De ce femeile isi ies din fire cand sunt refuzate?
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » How to » De ce femeile isi ies din fire cand sunt refuzate? » Pagina 1 din 2

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
Cremene Avatarul lui Cremene
Citeaza Raspunde

Postat de Cremene pe 2 Noiembrie 2009 la 21:24

De mi de ani femeile isi permit sa ne refuze, dar se simt foarte ofensate cand li se intampla lor. ce anume determina o asfel de reactie, mai ales acum cand sunt mai egale decat noi?
Va rog sugestii si lamuriri ................!
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Noiembrie 2009 la 21:30

Bine te-am regasit, Cremene..
La ce te referi mai exact? La faptul ca ne place sa primim un "reject", ca apoi sa avem parte de o revenire "miraculoasa" si sa deschidem o bere sau sa aprindem o tigara si sa ne spunem "Yeaah, I'm Back in the Game!" ?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Noiembrie 2009 la 21:35

O statistica ceva cu cate femei iau ,,reject''?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Noiembrie 2009 la 22:03

Bai...e pe bune!

Te alegi cu dusmani pe viata, daca le refuzi;eu am o psihopata si acum, la job...mi-a creat numai probleme;de fata cu 3 colege de birou si-a ridicat fusta, pana deasupra bucilor si a simulat ca vrea sa-mi stearga "praful" de pe birou, cu fundul - chiar asta a zis...multe alte probleme cu ea...

Oricum e aiurea cu multe femei;daca le f.u.t.i. si apoi, nu le mai f.u.ti e pericol mare;daca nu le regulezi deloc desi iti fac avansuri evidente...iar e nasol...am patit-o de mai multe ori;in general, ca barbat, refuzi ori tipele care nu te atrag deloc, ori pe cele care te dezgusta prin atitudinea lor ori pe cele de care nu esti in stare sa evaluezi, cu adevarat, daca-ti place ceva le ele sau te simti, uneori, singur...
iubarici Avatarul lui iubarici
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 3 Noiembrie 2009 la 00:02

De la: Cremene, la data 2009-11-02 21:24:29De mi de ani femeile isi permit sa ne refuze, dar se simt foarte ofensate cand li se intampla lor. ce anume determina o asfel de reactie, mai ales acum cand sunt mai egale decat noi?

dar tu ..nu te simti ofensat cand esti refuzat ?? nahh...si n'ai nici o reactie ? :))

si "reactii" au doar cele foarte disperate de obicei noi suntem mai diplomate,mai mandre, si tinem capul sus orice s'ar intampla :P:P parerea mea ...:)
Citeaza Raspunde

Postat de Cremene pe 3 Noiembrie 2009 la 15:44

De la: Greenie, la data 2009-11-02 21:30:49Bine te-am regasit, Cremene..
La ce te referi mai exact? La faptul ca ne place sa primim un "reject", ca apoi sa avem parte de o revenire "miraculoasa" si sa deschidem o bere sau sa aprindem o tigara si sa ne spunem "Yeaah, I'm Back in the Game!" ?

Chestia asta cu reject, cred ca cam dura.
Pur si simplu barbatii, sa spunem intr-un fiind vanatori, sunt cam obisnuiti cu refuzurile, si nu prea reactioneaza, in schimb femeile fac de multe ori o tragedie din asta.
de ce oare?
Citeaza Raspunde

Postat de Cremene pe 3 Noiembrie 2009 la 16:06

De la: Yuppy_zero07, la data 2009-11-02 22:03:41Bai...e pe bune!

Te alegi cu dusmani pe viata, daca le refuzi;eu am o psihopata si acum, la job...mi-a creat numai probleme;de fata cu 3 colege de birou si-a ridicat fusta, pana deasupra bucilor si a simulat ca vrea sa-mi stearga "praful" de pe birou, cu fundul - chiar asta a zis...multe alte probleme cu ea...

