De la: LeonKing, la data 2009-11-04 11:47:02De la: kats_BK, la data 2009-11-04 11:40:33De la: LeonKing, la data 2009-11-04 11:37:14De la: kats_BK, la data 2009-11-04 11:27:18De la: LeonKing, la data 2009-11-04 00:55:03De la: kats_BK, la data 2009-11-04 00:50:15De la: cris_pavaroty, la data 2009-11-03 23:08:13Hello...imi spune prietena mea intr-o zi ca nu stiu sa ma joc cu mintea ei in pat...fraier nu ma consider....dar nu prea inteleg despre ce e vorba...poate ma ajutati voi fetele...ms
asta e un fel de "ce si doresc femeile" in pat .. de ce nu o intrebi pe ea,cu gurita ta ..cum ar vrea sa te joci cu mintea ei in pat,ce isi doreste sa i faci .. ca toate sa mearga bine este nevoie de comunicare,inclusiv in pat!!si cred ca cel mai bun sfat este sa o intrebi direct pe prietena ta ..nu sa te "uiti in gura lumii"!
bafta
lasand corectitudinea sfatului de-o parte. cred totusi ca omul vrea de fapt discutii, comentarii, nu sfaturi practice...
eu am spus ca e cel mai indicat lucru pe care l ar putea face...daca vine x,y,z si incepe sa si scrie toate fanteziile sexuale..se duce omu la prietena si face ce a citit si el,dar fetei nu i place.. pt ca dorintele difera de la femeie la femeie!
...leon,sparge tu gheata si da i baiatului un sfat
.. spune cum te joci tu cu minte prietenei/sotiei in pat
eeeh, fata mosului...
ce n-as da sa mai am varsta zbenguielilor nastrusnice...
acum, din respect pentru mine si pentru partenera, alegem clasicii...
iar despre lectii, nu e cazul... aveti o minte predispusa la "inventii" care de fapt s-au inventat de mii de ani, si o deschidere la nou asa de mare, incat ma tem uneori sa nu ma las corupt de vreo prospatura....
(desi uneori visez)
bn mosneagule... nu te lasa corupt .. ignora tentatiile,hang in there
eeeeh,
ai fi vrut tu sa-ti spun adevarul gol golut... numai ca ai tu noroc ca te mariti (poate) la anul, ca altfel...

nu m ai nimerit,nu sunt curioasa

.. mai intai avem o casa de terminat,dupa aia vine nunta..
@ tipul care a initiat topicul asta:ai putea foarte bine sa cauti pe google ce te intereseaza,acolo gasesti sfaturile expertilor..si asa nu mai esti nevoit sa citesti tot ce scriu domn'soarele in calduri
@leon...sper sa nu te iei de mn iar...mai fac si eu cate o glumita nesarata
" Explorarea corpului tău și cel al partenerei tale este primul pas în descoperirea zonelor sensibile la stimulii sexuali.
Poți încerca să-ți atingi iubita cu o pană sau cu o eșarfă de mătase pe tot corpul, pentru a afla cum se simte în timp ce faci asta; variază intensitatea atingerii și descoperă-i singur zonele erogene. Fiecare persoană este diferită, specială și ceea ce pe o femeie o poate înnebuni de plăcere, pe o alta o poate lăsa aproape indiferentă.
Vorbește cu iubita ta, întreab-o cum îi place să fie atinsă și unde anume. Stinge lumina, aprinde niște lumânări parfumate, creează o atmosferă intimă și șoptește-i la ureche tot ce ai vrea să îi faci. Cu certitudine, vor urma momente de extaz pentru amândoi.
Care sunt, totuși, acele zone în care femeia este mai sensibilă și receptivă la stimuli?
Fața și părul
Mângâie cu tandrețe obrajii partenerei, tâmplele și părul. De obicei, fața și părul sunt neglijate de către parteneri, însă atingerea lor creează o senzație unică de intimitate și apropiere.
Umerii și brațele
Masează cu blândețe umerii, mâinile și brațele iubitei tale. Este un bun început pentru jocul seducției și este foarte plăcut, deși nu este atât de intim.
Gâtul și lobul urechii
Plimbă-ți degetele pe gâtul ei în timp ce o săruți pe gură, apoi sărut-o din ce în ce mai fierbinte și mai apăsat pe gât, urcând cu limba spre lobul urechii. Aproape toate femeile găsesc că este foarte excitant să fie sărutate pe gât și pe lobul urechii. Foarte excitant este și să o lași să îți simtă respirația pe gâtul ei, sau să îi muști ușor lobul urechii.
Degetele de la mâini și de la picioare
Dacă partenera ta nu are probleme cu gâdilatul, poți încerca să o săruți în zona subrațului. Un alt lucru pe care îl poți face, cu rezultate mai mult decât satisfăcătoare, este să te joci cu degetele ei, de la mâini, dar și de la picioare: le poți săruta ușor sau... provocator.
Spatele și abdomenul
De asemenea, o idee foarte bună este să îi masezi tălpile, în timp ce ea este întinsă pe burtă și apoi să urci lent cu palmele, pe picioare, pe șolduri, pe fese și pe spate. Oferă-i un masaj cu ulei aromat, răsfaț-o cum te pricepi mai bine și nu va uita niciodată noaptea petrecută cu tine. Masajul circular pe abdomen poate fi, de asemenea, extrem de plăcut. Buricul a stimulat dintotdeauna imaginația îndrăgostiților: te poți juca cu degetele sau îl poți săruta.
Sânii
Cele mai puternice puncte de atracție pentru bărbați, sânii, sunt una dintre cele mai erogene zone ale iubitei tale; sărută-i, frământă-i cu palmele, desenează pe ei mișcări circulare cu degetele sau limba. Iubita ta se va simți ca o zeiță.
Fesele
Sunt o altă zonă puternic erogenă, dar mai puțin sensibilă decât sânii, așa că au nevoie de o stimulare mai hotărâtă; încearcă să le frămânți, să le lovești ușor cu palmele sau să le zgârii. Dacă îi strângi cu mâinile fesele în timpul penetrării, plăcerea va atinge cote maxime, pentru amândoi.
Pulpele
Este foarte excitant pentru o femeie să o săruți, să o mângâi cu buzele pe pulpe, în apropierea zonei genitale.
Zona genitală
Și așa am ajuns la cea mai erogenă zonă a corpului feminin, cea genitală. Poți face aproape orice îți trece prin minte, cu condiția să îți întrebi partenera dacă e de acord cu ideile tale. Lasă-te purtat de imaginație și descoperă singur noi mijloace de a pătrunde în minunata lume a plăcerilor sexuale. Nu te lăsa atât de dus de val încât să uiți că, între parteneri, comunicarea este esențială și constituie baza unei relații armonioase pe toate planurile.
Acordă suficientă atenție preludiului și nu neglija nicio zonă care îi poate oferi plăcere iubitei tale. În pat e chiar culmea să fii zgârcit cu mângâierile și săruturile. Nimic nu se compară cu priveliștea femeii iubite, care se află pe culmile plăcerii, numai datorită ție!"
poate nu e chiar ce vrei tu sa aflii.. dar gasesti multe alte chestii interesante!