Dragoste si ura
Pagina 1 din 4

Toate forumurile » How to » Dragoste si Ura » Pagina 1 din 4

Pagini: 1 2 3 4 >>
Sari la pagina:
baytu Avatarul lui baytu
Citeaza Raspunde

Postat de baytu pe 11 Noiembrie 2009 la 14:21

Cum poti sa ajungi de la dragoste la ura, cum se poate intampla asta cad sunt doua lucruri diametral opuse!!!Cum poti sa urasti pe cineva pe care l-ai iubit la un moment dat?!
blackpanther Avatarul lui blackpanther
Citeaza Raspunde

Postat de blackpanther pe 11 Noiembrie 2009 la 14:26

shit happens
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 11 Noiembrie 2009 la 14:30

dupa ce ti-a bagat in masina de spalat si chilotii albastri si camasa alba.
iubarici Avatarul lui iubarici
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 11 Noiembrie 2009 la 14:35

intre dragoste si ura e o mica diferenta :)
de la dragoste si ura e doar un pas :)
sunt doua sentimente foarte puternice ...si...cum poti ajunge sa urasti ? evident cand ti se face un rau...tu iti oferi toata drgostea,iti pui sufletul pe tava,ai face orice pt persoana iubita...iar celalalt te trateaza cu nepasare....si cand in sfarsit iti dai seama ca te'ai angajat de unul singur intr'o iubire care ar fi trebuit sa fie in 2,incepi sa urasti...
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 11 Noiembrie 2009 la 14:35

De la: Haps, la data 2009-11-11 14:30:03dupa ce ti-a bagat in masina de spalat si chilotii albastri si camasa alba.

baytu Avatarul lui baytu
Citeaza Raspunde

Postat de baytu pe 11 Noiembrie 2009 la 14:36

hai k dak le speli la 30 de grade nu se decoloreaza
KARA000280 Avatarul lui KARA000280
Citeaza Raspunde

Postat de KARA000280 pe 11 Noiembrie 2009 la 14:57

Iti prezint o situatie si imi spui tu cum treci de la iubire la ura
Viitorul tau sot cu cateva zile inaintea nuntii(nunta pe care ai pregatit-o tu ,din banii tai!),face dezinvolt sex cu cea mai buna prietena a ta in PATUL tau!
..il mai iubesti?
..Ps.nu spun din experienta..
baytu Avatarul lui baytu
Citeaza Raspunde

Postat de baytu pe 11 Noiembrie 2009 la 15:30

De la: KARA000280, la data 2009-11-11 14:57:20Iti prezint o situatie si imi spui tu cum treci de la iubire la ura
Viitorul tau sot cu cateva zile inaintea nuntii(nunta pe care ai pregatit-o tu ,din banii tai!),face dezinvolt sex cu cea mai buna prietena a ta in PATUL tau!
..il mai iubesti?
LeonKing Avatarul lui LeonKing
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 11 Noiembrie 2009 la 15:32

De la: KARA000280, la data 2009-11-11 14:57:20Iti prezint o situatie si imi spui tu cum treci de la iubire la ura
..il mai iubesti?

il mai iubesti, kara, altfel nu te-ai mai gandi la ce a facut... numai manifestarea iubirii nu mai e aceeasi, ci are alte forme... de fapt ura este o iubire deformata doar...

baytu Avatarul lui baytu
Citeaza Raspunde

Postat de baytu pe 11 Noiembrie 2009 la 15:38

il mai iubesti, kara, altfel nu te-ai mai gandi la ce a facut... numai manifestarea iubirii nu mai e aceeasi, ci are alte forme... de fapt ura este o iubire deformata doar...