Oricum e aiurea cu multe femei;daca le f.u.t.i. si apoi, nu le mai f.u.ti e pericol mare;daca nu le regulezi deloc desi iti fac avansuri evidente...iar e nasol...am patit-o de mai multe ori;in general, ca barbat, refuzi ori tipele care nu te atrag deloc, ori pe cele care te dezgusta prin atitudinea lor ori pe cele de care nu esti in stare sa evaluezi, cu adevarat, daca-ti place ceva le ele sau te simti, uneori, singur...

Chestia cu dusmanii pe viata e mult spus, dar cu antipatie adanca, cred ca da.
Pot spune ca in aceasta viata, am refuzat si am fost refuzat.
cand am fot refuzat, ori am insistat, ori am spus asta este, dar cand a fost invers, parca venise Katrina prin zona.
LeonKing Avatarul lui LeonKing
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 3 Noiembrie 2009 la 16:22

adevar graiesti, zarathustra...
mare le e mania, si mai mare le e razbunarea... cred ca numai lipsa de forta fizica le face sa nu iti ia capul pe loc, dar lasa ca nici torturile la care te supun dupa aia nu sunt de lepadat...
asa ca, impaca-le cat mai ai timp... altfel, vorba unui amator de coliva (o are ca avatar) venim cu totii la tine, si ne impartim cheltuielile, pe lumanari, bomboane si coroane...
(eu aduc coliva, ca mama o face buna buna)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Noiembrie 2009 la 11:25

De la: LeonKing, la data 2009-11-03 16:22:06

adevar graiesti, zarathustra...
mare le e mania, si mai mare le e razbunarea... cred ca numai lipsa de forta fizica le face sa nu iti ia capul pe loc, dar lasa ca nici torturile la care te supun dupa aia nu sunt de lepadat...
asa ca, impaca-le cat mai ai timp... altfel, vorba unui amator de coliva (o are ca avatar) venim cu totii la tine, si ne impartim cheltuielile, pe lumanari, bomboane si coroane...
(eu aduc coliva, ca mama o face buna buna)

Doua exmple:

1) datorita "psihopatei" m-am ales cu amenintari teleonice cu moartea de la un individ care m-a sunat din Spania si care-si revendica apartenenta ei si a lui la o anumita etnie (in nici un caz tiganeasca);

2) psiholoaga societatii, care-i si lider de sindicat (contrar Codului Etic/Deontologica al psihologilor care recomanda evitarea relatiilor "multiple") a tipat, in gura mare, in prezenta a cel putin 6-7 martori, colegi de job, ca "ar baga cutitul in mine";reactia ei nu a fost generata, neaparat, de faptul ca nu am f....o, era babaciune, oricum, dar am dat un exemplu de nebunie...femeiasca...

Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 4 Noiembrie 2009 la 11:41

2) psiholoaga societatii, care-i si lider de sindicat (contrar Codului Etic/Deontologica al psihologilor care recomanda evitarea relatiilor "multiple") a tipat, in gura mare, in prezenta a cel putin 6-7 martori, colegi de job, ca "ar baga cutitul in mine";reactia ei nu a fost generata, neaparat, de faptul ca nu am f....o, era babaciune, oricum, dar am dat un exemplu de nebunie...femeiasca...

nemilosule... lasi o femeie singura, batrana, bolnava, fara nici o speranta?

unde crezi ca mai gaseste ea unul ca tine? pe lumea cealalta? mai bine te sinucide ea cu un cutit rasucit, in forma de tirbuson, ca in dopul unei sticle de recas...
Cornelia_leia Avatarul lui Cornelia_leia
Citeaza Raspunde

Postat de Cornelia_leia pe 6 Noiembrie 2009 la 08:39

Sunt convinsa ca aceasi reactie o au si unii barbati, nu numai UNELE femei depinde de personalitatea fiecaruia, de educatia persoanei respective(in educatie se includ bineanteles cei 7 ani de acasa).Tu nu vorbesti de modul in care reactioneaza si unii barbati, deoarece probabil nu ai fost pus in situatia de a trebui sa "refuzi" pe vreunul......
Asavei59 Avatarul lui Asavei59
Citeaza Raspunde

