Vreau sa imi recastig iubita..
Pagina 1 din 3

Toate forumurile » How to » VREAU SA IMI RECASTIG IUBITA.. » Pagina 1 din 3

Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Noiembrie 2009 la 12:07

Vreau sa imi recastig prietena. Sunt de aproape2 ani jumate cu ea dar sunt plecat din tera de aproape 4 luni si ne-am certat rau.. ea m-a cam uitat.. Distanta distruge relatii, am incercat sa ma impac cu ea la telefon..dar nu vreea nici in ruptul capului , spune ca nu va mai fi posibil sa fim iara impreuna, ca nu va mai fi la fel si ca sa nu vin in tara ca nu are rost. Are pe cineva de cateva saptamani si cred k de asta m-a uitat asa repede. Ma intreb, este posibil sa intorci in situatia asta o fata din drum? Stiu ca nu ma mai iubeste dar tine la mine inca simte ceva pentru mine. Vreau sa ma intorc, stiu ca prostia o fost a mea ca am plecat dar acuma nu mai pot da timpul inapoi, Vreau sa o fac cumva sa o recuceresc sa o fac sa vada ca o iubesc si imi pare rau eu o iubescfoarte mult si nu vreau sa o las sa ma uitede tot va rog poate cunoasteti voi metode stiu ca vorbesc despre filme americane acuma:)) vreau sa fac ceva special sa ma ierte. Va rog daca cunoasteti metode, originale chear de a-ti recastiga iubita. Va Multumesc!
LupTzicnit Avatarul lui LupTzicnit
Citeaza Raspunde

Postat de LupTzicnit pe 16 Noiembrie 2009 la 12:22

daca ai plecat de pe "TERA" e mai greu sa ajungi asa repede :))

Acum sincer chiar mai are rost ? sa o iei inapoi ? :S bine ca ai plecat din tzara ...daca itzi e bine acolo vezi ce faci si bafta ;)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Noiembrie 2009 la 12:24

De la: LupTzicnit, la data 2009-11-16 12:22:06daca ai plecat de pe "TERA" e mai greu sa ajungi asa repede :))

Acum sincer chiar mai are rost ? sa o iei inapoi ? :S bine ca ai plecat din tzara ...daca itzi e bine acolo vezi ce faci si bafta ;)

asta nu e pe nava mea...jur
o fi plecat el de pe terra, dar nu a ajuns la mine...cine stie in ce lume paralela a ajuns
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Noiembrie 2009 la 12:24

De la: LupTzicnit, la data 2009-11-16 12:22:06daca ai plecat de pe "TERA" e mai greu sa ajungi asa repede :))

Eu cred ca e doar plecat...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Noiembrie 2009 la 12:26

De la: Spyder, la data 2009-11-16 12:24:29

asta nu e pe nava mea...jur
o fi plecat el de pe terra, dar nu a ajuns la mine...cine stie in ce lume paralela a ajuns

Si tu ce cauti aici? In loc sa ai grija de Enterprise, bantui!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Noiembrie 2009 la 12:27

Va rog incercati sa raspundeti nu fiti voi deontologi si plm.. nu va dati importanti..
XavY Avatarul lui XavY
Citeaza Raspunde

Postat de XavY pe 16 Noiembrie 2009 la 12:28

De la: sakalu1989, la data 2009-11-16 12:27:14Va rog incercati sa raspundeti nu fiti voi deontologi si plm.. nu va dati importanti..

Ai dreptate..ce plm...tine bine dex-ul intr-o mana si cu cealalta mai da un search pe google!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Noiembrie 2009 la 12:30

De la: XavY, la data 2009-11-16 12:28:43
De la: sakalu1989, la data 2009-11-16 12:27:14Va rog incercati sa raspundeti nu fiti voi deontologi si plm.. nu va dati importanti..

Ai dreptate..ce plm...tine bine dex-ul intr-o mana si cu cealalta mai da un search pe google!

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Noiembrie 2009 la 12:33

De la: daria_ta, la data 2009-11-16 12:30:13

auzi...daca si fatza de ea iti pierzi nervii nervilor asa usor si ii spui....auzi fah, ce plm nu vrei sa vb.cu mine...ce sa-ti zic...bafta, nu?!
XavY Avatarul lui XavY
Citeaza Raspunde

Postat de XavY pe 16 Noiembrie 2009 la 12:37

De la: Spyder, la data 2009-11-16 12:33:08
De la: daria_ta, la data 2009-11-16 12:30:13

auzi...daca si fatza de ea iti pierzi nervii nervilor asa usor si ii spui....auzi fah, ce plm nu vrei sa vb.cu mine...ce sa-ti zic...bafta, nu?!

