Voi, ce a-ti fi facut?
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Relatii » Infidelitate » voi, ce a-ti fi facut? » Pagina 1 din 1

carmensitta Avatarul lui carmensitta
Citeaza Raspunde

Postat de carmensitta pe 1 Noiembrie 2009 la 13:38

Dupa 3 ani am decis sa pun capat relatiei cu iubitul, nu mai mergea nimic, ne vedeam foarte rar, ai lui ma urau, m-au dat si afara, el incepuse sa imi spuna vorbe urate, si-am zis stop!in timpul asta ca sa trec peste si sa nu stau sa plang in casa am iesit cu un tip, nu am facut nimic cu el, doar ne-am sarutat, am ras si atat, desii cand ajungeam acasa ma gandeam tot la iubitul meu, care acum regreta mult ca m-a pierdut, ma suna non stop, plangea ca un copil, se ruga de mine sa fiu cu el, ca se va schimba, dar eu i-am zis ca il iubesc pe actualul si ca ma inteleg mai bine cu acesta decat m-am inteles cu el, ba chiar ca nu il mai iubesc niciun pic pe el, ca e strain pentru mine, imi amintesc si acum cat de tulburat era, cat a plans si cum se uita la mine cand a auzit asa ceva, desii doar eu stiu ca i-am zis asta ca sa ma lase, sa isi vada de viata lui, chiar nu mai aveam incredere in el, mereu imi spunea ca se va schimba, desii de data asta imi spunea ca se va omoraa fara mine sau cine stie ce va face, era terminat, dupa un timp, 2 luni, am observat ca ma distrug ca mi-e gandul doar la el, stateam inchisa mereu in camera, plangeam, muream de dor si nu am mai rezistat l-am cautat, i-am propus sa ne impacam, brusc nu intelegeam de ce nu ma mai vrea, dar a acceptat intr-un final, eram amandoi foarte fericiti, pana am aflat ca in timpul ala el s-a culcat cu alta, stiti imi era indiferent in clipa aia daca auzeam ca o sa mor, sau asta, mi-a zis ca nu vroia sa aflu ca sa nu fiu in starea asta, ma vroia fericita, ca in momentul care a facut asta era terminat, dezorientat, ca dupa ce i-am zis eu vorbele alea vroia sa ma scoata din cap si a zis ca daca va fi cu alta va reusii, ca ai pare nespus de rau, ca asta e marea palma care a primit-o acum de la D-zeu, sa suporte suferinta mea care a provocat-o el, mi-a jurat ca va face orice sa ma vada fericita si sa imi revin, stiti ce doare mai mult noi ne-am inceput viata sexuala impreuna, am fost singura din viata lui,,,si nu voi mai fi niciodata, am gresait mult, a fost si el foarte tulburat si distrus din vina mea, dar chiar asa sa se culce cu una asa repede?, voi ce a-ti fi facut???
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Noiembrie 2009 la 07:26

copii copii...scenariu clasic...ce are fataaaa daca s-a culcat cu alta... ...welcome in the real world....se va mai culca cu altele si de acum incolo...tu daca vei face asta va spune lumea ca esti crva
Las-o asa ...daca il mai vrei in conditiile in care ambalajul a fost rupt...ia-l....daca nu...go on...DAR obisnuieste-te cu ideea
Iuliana71 Avatarul lui Iuliana71
Citeaza Raspunde

Postat de Iuliana71 pe 3 Iulie 2011 la 10:40

Daca as fi fost barbat, dupa vorbele care mi le-ai spus ....la fel ca el.
Deci, singura vinovata esti tu pentru ceea ce s-a intamplat. Daca ati fi comunicat real atunci nimic nu s-ar fi intamplat.
Asta e viata atunci cand nu esti sincer sau nu vrei sa recunosti ceva.
FLOARE_DE_MARTIE Avatarul lui FLOARE_DE_MARTIE
Citeaza Raspunde

Postat de FLOARE_DE_MARTIE pe 21 Septembrie 2011 la 21:19

eu ti-as raspunde ,dar nu prea am reusit sa inteleg ce ai scris. Fata lu'mama, din cand in cand este necesar si un alt semn de punctuatie.... se numeste PUNCT. Foloseste punctul mai des !!!
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Octombrie 2011 la 03:24

Sunt de acord cu iuliana :)

Degeaba o faceti pe incapatanatele...practic tu l-ai impins sa faca asa ceva...corect ?? ce te asteptai,sa stea in camera singurel sa se uite la Gossip Girl ?? hai sa fim seriosi

Mai bine ati invata din greseli,si ati merge mai departe...nu mai dramatizati atat...comunicati mai mult,mai sincer si vor venii si rezultatele :P
SunBeam Avatarul lui SunBeam
Citeaza Raspunde

Postat de SunBeam pe 19 Octombrie 2011 la 15:21

Raspunde-ti sincer la intrebarea "Il (mai) iubesc?" si daca raspunsul e favorabil, atunci treci peste. Cel putin a avut ocazia sa compare cum i-a fost cu acea tipa, fata de cum ii e cu tine. Avand in vedere ca a vrut sa va impacati, tind sa cred ca intr-un fel si-a invatat lectia. Da-i o sansa si vezi cum decurg lucrurile. N-ai nimic de pierdut..
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info