Postat de Asavei59 pe 6 Noiembrie 2009 la 08:51

De la: cornelia_leia, la data 2009-11-06 08:39:15Sunt convinsa ca aceasi reactie o au si unii barbati, nu numai UNELE femei depinde de personalitatea fiecaruia, de educatia persoanei respective(in educatie se includ bineanteles cei 7 ani de acasa).Tu nu vorbesti de modul in care reactioneaza si unii barbati, deoarece probabil nu ai fost pus in situatia de a trebui sa "refuzi" pe vreunul......

pai cum ar reactiona o femeie am reusit sa citim 2 exemple ne-ar fi de folos sa citim si vreo 2 de cum reactioneaza si barbatii la un refuz....cu toate ca noi barbatii suntem un pic mai "scurt si la subiect" si nu tine atat de mult acel sentiment pt ca putem gasi pe o alta femeie care sa ne accepte..
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Noiembrie 2009 la 08:54

De la: Asavei59, la data 2009-11-06 08:51:29
De la: cornelia_leia, la data 2009-11-06 08:39:15Sunt convinsa ca aceasi reactie o au si unii barbati, nu numai UNELE femei depinde de personalitatea fiecaruia, de educatia persoanei respective(in educatie se includ bineanteles cei 7 ani de acasa).Tu nu vorbesti de modul in care reactioneaza si unii barbati, deoarece probabil nu ai fost pus in situatia de a trebui sa "refuzi" pe vreunul......

pai cum ar reactiona o femeie am reusit sa citim 2 exemple ne-ar fi de folos sa citim si vreo 2 de cum reactioneaza si barbatii la un refuz....cu toate ca noi barbatii suntem un pic mai "scurt si la subiect" si nu tine atat de mult acel sentiment pt ca putem gasi pe o alta femeie care sa ne accepte..

1 ex. Du-te-n p..a mea de nf...ce te crezi importanta? C..vo.
sa mai scriu?
Citeaza Raspunde

Postat de Asavei59 pe 6 Noiembrie 2009 la 08:58

De la: HoneyBunny, la data 2009-11-06 08:54:04
De la: Asavei59, la data 2009-11-06 08:51:29

1 ex. Du-te-n p..a mea de nf...ce te crezi importanta? C..vo.
sa mai scriu?

neata si tie o cafeluta te vad cam recalcitrantra

pai vezi si asta dureaza mai putin de 1 min ca sa zica deci mult mai scurt decat ani intregi in care iti face zile amare pe la servici sau unde poate ...
baytu Avatarul lui baytu
Citeaza Raspunde

Postat de baytu pe 6 Noiembrie 2009 la 09:13

Imi vine sa ma impusc!!!numai topicuri cu si despre femei!!!de ce femeile!sunt geloase,nau orgazm,isi ies din fire!!!da noi suntem perfecti?sau care-i treaba!!!Nimeni nu-si iese din fire nu se enerveaza dak nui dai motiv!!!!hai s-o privim altfel tu dak nu esti bagat in seama nu te enervezi?e normal sa se adune frustrare in tine!!!Ar trebui sa facem un topic de ce nu stim sa ne pretuim femeile!!!!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Noiembrie 2009 la 09:15

De la: baytu, la data 2009-11-06 09:13:42Imi vine sa ma impusc!!!numai topicuri cu si despre femei!!!de ce femeile!sunt geloase,nau orgazm,isi ies din fire!!!da noi suntem perfecti?sau care-i treaba!!!Nimeni nu-si iese din fire nu se enerveaza dak nui dai motiv!!!!hai s-o privim altfel tu dak nu esti bagat in seama nu te enervezi?e normal sa se adune frustrare in tine!!!Ar trebui sa facem un topic de ce nu stim sa ne pretuim femeile!!!!!