Interesant ce spui tu!!! atunci cum poti sa faci sa nu te mai urasca?!
LeonKing Avatarul lui LeonKing
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 11 Noiembrie 2009 la 15:40

De la: baytu, la data 2009-11-11 15:38:38

merci
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 11 Noiembrie 2009 la 16:37

De la: baytu, la data 2009-11-11 15:38:38

pffff...eu nici n'as incerca nu ti'ar crapa obrazul sa faci ceva atat de josnic apoi sa ai pretentia sa nu te mai urasca?? lol
Azzido Avatarul lui Azzido
Citeaza Raspunde

Postat de Azzido pe 11 Noiembrie 2009 la 16:39

De la: LeonKing, la data 2009-11-11 15:32:20
..il mai iubesti?

foarte adevarat leon...ai votul meu..
baytu Avatarul lui baytu
Citeaza Raspunde

Postat de baytu pe 11 Noiembrie 2009 la 18:09

: nu ti'ar crapa obrazul sa faci ceva atat de josnic apoi sa ai pretentia sa nu te mai urasca?? lol

Normal k ti-e rusine de persoana respectiva ,e foarte greu doar k trebuie sai areti cunva k nui ceea ce simti defapt,omul e influentat de o sumedenie de factori,haide sa vedem de ce?si dupa aia dam cu parul!!!!
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Noiembrie 2009 la 18:14

De la: Azzido, la data 2009-11-11 16:39:37
De la: LeonKing, la data 2009-11-11 15:32:20
..il mai iubesti?

foarte adevarat leon...ai votul meu..

Si al meu!
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 11 Noiembrie 2009 la 18:15

De la: baytu, la data 2009-11-11 18:09:58: nu ti'ar crapa obrazul sa faci ceva atat de josnic apoi sa ai pretentia sa nu te mai urasca?? lol

Normal k ti-e rusine de persoana respectiva ,e foarte greu doar k trebuie sai areti cunva k nui ceea ce simti defapt,omul e influentat de o sumedenie de factori,haide sa vedem de ce?si dupa aia dam cu parul!!!!

aici vbm de un caz particular da?
cum ca el a inselat'o cu prietena ei exact cu o zi inainte de nunta...nunta platita de ea...
daca tu ii gasesti scuze eu nu mai intru pe forumul asta in viata mea

ce? ia pus aia pistolul la tampla s'o f***??

mda...no comm...
baytu Avatarul lui baytu
Citeaza Raspunde

Postat de baytu pe 11 Noiembrie 2009 la 18:23

Poate, cine stie, a vrut sa vada cum e cu alta,si nusi dorea so faca in timp ce erau casatoriti,bine faptai tot fapta si se pedepseste k atare,fie inainte sau dupa,nu incerc sal diasculp
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 11 Noiembrie 2009 la 18:25

De la: baytu, la data 2009-11-11 18:23:36Poate, cine stie, a vrut sa vada cum e cu alta,si nusi dorea so faca in timp ce erau casatoriti,bine faptai tot fapta si se pedepseste k atare,fie inainte sau dupa,nu incerc sal diasculp

mey avea timp sa faca asta inainte nu cu o seara inainte de nunta ,cand ar fi trebuit sa fie cu viitoarea lui sotie ,sa tremure unul in bratele celuilalt de fericire si nerabdare !!

no comm...parerile sunt impartite
KARA000280 Avatarul lui KARA000280
Citeaza Raspunde

Postat de KARA000280 pe 11 Noiembrie 2009 la 19:50

V-am dat un exemplu si ma bucur ca aveti pareri impartite Eu una de as suferi un an dupa el nu as mai relua relatia,si as ingropa iubirea asta.
Cand te daruiesti cu trup si suflet si ai parte de asa o mizerie nu poti sa treci,ca si cum nu sa intamplat nimic.Adio si punct(chiar daca sufletul plange)!
Va doresc tuturor sa nu treceti prin astfel de dezamagiri..si daca totusi aveti parte ..traiti-va viata si intariti din piele!
baytu Avatarul lui baytu
Citeaza Raspunde

Postat de baytu pe 12 Noiembrie 2009 la 07:43

KARA dar daca te-ar insela in alt context !!!l-ai ierta?raspunzi cu DA sau NU
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 12 Noiembrie 2009 la 13:18

buey se zice tzeapa si iar tzeapa depinde in ce mod o primesti...vorba aia stai capra for me
baytu Avatarul lui baytu
Citeaza Raspunde

Postat de baytu pe 12 Noiembrie 2009 la 19:31

Salajanul meu esti mult prea rau!!!!!
Mariah7 Avatarul lui Mariah7
Citeaza Raspunde

Postat de Mariah7 pe 14 Noiembrie 2009 la 20:25

hmmm...intre oricare extremitati e o foarte mica cale....cel mai bn e sa fi la mijloc...nici prea multa dragoste ca sa ajungi in cealalata extremitate,nici prea multa ura...
baytu Avatarul lui baytu
Citeaza Raspunde