Mda...ceva de genu..."Fah Iubire...ce plm mea...nu vezi ca te iubesc?Mai ia 100 de euroi si vb luna viitoare..."
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Noiembrie 2009 la 12:43

Si totusi, eu zic sa nu fim rai, pt ca dincolo de "iesirea" usoara cu...el are o problema la care a solicitat niste sfaturi.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Noiembrie 2009 la 12:48

De la: sakalu1989, la data 2009-11-16 12:07:39Vreau sa imi recastig prietena. Sunt de aproape2 ani jumate cu ea dar sunt plecat din tera de aproape 4 luni si ne-am certat rau.. ea m-a cam uitat.. Distanta distruge relatii, am incercat sa ma impac cu ea la telefon..dar nu vreea nici in ruptul capului , spune ca nu va mai fi posibil sa fim iara impreuna, ca nu va mai fi la fel si ca sa nu vin in tara ca nu are rost. Are pe cineva de cateva saptamani si cred k de asta m-a uitat asa repede. Ma intreb, este posibil sa intorci in situatia asta o fata din drum? Stiu ca nu ma mai iubeste dar tine la mine inca simte ceva pentru mine. Vreau sa ma intorc, stiu ca prostia o fost a mea ca am plecat dar acuma nu mai pot da timpul inapoi, Vreau sa o fac cumva sa o recuceresc sa o fac sa vada ca o iubesc si imi pare rau eu o iubescfoarte mult si nu vreau sa o las sa ma uitede tot va rog poate cunoasteti voi metode stiu ca vorbesc despre filme americane acuma:)) vreau sa fac ceva special sa ma ierte. Va rog daca cunoasteti metode, originale chear de a-ti recastiga iubita. Va Multumesc!

Tinere, problema ta e cea cu care se confrunta majoritatea celor care sunt la distanta unii de altii. Presupunand ca te-ar reprimi in viata ei, tu ai putea trai cu gandul ca in perioada asta a fost si cu altcineva? Ai mai avea incredere in ea? Tu insuti, amintindu-ti ca ti-a spus ca nu te mai vrea, ai mai fi cel care ai fost? Nimeni nu merita sa fie umilit, nimeni nu trebuie sa accepte umilinta, indiferent cat de mult ar iubi, asa ca accepta situatia, oricat de greu ti-ar fi, si mergi mai departe!
XavY Avatarul lui XavY
Citeaza Raspunde

Postat de XavY pe 16 Noiembrie 2009 la 12:57

De la: daria_ta, la data 2009-11-16 12:43:16Si totusi, eu zic sa nu fim rai, pt ca dincolo de "iesirea" usoara cu...el are o problema la care a solicitat niste sfaturi.

Placarea din..."tera" ( prea tare asta...ma che catzo mio ) Ups... Mda..sa revenim...cred ca amandoi erati constienti de ceea ce s-ar putea intampla sau ar putea interveni la un moment dat...daca nu,veti trage mult timp consecintele.Ramai acolo,nu mai veni in tara...vb ei,nu are rost!Se pare ca e hotarata,fii tu cel matur si continuati viata,ea se pare ca se ghideaza dupa alte principii.Sunt multe pe care nu le-ai spus...dar nu mai conteaza. Cert e ca daca ati fi vrut...distanta nu v-ar fi omorat,in schimb a hotarat ea sa omoare tot..preventiv!Cred ca se invarte pe la 15-16 ani acolo!Nu?

Asa ca...plm...traieste-ti viata!Ai facut un pas...nu renunta la el!Fa-ti un "viitor" mai bun!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Noiembrie 2009 la 12:59

De la: XavY, la data 2009-11-16 12:57:58[quote

Asa ca...plm...

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Noiembrie 2009 la 13:01

nu se invarte la 18-19:( eu am 20:)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Noiembrie 2009 la 13:07

De la: sakalu1989, la data 2009-11-16 13:01:08nu se invarte la 18-19:( eu am 20:)

Sunteti tineri amandoi, iar la varsta asta tentatiile sunt multe, iar distanta lucreaza impotriva voastra, din pacate. Probabil ca nici sentimentul dintre voi (si aici ma refer la ea) nu a fost prea intens, deci...mergi mai departe, fara ea! Stiu ca iti va fi greu, insa, chiar daca suna ca un cliseu, asta-i viata!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Noiembrie 2009 la 13:10

Mai astept mesaje.. sfaturi.. metode.. eu chear vreau sa ma impac cu ea.. vreau sa lupt.. dar daca nu am sanse macar raman impacat cu ideea ca am incercat.. si nu ma umilesc in fata ei.. incerc sa o fac sa ma iubeasca din nou sa vada ca o iubesc:D
XavY Avatarul lui XavY
Citeaza Raspunde

Postat de XavY pe 16 Noiembrie 2009 la 13:11

De la: daria_ta, la data 2009-11-16 12:59:58

Asa ca...plm...