Si cine te tine?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Noiembrie 2009 la 09:21

pentru ca majoritatea s-au obisnuit cu disperatii care nu vad sub masca denumita machiaj ale unora, iar cand sunt refuzate cred ca e vina lor, desi pur si simplu s ar putea sa nu fie genul acelei persoane atat de tot.

oricum, cel mai tare e sa n - o bagi in seama si sa te dai la prietena ta. sa vezi atunci ce fete incepe sa faca :)) daca continui a doua zi , mai mult de 3 zile nu vor ramane prietene...

fetele sunt funny :
Citeaza Raspunde

Postat de Asavei59 pe 6 Noiembrie 2009 la 09:26

De la: baytu, la data 2009-11-06 09:13:42Imi vine sa ma impusc!!!numai topicuri cu si despre femei!!!de ce femeile!sunt geloase,nau orgazm,isi ies din fire!!!da noi suntem perfecti?sau care-i treaba!!!Nimeni nu-si iese din fire nu se enerveaza dak nui dai motiv!!!!hai s-o privim altfel tu dak nu esti bagat in seama nu te enervezi?e normal sa se adune frustrare in tine!!!Ar trebui sa facem un topic de ce nu stim sa ne pretuim femeile!!!!!

nu imi amintesc sa fi zis vreounu pe aici ca e perfect dar fiecare e liber sa se creada cum vrea ,toti suntem buni la criticat si asta stim sa facem mai bine ca de asta sunt facute forumurile sa critici asa ca ...citez :"Si ...cine te tine??"
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 6 Noiembrie 2009 la 10:03

am lasat special un kalasnikov pe dulap, vezi ca am 2 incarcatoare sub pat... vezi sa-l proptesti bine, sa stai cu un incarcator in mana, si sa dai parghia de siguranta pe foc automat, sa nu te chinui, da?

da ce-ai vrea? sa vorbim despre fotbal? cu 12 goale luate intr-o seara?
sau despre politica? nu suntem satui cu bancurile despre pirati chiori, pe care ii arunca echipajele peste bord?

lasa, tati, femeia ca obiect de sstudiu si subiect de conversatie...

daca nu vrei si nu vrei, uite mai incolo, e un forum de gay... n-avem nimic impotriva ca fiecare sa-si urmeze destinul, si nu facem discriminare, ci pur si simplu nu ne place sa se ia cineva de ciorba noastra...

pooopici, nu?
CristiMic Avatarul lui CristiMic
Citeaza Raspunde

Postat de CristiMic pe 6 Noiembrie 2009 la 10:54

femeile sunt foarte ciudate ... dar cred ca ne asemanam cu ele mai mult decat am vrea ...

pentru barbati de multe ori the chase is better than the catch ... poate au si ele aceasi chestie si cand sunt refuzate le pui ambitia la incercare ...

un barbat daca se duce la una si zice hai sa ne hau hau ori se alege cu o palma ori cu o noapte misto dar mai rar cea dea doua ... (si daca suntem refuzati ne bagam organul sexual si gata, ca asha am fost conceputi sa il introducem in orice ;))

pe cand o femeie daca se duce la un barbat si ii zice te vreau, pai respectivul in secunda 2 e dezbracat si invoit de la servici pentru urmatoarea saptamana ... iar cand nu se intampla asta ele raman ceva de genu si atunci incepe framatarea ... de ce nu ma vrea? sunt urata, am sanii prea mici, am fundu lasat , incep crizele de nebunie si toate cele :)

Pe scurt ... femeile refuza 98% barbatii accepta 98% (procentele sunt scoase din burta) si cand te incadrezi in aia 2% lucrurile o iau razna :)
tupac Avatarul lui tupac
Citeaza Raspunde

Postat de tupac pe 6 Noiembrie 2009 la 11:11

dar aici nu cred ca e vorba numai de refuz din pct de vedere sexual etc..femeile sunt oarecum obisnuite sa aiba prioritate si sa primeasca ceea ce isi doresc..rationamentul uneori nu conteaza..cred ca e mai degraba ceva ce incepe inca din educatia din copilarie..iar cand unei persoane ii se spune inca din copilarie ca e o 'printesa' si ca i se cuvine tot ..cand i se spune NU..stim toti reactia..cea de copil rasfatat..

