Dragoste, pasiune sau obsesie?
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Femei » dragoste, pasiune sau obsesie? » Pagina 1 din 1

donarte Avatarul lui donarte
Citeaza Raspunde

Postat de donarte pe 11 Noiembrie 2009 la 09:00

Acum un an am intalnit o fata frumoasa, cu care am inceput o relatie. M-am indragostit imediat, iar acum cred ca sunt iremediabil. Pe parcursul relatiei, ea a mai avut escapade cu fostul..., de cateva luni se linistise cand recent am descoperit ca de fapt nu a facut decat sa ascunda mai bine relatia ei sexuala cu fostul. Dupa ce am prins ultima data, a urmat o impacare "basic instinct", si acum totul se petrece de parca nu s-ar fi intamplat nimic.
Ca explicatie ea acuza ca relatia cu fostul e ca un drog...insa zice ca ii este frica sa nu ma piarda. Eu unul nu ma mai recunosc...si de fiecare data zic ca nu mai trec peste...dar deja stiu ca o sa o fac si data viitoare. asa ca nu mai pricep nimic din tot ceea ce stiam io despre viata si tot ce mi se intampla. Ajutor !!! simt ca o iau razna. Poate ca vi s-a intamplat si voua, cum ati procedat? Deci ce sanse reale mai am io cu ea si cum sa fac, oare daca ramanem impreuna mai tarziu voi putea trece cu usurinta peste asta?

P.S. Sexul este extraordinar
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Noiembrie 2009 la 09:03

la 31 de ani , inca nu ti-ai dat seama daca sexul primeaza sau ba?
si-apoi, cat poti sa o mai tii asa? e fain o vreme, doua, trei... dar te saturi si de asta...... ;)
Mysterious_N Avatarul lui Mysterious_N
Citeaza Raspunde

Postat de Mysterious_N pe 11 Noiembrie 2009 la 09:49

De la: donarte, la data 2009-11-11 09:00:21Acum un an am intalnit o fata frumoasa, cu care am inceput o relatie. M-am indragostit imediat, iar acum cred ca sunt iremediabil. Pe parcursul relatiei, ea a mai avut escapade cu fostul..., de cateva luni se linistise cand recent am descoperit ca de fapt nu a facut decat sa ascunda mai bine relatia ei sexuala cu fostul. Dupa ce am prins ultima data, a urmat o impacare "basic instinct", si acum totul se petrece de parca nu s-ar fi intamplat nimic.
Ca explicatie ea acuza ca relatia cu fostul e ca un drog...insa zice ca ii este frica sa nu ma piarda. Eu unul nu ma mai recunosc...si de fiecare data zic ca nu mai trec peste...dar deja stiu ca o sa o fac si data viitoare. asa ca nu mai pricep nimic din tot ceea ce stiam io despre viata si tot ce mi se intampla. Ajutor !!! simt ca o iau razna. Poate ca vi s-a intamplat si voua, cum ati procedat? Deci ce sanse reale mai am io cu ea si cum sa fac, oare daca ramanem impreuna mai tarziu voi putea trece cu usurinta peste asta?

In general noi femeile suntem acelea care taraganam o relatie, dintr-un motiv sau altul! Noi cautam scuze pt unele fapte murdare ale partenerilor nostri...si ne mintim ca nu se va mai repeta...si de acum inainte, totul va intra pe un fagas normal! Total fals!!!...in cazul infidelitatii nu ar trebui sa existe motive..si evident nici scuze! Daca nu te deranjeaza ca iubita ta se mai intinde si cu un alt barbat...atunci....fara suparare, iti meriti soarta! Asa ceva este inpardonabil!...dar daca tu ai primit-o cu bratele deschise mereu...o sa-ti tot puna coarne pana iti vei da seama ce maimutoi esti in mainile ei

Iesi din relatia asta, pune piciorul in prag...fii barbat!!!
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 11 Noiembrie 2009 la 10:02

"oare daca ramanem impreuna mai tarziu voi putea trece cu usurinta peste asta?"

Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Noiembrie 2009 la 10:52

De la: donarte, la data 2009-11-11 09:00:21Acum un an am intalnit o fata frumoasa, cu care am inceput o relatie. M-am indragostit imediat, iar acum cred ca sunt iremediabil. Pe parcursul relatiei, ea a mai avut escapade cu fostul..., de cateva luni se linistise cand recent am descoperit ca de fapt nu a facut decat sa ascunda mai bine relatia ei sexuala cu fostul. Dupa ce am prins ultima data, a urmat o impacare "basic instinct", si acum totul se petrece de parca nu s-ar fi intamplat nimic.

EJECT TOTAL!Altfel te va devora, ca o vaduva neagra!!Fugi man!!Cauta alta, "cui pe cui se scoate"....
Lasa-l draq de sex extraordinar, daca vrei sex...doar sex...foloseste-te de ea dar nu te implica!!!
KARA000280 Avatarul lui KARA000280
Citeaza Raspunde

Postat de KARA000280 pe 11 Noiembrie 2009 la 11:57

E misto(sa citez un "clasic" in viata,Iri` Columbeanu )..tocmai esti a-2-a roata de la caruta..si ea va mana pe amandoi.!
Nu mai sunt femei de te lasi amagit de ea?
Apropo tu nu ai mandrie de barbat..adica respect fata de tine...
Nu iti dau sfaturi ,dar ar fi indicat sa iti gasesti o femeie care te vrea pe tine si numai pe tine!
iubarici Avatarul lui iubarici
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 11 Noiembrie 2009 la 12:56

Mai bine plangi ca nu o ai decat ca o ai !
XavY Avatarul lui XavY
Citeaza Raspunde

Postat de XavY pe 11 Noiembrie 2009 la 13:16

Pentru cine?Pentru tine sau pentru ea?Eu cred ca mai mult pentru tine...
saka666 Avatarul lui saka666
Citeaza Raspunde

Postat de saka666 pe 11 Noiembrie 2009 la 15:51

Ai un site?
Vrei sa il faci cunoscut?
Trimite un E-mail la ionut.sava@ekoproject.net in care atasezi bannerul tau sau codul bannerului tau(maxim 300x250 px). Rata este de 1:1, totul este free, hai sa ne facem cunoscuti cat mai bine, astept mailurile voastre pentru a putea vorbi mai multe si a da mai multe detalii.
donarte Avatarul lui donarte
Citeaza Raspunde

Postat de donarte pe 12 Noiembrie 2009 la 10:35

uff, usor de zis foarte, foarte greu de facut.mai ales ca din afara lucrurile sunt foarte simple...cu siguranta ca si eu m-as fi pronuntat la fel daca nu eram io...probabil e ca in celebrul hit "daca nu era cu mine...ma insela cu mine".
Intrebare de 100 de puncte. Ce sanse am ca sa fiu exceptia care intareste regula? Mai exact se pot schimba lucrurile in favoarea mea?
LeonKing Avatarul lui LeonKing
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 12 Noiembrie 2009 la 10:50

De la: donarte, la data 2009-11-12 10:35:25uff, usor de zis foarte, foarte greu de facut.mai ales ca din afara lucrurile sunt foarte simple...cu siguranta ca si eu m-as fi pronuntat la fel daca nu eram io...probabil e ca in celebrul hit "daca nu era cu mine...ma insela cu mine".
Intrebare de 100 de puncte. Ce sanse am ca sa fiu exceptia care intareste regula? Mai exact se pot schimba lucrurile in favoarea mea?

http://www.youtube.com/watch?v=b5--Sje98jI

mai simplu nu se poate
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 12 Noiembrie 2009 la 10:56

"Dragoste, pasiune sau obsesie?"

in gura
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info