Am incheiat citatul...mami!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Noiembrie 2009 la 13:12

De la: sakalu1989, la data 2009-11-16 13:10:50Mai astept mesaje.. sfaturi.. metode.. eu chear vreau sa ma impac cu ea.. vreau sa lupt.. dar daca nu am sanse macar raman impacat cu ideea ca am incercat.. si nu ma umilesc in fata ei.. incerc sa o fac sa ma iubeasca din nou sa vada ca o iubesc:D

Eee...tineretea! In cazul asta...bafta!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Noiembrie 2009 la 13:14

De la: XavY, la data 2009-11-16 13:11:30
De la: daria_ta, la data 2009-11-16 12:59:58

Asa ca...plm...

Am incheiat citatul...mami!

Hmm...mereu faci asa! Profiti de slabiciunea mea!
XavY Avatarul lui XavY
Citeaza Raspunde

Postat de XavY pe 16 Noiembrie 2009 la 13:19

De la: sakalu1989, la data 2009-11-16 13:10:50Mai astept mesaje.. sfaturi.. metode.. eu chear vreau sa ma impac cu ea.. vreau sa lupt.. dar daca nu am sanse macar raman impacat cu ideea ca am incercat.. si nu ma umilesc in fata ei.. incerc sa o fac sa ma iubeasca din nou sa vada ca o iubesc:D

Ok...incercam varianta 2!

Tataie..esti batut in cap?Nu vreau sa fiu magar...dar nu esti realist si constient!Nu zic ca e rau sa iubesti...dar nici sa ajungi sa-ti bati joc de tine ca om!Ca sa te impaci cu ea va insemna sa faci ceva ce nu te-ar caracteriza,adica sa fii penibil!Plus...ar trebui,obligatoriu,sa te intorci in tara!Nu incerca variante cu sute de euroi cheltuiti pe telefoane,messenger sau altele...vei irosi doar timp,iar ea poate fi cu celalalt de mana in acel moment! Nu ai cum sa lupti!Daca te iubea...ramanea a ta si te astepta!Nu vreau sa te descurajez,dar...In cel mai fericit caz,cand vii in tara o cauti si incerci sa stai de vb cu ea...dar asta ca multumire sufleteasca pt.tine!
--- Degeaba vede ca o iubesti tu,daca ea nu te mai iubeste! Ia-i un maimutzoi de plus...nu te confunda cu unul!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Noiembrie 2009 la 13:22

De la: XavY, la data 2009-11-16 13:19:29[quote
--- Degeaba vede ca o iubesti tu,daca ea nu te mai iubeste! Ia-i un maimutzoi de plus...nu te confunda cu unul!

Xavy, ai dreptate 100%, doar ca la 20 de ani gandesti DOAR cu sufletul! Toti am trecut prin asta...
XavY Avatarul lui XavY
Citeaza Raspunde

Postat de XavY pe 16 Noiembrie 2009 la 13:49

De la: daria_ta, la data 2009-11-16 13:22:04
De la: XavY, la data 2009-11-16 13:19:29[quote

Xavy, ai dreptate 100%, doar ca la 20 de ani gandesti DOAR cu sufletul! Toti am trecut prin asta...

Stiu Daria...stiu!Nu intelege ce vreau sa zic..desi sper!Nu are idee cum va trece timpul pe langa el,la cate va renunta si...pt.ce?pentru o "stare" aparent-fericita?Doare...dar nu merita sa te distrugi pt.asta!Daca tie nu-ti pasa de tine...cui ar putea sa-i pese in acele momente?Ia zi...Romeo!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Noiembrie 2009 la 13:49

De la: daria_ta, la data 2009-11-16 12:48:00
Nimeni nu merita sa fie umilit, nimeni nu trebuie sa accepte umilinta, indiferent cat de mult ar iubi, asa ca accepta situatia, oricat de greu ti-ar fi, si mergi mai departe!

@ Sakalu, asculta ce-ti spune Daria. Get over!