@ cristimic - nu e aia reactia.. reactia e "ah sigur era gay..."
nataly Avatarul lui nataly
Citeaza Raspunde

Postat de nataly pe 6 Noiembrie 2009 la 12:14

Femeile care dramatizeaza atunci cand sunt refuzate o fac pentru ca sunt obisnuite sa fie adulate si dorite.
sunt femei care sunt obisnuite sa nu fie centrul atentiei, sexuale, drept pentru care nu vor dramatiza daca vor fi respinse... vor spune "eh , asta e." si vor merge mai departe.
parerea mea
AlinaAD Avatarul lui AlinaAD
Citeaza Raspunde

Postat de AlinaAD pe 6 Noiembrie 2009 la 13:12

Eu nu stiam ca FEMEILE sunt refuzate! Dar stiu ca unele au un stil "feroce" de a se face refuzate! Iar cand obtin ce vor, adica sunt refuzate, probabil vor si ele sa "imi bag p..." dar constata ca nu au, si inebunesc
probabil solutia pentru turbate e sa "le bage altul" in ... seama A.S.A.P, si se calmeaza!
Realitatea e mai complexa. Parerea mea (neprofesionista) este ca femeia refuzata si usor nebuna considera barbatul respectiv "o carpa" cu care incepe "sa stearga podelele". femeie nebuna = (educatie proasta, experiente anterioare neplacute cu sexul opus, tata alcoolic si violent,sau tati care a rasfatat-o prea tare, sau mama care nu i-a dat un exemplu de "femeie de familie" etc.) Altfel spus, folosindu-se din plin de alibiul creat de refuzul lui, arunca in capul lui toata frustrarea acumulata in timpul vietii ei nu tocmai reusite. Femeile normale, fara prejudecati, care nu au avut experiente negative cu sexul opus, etc. reactioneaza normal la un refuz: sunt un pic ranite, si unele poate o arata, dar le trece, si trec la urmatorul "care pare dispus". O femeie nu se va da la un tip care nu pare dispus, daca nu o cheama Xena sau alt personaj de gen

Sper ca nu v-am plictisit.
bye
niroslsd Avatarul lui niroslsd
Citeaza Raspunde

Postat de niroslsd pe 6 Noiembrie 2009 la 13:21

De la: Cremene, la data 2009-11-02 21:24:29De mi de ani femeile isi permit sa ne refuze, dar se simt foarte ofensate cand li se intampla lor. ce anume determina o asfel de reactie, mai ales acum cand sunt mai egale decat noi?

Simplu .. nu ai stiut sa o refuzi
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 6 Noiembrie 2009 la 13:31

de ciuda...
iocriss Avatarul lui iocriss
Citeaza Raspunde

Postat de iocriss pe 6 Noiembrie 2009 la 14:14

La ce ai povestit mai inainte, sincer nu inteleg de unde ai ajuns tu la concluzia ca aia e femeie; e o carpa libidinoasa, nimic mai mult. Daca nu ne-ai baga pe toate in aceeasi oala (=femei), ai gasi raspunsuri la multe intrebari.
O Femeie nu ti-ar fi facut avansuri evidente, pentru ca e sub demnitatea si intelectul ei...dar asta ai sa afli cand chiar ai sa intalnesti asa ceva.
Citeaza Raspunde

Postat de iocriss pe 6 Noiembrie 2009 la 14:17

La asemenea "femei" m-am referit mai inainte
Citeaza Raspunde

Postat de iocriss pe 6 Noiembrie 2009 la 14:17

La asemenea "femei" m-am referit mai inainte
zyna Avatarul lui zyna
Citeaza Raspunde

Postat de zyna pe 6 Noiembrie 2009 la 14:56

[ce anume determina o asfel de reactie, mai ales acum cand sunt mai egale decat noi?
Mmm? Cum adica sunt "mai egale"?
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 6 Noiembrie 2009 la 16:30

De la: zyna, la data 2009-11-06 14:56:23[ce anume determina o asfel de reactie, mai ales acum cand sunt mai egale decat noi?

Mmm? Cum adica sunt "mai egale"?

adica au sanii egal dezvoltati
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info