Postat de baytu pe 17 Noiembrie 2009 la 07:42

Si cum reusesti tu sa imparti si capra si varza, nici nu iubesti nici nu urasti e k si cum n-ai trai!!!!
Cremene Avatarul lui Cremene
Citeaza Raspunde

Postat de Cremene pe 17 Noiembrie 2009 la 09:02

De la: baytu, la data 2009-11-11 14:21:02 Cum poti sa ajungi de la dragoste la ura, cum se poate intampla asta cad sunt doua lucruri diametral opuse!!!Cum poti sa urasti pe cineva pe care l-ai iubit la un moment dat?!

Pai depinde foarte mult din ce perspective privesti situatia.
Daca ajungi la sa urasti pe cineva, inseamna ca mai ti la acea persoana, proprtional cu niveleul de ura, fiindca in mod normal nu poti uri pe cineva care-ti e indiferent.
Si ura poate fi la fel de mare precum dragostea, sau in funtie de orgoliu, sau de focul de paie.
In general ura apare atunci cand simti ca ti-au fost tradate unele sentimente, chiar si cel de posesiune, aspiratii, increderea. Cand simti ca cineva ti-a furat o parte dint tine si din viata ta.
Iar ura e un sentiment perfect normal, cu conditia sa nu scapi caii in popushoi. E perfect normal sa urasti pe cineva care ti-a facut un rau, face parte in instinctul uman de aparare, pana si animalele sunt capabile de ura.
The_KID Avatarul lui The_KID
Citeaza Raspunde

Postat de The_KID pe 17 Noiembrie 2009 la 11:06

De la: baytu, la data 2009-11-11 14:21:02 Cum poti sa ajungi de la dragoste la ura, cum se poate intampla asta cad sunt doua lucruri diametral opuse!!!Cum poti sa urasti pe cineva pe care l-ai iubit la un moment dat?!

e foarte simplu pentru cei care uita ceea ce a fost frumos...daca nu mai merge nu trebuie sa transformam pozitivele in negative...oare de ce nu putem sa ramanem doar cu ce a fost frumos...???...
Cremene Avatarul lui Cremene
Citeaza Raspunde

Postat de Cremene pe 17 Noiembrie 2009 la 11:24

De la: The_KID, la data 2009-11-17 11:06:32

e foarte simplu pentru cei care uita ceea ce a fost frumos...daca nu mai merge nu trebuie sa transformam pozitivele in negative...oare de ce nu putem sa ramanem doar cu ce a fost frumos...???...

Frumos ce spui, insa nu prea bate cu realitaea, in general cand se ajunge la ura se ajunge si la dispret si la acel sentiment de jeg sufletesc, pe care il simti dupa ce, cineva a intrat cu bocancii plini de noroi intr-un loc curat si luminos. Iar cand tot ce ai in acele momente in suflet, se leaga de acea persoana, nu mai conteaza ca a adus si momente frumoase. Senzatia fireasca, e ca vrei sa te eliberezi de tot ce te-a legat de persoana respectiva.
c_c_l_a_u_d_i_u_u Avatarul lui c_c_l_a_u_d_i_u_u
Citeaza Raspunde

Postat de c_c_l_a_u_d_i_u_u pe 17 Noiembrie 2009 la 11:35

bravo...foarte frumos spus...
googoodoll Avatarul lui googoodoll
Citeaza Raspunde

Postat de googoodoll pe 17 Noiembrie 2009 la 11:42

eu atat as avea de zis: cand am iubit si s-a dus dreaq pe apa sambetei, nu am reusit sa-l urasc, pur si simplu nu puteam avea ganduri rele sau urate, doar regrete, ceea ce e altceva.
depinde cred de cat e de adevarata dragostea.
zyna Avatarul lui zyna
Citeaza Raspunde

Postat de zyna pe 17 Noiembrie 2009 la 11:53

De la: The_KID, la data 2009-11-17 11:06:32

pai poate fiindca ce a fost frumos s-a incheita extrem de urat si a sters ca buretele tot ce a fost frumos odata...(na ca mi-am adus aminte de o melodie a lui dan Spataru :P )
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info