscariile ,cersetorii,clasele sociale,razboaiele

ar fi lumea perfecta??
TREI_SEMNE Avatarul lui TREI_SEMNE
Citeaza Raspunde

Postat de TREI_SEMNE pe 6 Decembrie 2009 la 08:03

Daca nu ar mai exista bani pe pamant dupa noapte ...ne-am omora ca dracii pentru ca nu am mai avea valori toata scara de valori a umanitatii incepe cu valoarea banului...
Saxon Avatarul lui Saxon
Citeaza Raspunde

Postat de Saxon pe 6 Decembrie 2009 la 09:13

De la: TREI_SEMNE, la data 2009-12-06 08:03:03
Daca nu ar mai exista bani pe pamant dupa noapte ...ne-am omora ca dracii pentru ca nu am mai avea valori toata scara de valori a umanitatii incepe cu valoarea banului...

Lasa-ma si pe mine sa te comtrazic macar asa un pic de dragul lui Iubarici care a deschis topicul asta...sa-nteleg ca pe scara valorilor tale Becali e in top? Doar pentru ca are banii pe care tu eu sau Iubarici nici nu-i visam? Valorile nu se cintaresc in parai fratioare...puterea poate! Iar prostia...nu mai zic. Fara bani nu ne-am omori ca chiorii...ne-am omori din plictiseala...din invidie...din prostie...de Yuppy...etc,la fel ca si acum.Nu vad nici o diferenta.Si atunci ar fi la fel de multi prosti ca si acum...probabil ca n-ar fii totusi chiar asa de rau ca acum cind locul celor destepti si capabili e luat in societate de cei care au ce sa impinga unde si cind trebuie.
Saxon Avatarul lui Saxon
Citeaza Raspunde

Postat de Saxon pe 6 Decembrie 2009 la 09:19

De la: iubarici, la data 2009-11-10 16:40:30eu cred ca am fi in sfarsit liberi ...si buni....banul e ochiul dracului...din cauza banilor am ajuns sa ne certam cu parintii si fratii,sa nu mai zic de prieteni...

de muncit tot ar trebuii sa muncim,dar am face'o din placere :) am face'o pt noi :) sa ne ajutam noi pe noi :)

si probabil,o data cu disparitia banilor ar disparea si puscariile ,cersetorii,clasele sociale,razboaiele

ar fi lumea perfecta??

Mda...eu as munci pentru tine sa-ti aduc din padure cea mai frumoasa blana de urs...m-as urca prin pomi sa-ti culeg banane proaspete si ti-as aduce cea mai curata apa de izvor.Dar toate astea pina prind primul cimpanzeu pervers in culcusul nostru facut cu truda de mine.Ai grija...
baytu Avatarul lui baytu
Citeaza Raspunde

Postat de baytu pe 6 Decembrie 2009 la 10:57

Iubarici, sa-ti auda Dumnezeu glasul!!! daca ar disparea bani cred k totul ar redeveni la normal,ar disparea ura trufia,foala dupa bani,fomea, binenteles n-ai maigasi femei care vor doar bani,bani si iar bani zici k nu sunt in stare sa-si castige singure...yo zic k ar fi mai bine,dar nu se va intampla asta pentru k suntem pe Pamant nu-n Rai!!!
darkp4dr3 Avatarul lui darkp4dr3
Citeaza Raspunde

Postat de darkp4dr3 pe 6 Decembrie 2009 la 11:27

intrebare anu a fost pusa prea bine...avand in vedere ca sunt atatea invetii create...daca ar disparea banii in scurt timp va aparea alte lucruri sa tine locul banilor...pe langa asta ar fi un lucru bune...neam intoarce in timpul dacilor...va fi comert ,vor fi persoane mult mai muncitoarea sa scoata anumite produse sa le dea la schimb pe altele si tot asa...dar cum am zis mai sus(odata cu banii sa dispara si tehnologiile)altfel degeaba dispara banii..parerea mea
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Decembrie 2009 la 11:44

ar fi la fel ca tunci cand nu erau banii in forma pe care o stim azi (ah, istoria asta)

adica am face troc
pinafrappe Avatarul lui pinafrappe
Citeaza Raspunde

Postat de pinafrappe pe 6 Decembrie 2009 la 13:36

problema e ka daca nu primeshti tu primeshte taximetristu... cineva tot primeshte bietzii sotzi lol
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info