E clar ca fata nu este dispusa sa mai faca nici un compromis. Si daca ti-a trecut prin cap ca fortarea notei este o solutie viabila, permite-mi sa ma indoiesc. Nu poti resuscita "mortul" in drum spre groapa ! Ai putea vorbi cu ea in termeni civilizati cand te intorci in tara, dar nu-ti fa prea mari iluzii. Ti-a spus stop si a pus punct. Nu te comporta precum o " ____ " , ca o lipitoare ori capusa. Devii jenant. Daca ea ti-a inchis usa, iar tu te incapatanezi sa intrii pe geam, pe horn, pe gaura cheii (sperand ca o vei indupleca/impresiona intr-un fel) este chiar penibil :)) Mai bine asculta asta si comporta-te cum se cuvine la 20 ani , la 30 sau oricati.

http://www.youtube.com/watch?v=dR3ccmWmLhk

Puscifer - Momma Sed

Wake up son o' mine
Momma got somethin' to tell you.

Changes come, life will have its way.
With your pride son, take it like a man.
Hang on son o' mine,
A storm is blowin' up your horizon.

Changes come, keep your. Keep your dignity.
Take the high road, take it like a man
Listen up son o' mine
Momma got something to tell you.

All about growin' pains, life will pound away
Where the light don't shine, son, take it like a man
Suck it up son o' mine
Thunder blowin' up your horizon.

Changes come (changes come)
Keep your dignity (keep your dignity)
Take the high road (take the high road)
Take it like a man (take it like a man)

Momma said like the rain (this too shall pass)
Like a kidney stone (this too shall pass)
It's just a broken heartson
This pain will pass away

XavY Avatarul lui XavY
Citeaza Raspunde

Postat de XavY pe 16 Noiembrie 2009 la 13:54

Nu poti resuscita "mortul" in drum spre groapa !

Atat de...profund!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Noiembrie 2009 la 14:29

De la: XavY, la data 2009-11-16 13:54:50Nu poti resuscita "mortul" in drum spre groapa !

Atat de...profund!

Hmmm ..I can please only one person per day. Today is not your day, tomorrow isn’t looking good either. The day after tomorrow ..maybe :)))

Btw Xavy, if I got smart with you, how would you know ?

XavY Avatarul lui XavY
Citeaza Raspunde

Postat de XavY pe 16 Noiembrie 2009 la 14:36

De la: soviet_lips, la data 2009-11-16 14:29:26
De la: XavY, la data 2009-11-16 13:54:50Nu poti resuscita "mortul" in drum spre groapa !

Atat de...profund!

Hmmm ..I can please only one person per day. Today is not your day, tomorrow isn’t looking good either. The day after tomorrow ..maybe :)))

Btw Xavy, if I got smart with you, how would you know ?

Dont push it!Let me do that!
SunBeam Avatarul lui SunBeam
Citeaza Raspunde

Postat de SunBeam pe 16 Noiembrie 2009 la 15:46

Deci.

1) O iubesti, las-o in pace. Ii e bine fara tine acolo unde e. Tu ai decis sa pleci si ai fost egoist (nu stiu toate detaliile ecuatiei, asa pare). Faptul ca o vrei inapoi mai tarziu are repercursiuni. Treci prin exact ce am trecut si eu, "sindromul celui respins". Bun, sa spunem ca te impaci cu ea si apoi ce? Nu va mai fi totul la fel. Vor fi clipe in care vei fi singur, cu tine, si-ti vei da de multe ori seama ca te-ai chinuit sa te impaci pentru a primi ceva total diferit de ce-ti inchipuiai tu. Si apoi te condamni, iar te enervezi, observi ca n-are rost si tu ajungi sa-i dai ei papucii..

2) Sper nici eu sa n-ajung ca mai sus, sapt. trecuta am trecut prin acelasi lucru. S-a hotarat ea brusc ca nu ma mai iubeste (am postat un topic pe tema asta). Well, daca nu ar fi nenorocita de distanta, ai putea si tu sa stai pe bara o perioada, sa nu o mai cauti, suni, mesaje, insistente, etc.. Cu cat te arunci mai mult, cu atat te doare pe tine mai tare.. Again, daca NU AR FI distanta dintre voi la mijloc..

Ofera mai multe informatii sa stim cu ce ne confruntam. Ai vb cu ea inainte sa pleci lucruri de genul "ma astepti pana vin", etc..? V-ati facut vreun plan impreuna??
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Noiembrie 2009 la 16:29

De la: SunBeam, la data 2009-11-16 15:46:00Deci.

Ofera mai multe informatii sa stim cu ce ne confruntam. Ai vb cu ea inainte sa pleci lucruri de genul "ma astepti pana vin", etc..? V-ati facut vreun plan impreuna??

Crezi ca mai conteaza ce a fost? Conteaza doar prezentul...
LeonKing Avatarul lui LeonKing
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 16 Noiembrie 2009 la 16:33

auzi?
dar ei i-ai spus ca o vrei inapoi?

nu ce ai scris mai sus... ci, asa, direct si deschis, sincer, barbateste...

i-ai spus?
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info